Ebben a bejegyzésben eredetileg egy film szövegével szerettem volna foglalkozni. Az egyik szereplő valamit azzal hárított el, ha azt megtenné, elveszítené a hitelét [hitelességét] s aztán ez már a további átveréseit akadályozná. Nem is az az érdekes, hogy a fordítómotor vagy már a hús vér fordító tévedett. A lényeg az, hogy a hitelképességemet szó került a helyére. Az már eszébe nem jut az embernek, hogy egy egészestés film esetében párszázezer, a hármas, az szép szám, legyen 300000 Ft nettó-nettó, tehát a 300000-es fordítási költség mellé nem jut nyelvi lektorra pénz, aki másfél óra alatt 30000-ért átfutná az eredeti és a fordított szöveget. Már persze magyar-magyar lektor se nincsen. Minek az. Ismétlem, nem pénz nincsen rá, az egyik licensz szappanoperánk alapját képező eredeti tv-series dikció fordításaiért 5.000.000. azaz ötmillió Ft-ot fizettek. Nem lesz belőle film soha, csak a híg fos magyarváltozatához kell, ami egyébként, csak szólok, tipikus magyar vidéki [...]ban/ben tipikus magyar [...]kal/kelon/en/ön ...öööö.... játszódik. Mutogálnak a nézők, , majd, nijed má, micsoda [...]iek má heee! Elég nagy munka, hat hetet adtak az elvégzésére.

Nádas Péter az értelmiségipornó trilógiája megírása után az akkori Ft-ot a maihoz felszámítolva kapott ennyit. 10 év szépírásért. Az a mára már legendás beírónő, aki Nádas kézírását begépelte, nem kapott, messze nem ennyit.

Szóval ül a pállott  nemi alszervén a picsa és a nyaki nemiszervében fészkelő tyúkeszével, ám büszkén arra, hogy azon kevesek közé tartozik, akik országosan híres [internetes]médiának dolgoznak, kiveszi a fordítógépből a picsaisztáni nőiszexuálisvágykeltő célzatú szöveget, persze, sajnos, dolgoznia kell. Azaz átfutnia a szöveget.

Lássuk, mit engedett át:

screenshot-2018-8-30_igy_birja_a_pasi_hosszan_az_agyban_ezek_a_szexpozok_segitenek_18.png

Tulajdonképpen így a picsa gendere nem is érdekes: Egymásnak háttal nincs az a gender, ami baszni tudna. Ha én lehetnék Csili-csala bá' a piri, a parádé, fognám és ezt a picsát arra itélném, hogy sohat többé másképpen, csak így

)(

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4514211283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása