Az alábbi megkérdezettek válaszai alapján pecsvörkölték a "jelentés"-t.

Entity and/or person

Amnesty International

ANKH

atlatszo.hu

A Varos Mindenkie

Center for Fundamental Rights

Central European University

Civil Liberties Union for Europe

Council of Europe, Office of the Commissioner for Human Rights

Council of Europe, Secretary General

Council of Europe, Special Representative of the Secretary General on migration and refugees

Council of Europe’s Venice Commission

Council of Europe’s Lanzarote Committee

ELTE Law School

European Commission

European University Institute, School of Transnational Governance

FIDH International Federation for Human Rights

Freedom House

Fundamental Rights Agency

Háttér Society

Hungarian Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary Permanent Representation to the EU

Hungarian Minister of Foreign Affairs

Hungarian Minister of State for Parliamentary Affairs

Hungarian government officials at Röszke Transit Zone

Hungarian Civil Liberties Union

Hungarian Helsinki Committee

Idetartozunk Association

K-monitor

Menedek

Mertek Media Monitor

Middlesex University

MigSzol Migrant Solidarity Group of Hungary

MUOSZ National Association of Hungarian Journalists

Nepszabadsag

OLAF European Anti-Fraud Office

Open Society European Policy Institute

Political Capital Institute

Princeton University

Reporters without Borders

Roma Initiatives Office at the Open Society Institute

Roma Lightbringers program

Roma mediator network

Roma Press Centre

RTL Group

Transparency International

Transvanilla Transgender Association

UNHCR

University of Pecs

444.hu

sargentinibeleelvezabugyingoba.jpg

 

Ahogy Orbánnak szükség van a "Soros" c.ellenségképre, na pont úgy van szüksége az Ojropid Haladóknak a semmittevésük leplezésére az orbán nevű ellenségképre.Nem fognak sajátmagukkal kibaszni és vektorálisan erősíteni a BREXIT-tel Oj rópára rárohadó folyamatokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7614304461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.10.16. 12:20:27

Mind a civilek, mind a függetlenek részt vettek a munkában. Good job, folks!

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.16. 22:06:30

Költői kérdés: ha Orbán ellenzékben lenne, és a kormány olyanokat művelne, mint most ő, nem követelné-e hörögve egy hasonló Sargentini-jelentés megszavazását?

2018.10.16. 22:17:23

@Dinamuki: Orbán megtanulta a leckét a rendőrattak után - hiába mutattak be mindent az EU-nak, elintézték annyival, hogy magyar belügy - bár az EU-ból az országot azért akkor sem akarta kizáratni. Orbán csupa olyan témát karolna fel, ami miatt még vizsgálóbiztost sem neveznek ki, nem hogy hetes számú cikkellyel fenyegetőzzenek.

2018.10.16. 22:18:25

Egyébként az University of Pécs nem tud róla, hogy ő adatközlő lenne.

2018.10.16. 22:31:59

@Dinamuki: De értem, mie akarsz célozni. Vad vérnyúl néven kommentell egy egészen értelmes faszi a disquson, van benne orbán elleni elfogultság, de ezt beleszámítva ez egész korrekt:

"Adott egy nyitott gazdaságú, haderő és pénzügyi erő nélküli, komoly szövetségesekkel nem igazán rendelkező, sebezhető ország, amelyet belpolitikai problémák és égető demográfiai krízis feszít. Lakossága erkölcstelen, élvhajhász, alkoholista és műveletlen, ugyanakkor individualista és nagyképű.
Ennek az országnak az élén egy testi és szellemi gnóm áll. Egy olyan ember, aki életében egy perc termelő munkát nem végzett, és semmilyen történelmi, műszaki, természettudományos ismerete nincs. Számos frusztráció érte gyerekkorában, verték, csúfolták, alázták. Fontoskodó és nagyravágyó volt világéletében. Értelmes, jó szónok és ösztönösen nagy sz.rkeverő, manipulátor és tehetséges törtető, aki tudja motiválni az embereit és kiéhezett a sikerre. Sokat tanult a politikai bozótharcokban, hatalmas a rutinja, és rideg fejjel elemzi nemkeés elkövetett hibáját, melyből nem azt a következtetést vonja le, hogy önmagát kellene megvizsgálnia, hanem hogy az ellenfeleket hogy kell kinyírni. Túl van legszebb évein, fizikailag és szellemileg is leszálló ágban van, amit nem ismer el és nem hajlandó tudomásul venni, pszichésen pedig egy patológiás roncs. A pénzen és a hatalmon kívül, mely mindent jelent számára, amelyhez betegesen ragaszkodik, és nem bírja elviselni, ha nem ő parancsol, nem ő irányít és nem neki van igaza, egy dolog érdekli, ez a foci, és abban ráadásul totálisan sikertelen. Nem bízik senkiben, a nálánál műveltebb és intelligensebb embereket gyűlöli és megveti, az értelmiséget, különösen a műszaki értelmiséget veszélyes gazemebreknek tartja. Mindent ellenőrizni akar, és csakis talpnyalókat és pojácákat tűr meg a környezetében. Utálja, hogy seggdugasz, és bosszantja. A legapróbb kérdésben sem ismer ellentmondást és alternatív véleményt, nem ad le semmiféle döntési jogkört és nem nevel ki se utódot, se regionális vezetőket, de még helytartókat se, mert MINDENT ő akar koordinálni, amely következtében napi 25 órát, évi 367 napot "dolgozik". A világot ellenségre és szolgákra osztja fel, mindenkit utál, és mély meggyőződése magáról, hogy pótolhatatlan, utólérhetetlen, nagyszerű államférfi, sudár, atletikus, mindent jobban tud és ő népe büszkesége, valamint a legkeresztényibb király, akinek kötelessége nemcsak hazája, ahnem Európa felvirágoztatása is"

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.16. 22:42:28

@nagyjoco:
"Orbán csupa olyan témát karolna fel, ami miatt még vizsgálóbiztost sem neveznek ki,"

pont ugyanezeket a témákar karolná fel, mint amik a jelentésben is szerepelnek. Emlékeim szerint fordult ő már ellenzékben nemzetközi fórumhoz az ügyben, hogy a kormány szerinte manipulálni próbálja a médiát... a választási körzetek átszabásától dührohamot kapna, csakúgy, mint a korrupt szocialisták EU-s pénzen való urizálásától.

Az egyetlen nagyjából menthető cselekedete a bírák nyugdíjazása, azok állítólag télleg büdöskomcsik vótak.

2018.10.16. 23:06:43

@Dinamuki: Annó a Tavares-jelentést még a szocik sem szavazták meg. Most igen. Szerintem sokkal inkább probléma, hogy egy nap alatt kinyírták az ltp-ket, de ezekért soha nem fogja eliítélni senki - ugyanis ez a dolgozó, minmiálbér föött kereső embereket érinti, akik képesek hosszabb távban is gondolkodni. Őértük soha nem aggódik az EU.

2018.10.16. 23:53:04

@Dinamuki: Nem tudom, olvastad-e a jelentést, vagy csak a médiakivonatot, de ebben a "jelentésben" akkora baromsgáok vannak, hogy azon már csak rögöhgni lelhet. A jelentés szerint nem volt elég gyors az internet a migránsszállókon, verik és kiarabolják zsidókat, paramilitáris gárdák masíroznak az utcán. Vicc.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.17. 07:36:02

@nagyjoco: beleolvastam, igen, és amiket említesz, azt nyilván túlbuzgó ballib honfitársaink foglaltatták bele, akik közt talán van, aki még tankokat is behívatna, lehetőleg azonnal. Attól sok minden még jogos kritika a jelentésben.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.17. 07:38:17

@nagyjoco: "Szerintem sokkal inkább probléma, hogy egy nap alatt kinyírták az ltp-ket"

igen, többek közt vszínű azért, mert be köll vhogy tömködni a lyukakat a költségvetésben, amiket az ezermilliárd vagy mennyi EU-s pénz visszaszolgáltatása okoz - a korrupció miatt.

2018.10.17. 12:24:49

@Dinamuki: Nem az a 60 millárd kell nekik. A költségvetés mesze jobban áll, mint bármikor a rendszerváltás óta.Az ltp baja szerintük az, hogy nem kell hozzá gyermeket vállalni - és ezért ölték meg.

2018.10.17. 12:29:48

@Dinamuki: Semmi köze nincs az élethez a jelentésnek. A legnagyobb korrupciós ügy a jelentés szerint a négyes metró - amit azért nehogy már Orbánék nyakába varrjunk. LMBTQIA "jogok" sem sérülnek Magyarországon. Lehetett volna egy értelmes jelentéstk észíteni, munkával, verítékkel, esetleges idelátogatással.
Ezzel a módszerrel bármikor össze lehetne állítani a német államról is, hogy rendszerszinten sérti azokat a fránya EU-s jogokat.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.17. 17:27:53

@nagyjoco: "Az ltp baja szerintük az, hogy nem kell hozzá gyermeket vállalni "

na de nem tök más a csok célcsoportja meg a ltp-é és a felhasználási körük?? első blikkre nem túl értelmes lépés

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.17. 17:38:30

@nagyjoco: szerintem nem sok a különbség az orbáni és az eu-s propaganda között, csak az előjele más. Egyik sem "életszerű". A nyugatról egyszerűen hazug kép alakul ki mindenki fejében, aki a magyar állami médiában tájékozódik.
De propagandától függetlenül vannak, amiken normális ember megütközik. Orbánéknak elég sok ilyen dolga van, a jelentés ezekből néhányat sztem korrektül felsorol. Mindegy.

2018.10.17. 22:04:10

@Dinamuki: De, tök más csoport.Örülök, hogy az ltp-ből már kivettem a pénzt. Szingli gyermektelenként indítottam - azt mire lett lakás, lett feleség meg gyerekek is. Szerintem nem én vagyok az egyetlen ebben a ligában.

2018.10.17. 22:08:42

@Dinamuki: na jó, de itt az eu-s rendszerszintű megsértésével vádolnak és kizárással fenyegetnek. Olyan lista alapján, amilyenhez hasonlót bármelyik centrumországról össze lehetne állítani.
Az a fenenfejlett, nemkorrupt Németországban is van Stuttgart21 projekt, ahol elégett laza 10 milliárd euró, miközben 2019-ről 2025-re tolták az átadást.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.18. 09:59:09

@nagyjoco: pl. Merkelre nem nagyon lehet ráfogni korrupciós ügyet, a mostani honvédelmi miniszternek (Ursula von der Leyen) van gyanús ügye, a minisztérium busás megbízásokat adott a fia cégének, de szvsz ez az egész ott akkor se rendszerszintű. Vagyis ha pl. EU-s támogatást adnak játszótér, kilátó vagy az informatikai rendszer fejlesztésére, szvsz az esetek többségében nem merül fel, hogy ezt pénzlenyúlásra használják, vagyis valóban megcsinálják ezeket a projekteket, nálunk eleve pénzlenyúlásra megy a dolog, és a valódi támogatás 10%-ából összegányolnak vmit, ami amúgy is használhatatlan. Állítólag (pl. a néhai Ulfklotte szerint) most a menekültipar ilyen nagy biznisz állami pénzek leszakítására, de ennek a mértéke akkor se vethető össze sztem azzal, ami nálunk folyik.

Frick László Intézet 2018.10.19. 05:07:27

@Dinamuki: Jogos.Orbán is árulkodott annakidején az EP-ben. Csak perszenem ekkora agitációspropaganda támogatással.Mint mutattam már,Orbán nagyon is jóljön a magyar civileknek és ez kihatott arra is, hogy az ellenzéki pártok csak mímelték az orbánváltás szándékát.Orbán ellenzékének lenni jól fizet, a barom,ostoba tudatlan Orbán Kommunikációtnagyon könnyű beugratni olyan, egyébként semmilyen következményekkel járó reakciókba, amik segedelmével ilyen, egyébként semmi következménnyel járó reakciókhoz, mint a Sargentini Pecsvörk,lehet támogatásokat kapni.Mindenki bassza a gitárnyakat hanni szép kifejezésévelélve, megy a fesztivál és közben semmi-de-semmi nem történik Európa Válságával:még jól definiálva sincsen.

Tudtad Muki, hogy az idén volt a Müncheni Konferencia 80-ik évfordulója?

És még nincs vége a kommentemnek,most jön az árulkodás:Erre hányszormutassak még rá: Csak Unkooorzigeunern Wirtschaft köreiben tárgyalják az EP-ben a magyar magatartást, ti. hogy az unkooorzigeuner zigeuner néphagyományok szerint a családi szennyest a befogadótársadalom előtt hurcobálja s rendeztetné le,pl a többségiek bírójával, de nem ritkán egyenesen a királynál kezdve.
Valamint: A belga történelemtanítás szerint a cigányok Hongrie/Unkoorn -ből származtak föl Belgiumba,ezért vannak olyan szép neveik a belga cigányoknak,mint Schneetberga, Feinhoorn vagy Niedermüller.

Tehát amikor a magyar csinálja az unkorzigeuner wirtschaftot az EPelőtt, akkor ugyan az aktuális frakciók igyekeznek hozzájópifit vágni, de egyébként számukra az egyikmagyar pont olyan viszolyogtató,mint a másikmagyar.

Illusztráció:
Amikor mégélt Jörg Haider, ott rohaggyon, ahol,akkor a szociáldemokrata osztrák kancellért elkapták Brüsszelben és megkérdezték,mi van azzal a nneonázi Haider-ükkel ott a Karintiában.Erre nem kezdett el a szocdem osztrák magyarkodni, hanem: "Kérem,ez osztrák belügy és majd mi ezt odahaza, >>családon belül<< rendezzük is!"

Frick László Intézet 2018.10.19. 05:20:41

@nagyjoco: @Dinamuki: Az OIrbánProp kontár ócska működését jelzi, ahogy sivalkodnak a Sargentini jelentésen, ahelyett hogy nyugodtan röhögnének: Önmagában elegendő kimásolni az Úniós Forrás-ból a közreműködőknévsorát.

Ha még el is mentek volna a Mészáros Pénzekből az orbánmédia riporterei Tiszaburára, hogy ott korszerű, jövőbemutató családformákat, amikben már ivarérett és ötféle genderű gyerekek időközben fel is cseperedtek

A CEU-nak fingja se lehet arról a családmodellről, amiben az apa egyben nagyapja isúgy az onokájának, hogy közben felesége a hétköznapi élettársának,ám hétvégén csatlakozik hozzájuk az egyik heteró anyu és a másik neveltfiú,mint júlia. Koncsíta becenév alatt négyen is a faluban.

A Sargentini jelentéssel nem az a baj, hogy van. Hanem az a baj, hogy Sargentini nyilvánosan ünnepeltette magát egy olyan munka miatt, ami pont annyira önálló és a nevéhez máltó,mint a sokszázezer közélpiskolásé,akiknek a wikipediatanáruk goglival összepecsvörközhető vizsgafeladatot ad,majd beszélhetésen ajánl meg érte a nemalegrosszabb és a nemalegjobb közötti skálán valami jegyet.

Frick László Intézet 2018.10.19. 05:22:28

@Dinamuki: @nagyjoco: Nem lesz következmény, mert ebben senki nem érdekelt.
Ahogy Orbánnak szükség van a Soros c.ellenségképre, na pont úgy van szüksége az Ojropid Haladóknak a semmittevésük leplezésére az orbán nevű ellenségképre.Nem fognak sajátmagukkalkibaszni és vektorálisan erősíteni a BREXIT-telOjrópára rároadó folyamatokat.

PesszimPista 2018.10.23. 21:29:03

@nagyjoco: Ez nemhogy nem korrekt, de inkább csak egy fillért nem érő bullshit. A szokásos okádékcunami újratöltve.
Orbán démonizálásból annyi profitot sem lehet mára összesöpörni, amennyi egy kiflire elég lenne.
Piha. Semmi. Mondhatni felesleges.
Ami nem lenne felesleges, . . megfogni a fickót . . . de ez nem megy senkinek. A fikázás kevés. Tele van vele apadlás . . már régóta.

PesszimPista 2018.10.23. 21:55:38

A Szardzsentíni jelentés egy politikai pamflet. A leköszönő holstein fríz még guríthatott egyet, hogy legyen valamilyen célja az EU-s parlamenti jelenlétének, míg a politikai hátoldal vígan röhigcsélt a markába, miszerint a következő választások előtt -melyek után várhatóan sokuknak vissza kell térniük a"civil" szférába- még komolyan betámaszthatnak a néppárti bandának, teljesen függetlenül a jelentés "minőségétől". Tudták, hogy ennyi elég, és igazuk is volt.
A néppárt sem volt rest poltikai céljai kiélésében, merthát ott is olvasnak kommenteket, meg a háttérstáb szállítja néha a rögvalót, így tehát inkább úgy vélték, hogy taszajtanak egyet az "orbáni"/keletközépeurópai/visegrádinégyes vonalon, csak a miheztartás végett.
Hogy ez mire lesz elég, azt nem tudom, de hogy kevés kiglettelni a politikusi vs. választói irányultság közötti egyre növekvő gap-et az szinte biztosra vehető. Úgy Szardzsentíni, mint a néppártos brigád java része -vélhetőleg- "remegve" várja az EU-s választásokat.
Én meg kíváncsian, mivel a korábban el nem végzett munkát -sajna- nem lehet egy fércjelentéssel letudni.
Sztem lesz egy kis dádá . . . .

Frick László Intézet 2018.10.25. 05:42:32

@PesszimPista: Apamflet eléggé komoly műfaj, lehet akár még regény is,mint Spiro feleségversenye.
kedvencem,a magyar politikai valóság örökjellemzésse, Arany János A nagyidai cigányok -ja is pamflet.

Ha Sargentininek csak egy kis esze van, nem is adja a nevét a jelentéshez: AAkit felkérnek ilyen "jelentés" névadására, azt eleve lecsóba való töltelék hülyepicsának nézik. Sargentini sült ostobaságának a jele,ahogy komolyan veszi a nyomorult,örvendez, ahogy szavaz saját,agára és a küldetéstudata.

Elvileg,politikatudományilag úgy indokolható lehetne a "jelentés" hogy az lejjebb vesz Orbán europolitikai ambícióiból, de még ez sem biztos. Porhintés az egész.. és.. mit lehet kezdeni olyan emberekkel, akik a port a saját szemükbe hintik.

Sokan nem értikMerkelt -Merkel, mióta fellépett, a kedvencem volt. Eredetileg pótléknak gondolták, egy hóülyepicsának,aki beül a kancelléri székbe, amiba majd hamar taalálnak egy Igazi Férfit és akkor a picsa mehet. Közben a picsáról kiderült, hogy konszenzusképes jópolitikus.

Sokan nem értik a bealkonyuló Merkelt,mitőllett ilyern,pedig a történet itt megy, itt folyik az orrunk előtt, nagyhából az Obamával való telefonbeszélgetése óta.Amikor kisült, hogy az USA szolgálatai lehallgatják, fogta a K-vonalat és felhívta Obamát. nem ismeretes a beszélgetés, de azóta Merkel tuja a helyét. Hiába,mert azért közben beütött a "Volkswagen botrány" ,majd a Deutsche Bank USA leányvállalatának a halálrabirságolása,most meg a Daimler baszáss. Állandó zsarolás alatt vannak a németek.

A "migránsválság" berobbantja,előrehozója az Arab Tavasz. Amit fokoz a hyperkommunikációs booom,ázsiai fiatalférfiak milliói ma már cenzúra nélkülkönnyen jutbak olyan tartalmakhoz, amikhez az internetkávézós korszakban soha.Ez csak 1motívum,dejelentős motívum éssenki nem beszél róla.

Minden segítséget megkapnak a menekültek -de azt senki nem magyarázza el nekik, hogy milyen rosszul értelmezik az ojropidok nőábrázolásait pl reklámokban.

Az ingyen-odaadó európaipina fő motívum,legalább harmadrészt képvisel a kalandozás motívumai között,de rről sem merészel senki sem beszélni.

A rosszgyerekmédia csak ezeket a botrostás "rosszarcú"akat mutogálja
a jógyerekmédia pedig a bájos kisgyermekes családokat.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.25. 08:47:50

@Frick László Intézet: Merkel állítólag Bilderberg-gyűlésen ismerkedett a "kiválasztása" előtt, akárcsak MAcron.

2018.10.25. 12:18:32

@Dinamuki: Én a Cisco live-on ismerkednék, ha karrierista lennék. Nekem ez a csoport legalábbis szakmai találkozónak tűnik a hatalomiparban dolgozók számára.

2018.10.25. 12:42:43

@Frick László Intézet: Szerintem nem lehet olyan nehéz dolga egy német kancellárnak, egy olyan népről beszélnük, akik már a fingás ellen is tampont használnak:

www.youtube.com/watch?v=lmaSrZhQkEs

Frick László Intézet 2018.10.26. 05:18:26

@nagyjoco: Erről már beszéltünk. A német egy eléggé nagynép, aminek soha nem volt olyan fázis az életében, amiszerint őneki fejlettnépekhez igazodnia, azoktól tanulnia kellett volna. Ősnépeik nyersen húzták magukra a medvebőrt, amikor náluk fejlettebb kulturájú népségek hordáit bunkózták agyon. Olyan korszakban, amikor a Himaalaja lábai alatt téglából épített városokban ivóvíz és szennyvízelvezető rendszerek is működtek.

