Kezdetben vala ez az időszámítás, amiben vagyunk. Hajda, nada, dana, amikor még minden szarabb volt,mint most,pl aratni járt a magyar, akkor már 2 órakor kirugdalták a szalmavacokról a csűrben,mert virradt a Keleti égen, jóformán világosban gyalogoltak ki az Élet Táblá-jához.

Aztán jött a nyári időszámítás. A kombájnon meg úgyis volt lámpa.

nyari.png

KÉP FORRÁSA

A nyári időszámítás cuki dolog, pl a fesztiválon a Tasmán Ördög szinpadtól nem annyira sötétben vágtázik az ember a lámpafények vakításai ellenére sem a Tiszavirág szinpadhoz helyet fogni az elsősorozáshoz a tizenhatodik sorban. . Reggel hajnalban  meg,amikor arra ébredünk, hogy a sátorunk mögén a tömény húgygőzben valaki nagyon keményen, vastag sugárban vereti a pisát, az óra szerint úgyis 11.

Nem csak Hogyannemtudjukeztmegoldaniországban kérdés most ez, hátha nem annyira a 13-as Cikkelyre koncentrál a sok hülyepicsa ember, de Bezzeg- meg Fejlettisztán szerte is.

A büdösruszkik már túl vannak rajta, ott már lezajlott ez, naná, hogy nem a rendes volt-igazi-időszmáításra szavaztak az internetpicsák, hanem a cukibb nyárira.

Bár Büdösruszkiosztán fővárosát,Moszkvát már a hó nem annyira takarja be, mint a régi szaridőkben, attól még tél közepén 10óra körül kezd derengeni és a picsák,akik szerint annyira cuki a Nyári Időszámítás, rájöttek, hogyólmos sötéthajnalon kell a terepjáróhoz tántorogni a kölykökkel óvodába isibe vitetni őket a cseléddel -basszanyját.

Úgyhogy két évvel későbben,ahogy szemétnek, szarnak és rosszmunkának nincs gazdája,már senki büdösruszki nem tudta,ki a fasz szavazta a szar Nyári Időszámítást, amikor a téli jobb, télen amúgy is még 11-kor is dereng az Északi ég meg a következő nap 1 órakor is dereng.

Káoszban észre sem venni a kisebb káoszkavarást,úgyhogy a Zónijó az Ónijóra másban is jellemző  módon a Káosz entropikussá bonyolítását  a Nép-re bízza. Igazi vagy nemigazi, másodosztályú tagállam vagy kint is-bent is,mint Anglia, a lényeg, hogy anáhy ország,annyi picsa hozza meg majd elsőre a picsadöntését,aamire majd télen rádöbben, hogy mégsem volt jó döntés és nézeget körbe,ki lehetett az a hülye picsa,  aki ezt szavazta.

Az okosteló meg úgyis rááll magától az adott ország adott időmozaikjára.

 

lábjegyzet:  A picsaember eleve rendszertelen életre születik.  Az anyja a rabszolgájának érzi a porontyot, nem elég, hogy kölönc,de még az idejét is ehhez a kis szarszagú ojákhoz szabja? -egy faszt! Amikor kel kel,amikor eteti eteti, ha nincs el magával,odabassza neki az okostelókát a BABY TV-VEL, NESZE, A KURVA ANYÁD! azt írta az újság, hogy nem kell  minden nap fürdetni,mert a baba nem piszkos (azt ugye nem írta meg az újság, hogy a babafürdetés az többés más is,mint tisztálkodás, bár ehhez látni kéne fürdő babát a szülei karjai között...) Vagyis a modern picsaember számára a rendszeresség dögunalom és korlát és össze vissza él, pl az éjt nappallá, a nappalt éjjé  téve, ha másként nem hétvégén,ami Igazi Tagállam fajiállampolgárának már csütörtökön,a másodosztályú nemigazi tagállami vendégmunkásnak meg vasárnap kezdődik -az igazitagállami fajiátlagbér kétharmadáért :D .

Vagyis az ember a Tóta W.Árpád szerint nemlétező józan paraszti eszével nem is érti, hogy egy rendszernélkül élő fejlett picsatársadalomban miért nem mindegy az összevisszaidőpontú fekvéshez keléshez, hogy téli-e, nyári-e félévente váltakozó-e.  Vessen magára a büdös elavultparaszt, miért nem fejlődött picsává...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9714725789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása