Évekkel ezelőtt a Leggazdagabb Vidéki Város-ban sétálván elhaladtam egy óvoda mellett, még az épület sarkánál, takarásban csilingelő kacajos gyermekzsi vajmuzsikált a füleimbe. Ha KorszerűÚj Jövőbevezető Nőiforma lehettem  volna, akkor meghökkenek egy

"Mi a gecim ez?"-zel.

múltbavezetővén fasz söpredékként azonban siettem, hogy a magyar munkakörökből a szijjártóval és a lópatkoló kováccsal  egyenlően ritka műfaj

az óvónő

egyik páratlan utolsó mohikánáját figyelhessem meg. Az órámra néztem:17óra 17 perc volt. Az nyilván természetes, hogy egy óvónő,aki a szülőkre várakozós időben foglalkozik a gyerekekkel és pl játékot úgy kezdeményez közöttük, hogy azt a kezdeményezést a gyermekek szinte észbe sem veszik,annyira belefeledkeznek, természetesen bájos, elavult, múltszázad végi Kazinczy helyesejtési versenyek első tízébe való módon artikulálja a gazdag szókincsét. Amikor egy budapesti barátomnalk meséltem ezt a páratlan élményt, jól kinevetett,melyik országban élek,mert tudjam meg azt, hogy Budán több kerületben majdnem féltucat ilyen óvoda van még és akkor bevillant a Stahlkonyhája c.médiavállalkozásból az a rész, amit StahlJudit a kislánya óvodájában az óvónénijeivel forgatott,oda Erdélyből hozattak még szakmaias, igazi óvónőket.

PajtásnőmLujza Budapesten belül is a legslegfejlettebb mozaikok egyikében él, tehát számára itt alább a Vidéki Mozaik -k jelenleg a Nemzeti Jobboldal számára átadott terület, ahol egy Erdélyből hozatott magyar óvónőt a legtermészetesebben Román Kurvá-znának le.
Tehát a Vidéki Falusi óvoda,ahol az alábbi a munkarend:

Hivatalosan 7 órakor kezdődik a dadusok munkaideje. Elvileg 7 órától lehetne vinni a gyerekeket. Úgy próbálja azt meg valamelyik kurva szülő! A közmegegyezés szerint negyed8 körül lehet vinni a gyerekeket, ez 2013. óta csúszott lejjebb a 3/4 8-ról, dehát a szarország nemműködőgazdaságában már vidéki falvakban is egyre több szülőt dolgozik fenyeget a rabszolgatörvény.

A óvónők 8 óra körülkegyeskednek megjelenni.

9-től valamiféle "foglalkozás" van.
ez a nap egyik effektív & konkrét munkaórája az óvónő számára.

Személyes élmény: A falumban három hivatalos óvodában két igazi óvónő dolgozik. Ezért a Falu Eszetokjai, A Helység Kalapácsanéi, a Tótumok & Faktumok bárhol is laknak a faluban, kikavarják, hogy a gyerekük a két igazi óvónő valamelyikének a csoportjába kerülhessenek.



10-től játékidő van, jóidőben az udvaron, rosszidőben a foglalkoztatókban.

Ez az egyik pihenőideje az óvónőknek. Cigizés,pletykázás, Orbán cigány- és a pógármester kurva anyja, az igasságosság, tolvaj ország, innen csak elmenni lehet. Nem is marad itt senki értelmesember. Meg egy kis fészbúkozás, kijelzősimókat.

Dél körülkezdődik a nap másik munkaórája az óvónőknek, a kölykök zabáltatása, a dadusok hetykélkednek is velük, ha nem mozgósítják magukat a mocsok kis dögökhöz, hogy rohattak vóna az anyjukba. Büdösek, szarosak: minél értelmiségibb a kölyök,annál pelenkásabb még 4 évesen is. 12-14 hónaposan szobatiszta már csak a cigány kölyök. Hol vannak azok a boldog ősidők, 2010. előtt, amikor még felvételi szempont lehetett a kölyök szobatisztasága.

Sőt,hát a dadusok is preferálják ezt, a fejlett KorszerűJövőbevezető Modern Fejlettcsaládiforma kölyke szarjon csak a pelenkájába,mert ha szobatiszta lenne, akkor a dadusnak
IDEGEN KÖLYKÖK SZAROS SEGGIT KÉNE DÜRŰNIJEE!