Élőben a németek között még ma is vannak nempicsa emberek. AZ igaz, hogy a 70-es évek elején felcseperedettek zöme picsaember lett,de azért páran még normális életet élhettek. A volt-NDK-sok még annál is másabbak,mint gondoltam volna.

Frick László Intézet 2018.10.26. 05:27:56

@Dinamuki: Magyarországon Merkelt Orbán kitakarja a képben. Mivel itt mindent Orbánon keresztül kell nézni és úgy látszik, mintha Orbán és Merkel oppozícióban állnának, tehát a magyar Jók és Igazak erősen nyelvezik Merkel politikaipicsáját. Pedig az nagyjából hasonszőr Orbánéval. Mind a kettejük személyes kézivezérléssel erősen szocialista-nosztalgiko agitációspropagandát diktál. Szinte ugyanazok a móccereik. Csak ugye Merkel esetében a Jók és Igazak hasikójának kellemesebb a zaftja a hazudozásnak.

Orbán és Merkel egyoldalon állnak. Mérsékelt-jobbközép. Ha azt merem mutatni, hogy Orbán jobbközép, a magyar jógyerek máris édes kikkezecskéi közé fogván cukoly pofikáját sikolytoz.

Mpost történelmiléeg annyi történik, hogy a szélsőségek felé szelektálódik a politika, az ojropid picsaság és az ojropid fajvédelem szélei felé, a jobbközép odavész.

Ha az elnutulás és hülyülés ilyen tempót tart, nem tudom, hogy 10 év múlva lesz-emég újságírás. Tekinteve a fejlettnyugati ember hosszuló életciklusát és azt, hogy egy osztrák picsatársadalomban 67000 hús-vér élő vásárlója tud NAPONTA lenni egy Die Pressé-nek, amiben NAPONTA akkora a kulturrovat, ami a Népszabadságban csak péntekenként volt... ugye, egy ország, aminek 3 városában működik jelentős opera. Éskomolyzenei műhelyek hozzá. [Amikbőla Világközpont Mozartheum Salzburgban... Igaz, hogy a CIA csündesamerikaiintézete is Salzburgban székel :D ] Lehet, hogy Ausztriában még 20 év múlva is lesz olyan papírújság,amit 22222 -en vásárolnak. És abban majd lesznek nyavajgó cikkek arról, hogy hová tűnt a mérsékelt jobboldal Ojrópából.

2018.10.26. 09:25:08

@Frick László Intézet: Nem látom ezt a mérsékelt jobbközépet Merkelen. Egyáltalán mi az jobbközép 2018-ban. Ez a szavazzunk a buziházasságról, én nemmel szavazok inkább egy identitását végképp feladó jobboldali poltikának tűnik.

PesszimPista 2018.10.28. 21:38:41

Azt azárt szálazzuk már kicsinység széjjel, hogy a Vikotr helyi miamókus, Angéla meg azért mégiscsak egy világviszonylatban is jegyzett konglomerátum ilyen-olyan vezetője.
A kettő semennyire sem ugyanaz!
Vitkor a tóba hajított kavics, míg Angéla a szél ami a hullámokat szítja. Az egyik ok-okozatot nem illendő összekeverni másikkal.
Ezért is fontos, ha Angélát a Fókcvágnnyel, majdan az import termékekre kivetendő büntetővámokkal cicerélik as USA irányából.
Azok a bides nácik már megint felmásztak az eperfára. Megitzedelte őket az első világháború, meg a második is, de ezek csak nem akarnak térdre esni.
Hadseregük már nem lehet, de ha nem úgy, akkor a termékeikkel veszik be . . . .
Az USA meg megizente, hogy ne vegyék be. mer' őknekik is vanna elméleteik a bevevésről.
Ehhez képest Viktorunk csak erősen dobálja magát a tóba. Szó ne érje a ház elejét, azt azonban jól csinálja!
A feszültségek által feszített húrokon pendít, még akkor is, ha ez éppen nem PC/Comm il faut.
Míg a többiek a nagy dolgokkal vannak elfoglalva, addig van, aki az irányultságokra feszül rá.
Clinton is így csinálta. . . . .és Elnök lett belőle. (Pedig az aztán "igazán" a másik oldal)
Ezt még írhatnám napestig de mifenének.
A többi "néma" röhögés . . .

Frick László Intézet 2018.10.29. 04:47:57

@nagyjoco: @PesszimPista:
Németországatörténelem egyik legmonumentálisabb zsarolása alatt áll.Van ennél nagyobb volumenű zsarolás, de azt "bojkott"-nak nevezik amerikaiul. Rendesden meg van hirdetve,ismertek az okok és a feltételek,amikbe szorít.
Az a zsarolás,amivel most az USA kényszeríti Németországot, "innformális".
Az első nyilvános esetea "Volkswagen botrány" volt. Aki végülis, tekintve a témáját, egyébként úgy nagyjából az USA válasza a világ autógyártóinaak, mivel az USA iparának egyik pillére a Nemzeti Autóipar.. és mivel az USA autóipara lényegében az olajválság óta nem reagált, viszont protekcionizmusokkal védelmezte magát a piaci hatásoktól...

8 évvel ezelőtt a V.A.G. Audi szekciója egy óriási amerikai bemutatókörútra vitte a termékeit. 100 mérföldre 2-3 gallonos fogyasztások jöttek ki. Tudtam, hogy ennek nem lesz jóvége.

Magyarországon az orbánprop buta, tanulatlan, műveletlen és ostoba.. lányegében méltó módon szopja be pozitív figurának Trump-ot. Az orbánprop mindenféle szaralakot, beszennyezőt , faraage-alakút "szövetséges"-ként húz magára. És keni magát össze ilyenekkel, fölöslegesen. Farage csak egy bábu,nincs fajsúlya, viszon leaks-ezi össze szarszínnel, aki belékarol.

Magyarországon a másikok, a Jók és Igazak,különösen a 444 az USA agitáció szócsöve. Nyilván nem Magyari Péter fog okoscikkekben USA kül-meg hadipolitikát elemezni, hanem az USA agitációsorosozása, a büdösruszkiztatás, az orbán szopja Putyint, az Erdogán szultánozás[közvetlenül nem merész az USA fellépni Erdogán ellen, csak tereli]

Németország ellen nyiltan lép fel az USA, Merkelnek szopnia kell, méghozzá mélytorkosan, térdelve és szájonát még élvezni is. Hálátlan szerep. Ezért nemérezhetni "jobbközép"-nek Merkelt.

Soha nem kedveltem Helmut Kohlt. DeOrbán és Merkelközött kohl a kapocs, Merkel Kohl faszán nyőtt föl, mindene Kohltól való,Kohl képezte ki és Kohl a német klasszikus jobbközép. Nem ez az értelmetlenüllelkiismeretfurdalásos picsanémet, akik egyéb sávokban pucsítanak.

Itt szeretném megjegyezni, hogy a német zöldmozgalom sem az Özdemir-féle, nálunk az LMPalakításában látható tettetők gyülekezete,a benettonzöldek. A németzöldek öregemberek, vén szaros hippik.Útálják a Kohlizmust, viszont annál okosabbak, hogy a hipszter nyálas picsogásoknak bedőljenek.

A német politikaa mára olyan lett,mint egy magyar család. Mindenki csak a másik háta mögött, senki nem vállalja fel a valódivéleményét,képmutatásés tetteés "konszenzus" címszó alatt, miközben a válsággal immár 3 éve semmi nem történik.
Miközben az USA zsarolásaa nem enyhül, Tavaly a Deutsche Bank-on keresztülkapták a mórst, az idei év slágere a Mercedes agyonbaszása (ami Daimler bedig a Chrysler életbentartója is az USA piacán, pl a 2-5 t-s kisteheraztó szegmens egyik főszereplője)

Frick László Intézet 2018.10.29. 04:50:48

@PesszimPista: Clinton csinálta..,. éselnök lett belőle.
JF Kennedy volt az utolsó,aki tudta maagát elnöknek csinálni, azóta csak bábokat toligálnak ki elnöknek, csak gondolj az első igazi bojóccelnökre, Reagan-re.

Súlyosan-súlyosan igaz Kevin Spacey-ék House of Cards -a első kétévada. Nem véletlenül baszták a mítúú mellékesében agyon Kevin Spacey-t és jutott Oliver Stone-nak is a leaksből.
süti beállítások módosítása