ad notam:SzabóLőrinc:

Szabó Lőrinc: A huszonhatodik év

Búcsúzunk, édes kétségbeesésem?
Mindig búcsúzunk! Valami selyem,
valami hűvösség a szívemen,
valami béke vagy már: alig érzem
fájónak ezt a fájdalmat: becézem,
hisz már rég csak általa vagy velem,
s szomorúan bár, mégis édesen
meg-megismétled, amit veled éltem
e tündér földön: teleröpködöd
multunk éveit, a huszonötöt,
s ezt, a huszonhatodikat, örök
búcsúm, te társam, halott útitárs:
tárt szivemben mindig itthon találsz,
és akárhogy fáj, vígasz, hogy te fájsz.

 

Bennem egy Tarantínó Kventin is elveszett és de szeretnék a rencervátásról egy filmet ad PulpFiction csinálni.

Az egyik venszanos jellegű tréfája a "rencervátás"-t bonyolító szocialistáknak az ügynökkérdés volt.
Egy másikat nem is tréfának szánták:Ez  a Munkanélküliség Intézményének Bevezetése 1988.februárjában.

"Olcsóbb a proletárt segélyen tartani, mint inflációgerjesztően munkahelyet teremteni neki."

/monetáris pénzügyfegyelmi bölcsesség/

Az "ügynökkérdés" sötét titok"és csak egy olyan érettségizett (tehát Killián-próbát állt) képes megérteni,aki 1986-ban sorkatona volt,ősszel, a "fóradalom" 30-ik évfordulóján.

Történt ugyanis, hogy A Szolgálatok katonai szekciója a kecskeméti laktanyában bepróbálta a MN éberségét egy tarantínós szkeccs erejéig. Kommandoszok fekete ruhákban,mint kés a vajba, behatoltak,a kapuszolgálatot megkötözték, az ügyeletes tisztből meg a helyetteséből bazári majmot készítettek,kicsit összefúvigálták festékszórókkal a két körletet és távoztak -ez az eset aztán még szigorúságokat hozott a kapuszolgálat és az ÜTIélet kötelmeibe.

 

"Nagyon jó  volt az ágyban,kár, hogy annyira buta is"

Szabó Lőrinc balkézi másodfelesége Vékesné Korzáti Erzsébet temetésén Illyés Gyulának. Forrás:Illyés Gyula: NaplóHa belegondolok,Szabó Lőrincben egy MSZP-s politikus veszett el

Az   "magyarfórumos" moszadozós kágébésező  faszingerek munkálódásaai következtében biztos megvan nektek a Barna Büdös Nejlonzoknis Illetékes Eltás figurája.

Tudjátok,mi volt az ellenzéki Kerekasztal...

aminek fénykorában volt nekem is a fénykorom,én is sok-sokmindent bevettem meg elhittem...

Viszont két elhárítótiszttel, azaz A Szolgálatok hús-vér figuráival akkor volt szerencsém találkozniamikor Dr Kovács Zoltán jogász,matematikus é s újságírómegalkotta a Barna Büdös Nejlonzoknis K. örgy.  alakját.

barnabudosnejlonzoknis.jpg

Aki egy sablonos,közhelyes,únásig ismert idült alkoholista MN-tiszt volt.

Ezzelszemben az én fhdgy-om-nak Österreichisches Ergezeugnis Sockelr-je villant a tisztigatyó alól,a sliccét gondosan lehúzva "felejtette" és az ingje csücskét abból fasz-szerűen kivezette és Ady Endrét szavalva vegyest Dr Esterházy Mátyás történelmi-főúri anekdot gyűjteményéből (közölte a fia,Péter Kis Magyar Pornográfia cím alatt) idézett:
mindezt ÜTIátadáskor,az alatt -lsd kötelmeket.

Én a sok illetékes eltásnak bután és oktondipocok módon lenézett kőprofi szocialista közül Berecz János alakját ragadnám meg.

Ő egy Tarantínó Kventin kamerájába baszó nagyformátum. Ugyanis,miközben az EKÁ-sok nézték le aminek lenézték, aközben őa budaimodernkorszerű villájának a négy falkönyvekkel valókönyvtárszobáján antilopbőrrel vont antik szófán in tergo kúrta a korszak szexszimbólumát, a feleségét, Sáfár Anikót. És ez senkinek az akkori kurva életben nem tűnt föl, mint az öltönynadrágja alól Rodolfó bűvészbácsi kendőzetlensévelkivillantott Österreichisches Ergezeugnis BIO Sockerl-je sem. Baszott barna büdös nejlonzoknit húzni Berecz.

Sőt: Direkt egy tarantínós  bajuszt növesztett, hogy a tahó képét az "Illetékes Eltás"-nak növelje.

Mint említettem, annyira okos én se voltam, hogy minden maszlagot ne egyek be... de egy az már akkor is szörnyen világos volt a számomra:

Az MSZMP/MSZP az egyetlen profipolitikai erő volt és az EKÁ-sok nagyképűsége teljesen indkolatlan. Kétségbeesve figyeltem Orbán Viktort, ahogy kamaszosan megpróbálta lemélyíteni a hangját és ezért az állát feszt a nyakára feszítvén már soványan is tokát gyártottmagának. Aztán a másik kedvencem, Pető Iván alaptalan nagyképűségben még Orbánon is túltett. Az EKA emberei mint agyalágyult hülyékkel és már bizonyítékokkal cáfolhatatlanul terhelt elitéltekkel,fentről lefelé ugattak -Horn Gyuláékkal.

1988-és mondjuk 2000 között legalább 300 nagyon profipolitikus volt az MSZP-ben.

sportfach.jpg

Horn Gyula a profik közül is magasan kiemelkedő utolérhetelen zseni volt.Igazából Horn húzásait még a legjobb ivócimborái sem értették mindig ,olyanok,akik tudták, hogy a megrendezett autóbaleset után miért nem a Columbo Garbo-t választotta, hanem azt a dramaturgiailag fokozottan jujjujjasabb állítósszerkezetet. Illusztráció:

HORN GYULA: Tárgyalni kell.Az ellenzékkel folyamatosan tárgyalni kell!

HORN BARÁTAI: Bazmeg Gyuszi! -  hülyéskedsz? A zsidókkal meg a takony vidéki kis cigány mitugrásszal megállapodni akarsz?

HORN GYULA: Nem azt mondtam, hogy meg is egyezni! Csak azt:TÁRGYALNI, tárgyalni.

Aki ennek az anekdotának a lényegét képes felfogni, az velem tud bruhaházni a seggfejeken minden, akikkel sikerült az ügynökkérdést beszopatni. Beleértve azt a Deep Throat jelenetet,amiben Ungváry Krisztián ráadásulmég a Kongresszusi Keret Dollár támogatásábólis szopik, bőnyállal.

