"A szennyvízvezetékek legnagyobb ellensége a nő"

/V. János vízvezetékszerelő, Somogyság, 1985./

Bazsinak szóltak a csatornaművektől, hogy most szedik ki a csatornaszörnyet, ez kurvanagy lehetőség, a rendes stáb szabin van és még az is lehet, hogy ha sikerül a világ egyik legaljasabb tévéműsora, a Vajna-féle TV2 "Tények" fantázianevű műsorának a színvonalán elkészíteni, akár az esti főhiradóba is beszerkesztik, de ne legyen helyszíni hang, mert Bazsik a fertelmes bűz miatt.

A Hosszú hajú lányok anyukái a használt sütőolajat meg mindent, amit a konyhai mosogató lefolyóján le képesek gyömöszölni és a hajaikat persze a WC-kagylóba, ahogy a hosszúhajú lányok is és a vezeték Y-jaiban meg kanyarulataiban a növényi és az emberszarból származó egyébzsírok letapadnak, azokba a hajak meg a tamponok és vatták, fülpiszkítók meg zacseszek , hörcsög és más kisállattetemek, akiket be lehet erőszakolni a WC torkába

gyomorforgato.png

Pécsett, baz'meg, Pécsett, legföljebb az az elfogultan büszke édesanyád, az a mitsesejtően naív asszony veszi be, hogy újságíró lennél, de az is csak azért, mert kurvasokba került nekik a papírod!

A leggyomorforgatóbb az, hogy újságírónak nevezhetik magukat az ilyen picsaemberek. Szerintem ennyire aljas hírgyártás legközelebb Nigériában folyhat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4514106163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.07.11. 19:32:38

Sajnos nem csak a zujsagiro szinvonal van lenn a pitsaban hanem más szakmányok jeles képviselői is. Tendencia!!!

2018.07.11. 21:39:56

Szerintem Nigéria sokkal jobb hely ennél.

Frick László Intézet 2018.07.12. 02:53:16

@nagyjoco: Nigériában az anglosaxo kultúra zombijai élnek -de láttam egy maitémájú szomáliai filmet, az is borzalmas. Lényegében ami okrópaias benne, az mind szemét, rothadás, pusztulat, korrupció, dögletesség és lelkitífusz, kultúrkolera

Frick László Intézet 2018.07.12. 03:03:26

@Burgermeister: És a tendenciák süllyetegjei egymásra hivatkoznak, a fos technozenéjét is csak konzervekből odalökő "zenész" azon fennhéjáz, hogy mekkora egy semmirekellő-és való a közönség, ezeknek mindegy.
Én azon döbbenek le, hogy ha valaki viszonylag szövegképes és össze tud fabrikálni 600 karakter bonyolultszöveget "rap"-ütemre, az slam-poetrybe számíthat és előadója hősnek.

Aztán... vannak ilyen fiatalemberek, mint Bodor Áron vagy Szendrői Csaba, érdekes módon felnőtt, öltözékük off.. megjelenésük és viselkedésük a koncert előtt, még ha esetleg, mint a Lázár Gyerekek (Domokos és Ágoston), bájos róbertgidaszerűek is

www.youtube.com/watch?v=j5DybNqiI2o

de még ennél is több az Elefánt
éstehát van remény, nemmindenki elégszik meg az Arany Középszarral [-> Frank Zappa meséje a Grand Wazoo -ról]
Szendrői szövegeiben a poetika már Weöres-i
www.youtube.com/watch?v=NuX-QutHpcg

2018.07.12. 10:22:16

@Frick László Intézet: Szendrői politikája már Weörös-i? Szerintem azért annyira nem jó.
süti beállítások módosítása