"Ki gépen száll fölébe, annak térkép e táj"

/Dr Radnóczi Miklós középiskolai tanár verséből/

Fejezet a Nyomorultak -avagy az agyfelbaszás alapú kommunikáció rövid története c. esszéregényből:

Nekem tetszik a Vajna Tímea jelenség:

https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--E1U2Aoa5--/w_1160/7E2F3UVhZ22fMwFHs.jpeg
1. Timike a látens cigánygyűlölet új céltáblája Győzike után [minta: ha ugye Soros-plakátok, mint antiszemitizmus bizonyítékai]
2. Lényegében a Jók és Igazak a feminimopicsoid civilmozgalmárnőknek köszönhetik Timikét,íme a menet:

A cigány kultúrának és népszokásoknak tökéletesen megfelelő közös italozás, nemiaktus és marakodás, hajciba és tettlegességek, majd újabb aktus után a féltékeny Timike,aki a szokásos nőiattitüdben el is akarta téríteni "az új picsától" Damut,meg ki is baszni vele egy életre, feljelentette expasiját. A mozgalmárnők lecsaptak Timikére, de a bírósági szakasz közepére már rájöttek, hogy Timike megszopatta őket rendesen és tényleg csak cigány folklóreset történt, aminek szoros melléklete Timike tettetett bőgései és az, hogy a kisujjával nyálaz magának álzokogás közben "könnyeket". De úgy voltak vele a mozgalmárnők, hogy [SÍP!]!4!!!44, a lényeg a mozgalom Ügye,legyen precedens és  médianyilvánossága a Hős Mozgalmárnőknek.

Vajna apó megsajnálta és felkarolta Timikét. Meghívatta házibulikba, megkörnyékezte és.

Itt jegyzem meg, hogy Vajna,amikor először felbukkant a médiában, még jelentős zsidó művészértelmiségi volt, akit antiszemita kirohanásokkal  fenyegetett a magyar faszista jobboldal. Kern András barátja, sok haladó jóoldali barátja is volt Vajna 20-25 éve még.

Vajna bácsi kipróbálta a cigánypinát és rádöbbent, hogy a szóbeszédekből minden igaz. [Én ezt, mondjuk annyira nem értem,a négerpina ugyanolyan archaikusan egészséges, zaftos és fogós-erős izomzatú, jelentős pecekkel, vagy romongróul kisfasszal.] Amúgy is kúlmeg pank volt Timikét felkarolni.

És pukkasztani vele.

Lábjegyzet: Nincsen ma az a 10-12 éves cigány nő, aki cigány urat szeretne kifogni magának. A legtöbb fiatal cigány nő bármilyen, de magyar férjet szeretne. A férjnek ő parancsol, míg a zura csak neki. A magyar férj rendszerint iparos -azaz elvégez ház körül munkákat és az autóját maga mossa, takarítja, míg a cigány ura hozzá nem nyúlna az ótójához takarítási céllal, ez is asszonymunka lett. Valami mgyar gyerek férjül fogásában tehát a cigány fiatalnő a kiemelkedését és felzárkózását, a sorsának a maga kezébe vevését látja. Családtervezésben pedig a maximum 3, esetleg ritkán a 4 gyermek a célja. A cigány ura viszont a segélyekért szülő gépnek nézné le. Ezek a feltörekvő ön-emancipálós cigány nők csak nem is gondolnak császároztatással a terhüktől megszaabadulni, egyrészt azért is, mert vaginálisan könnyebben szülnek, másrészt meg számukra egy napnál tovább a világ éss a vajúdás akár pár órás küzdelmei szerintük nem akkora kibaszás, mint a császározás után kínlódni az összeszabdalt hasakkal. van még a maimagyar korszerűnőnek az elképzelése arról, hogy a pinás-szülés tönkreteheti a puncija [látványá]t -ezt az attitüdöt a modern, feltörekvő mai cigány nő egyáltalán nem is érti és nem csak azért, mert nem éri gátmetszés (vagy spontán berepedés otthonszüléskor). Egyes konzervatívabb [bocsánat: natívabb] cigánytörzseknél az ura sem láthatja a cigányasszonya pináját soha. Sőt,őneki magának se nincsen pinanézegetős kistükörje,mint mondjuk egy haladó, fejlett és magas hygiénés fokú magyar nőnek. Meg sokl fiatal cigány anyaa azt tapasztalja, hogy a szülése után az apuka annyira odavan, sirdogál,meghatódik, gyönyörködik a dedben és kb ugyanúgy az apaiösztön megható könnyei öntik el a hemüjét, ha meglátja a pináját, amivel már szült pedig.

Aztán a magánrepülőgép,mint gumifogalom,

ha Orbán valakinek a hűbéri rendszeréből a magángépén utazik, akkor az az ő magángépe, ha a hadsereg gépén utazik, az is a magángépe, sőt, ha egy kibaszott Orbán nevű csak utazik a hadsereg gépén, az is magángép lesz. Abban a cikkben,amin ezen kell háborogni, van egy Orbánt leleplező fotó,amin Orbán a müncheni menetrendszerű gépen áll a civilbátor ridikülből rettegve fotózó felé fordulva

rem.jpeg

Orbán a müncheni menetrendszerűn.A 444-pont-hu civilbátor  olvasója alkotása

Ehhez egy anekdota: A forrás: Vidéki kisváros képviselőtestületének haladó, jóoldali tagja. Ez az ember bemegy húgyozni egy autópálya hugyaldájába, belép és nincsen a hugyaldában más, mint az Orbán Junta egyik minisztere, éppen nagyban csövel. A civilbátor haladóképviselő egy kis bensőséges magánjelenet kereteiben retteg, mikor viszi már el a TEK. "Tessék csak nyugodtan pisilni, nincs itt senki más rajtam kívül, szabad attól pisilni, hogy egy miniszter is pisil." Valami ilyesmit nyögött a húgyozó fasisztaállat. Erre.. a civilbátornak már nagyon kellett, csak odaállt ő is hugyálni.

namost Timike viszont TÉNYLEG egy amúgy is filmesdollármilliomos csávó magángépén ült.

Ez a fotó Garancsi vagy faszomtuggya fideszhűbéres magángépében ábrázolja a közkeletűen Alcsúti Csüngőshasú Cigány Kádár Rákosi Hitler Sztálint:

tenylegmagangep.jpg

Legalább láttunk egy valóban magángépet.

Magángép: Mága Zoltán elektromoshegedűművész USA-béli producere az ottani szokásoknak megfelelően magángépet bérelt a művésznek. Mit se sejtve a PR-team lefotózta Mága elektromoshegedűművészt egy ilyen gép ajtajában. Az addig a cigány Mága elektromoshegedűművésszel való barátkozással demonstráló komolyzeneművészek zömében feltámadt a rendes, az a tapló, az az Arany János által A nagyidai cigányokban is szépen megföstött magyaririgység és elkezdték Mága Zoltán elektromoshegedűművészt blamálni Asztírta Az Úság Lúújzaaa modorban,hogy nem tuggya már huntart, magángépen repkedteti magát. (És ez is elmegy a látens cigánygyűlölet kategóriájában is).Addig hjó volt Mága Zoltán elektromoshegedűművész, amíg az extragázsikat utalgatta jelentősművészeknek a komolyzenei-és operaéletből. De amikor  lúúújzaaa-szerűen aaszt-olvastak az újságban a magángépezésről, akkor először reagáltak, majd későbben sem gondolkodtak, viszont azóta is büszkék magukra.

magamagangep.jpg

Hangulat -Mága Zoltán elektromoshegedűművész stábja egy bérelt gépen

agyfelbaszás alapú kommunikáció: Az agyfelbaszás alapú kommunikációt a magyar hivatalos politikaikommunikációba Gyurcsány Ferenc vezette be. A korai szakaszban, sportminiszter korában még a Hülyének Tetteés fogásai közé tartozott -> táncolós videó. 2005-ben az index vállalat Wallis [MSZP-Bajnai tunning] fejlesztése után az agyfelbaszás.Ez a blog igen sokat vizsgálta ezt a művészeti ágat. De genetice a gyökerei a Matula Magazin -ba vezetnek. Emitt pedig Hunter S.Thomson-hoz nyúlnak át.

Úgy gondolják most az LMP-ben felbaszni a Vidéki Cigány agyát, reakcióként a FIDESz Demeter Márta imázsát önkéntelenül építő baromságaira, hogy jutalomból, amiért figyelmetlen volt, Demeter Mártát társelnökké tették meg abban az LMP-ben, ami nemkevés egységsugarú gyűlöletbeteg szerint a FIDESZ fiókszervezete. :D

A FIDESZ úgy nagyjából 2012-ben Habony Árpád kókányolt, kopírozott, gyakran csupán szánalmas és nyomorult másolásaival lépett föl az iparággá züllött ágazatban.

tpikusan habony-nyomorú agyfelbaszási kisérlet, ami tonnaszám nyomta a muníciót a jógyerekek agyatlan mémgyárainak

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2714333045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myzza N. Trop 2018.10.30. 08:45:07

Látom be vagy szarva, hogy megfordul a közhangulat a fidike ellen.
Nézd meg az utóbbi idők kommunikációs maszlagjait, szaros pelenka, timike cicája, és egy teljes hoax, rühellke szüléséhez a magánszoba megszerzése...tudom,hogy nehezen tudsz gondolkozni már a főnök seggébe betolt kis fejeddel, de próbálkozz...ezek a hírek NŐKNEK szólnak
azoknak, akiknek fingjuk nincs a politikáról, talán nem is szavaznak, viszont azt érti, hogy amíg ő reggel hévezik, timike a magángépen löttyeszti a használt picsáját
Egyszerűen az ellenzéknél szereztek egy ilyen habony féle csávót a kommunikációhoz, és kész. De ez már csak nem tilos, ugye?

Myzza N. Trop 2018.10.30. 08:47:56

Ja, persze, tudom, felháborító,hogy az ellenzék is elkezd úgy kommunikálni, mint a fixx, hát mégis, hogy merik agyatlan, ócska, populista cuccal etetni a népet, erre csak a fidikének van jogosultsága, közpénzből. Az ellenzék üljön kussban, és várja, amig a befizetett adókból, közpénzen szépen teljesen ledarálják még a nyomát is, és sóval behintik. Nem kell itt több párt, elég egy.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.30. 09:20:03

Ha már a múltkor olyan nagyívű párhuzamot vontál Orbán és Merkel között (bár ugyi szerinted az összehasonlítás áltudomány), akkor lécci említs meg majd pár Merkel közelében élő, Merkel által eltartott Habonyt, Mészárost, hasonlót..

Myzza N. Trop 2018.10.30. 09:26:38

@Dinamuki: Habony megdolgozik a pénzért, nagyrészt az általa kitalált és következetesen végigvitt populista sorosozó migráncsozó, gyűlöletre épített kommunikációnak köszönhetően nyer a fidike. Annyi csak a baj vele, hogy KÖZpénzből fizetik, nem a saját pártkasszájukból. De Habika bővven megszolgálja a pénzt, nélküle sehol nem lennének.

2018.10.30. 09:39:32

Megjegyzés:az argentín pina is nagyon jó.

Ez az agyfelbaszás alapú kommunikáció is úgy fog járni, mmint a horror meg a popup hirdetések mérete, olyan magasra tolják a tűrésküszöböt, hogy senkinek az agya nem baszódik már fel.

Lassan már Trump is kevés agyakat felbaszni, pedig neki elég jól ment szerencsére.

Myzza N. Trop 2018.10.30. 09:53:52

@nagyjoco: jaj de jó ez a hozzászólás :D
Kiváló illusztráció arra, hogy a frusztrált vidéki fehér férfi faszkalap nem úgy szavaz, hogy jólét legyen, meg jogbiztonság, meg jó oktatás, egészségügy, stb, hanem arra szavaz, hogy ki tudja a városi liPsik agyát felbaszni. Mindegy mibe kerül, csak baszodjon fel az agyuk. A többi nem számít :D Gyönyörű pár vagytok Dudival :D

2018.10.30. 11:01:47

@Myzza N. Trop: Hát persze. Ha győzött volna az Ellenzék, azaz a DK-MSZP-Jobbik-LMP-Együtt-Momentum-Kétfarkú Kutyapárt szövetsége, az elhozta volna a jólétet, a jogbiztonságot, a jó oktást, jó EÜ-t, és még véletlenül sem egy egymás torkát elharapni kívánó veszekedésbe és a totális káoszba fulladtak volna a koalíciós tárgyalások.

