Az Emberiség elleni bűntett jogi kifogalmazása viszonylag újkeletű, a II. világháború utáni rövid kijózanodás korszakának köszönhető. "Nagy volumenjeiben" általában ismert:

emberiseg_elleni_buncselekmenyek.png

Tavaly egy Chau nevú "misszionárius" az Emberiség elleni bűntettek egyik legaljasabb verzióját kisérelte meg még eredeti létformájában élő népcsoporttal szemben -hála Istennek,életét veszítette a nyomorult ostoba, bűntársait pedig letartóztatták az indiai hatóságok. Sajnos azonvan a közeli nagy-szigetet ojropid elpicsásodás pusztítja, és a túristaipari kufárok miatt egy maradék-nép kitettsége azzal fenyeget, hogy pillanatok alatt eltüntetik őket.

emberiseg_ellenibunozok.jpg

Emberiség elleni bűnözők szervezte túristakaraván ojropidizált picsaemberekből.

Kérem kedves olvasóimat, tanulmányozzák át az alábbi forrást, köszönöm:

https://www.organicthejarawa.com/thejarawacamp-meet-the-jarawas

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8714698080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.03.18. 07:38:36

Nem kattintható a link.

2019.03.18. 10:38:55

Átfutottam a forrást. Szerintem semmi esélyük.

Frick László Intézet 2019.03.18. 13:22:10

@Holger Danske: Majd megszerelem "kalapáccsal",mint Sanyinéni kismotorszerelő szakkörön a Riga-gyújtást.

Nincs esélyük -de még a Sentinel sziget lakóinak igen.Valami effélére találták volna ki az ENSZ-t

2019.03.18. 13:59:33

@Frick László Intézet: Okostelókán nehéz kikopipésztelni a linket. Nekem legalábbis, de én nagyon béna vagyok az okostelefon használatához. A virtuális billentyűzetet öt éve nem szoktam meg.

Az ENSZ egy szánalmas gittegyletté fajult. Annyi esélyük persze van, mint az afrikai elefántoknak. Muatóba TALÁN maradhatnak.

Frick László Intézet 2019.03.19. 04:39:31

@Holger Danske: Ettől tartok én, a "mutató"-tól a leginkább. Nemrég láttam egy kenyai törzs mutatványát,kb afféle volt,mint amikor egy nyugdíjasasszonykórus valami Unkoorische Hordobadjer Bedjar Party-n az Az a szép, az a szép -re egyet jobbra,egyett balra. 25 évvel ezelőtti műszálas kínai mackónadrágokban.

Wildhunt 2019.03.30. 11:55:58

Most nem azért (vagyis dehogyisnem azért) de azt hiszed valaki is lépni fog pár szerencsétlen miatt a világ végén, míg a magasságosságos EU-ban követendő példa az appartheid?

Frick László Intézet 2019.03.31. 08:37:39

@Wildhunt: Nem tudom, hátha Épített Emlékek védeteklehetnek,akkor egy emberi törzs?

Wildhunt 2019.04.01. 09:04:01

@Frick László Intézet: A Notre Dame-mal kapcsolatban is volt kérdés, hogy érdemes-e fenntartani. A németek vígan dózerolnak, ha köll a bánya. Az észtek nemzetiségi alapon máig is jogfosztottá tesznek pármillió oroszt, a felülvizsgálat reménye/lehetősége nélkül. Az Apple az USA-ban napelemes passzívtechnology-s édibédi irodakomplesxumot épít, míg a Foxcon (a gyártója) teljes régiókat tesz a világon lakatlanná-lakhatatlanná az üzlet és a piac nevében.
Ha divatot tudsz csinálni a törzseddel, fennmaradnak, de minek - turistamajmok lesznek a végére. Ha nem tudsz divatot csinálni, le lesznek gyilkolva, mint a brazil őserdei népecskék, akiknek már a nevére sem emlékszik senki - de kellett a mocsár ahová menekültek lítiumbányának az elektromos autókhoz.

Frick László Intézet 2019.04.01. 10:05:07

@Wildhunt: Az semmi, de a maradék USA értelmiség kínjában mármimindent el nem követett.Pl van egy film Keanu Reeves benne az ufókok képviselője és minteg az Univerzumok Egysült Államok (amerikaiul UAU ) képviselője,a Jók és Igazak alapján, ahogy az USA bánik fejletlenekkel, lapátra tenné e szép bolygó méltatlan bár,de pusztító lakóit,a Homo Sapiens-t. Nincs már,amit ne követtek volna el, de a netokráciában
a méret számít, mármint a megosztó mérete, hibába van fenn valami a Youtube-on 233-as nézettséggel, a 102 346 781 205-ös nézettség viszi
süti beállítások módosítása