Emlékszik még valaki egy bizonyos Tavares-re, aki a nevével cimkézett egy ~-t és ezzel óriási karrierje beindulását is vizionálta? Mi lehet ma vele.

Nem kell utazgatni, repcsizni a robotországjelentés megírásához, csupa emberitalálkozásnak, zaklatásnak kitennie magát, azok az emberszagú szállodaiszobák a szőnyegeiken láthatatlan embertalpzsír és az azon élősködő gombák maradékaival, kifittyent geci, lecsöppent sajátpinanedvek , egy ennyire elmaradottrégióban talán még fanszőrök is.

Patriarchális viszonyok, megy az utcán a természetes női biokülsőjegyeket mutató semlegesnemű, és bunkó férfia Tu Sei bella! -rajongásokkal inzultálják!

A robotországjelentésíró ül az irodájában és online megkérdezi a följelenteni kívánt ország kiválasztott szervezetei, egyesületei, sajtóvállalkozásai kiválasztott embereit a robotkérdéseivel, aztán az automatikus, a megkérdezettek alapján jól előre kitalálható válaszokat pecsvörköli és természetesen az agyonbaszni kívánt ország agyonbaszni kíván politikai intézményeit is megkérdezi a robotelfogulatlanság tettetésére. Természetesen a robotjelentést főleg a prekoncepciónak megfelelő robotadagszolgáltatók fogják interpretálni az előfeltevésnek megfelelő érdekek képviseletében. Hogyne tartanák faszának a pecsvörköt, amikor az ő nyálukból meg kakijukból, a fikáikból hamisított gecijükből  hoaxált leaks is benne van. robottapsgép

screenshot-2018-9-11_tavares_google_search.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9214233883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.12. 15:26:48

Páran élveztek azért egy nagyot kis hazánkban. Én - elnézve az orbángyűlölők arcát - kifejezetten örülök a jelentés megszavazásának. A szenvedő civil lélek megpihenhet kicsit.

Wildhunt 2018.09.13. 00:08:24

Dudi helyesen nevezi ezt zigeunerwirtshaft-nak. A fevilágosukt oldal erre pezsgőt bont, az ünneplésével tovább csökkenti saját támogatottságát, vagyis a kutya ugat, a karaván halad.

2018.09.13. 10:11:44

@Wildhunt: Egészségüke. Komolyan.

PesszimPista 2018.09.16. 22:05:46

Az már látszott a jelentés körüli hercehurcából, hogy "mindkét fél" már az elkövetkező választásokra készül, és az egésznek semmi köze a magyari nép megmentéséhez, meg a demokrácia feltámasztásához.
Szarzsentíni (persze nem ő, hanem akik
felkérték/segítették/fizették . . . nem kívánt rész törlendő) pedig letette az asztalra a fingatós-fosatós eddmeget.
Profi munka volt.
Ugráltak a bozótból mindenfelé a nyulak. Ki ellene, ki mellette, kit meg még az istenek is kiköpnek. Zseniális!
Orbán pedig profi módjára nem ment bele a kompromisszumosdiba.
Talán ő is csak a nyulakat figyelte . . .
Aki meg itthon annak örül, hogy végre demennyire is, . . annak csak annyit ...
Jön még kutyára úthenger.

2018.09.17. 10:32:39

@PesszimPista: eközben az osztrákok már megint profik voltak. Megszavazták a jelentést, az alelnökük viszont bíróság elé viszi az a szavazást, mert az szerinte nem volt szabályos, Kurz pedig az Orbáén-Macron "párharc" helyett a közös határvédelemre mutogat - amivel egyszerre integárciópárti, németbarát és migrációellenes.

Frick László Intézet 2018.09.23. 08:20:41

@nagyjoco: @Wildhunt: Ledöbbentett, hogy /ahogy Sargentini magát ünnepelte könnyek között.
A kedvenc napközistáboromban a tavalyi sikerre tekintettel az idén is volt versíró verseny. Azaz egy fűzfa csasztuskából a tanárnénik pár szót kitöröltek és az a kislány lett költő, aki a kipontozott helyekre jó szót talált vagy még ha a végén volt a sornak, akár rímelt is.

Hát... Sargentini munkája ennyiből sem állt.

Frick László Intézet 2018.09.23. 08:22:30

@PesszimPista: Kutyakomédiára kár az úthenger.. üzemanyaggal megy.. a kutyapép szennyezi az aszfaltot, aztán ott vannak a kutyabarátok felkorbácsoltérzelmei meg effélék...
Van, aki élvezi a kutyakomédiát, van, aki nem.
süti beállítások módosítása