Nyáron természetesen minimum hathetes Karbantartási Szünet, ha a sok rohatt tanár hawájzzhat vakációóó címén,akkor a szintén pedagógus óvónő is.

Mivel minden faluban vannak fontos emberek, akikkel nem lehet úgy beszélni,mint mondjuk egy sötétben bujkáló kútmérgező fidesznyik kurva nénikéjével, cigányokkal vagy a kínai bótossal, aki különben vietnámi, tehát ember-s-állatorvosnék, a kozmetikus csaj, pár nagyhatalmú sündísznőcske A Hivatalból,akiknek kölykeik vannak és nem fogják elbaszni a nyarat azzal, hogy otthon kotlanak a kölykük fölött, ha az anyjuk nem ér rávigyázni,ezért is még a Vidéki Falvak-ban is van ügyeletes óvoda, forgóban, ha több óvoda volna és a bennfentesek ezekbe hordhatják össze a büdös-szaros mocskos kölykeiket.

Ennek köszönhetően, ahogy halmozódik a szabadtőke a vidéki falvakban, egyre több vállalkozó ront rá a Fedetlen Szegmensre , A Piaci Rés-re és JÁTSZÓHÁZ-at nyit. A játszóházban legálisan folyik az,ami az óvodákban csak úgy informálisan, vagyis a gyerekmegőrzés Nulla Foglakozás mellett.

Gyűjteményem éke az a tönkrement autókereskedés,aminek a volt autószalonjában nyílott a JÁTSZÓHÁZ és a szalontulajdonos fasszopó kurvái a gyermekmegörzéssel foglalkozó csajok. Ők hajlandóak megcsinálni azt 170000-ért, amit az óvónők 220000-ért sem,elvégre ők diplomások lennének, ugye.

Diplomás-papíros igazi óvónőknek lassan & egyre inkább a Google-ban kéne rákeresniük, ha meg merném kérdezni tőlük, hogy óvónőszakmailag mit jelent a Játék Kezdeményezése címszó.

 

Vagyis az, amikor az óvónők játékidőben az óvoda napos oldalánál pletyizve cigiznek, és szidják a mosdatlan, büdös paraszt, piás vén picsa dadusokat, a dadusok az előkésztőkonyhában sziggyák a fasszopó kurva geci óvónőket meg még az anyjukpicsáját is, a pógármestert, a cigányokat, a rohatt kurva románokat, akik a csirkegyárat ennyire meglepték már, de majd nemsokára a gyümölcsösöket is,állítólag pedig a városra már ukrajnábú' hozassák a munkásokat.

Szóval amikor a hülye laikus azt hiszi, hogy az óvónők játékidő alatt lényegében legálisan tartózkodnak a gyerekek látókörein kívül a Napos Oldalon, akkor valójában dolgozniuk kéne,de úgy, hogy a gyerekek azt ne érzékeljék:Ez a Játék Kezdeményezése c. óvónői feladatkör szerintem előtted is ismeretlen fejezete.

A JÁTSZÓHÁZ-ba reggel 6-tóllehet beadni a gyerekeket, a két cigánycsaj számára a sima érettségije mellé társadalmi felemelkedést jelent, hogy ha hivatalosan az ó-t csak a JÁTSZÓ~ alkatrészeként ejthetik ki,mert egy magánóvoda alapításának szigorú feltételei lennének,ettőlmég óvónőnekis érezhetik magukat és

 

most elárulok egy titkot:

Ha Munkanap Térképezést tartanánk,akkor a két cigánycsaj képesítés nélkül, csak úgy ráérzésre, 8-10 éves nő-koruktólfogva a rajkók úgyis rájukvoltak hagyva, nem csaka Játék Kezdeményezése c. fejezet alaphelyzeteinek felelnek meg mitsesejtve,de naponta még "FOGLALKOZÁS"-ból is duplaannyit tartanak meg,mint a hivatalos óvodában.

Ésmivel nem Állami Feladat, hanem leginkább KP-kézbe fizetős szolgáltatás, ezért a cigány csajok nem hányják vetik magukat 15ó15 perckor, mikor viszik már el a kis dögöket végre,mert 15 órától az őrzési díj feláras.

jatszohaz.png

 

Köszönöm a figyelmet -köszönöm az ötleztet, Lúúújzaaaa!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9014733109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2019.04.03. 06:08:00

@Lujza S.: Jóü.És most azt magyarázd meg, hogy miért van ez így a fociban 70 éve. Már 1963-ban is így működött.
süti beállítások módosítása