Myzza N. Trop 2018.10.30. 12:11:13

@nagyjoco: ja, most jólét van :D
Egy kezdő tanár a garantált bérminimumot kapja. JÓLÉT :DDDDD

100 évi fizetés egy gyenge garzonlakás Budapesten. JÓLÉT :DDD

Myzza N. Trop 2018.10.30. 12:12:26

@nagyjoco: az emberek többsége kb 70% az átlagbér alatt keres, tehát NINCS 800-900 euro sem a fizetése. JÓLÉT :DD

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2018.10.30. 12:24:04

kis korrekció, ha szabad: nem reakciókra vadásznak, hanem reflexekre, ami nem ugyanaz. zsigeri reflexekre. tengerentúliul: knee jerk reaction (térdreflex, a reaction szó megtéveszti a műfordítót sokszor).

2018.10.30. 15:46:14

@Myzza N. Trop: Ezért kell a DK-ra szavazni. Lesz olcsó lakás, magas tanári fizetésel. Megjegyzés: a büdösvidéki megyében, ahol élek, egy vk kivételével mindenütt a Jólétet hozó jelölt nyert volna, ha van összefogás.

Burgermeister 2018.10.30. 18:54:22

esztet nem a habonyi talalja ki, ezek ilyenek, alapból, belesemgondolnak!!!

Frick László Intézet 2018.11.07. 07:06:24

@Dinamuki: Az biztos, hogy Merkelnek olyan strómanja nincsen, mint Mészáros,de habonyjai bőven, ezt lemérheted a DDR stílusú cenzúrán és kommunikáción. BRD-ben ehhez nincsenek is hozzászokva. Hogy nem lehet leírni azt, hogy menekült, hanem csak azt, hogy Déli Típus :D

Frick László Intézet 2018.11.07. 07:07:16

@Dinamuki: nagyon jól látod egyébként a párhuzam főívét: Nagy. Nem vonatkozik apróságokra.

Frick László Intézet 2018.11.07. 07:10:55

@Myzza N. Trop: Mi az átlagbér?
A proletár, amikor megkérdezik, mi a jövedelme, a kimutathatót mondja és.. a dúsgazdag vállalkozó is és az orvos is. A kórházi nővért, ha megkérdezed, akkor még mindig a 2013-as havijövedelmét mondja neked.
Lúúújza, egy olyan országban beszélgetünk, ahol a közeli barátnőd hamarabb fog vallani neked a maszturbálási szokásairól,mint az igazi, tényleges jövedelméről.

Másrészt viszont a proletár nem is igényli az átlagfizetést: Mint mutattam, napi 10000 igéretére kel föl az ágyából dolgozni menni, viszont a munkahelyen számolja és amikor elérte a napi 3500 Ft keresetet, leül... de legkésőbben 7000 Ft magasságában. De ha 7000 Ft-ot eltesz kedden, szerdán nem megy be dolgozni.

Frick László Intézet 2018.11.07. 07:13:15

@Burgermeister: Így van. Habony kis pont.És tényleg így van: A FIDESZ meg Orbánék úgy élnek, mintha 1994-et mutatna a naptár. Csinálnak valamit s úgy gondolják, soha nem tudódik ki. Olyan emberekkel veszik körül magukat, akikről az index vagy a hávégé csak azért nem adja ki a leaks-eket, mert úgysincs komoly ellenzéki pártakarat az orbánváltásra, minek pazarolnák, hogy jártak a Snitt Elnökúréval is.

Frick László Intézet 2018.11.07. 07:18:10

@Myzza N. Trop: Egy gyenge garuonlakás a Corvin City-ben 12 millió. 100 havi fizetés.
100 évet Märchen vagy Wonderlandban kell dolgoznia a Kitántóóórgóóó magyarnak.

Egy Kitántóóórgóóó!! orvos megkapja a szaros 3000 Fontját.
Egy kis, falusi körzeti orvos az induláskor a praxisához kap az Állam-tól 20.000.000 Ft-ot, a polgármester ad neki a falu pénzéből kp 30.000.000 Ft-ot. A kártyapénz 2 millió/hó (e ktg 1,2 milla, tehát marad az orvosnak havi 800000 ebből) valamint a falutól kap tisztán zsebbe 3 milliót. lakást, autót bármit. Gyűjtésemben : az orvos azt kérte, hogy konkrétan nyalják ki a seggét: este 3 rányi nyelvezte a végbelét.
Plusz a paraszolvencia 1 millió és a természetbeni juttatások, valamint legalább két teljes hétvége szabad.

És nincs orvos egy ilyen körzetbe
süti beállítások módosítása