Az EllenzékiKerekasztal leges-legjobb képességű hat politikusa nem fért volna be a korai MSZP  300-as profi keretébe.

Dr Antall József politikusi képességei egy kis budai presszóban okoskodó nyugalmazott gimnáziumi tanárénak feletek meg. Ha egy tizesskálán Dr Antal 2, , azon Dr Orbán eleinte 6-os,újabban 3-as. Pető Iván 5-ösnek indult, Dr Kuncze 6-osnak. Gyurcsány Ferenc 10-esPrimisszimusz Cum Laude. Gyurcsány Ferencnek az egyébként nempolitikus anyósa [A Magyar Kreatívkönyvelés Pápanője]  is 8-as ezen a skálán. Nagy Szakszervezetis Sándor (taxisblokádkor 10-es, bebukásakor 9-es) titkárnője is magasabb fokozatúpolitikai képességekkel rendelkezett,mint mondjuk Pető és Orbán együtt.

Én magam a KISZ-ben szembesültema 80-as évek derekán, hogy balhé lesz, nagy balhé. Éreztem, hogy a KISZ-ben szedelőzködés van.Történt ugyanis, hogy felsőfokú tanulmányi karrieremérdekében folyamatosssászerettem volna tenni sorkatnaként a KISZ tagságom,amireközölték velem, hogy LFS,coki,kuss és manyana. Életem szerelmét egyszerűbben intéztékel,neki nem hazudoztak össze vissza, csak egyet: azt, hogy azért ZÁRTÁKki a KISZ-ből,mert nem fizette a tagságidíjat, ez nem volt igaz.

Történelmi tény: százezerszám zárták ki vagy "felejtették ki" a KISZ-bőla tagságot akkoriban,amikor viszont Gyurcsány Feri meg Bajnai Gordi karriert csináltak a KISZ-ben. És ez a passzus sincsen benne a történelemkönyveinkben.

"A győztesek nem a történelmet írják, hanem csak a történelemkönyveket."

/Gőcsögg Orbánfasszopó Szőrsapós Dudkó lokálos bájerzsót!/

A laktanyában az én politikai éberségemet azzal altatták el, hogy az 1700 szarfaszú-ból csak azért 30 a KISZ tag,mert ott két videorekorder van,az egyiket ki se csomagolták, vadiújan várja a leselejtezést,a másikon meg hard pornót szoktak nézni.
20-30 szál maszlagot én is bevettem a Rencervátás-kor,de pl arra végig élesen emlékeztem, hogy a munkanélküliséget nem a politikaiimpotens Dr Antall idétlen balfasz naívkormánya vezette be, hanem a kőprofi Dr Németh Miklós kormány.

A másik felesleges izé, amit soha nem vettem egyezred mp-ig sem komolyan, az az un "ügynökkérdés"

Az MSZMP végóráiban A Szolgálatok fogták az Igazi Ügynökaktákat és...egy kissé megkeverték a lapokat -ahogy az Igazi Tarantínó a vágóasztalon a Pulp Fiction-t. Lényegtelenekből ászokat rajzoltak,lyukakat "pótoltak" illetve mázsaszám pedig eltüntettek belőle papírokat.

Tudjátok,milyen kurva nehéz tud lenni egy papírmalmi szállítmány? Nagyobb a fajsúlya,mint a búzának vagy még a lisztnél is nagyobb a fajsúlya. Pár öl papírt fellöksz egy kis Mercedes D 307-esre és elöl-hátul "felül a bakra" Dr Horváth,amikorminiszternek képzeltemagát 1990 áprilisában, a háta mögöttlófaszokat mutatva röhögte ki a BM személyzete a szakmai államtitkárig föl, odalent az udvaron meg ölszámra hordtak ki papírokat kisteherautókra és Dr Horváth félrészegen mosolyogva leste: "Takarítanak.Új Seprűként Jól Seperek!".

Rák halálaelőtt másfél-két hónappal adott riportot Dr Horváth Balázs idült alkoholistaa, józan pillanataibana MK belügyminisztere is volt akezdetekben éső beszámolt arról, hogy csináltak a BM dolgozói majmot belőle.

"Nem nyugszom addig,amíg a tanácsrendszert vissza nem állítjuk!"

Thuma József BM/PM-ben folyamatosan éskormányfüggetlen hol főosztályvezető, hol szakmaiállamtikárhelyettes 1990-2002. közöttminden őáltala tartott fejtágítón szajkózta.

"Jolika, itt a diszpó, vigye már föl a faszomtuggya ki-nek, aki most éppen az elnök és írassa már alá vele!"

Vitrai Tamás,a Magyar Televízió valóságos belső titkos egyik fő irányítóembere 1993.

 

Jó kérdés,hogy az MSZP felső 300 zseniális politikusából hogyan sikeredett ez a Vidéki Megyei Elsőosztály Kezdő Tizenegy-e. Erre csak 1 alapos válasz van: A gyűlölet miatt. A gyűlölet ugyanis érzelem.

-és Dr Szili Katalin,aki a 300-as Profi Keretből a 288-ik tartalék-ként lett kibaszva,pedig a kezdetekben az MSZP-t alkotó és egymással antagonisztikus ellentétben,de egyben pragmatikus kiegyezésben isálló frakciók egyikének a vezére volt,mégpedig a keresztényszocialista frakciónak,mondotta volt:

"A politikában nem játszhat szerepet az érzelem."

Az egész un "Momentum" gyülevészben összesen  nincsen annyi politikai hozzáértés,mint mondjuk Dr Szili Katalin bal keze kisujja elsőpercében volt.

 

"A sakkban, az ökölvívásban és a politikában az érzelmek vesztésbe visznek!"

 

Horn Gyula volt fényes korszakában az a zseni sakkozó,akivel szemben minden játékos a szimultánban azt hitte, hogy a húzás,amit lép,az ő kitalálása, Gyula bácsi nem is sejti és mindjárt mattot is kap. A zseniális sakkozó a mezei malacsakk bajnokaival a bemattolásukig képes elhitetni, hogy amit léptek, azt ők akarták is lépni.

 

Horn Gyuláról a politikai ellenfelei,elsősorban a külpolitikai tanácsadója Kovács László és a belsőpuccs résztvevői sokáig azt hitték, hogy egy politikai banánhéjon, a Meciar-ral való tárgyaláson,plusz a CzégéZsuzsa ügy szellőztetése Vitányi Ivánék által az ÉS-ben, bukottmeg.

