Hannibalnak szeretettel

Magyarországon szabad demokratikus választásos képviseleti demokrácia van. Ez azt jelenti, hogy a választás után, ami úgy demokratikus, ahogy és szabad, amennyire, az un győztes kormányt alakít és vezeti Az Államot. De ettől az államtól az un ellenzéki is pénzt kap. Pl az adófizetők pénzéből. Nem csak azon adófizetők pénzéből, akiket ő képvisel vagy állítja, hogy képviselné őket, akik őt azért választották meg, hogy ellenőrizze és ott nyírja a számukra  pl útálatos kormányt, ahol csak tudja.

Képviseleti demokráciában tehát Az állam-tól az ellenzéki képviselő is pénzt kap. Plusz költségelhet. Plusz a költségeire is kap. Természetesen ezen felül, ha pl valami baj van ezzel a demokráciával és ezen más, pl fejlettebb önképű demokráciák aggodalmaskodnak, akkor a pl adófizetőik pénzéből is támogathatják ezeket az un.ellenzékieket.

 

Tehát mindezekből következik, hogy nem is akármilyen ellenzék működik Magyarországon. Simán felveszik úgy az ellenzékieknek járó pénzeket, fizetéseket párttámogatásokat, hogy közben azt állítják, hogy Magyarországon Kádár-diktatúra, kommunista elnyomás, fasizmus és nácizmus is van egyszerre -főleg a kormány részéről. Emiatt aztán még külföldi eredetű támogatásokat is simán, minden hezitálás & teketória nélkül felvesznek.

Magyarországon pl Niedermüller Péter EP-képviselő is megkapja a magyar állami támogatását is, mint un ellenzéki képviselő akkor is, ha egyébként a tevékenysége az USÁ-ban és más nagyonfejlett, pl igazi úniós tagállamokban hazaárulásnak minősülne.

 

A kép NEM Zsünkert ábrázolja bajszos lánykorában és NEM illusztráció!

2 komment

Címkék: ellenzéki

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3414221759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Intézet 2018.09.05. 06:57:59

@Alfőmérnök: Nagyon köszönöm a linket. mr Falafel egy teljesen megbocsátható, természetes attitüdre pompás plda, ugyanis jól is ír, valamint különösen szórakoztató a számra az, ha egy babarczyeszter babarczy Eszterben azt baszogatja, amitől egyébként ő maga is babarczyeszter lesz. Nem tudom Mr Falafel fejlődött-e valamit a 25 évvel ezelőtt kialakult babarczyságától, el, mindenesetre Babarczy Eszter igen, fejlődött, túllépte rég a sznob kis picsát, aki fiús frizurcsiban okostojáskodott Rorty-ról.

Hazudik Mr Falafel, ugyanis a múlt században 1985. után már nem létezett olyan retorzió, ami politikai okokból nem engedett felvenni valakit felsőoktatási intézménybe, sőt: Nehezebb volt bentmaradni a KISZ-ben, mint bejutni az ELTÉ-re.

Niedermüllernek ma fingja sincsen Magyarországról és a magyar társadalomról ésvagy annyira lelkiismeretlen, mint azok a társadalomkutatóink, akik tudatában vannak annak, hogy hazudnak, de mert a nemzetközi Sztenderd Mérés alkalmatlan a mai magyarországon, amit tudnak, arról nem beszélnek, mert annál hiúbbak, minthogy nem sztenderd felvételekkel álljanak elő.
Ezt a gyakorlatban úgy képzeld el, hogy a vidéki Magyarországot járva egy alföldi faluban megáll egy csoport cigány fiatalnál és megkérdezi, hol lakik Koncsíta. Minden jelentősebb cigányfaluban legaláb egy valakit Koncsíta nuikknéven ismernek. Ez a Koncsíta ráadásul tolószékes is. Fölkeresi Koncsítét, megkérdezi, mennyiért szop, megszopatja annyiért majd visszaül a kocsijába és elhajt, a következő héten pedig előadást tart Magyarország elmaradott állapotairól, hogy itt még messze az a szépidő, amikor már majd új , jövőbe mutató családformák is kialakulhatnak.

Eközben abban a faluban, ahol állva megszopatta a tolószékes Koncsítát, a következő új, jövőbe vezető családformák vannak
eleve Koncsíta, mint feleség, apa is, a férjének is vannak a heteró felesége által szült gyerekei

vannak gördülő családalakulatok, pl három 1-essel kezdődő személyiszámú együttélős házassága úgy, hogy hétvégén beszáll az egyik feleség meg az egyik nagymama is. Öööö.. a Hármasból kettő lényegében biszexuális és csak az egyikük transznemű.

Kedvenc jövőbevezető családformám a meleg 1-essel kezdődő személyiszámú a biszexuális férjjel, aki a kapcsolatba bevon egy pénzéhes nimfomán postai dolgozót, akinek a személyi száma 2-esel kezdődik, ám amúgy is heteró. Ebben a családformában nincsenek gyerekek, mind az előző elavult családformákban maradt.
süti beállítások módosítása