 

...nem,kedveskéim,elárulom:Gyula bácsit az idült alkoholizmusa,a kezdődő dementia, az agylágyulás iktatta ki a politikából. Lényegében az MSZP profijai nem Gyula bácsit rúgták picsán, hanem sajátmaguka, beleértve Kósáné Kovács Magdát is,tökön.

gyurcsanymiotanincsismarnemletezoferencorbanugynoke.jpg

Gyurcsány Miótanincsismár Nemlétező Ferenc, az egyetlen élő politikai zsenink Karácsony Gergely "főpolgármester" beiktatásán az első sorban. Gyurcsányra hivatkozásom miatt 1001 alkalommal hülyéztek le kedves olvasóim 2009-től napjainkig, többek között  a drága Joli ésHanni néni is,miótanemjátszikmár szerepet a Feri és hülye aki emlegeti, valamint "Orbán Ügynöke Volt az Ellenzéki Összefogás Szétzilálására 2014, 2018." Búcsúzóul annyit jegyeznék meg, hogy amíg Orbán közpénzégető slapaj kontár tökfilkói azon szórakoztak, hogy Gyurcsány alkalmatlannak látja karácsony gergelyt, aközben GyurcsányPR-szakembere Gál Jé Zoltán találta ki sorban, hogy Karácsony Gergely mit mondjon meg csináljon és ez az esetek 66%-ban majdnem sikerült is Karácsonynak, ami meg nem jött össze, azt megmagyarázták az ellenzéki űűűűdözött elnyomottsajtó véleményformálói , hogy : összejött. Gál Jé aztán a Győzelem Utáni Kedden bemutatkozott az ATV nézőinek. Az ATV annak a Gyüliké-nek a tévéje,ami gyülikébőlorbán csinált úgy egyházat, hogy közben meg az ATV az ellenzéki igazmondás orákuluma is, rendszeresen járnak oda a hívők orbánt baszó-szopató  pornót nézni.

 

Én történelmet jöttem csinálni.

/Gyurcsány Zseniális Ferenc kedvenc mondása sajátmagáról/

lábjegyzet
Végül leges-legbúcsúzóbbul arra szeretnék rámutatni, hogyan tudta benézni Szily LászlóÁgybavizelő Ferencet a Nemzet Színészénekúgy, hogy Zseniális Ferenc-et alapjaiban nem tudja érteni és a legócskább trükkjeit beszopva. A másik verzióm szerint azonban maga Zseniális Ferenc kérteföl e zseniális cikk megírására, amiből idézek (akkoriban ugyanis Zseniális Ferencünk abban volt érdekelt, hogy megint Veszélytelen Bojóccnak látszon,mintpügmalionizációja korai-sportminiszteri táncolósvidejós korszakában:
A megmagyarázhatatlan jelenetsornak néhány óra alatt több magyarázata született, mint annak a rövid amatőr felvételnek, ami szerint Kolláth György is részt vett a roswelli ufóboncoláson. Íme a legvalószínűbb forgatókönyvek:
- Klára asszony lapáton, a Feri a Szabó Paliba szerelmes.
- Klára asszony lapáton, a Feri a Kamarás Mikibe szerelmes, mert bukik az ilyen mokány típusokra.
- Az úgynevezett Winkler-sejtés, miszerint "Valószínuleg sietett aradi vértanúkat koszorúzni, és nem gondolta át a szituációt. Összekeveredett a fejében Batthyány, meg az aradiak, meg a vonat".
- A gyulista elmélet, ami szerint az ütemet tévesztett kormányfő két hét helyett két évvel a választások előtt akarta eljátszani a választók szánalmára építő, úgynevezett Horn Gyula-trükköt, csak az irodában felejtette a fejgépet, mert ráült a kis Gál, és nem találta.
- Környezete tanácsára Ferenc most váltott a Kenetteljes Pap figurájáról a Megerőszakolt Ministránsfiúra, de annyira beleélte magát, hogy Erdő Péter püspöknek később úgy kellett lefeszegetnie magáról.
- Ferenc tényleg ennyire meghatódott.
Ez utóbbi talán a legijesztőbb lehetőség, de szerencsére látványosan ellentmond neki, hogy két éve, amikor káderjeinek balfácánsága miatt öt ember meghalt és majd 300 megsebesült a tűzijáték alatt, közel sem könnyezett-fuldoklott ennyit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3515291796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Freud Szimi 2019.11.06. 07:53:39

Na, LokálosZsóti, ez egy egész jó cikkcsi lett. Nem mindennel értek egyet, de nyomokban igazságot is tartalmaz.
Bővebben beírni nem tudom, érdemes-e, mert egyrészt úgyis azzal intézel el,hogy huggyosjózsi, másrészt meg el szoktad tüntetni a cikkcsiket.
Mit gondolsz, érdemes kommentelnem, vagy felesleges?

Frick László Intézet 2019.11.06. 08:24:58

@Freud Szimi: Nem, ennyire olcsón és töchtigén nem úszod meg, mert újabban a TASZ elméleti jogérzékenységét szépen belevezettem ennek a blognak a gyakorlatába, te viszont kb azt csinálod, amit a mettőskereszt mítú mozgalom, gyössz, rámmondod a lokálos Zsótit és már meg is állt a vádad a közbülső szükséges jogiprocedúrák nélkül és ítélet és kész.
Nem,akkor veszem a tök fölösleges fáradságomat, fogom a Lokál Zsóti álláspontját és összevetem a cikkel

1. Szabó Lőrinc Korunk Illyése szerint Illyés GYula barátja lévén, tehát jóember volt. Lokálos Zsóti azt nem mutatnámeg, amit én SzabóLőrinccel kapcsolatban megmutattam,miszerint az első sorban tapsolt a nyilasoknak, aktívabbnyilas volt pl Fodor Józsefnél és Illyés GYuláék csak személyes okokból mentették ki az Igazoló Bizottság előtt, amúgy hányingerük volt tőle.

2. Lokál Zsóti & Co az ügynökkérdést bekapta és megszopta és komcsiz, utódpártoz, pufajkásoz, satöbbi, míg én ezzel szembeállok és az ilyen szakértetlen hozzánem értő baromkodásként "aposztrofálom".

3. A legfontosabb: Szerintem Berecznek pihepuha Reinwolle BIO zoknija volt, kb olivzöldes-szürke és nembarna. Egy kibaszott pár barna zoknija nem volt. EZZEL SZEMBEN Lokál Zsóti szerint Illetékes Eltás és hülye volt Berecz.
ide is másolok a cikkemből egy bekezdést, amit szartál elolvasni, viszont hamisan-hazugan vádolni, azt tudsz:
Az "magyarfórumos" moszadozós kágébésező faszingerek [ILYEN LOKÁL ZSOLT] munkálódásai következtében biztos megvan nektek a Barna Büdös nejlonzoknis Illetékes Eltás figurája.

5. Horn Gyulát pufajkásozza a lokálzsótféle, én következetesen és mindig politikai zseninek mondtam, akinek a kottájából játszott az ellenzéke és a barátai is. És akkora zseni volt, hogy még a kőprofi nagymester barátai sem értették minden húzását.

Lokál Zsót elhallgatja a tényt: Horn Gyula sima bérházban lakott a pesti oldalon. Nem kért az Őrezredből.

6. Lokál Zsolt meg a hasonló kriplik érzelmi alapon politizálgatnak, én pedig írtam, amit írtam az érzelmek következményeiről a politikában.
Érzelem-ügyben és a politika terén nagyjából annyi eszed sincsen, mint Lokál Zsoltnak, így mókás, ahogy te aprehendálnád Lokál Zsoltot, amikor dettó picsa-buta vagy a politikához, ugyanúgy, mint ő is.

Te kjezdted Joli,én csak szépen komolyan veszem a vádaskodásaidat. te akartad ezt. Hogy: szembesítselek a hazudozásoddal és a jolis kompilációddal:
8.Lokál Zsolt szerint Gyurcsány ballipsi és komcsimeg baloldali ésliberális is.
EZZEL SZEMBEN én következetesen és MINDIG rámutattam arra, hogy GYurcsány baloldal ELLENES és ANTIliberáncs. Gyurcsánynak talán a fasza a liberális: Ha Ágiba mártja,miközben Klári annyira okos Brüsszelben szépen. Vagyis Lokál ZSolt csak,mint te is,elismétli Gyurcsányról, amit Gyurcsányról az újságok írnak
én meg azt MUTATOM Gyurcsányról, amit nem írnakmeg az újságok, bár le lehet Ági arcáról olvasni, amidőn a Parlamenti padsorban Ferije mellett enyelg. Hogy: Feri egy zseni,aki szétkúrta az MSZP-t.

LokálZsolt erről nem tud, hogy Feri szétkúrta volna az MSZP-t.

Én nem vagyok idült alkoholista... lényegében, mert 30éve voltam, tehát maradtam poteciális (lehetséges, a veszélyében áűlló) alkoholista.
Gondolom, a te agykapacitásoddal az idült alkoholista az ugyanaz,mint mondjuk a 2-3-ik fokozatú (vagyis mnég idültnek nem mondható) alkoholista.

Akurva isten fasza rajtam kívülmeg nem mernéírni, hogy Lokál Zsolt idült alkoholista rongy.

Tudod mit? Van egy ötletem. MNáskor, ha jópofán szeretnél kommentelni,vedd a fáradságot,,ami neked 10 perc..és próbáld meg elolvasni a cikketés AZTÁN
próbálj megalapozottan vádolni.
Segítek: Vagy egy tucat el-és melléütésmaradt a szövegben, ez pl megalapozott vád.

Freud Szimi 2019.11.06. 08:29:53

@Frick László Intézet: elolvastam a cikket. LokálosZsótinak te hívod magad, illetve ha te engem huggyosjolánnak hívsz, akkor a Lokáloszsóti ahhoz képest nem is olyan rossz.
De a lényegre térve, elolvastam.
Írtam is róla, hogy nem is rossz végre, hosszú idő után.
És kérdeztem, hogy
1. Érdemben fogsz-e válaszolni nekem, vagy megrekedünk a hoggyosjolán beszólogatás szintjén
2. marad vagy egyszer csak eltűnik?
na, mennem kell tokozni

Frick László Intézet 2019.11.06. 13:05:07

@Freud Szimi:
Pontoökban végigmentem a hamis vádjaidon.
Azt viszont, hogy te megérdemelten vagy Pijolós Tóódító Jolán, azt te magadra bizonyítottad be,mert lám, ha szorulsz,mint amikor Pijolós Joli szorul a tóóóódításaival a mobiletelfónia korában, amikoris ugye felveszik videóra, hánykézláb tudott hazamenni és akkor már minek tóódítania.. Akkor elkezd heherészni Joli nés visszaszívni, hogy már senki nem érti itt a humort,mert ő most vicces lett volna. Ha.

De nem volt az.

Nem zárom ki, hogy talán-talán 20éve, amikor még az élet és Irodalomban elfogadtatni egy kéziratot jóljött BójerZSót bevonszolása (egyébként indokolatlanul) a szövegbe, akkor még elment viccnek.
De újabban,amióta náci dikttatúra és rettenetes sajtó túlúralma van bájerzsótéknak, meg amiket Bájerzsót mostanában brefeg... egy ideje már nem játék ez , hanem vérvád,amit nem szabad annyiban hagyni.

Túl könnywedén önkielégítetek, pl te vagy Ripoók az egem orbán gecivel elkeveréssel. Én elhiszem, hogy kell nektek az endorfin, az ilyen olcsó maszturbatív öröm, nem tudjátok Orbánt leköpni.. akkor gyerünk és aggyunk a Gőcsügg Dudkónak, aki orbánbérenc.

Figyelmeztettelek erre, ne nézzél engem fotelkarfának, amire rápattansz önkielégíteni, ha van valamilyen bajod a diktatúrával, akkor rakásra vannak fórumok, ahol vállat vethetsz mindazon eszmetűársaiddal, akik kb attólképzelik magukat okosnak, hogy inverz fidesznyikek.

Lujza, én ebbe untam bele , de kurvára, hogy bármit írok, te orbánra tudol gondolni,akáűrmit mutatok, azt neked az orbáncentrikus Világképen keresztülkell nézned, orbánkárelvűség alapján, ha nem ismétlem el neked, amiket az újságjaidban olvasol , már attól bájerzsót vagyok.

Figyelj: nem kell ez.

1 volt ez a blog, de ha 1 sok? - ne legyen egy se.

Hallgass rám, 2015. óta tanulmányoztam a komment dögkutakat 444888.. higgyél nekem, a két helyen sokkalinkább kielégülsz,mint itt.

Frick László Intézet 2019.11.06. 16:44:03

@Freud Szimi: Több, mint fárasztó, hogy a 12 legjhelentősebben Ellene Mondok
orbánnak
de nektek ennyi pöthiha, nem is érzékelitek, de merjek ne fosni a büdösruszkiktól, akkor már Ripők elkezdhet fentről lefelé úgy beszélni velem, mintha valami Széles Gábor lennék a gyíkember sztorikkal és mire alapozza ezt a leszóló-lesajnálóságát? - Arra, hogy mit olvasott az újságokban a büdösruszkikról meg a SzovjetúnióSorsáról és a komcsikról, meghogy Erdogán, az Önjáró.

Ez ember behal már, ilyen szobatudósokba, mint Bucsky, aki statisztikai adatokat kér le interneten és abből sző, fon, mos-főz, de nem takács.

Itt lakunk egy tank üzemanyagra a büdösruszkiktól, büdösruszkikat szagoltunk eszméltünktől kb a szülővéválásunkig, de
michigani meg arkansasi meg kansasi és... saskanszevaszi munkásoknak gyártot rizsákat kéne fújnunk a büdösruszkikról, meg kb a STOP Sorossalegy-hax hekkerösszeesküvéselméleteket kéne benyalnom, hogy annyira fejlett lehessek mint Ripők. Vagy te.

Hát nem. ne bassza már meg a jóisten, hogy ha 12 pontban szembemegyek Orbánnal, de pl a büdösruszki kérdfésben...mellémegyek, nem arra, amerre te vagy Ripók, akkor már úgy lehessen beszélni velem, mint egy hülyebácsival

Miközben Ripők egy ganyi ruszkit nem olvasott

nem nézett

nem fogyasztott

csak azt ISMÉTLI el, amit a 444 meg az index ír. Ja, meg a társlapok Oirópából :D

Hát:Nem kell

minek

ne legyen
www.youtube.com/watch?v=dDPuKyNUn7g

Frick László Intézet 2019.11.06. 16:48:35

@Freud Szimi: Hú, pedig a tegnapi alakulógyűlés-eskütétel de lábrajött pedig, de lábra :D

de minek már, elengedem,nem kell, hagy guruljon :D Roll it! jól van ez így, ez kell (mármint nektek)
nekem meg nem kell,minek

Freud Szimi 2019.11.06. 20:05:13

@Frick László Intézet: így semmi értelme dumcsizni, hogy "vádpont" meg "nektek" és hasonlók
és hol beszéltem itt Orbánról? Hol?
Én meg ebbe untam bele, bármit írok ide, BÁRMIT, azon kívül, hogy huggyosbüdösjolán semmi mondanivalód nincs nekem
a szövegről
HGY tényleg zseni volt, és tényleg piált, keményen
Berezc is értelmes pali volt

és hogy az egész kibaszott ország narancssárga, akkor már hadd engedjünk meg a fővárosiaknak egy szépkarácsonyt,
Minek baszod rögtön, mikor még semmit sem csinált?
és ha tényleg semmit sem fog csinálni, csak annyi a tevékenysége, hogy pofántörölte ezeket, már az ELÉG, mivel kénytelenek lesznek visszavenni a mellényükből
ha semmi más, csak nem betonozzák le a Városligetet, már megérte karácsonyt megválasztani
Pont te vagy az, akinek SENKI nem felel meg, aki ellenzéki oldalon
bárkit tolnának neked oda, rögtön találsz rajta fogást, néééémáárrr bicikli
és képzelt, BUSSZAL ment a várba
és ha nem fogod fel, hogy ez miért fontos...hogy fognád fel, mivel NEM vagy BP-i és úúúúútálod a fővárosiakat
az alapvető attitűdöd az, hogy budapestet be kéne szántani, és bevetni sóval

Amit te csinálsz, arra szokták a fiatalok azt mondani, hogy OK boomer- most volt épp botrány ebből
index.hu/mindekozben/poszt/2019/11/05/parlamenti_felszolalasig_jutott_az_ok_boomer_mem/
többször mondtam már, korán öregszel, a momentum is nem más a szemedben, mint "hosszúhajú farmeres huligán.." ahogy téged hívtak annak idején, mikor te voltál fiatal
Ha a momentum semmi mást nem csinál már, mint hogy megakadályozta a súlyos százmilliárdos lopásokkal járó olimpia szervezést, már hálásak lehetünk nekik

Freud Szimi 2019.11.06. 20:08:18

@Frick László Intézet: a munkanélküliség
Lehet alzheimeres vagy már
volt egy olyan kis apró probléma, hogy rendszerváltás, és ez nem csak azt jelentette, hogy az elvtárs helyett urat kellett mondani
iparágak, cégek szüntek meg, szakmák tüntek el (nem csak a rendszerváltás, hanem a lezajló ipari forradalom miatt)
sokan azért lettek munkanélküliek, mert a "kapun belüli" munkanélküliség kapun kkívülre került
igen, fájdalmas volt, tragikus volt, de nem azért volt, mert valaki eldöntötte, hogy csináljunk munkanélküliséget

Freud Szimi 2019.11.06. 20:44:53

@Frick László Intézet: ja, és még egy dolog - a blogmegszüntetéshez
Te, ugye, roppant büszke vagy, hogy nincs nálad előmoderálás, meg moderálás, direkt örülsz szerintem, mikor Lacika fajtikázik, mert ugye, ezzel bizonyítod, hogy neked még a szemed sem rebben, egy náculásra sem.
De ha Ripók vagy én vagy Hanni ellentmond neked, akkor máris bejegyzés tömegeket törölsz, spt, a blog felszámolását lengeted be állandóan.

EZ IS MODERÁLÁS EZ IS CENZÚRA.
nem értünk egyet, akkor inkább blog se legyen, nehogymár megjelenhessen Dudkóétól eltérő vélemény
Nem az a széleskörű világnézet, és véleménytolerancia, hogy engeded Lacikát zsidózni a blogodban, az egyszerű tuskóság, a picsába kéne kivágnod, mikor fajtikázik.
Akkor lennél toleráns és megengedő, ha Ripők vagy Hanni vagy az én véleményenek is adnál teret.Nem azt mondom, hogy érts vele egyet, annyit mondok csak,fogadd el, ezek is vélemények.

Frick László Intézet 2019.11.07. 05:55:20

@Freud Szimi: A munkanélküliség összes motívumát nem vettem föl.
A lényegre mutattam rá: 1994-ben a hóttifaszista restarujácijaós rettegtetésben azok varrták a nyakába a jobber balfaszkormánynaka munkanélküliség intézményesítését, akik pedig (az egyébként okosésmegmagyarázható,lám,megmagyaráztad, ez pl egy jókifogás volt, nem tekintettel arra, hogy az intézményesítés felduzzasztotta a proletáriátust:
30-32évesek azok az emberek,akik soha nemláttákmunkába felkelni a szüleiket. A cigányozás gazdagon szór ebben a témakörben , viszont a magyar proletiátus (azaz az életszerűen segélyenélők) nincsenek benne.

Amit te sem akarsz megérteni:
Nem a közép- és felsőközéposztály gyerekeivel van a baj. Akik szüleinek telik valami "diplomára" Ezek a gyerekek el lesznek egyszemélyestársadalomként,különköltöznek albiba és a hozzád hasonló struccok nyugodtan dughatják a homokba a fejüket.

Itt, ebben a társadalomban a hülyékkel lesz a baj,akik IDÉZEMcsak annyit érnek, hogy gyerekscinálásra pocsékolják el az esélyeiket, a karrierjüketmeg az életüketZÁROMAZIDÉZETET.

A baj azzal van, hogy a munkásosztály leszakadó alsórészeit arra nevelte a rencervátás, hogy kényelmesebb az "élelmes" proletáriátusba leszakadni, mint gürizve kapaszkodni amunkásosztályba.

Az pedig a Választott Kapitalizmus története, amiben nem kell a szakképzett, nem akar szakmunkásbért fizetni, BETANÍTOTT alumíniuhegesztőt keres.. nem szégyell ilyen hirdetést feladni.
kedvenc Cocolojógusaink addig el merészeltek jutni, hogy mennyire deprimáló tud lenni már csak fél évmunkanélküliség is.
A magadfajta okostojások,akik ezzel a "baloldali" reformkommunista kincstári érveléssel jönnek, miszerint Dr Némethék csak realizálták a már bujtatottan létezőt,egy a gond:
lehet, hogy látszat és tesséklássék voltaz eröltetet munkábaállítás,de LEGALÁBB a proletárnak fel kellett kelnie a munkásbuszhoz

valahogy... valamibe... törni a testét.

A 30éves,aki nem látta a szüleit felkelni munkába menni, ha magyar proletár,akkor kettecskés elavult apás-anyás (elváltak persze, de csak az ágytól, nempapírozták le) formában...
..formára ugyanazt IGYANAZT az egyszemélyestársadalmi életet élik,a fiú a szobályában és a lány a szobájában,a szülők a szobájukban, az udvart a ház faláig és az egész kertet is dudva veri fel. Mindenki amagyar proletáriátusban feketén és alkalmi munkákat végez.

Akkor töri a gallyát, ha a tövével fizeted
A proletár szülő kényszeríti a gyerekét dolgozni.El-eljárogatnak "ha már itthon esz a fene, aggyá ja rezsibe he jee!" felkiáltással az anya.
Deezek a gyerekek sem képesek rendes heti ötnapos, havi 26 munkanaposmunkábajárásba törni a testüket: NINCS AZ A PÉNZ.

Ott tartunk, hogy a vállalkozók megkeresik ezeket a fiatalokat.A lánynak kifizeti a boliti eladói papírt, afiúnak a szakmunkáspapírt vagy a jogosítványokat, addig is fizet neki..és még így sem kell.

Te és a hozzád hasonló csak újságban élő éspl budapestiekott vagytok leragadva, hogy nincs munkahely, nincsen hozzáadottérték,Európai Béreket! Európai Nyugdíjat! és Nincs Hozzáadottértékmeg Összeszerelő ország vagyunk.

Miközben a valóság az, hogy a maradék 1 millióember a munkaerőpiacon BASZIK dolgozni járni be rendszerességgel,kötötten, nemrágyújtani,kint hagyni a fészbúkos telefont

Egy szakmunkás papíros 18-34éves magyar lány.. nemhogy önállóéletvitelre alkalmatlan, de szemben a te gyerekiddel,meg akiet te a Fényesfővárosban ismersz,akik már gimis korukban melóztak isi mellett

ők felnőttlétükben sem leóznak, csaképpen annyit, hogy bulira meglegyen.

Az NSZK-éhoz ma felfejlődött modernéletünkben ez a réteg lenne a "Csináljanak gyereket a hülyék,akiknek annyit ér csak az élete,én élni akarok!" -képletben a hülyék,akiknek annyit ér az élete.

és elismétlek neked még egy nagy titkot:Ez NSZK-ban is pont így történt:A hülyék sem csináltak gyereket,akiknek csak annyit ért az élete. Mármint az önképük szerint "értékeséletűek" szerinti "hülyék".

Nézd, te újságokban élsz, azt ismétled el, amit az újság ír. A munkanélküliséggel kapcsolatbani "érvedet" a Népszabiban lehetett olvasni 1990-2000 között.

Egészen 2013-ig el is ment a duma: "Dolgoznék -de nincsen hol."
Most lenne hol dolgozzon ésmegmondom ésmegmutatom:Nem is tud jókifogást találni.

Ezért Ukrajnábólmeg Romániábólkell hozatni dolgozni akaró proletárokat.

Mutassak rá az ukránozásban megnyilvánulóostoba demagógiára, amikor az ukrán nem leveri a béreket,mert az ukrán a magyaroknak járó bér 97%-át is megkapja, hanem a 100-at.
Sőt: mezőgazdasági napszámos munkában 3-szorosát teljesíti az ukrán proletár amagyar proletárénak. Nem kell a magyar proletárnak a pénz -ha megkerste a napi 3-4000 Ft-ját leül,lefekszik,alszik a fa alatt, a szőlősorokban.
Ez új dolog -és erről nem írnak neked az újságok.

És elhatároztam: Én sem fogok.Minek.

Főleg:Kinek.

Tőledel kell fogadnom a személyes budai és belsőpesti tapasztalataidat,országos érvényű érvnek,amit te látsz.
Ha ellenben én mutatom azt, amit én látok,akkor bájerzsót vagyok és orbánfasszopó.
Hátebbőllett elegem

Freud Szimi 2019.11.07. 23:05:20

@Frick László Intézet: kár megsértődnöd és felhagynod a bloggal.
Voltam én itt már minden az utóbbi időben, huggyosbüdösjoli, most "vádpontjaim" vannak, meg "újságokban élek"
Képtelen vagy elfogadni,hogy én is látok valamit a világból, ami nem az, amit te látsz, és ha én ezt le merem írni, akkor "vádpontok" vannak. meg "újságban élés".
Szerencsésnek tartom magam, hogy nem abban a világban élek, ahol te, hogy itt vannak dolgozó fiatalok, akik sok mindenre alkalmasak. Lehet, te sem lennél ilyen frusztált, ha hagytátok volna az egészet, és városba költöztök, egy más társadalmi közegbe. Értem én, hogy az is egy élet, csak nem biztos, hogy egy tehetséges, művelt embernek abban kell lehúzni a teljes életét.

Sokáig jóban voltunk, aztán monomániás és ellenséges lettél. Gondolom, talán azért, mert valóban egy másik világban élek, ami hidd el, pont olyan valós, mint a tiéd.
Azt hiszem, most fáradtam bele, hogy ezt magyarázzam neked.
Nem jövök többet, nem kell aggódnod. Írd csak a blogot, nem zavarom a köreidet.

Alfőmérnök 2019.11.08. 01:47:31

@Freud Szimi: Nekem azért hiányozni fogsz, nem nagyon, de kicsit igen. Jól szórakoztam a kettőtök csörtéjén.

Szerintem ma a világban a Jó és a Rossz harca zajlik. Valószínűleg ebben te is egyetértesz velem, csak abban nem értünk egyet, hogy ki a Jó és ki a Rossz. (Én a lujzákat nem tartom rossz embernek, csak naivnak, akik akaratlanul a Rosszat szolgálják.)

Frick László Intézet 2019.11.08. 04:23:39

@Freud Szimi: Monomániás - én?
Képtelen lennék elfogadni azt, hogy van az, amit te látsz? Én CSUPÁN arra mutattam rá, hogy amit te látsz, az van, de nem érv az ellen,amit én MUTATOK. A másik nagyon-nagy baj veled, hogy el vagy maradva - mert az újságok,amik a világod,szintén el vannak maradva. Többször bebizonyítottam, hogy állításaiddalSZEMBEN pedig a világmér nem ott és amott, hanem régesrég itt éssmég "ITT"!"-ebb jár.

És: Miért kellett volna nekem a trend-et követnem? Nem mondom, van olyan város,ahováköltöznék ésmutattam is jó városokat és érdemes helyeket.
Még abban is hazudsz, hogy én a te-féle- Kettes Számkör világlátása szerint Budapestben a Csak A Rossz-at látnám.Hazudsz -vagy hülye vagy? Szépen elsoroltam Budapest foltjaiból azokat, ahol tényleg jóélni Budapesten, ahol valóban vannakpolgárok.Még azt is megMUTATTam, hogy az ősbudapestit,főleg az ős-budap-polgárt arról lehet felismerni,hogy nincsen pesti (kényeskedő affektáló budapestiparaszt) akcentusa.

Röviden: Hamisak és hazugak most is a "búcsú" nyafogásaid.

Te vagy a MONOmániás és a te MONO-d:Orbán.

Ez lett velem is a bajod. A Joli PornóIgényed annyira magas fokú, hogy ha nem a GECVI NÁCI DIKTÁTOR stb fokozatok szerint szórom... csaak úgy azalapján,ami van,az... nem éri el az ingerküszöböd, neked az a dózis már pthiha,semmi. Szembe mehetek én az orbán Kánonban 12 ponton... ha te úgy döntesz, hogy én annak ellenére, hogy Sorosrólírtam, amit,és nemteklintemmagam magyarnak, nem féleka migrácsoktól és nem sorolom-csekkolom most már végig, de az orbanizmusban a 12-ból nem 2-3 kell a KIZÁR!-áshoz, hanem a 12-ből egy is eléglenne...

De te valami Orbán alakú guminőnek néztél engem...és rajtamélted ki az Orbántól való frusztrációidat. Valéami... műniád lett ez... bármitírtam,nem alényege volt a lényeg, hanem jöttél ésmegpróbáltad az orbán haszonelvés az Orbán Kárelv -szerint... erőltetni, hogyan lehetne a te MÁŰNIÁD-hoz hamisíítani,kompilálniés ferdíteni,amit írtam. A te érveid: "Azt írja az úság"

Az én érveim "Az Úság-okkal szemben a valóság pedig"

Itt van a hajléktalanszezon és a te nézeteid az újságokban hiv. bevett hajléktalanképtől eltérnek. Viszont az idén télen nem lesz gond a budapesti hajléktalanokkal, vagy ha mégis,az a SötétMúlt Ökorsége lesz.

Ugye,én a hajléktalan kérdést az 1-től a 74-ik sorig az idült alkoholizmus problémaköréneklátom,naív vagyok,ha azt állítom, hogy 1000 hajléktalanból van 1 talán,aki nem 4-5-6-ik fázisú alkoholista, "csak" 3-ik fázisú.

Te is "eltérőet" mondtál a hajléktalanokról.

Én meg eltérőet MUTATTAM.

Szerinted a Deák téri Aluljáróban mind hajléktalan az,én meg mutattam, hogy egy részük,negyede-harmaduk a váci utcai zsebesek hesszelőiésközreműködői vagy:őkmaguk. Pihennek.

Emlékeztetlek arraa, hogy évekkel ezelőtt elfogadhatójóságnak és világtrendnek nevezted a városokba gyülekezést.
Nos,mutattam is egy társadalmat, a bolgártársadalmat,akikjóval-jóval "fejlettebbek" ebben, Bulgáriában 9 nagyváros van 100ezer (valójában 150ezer) fölöttilélekszámmal. Lassan Szófiának annyi lakosalesz,mint Budapestnek - a szocializmusból 300000-rel indult.

Emlékszel a Marioe-Antoinette niukkedre? Kb annyira vagy picsa: A "költözzetek városba!" detto az "egyetek kalácsot!"-tal.

Egyébként egyáltalán nem kell a városiasKorszerűModern Jövőbevezető Elidegenedés-hez Budapestre költözni.

Azért írom ezt,mert plSzeged vagy Debrecen vagy NYíregyháza vagy Sopron vagy Eger az nem egy "elidegenedő" hely.

Csak Szegedet, a Valóban Biciklis Város-tmutatom.

Miközben Budapesten szájjalbicikliztek az affektálókényeskedő tettetőképmutatók

Szegeden szépencsendben rendesen biciklire kaptak és egy biciklisek urallta város lett, ahol nem SZÁJJAL CSINÁLJÁK hanem valóban a biciklizés
folyik,nem divatcsi, nem trendicsek, hanem... 10-20ezer Ft-oslomisbiciklikkel és a valóságban.

Ha ez egy BicóKultúrBlog lenne, akkor Szegeden tudnék alter fiatalok csupaszváz kategóriás,punk-alter-dizájn, expresszionista,kubista..műalkotásnak is beválós biciklijeit fotózni.

Egyszerűen temagad zárod be magad a monomániádba.

Én nem mentem bele ebbe az óvodásutcába, hanem fogtam és
egyszerűen a dumáidban "dumcsijaid"-ban van benne a saját magad állításainak cáfolata.

És hányszor kérleltelek... barátian-könyörögve.. Ne kezdj... Az egy mnás tészta, miért, deén viltam ,mint te,Abbáziában,devoltam Taktaharkányban, Berettyóújfaluban,Békés-ben, Balaton-ban , és nemsorolom,egy csomó helyen voltam, Budapesten rakásra voltam olyanzárványokban,amikről neked fingod sincs és nem is lesz soha. Én ismerem azokat a zárványrészeket Budapestből, amikkelte érvelsz,meg meg is mutattam, hogy a Rákospalota/Újpest határán a vasúti felüljáró

VILÁGOKAT választ el.

Megmutattam, hogy a Nagy Agglomerációis annyira mozaikos, hogy Dunaharaszti egy világés egy pengeél,a HÉV meg a Ráckevei Duna ÁG túloldaala,Szigetszentmiklős és ~Csép egy MÁSIK világ.
Itt a falumban akkor is ppestre költözöm, ha Csépre, ha Harasztiba.
Pedig ha a 11-be költöznék, az nem ugyanaz lenne,mintha 15-be

Frick László Intézet 2019.11.08. 04:34:59

@Freud Szimi: Utóirat:
Újabbanminden esetben,amikor hazudsz rólam,nemannyivalintézem el,mint Hanni néni: "Hazudsz!"
Henm szemben Hanni néni módszerével,fogom szépen az állításodat ésmegsemmisítem.Nem is kell nekem semmit sem csinálni:Egyikállításoddal bizonyítom rá a másik,a hazug állításodra, hogy hazug. Így jártál a monomániással. Ripők-nek nézelminden olvasót,aki nem veszi a fáradságot avádhoz a bizonyítási eljárással.

A müódszeretek az, haén arra hivatkozom, hogy nekünkmagyaroknakközelebb az orosz kulturkörhöz, amihez sajnálatosan a szocializmusban nemjómóccerrelés gyakran erőszakkalis kerültünk,de egyénként az orosz kulturkör hatása plaz amerikai irodalomra, akkor Ripők egy jellegzetes 444-es index-es érveléstechnikávalazt a hazugságot hazudja a számba,hogy én elvárnám, hogy Gorkij-t olvassanak az emberek, egy faszt.

Én CSUPÁN annyit mutattam, hogy amit Ripők vagy te olvastok az újságban a rövidítsek "büdösruszkiztatás" agitációssávjában, az egy termék,miközben Oroszország valami más.

De ugyanez a migránskérdésben:

Miközben én szurkolok a "négerek"-nekésaz a véleményem, hogy ezt érdemli Fejlettisztán meg Bezzegisztán [időközben: "A NATO agyhalott!" by E.Macron] én olyanra mutatok rá,amit Carola Rackete de Orbán sem akarnalátni:

Azok az emberek,akik letették az 1000 USD beugrót a "lélekvesztő gumicsónak"-ra, nem lesznek csakúgy igasságosaan eloszthatóak.

Arra mutattam rá, hogy sem orbánék,sem a jókésigazak nem teszik fölLampedusán-ezt az egyszerűkérdést:
"Tud Ön arról, hogy Ön igasságosan lesz elosztva a tagállamok között?"

Én vagyokmonomániás?Orbánista?és vagyok öreg ésmegrögzött? Fiatalabb vagyok,mint a gyereked! Nemhogy te.

Frick László Intézet 2019.11.08. 04:38:11

@Freud Szimi: Vedd, klrlek, csak egyszer vedd a fáradságot és a vádjaid meg az itéleteid KÖZÉ... próbálkozzál már be a BIZONYÍTÁS-sal is. Te vagy önképed szerint a JóésIgaz...akkor ne legyél márolyan,mint a kettőskereszt-mítúpicsái,akik VÁDaztán ZUTTY: Ítélet!..ésmég büszkékis.

Vedd szépen a fáradságot,fogj valami vádadés süsd is rám,ne csak szájalj.

Így könnyűmegúszni,kiderül, hogy csaltála játékban és akkor felhúzod az ólyodés "Akkoly nem is játszom!"
de:játszuk ezt végig!

Wildhunt 2019.11.08. 21:26:26

@Szorgalmas Gyémánt: Dinamukitól tudom, miért is szerettem meg ezt a blogot. Egyik kommentjében figyelmeztette a gazdát, hogy megint fákkal takarja el az erdőt, és itt gondoltam kicsit tovább a dolgot, hogy az erdőt magam is láttam, meg látják még sokan, csak nehéz abban megegyezni, hogy ami régi fenyves őserdő volt, az még mindig az, vagy kezd bükkös-tölgyessé válni, elölte az akácos, vagy az áradás elvitte a fenébe, és ficfás lett belőle.
Itt viszont arról olvasok, hogy a fenyvesben itt a kőris, itt jön fel az akác, ne hagyd ki a borókát-szedrest... Ilyenek. A fától az erdőt semmivel sem kisebb hiba ugyanis, mintha elintézem a faluszéli csalitost azzal, hogy ez egy akácos lett.

Frick László Intézet 2019.11.12. 14:17:47

@Wildhunt: Erdőügyben a legfrissebb,amikor dűlőutakkal sakkozott térségben 6méteres olajpálmafák maradnak állva a leégett sarjerdő négyzeteiben és erről alátványrólazt lehetett elhitetni egymilliárd embernél is többel, hogy az eső-őserdővolt. Hogy az olajpálmák nem tűntzek fölsenkinek (még kontinens-idegenek is :D ) .. de a szabályos dűlőutak sem:D

Dr Kósa ezeket a sarjerdőket szólta le "bozót"-nak, ami szintén nem igaz-bár az igazsághoz közelebbi,mint az "eső-őserdő".
Nem arról van szó, egy fabuzi számára még a gyomfa is értékes.

A gond akkor kezdődik, ha a fabuzi még etimológ-buzi is :D

Aztán itt van a politikabuziság:

Joli vagy Hanni néni számára elég annyi Márki-Zay elfogadtatására, hogy "szembe megyen Óbánnyal"
De ha azt meremállítani Márki-Zay-ról, amit Márki-Zayállít sajátmagáról, hogy ti. őa Nemzeti Jobboldal dísze éspl ha Mirkóczi "függetlenként" is lett pógármester Egerben,attól még Egernek a Nemzeti Jobboldal-hoz )Orbántóljobbránbb :D )pógármestzerelett

de
ezek a szerencsétlenek összesen annyit látnak, hogy orbán kapott egy pofont.
BárOrbán erről nem tud,szerintemindenkimás a hibás. Aki orbán szerint a hibás,plegy valami kétszázennyihány szavazattal "nyert" fideszespógármester, az se érzi azt, hogy ez a számára lett volna pofon,mert őis van akkora egy fasz,mint Orbán és szerinte is van más, aki a hibás, nem pedig ő.

Amúgy meg, hogy ki kapott ésmit... egy politikaBUZI számára annyira nem "egyértelmű" mint egy, az agfitációtmég apolitikai kommunikáéciótól ismegkülö9nböztetni képtelen heteró.

Mi buzik tudjuk, hogy nem lehet csak úgy seggbekurrantani valakit, ahogy a pornó mutatja.

De azért heteró nénik, mint @Freud Szimi: simán benyalják,mert ugye ezt mutatja a tévé. És ha már a tévémutatja,pl az ATV , akkor az igaz. Ami ATV Németh lelkészatya tévéje,de rólameg köztudott, hogy fidesznyaló :D

És a tévé nem közvetít picsaszagot.
Pedig van, jaj,nagyon.
süti beállítások módosítása