Ez az első forduló volt és az ellenzék jófele igazából megnyerte, amit akart: Budapestet. A Jók és Igazak osztják le a megélhetési budapest-politika lapjait egymás között. Immár legálisan lehet szociálfasisztáskodva fikázni a Vidék-et.

Felosztották az országot a Jobbikkal.

Ugyan szarik is arra az ellenzék jófele, mire-kire szavazott a vidék -úgyis a Jobbiknak hagyta.

Terveik szerint jövőre az önkormányzati választásokon a Jobbik tarol Vidéken -az EP képviselőség meg Budapest viszont a Jók és Igazaké.
Márki-Zay ajánlásával :D

 suuuuuka.jpgKöszönjük Emese!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr413849112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.19. 14:52:05

Öröm, boldogság. Szombatonként tünti.

2018.04.19. 16:17:15

Különben most a momentumosoknak eszébe jutott, hogy "meg kell imserni a falu emberét"

www.youtube.com/watch?v=feIrsjvteHI

Napi 1000 ember csatlakozik hozzájuk, közel a teljes győzelem.

Steinmann a grófnő 2018.04.19. 18:43:33

Mit görcsölsz Dudi? :D NEM lesz hagyományos értelemben már önkormányzati választás, mert Soros.
Komisszárt kell kinevezni minden kerület élére, oszt jónapot. Nem megfelelően szavaztak a fővárosiak, LFS nekik választást többet.
Felháborító, hogy Kádár elvtárs kisebbségbe került a Bp-en, ez többet nem fordulhat elő. A fővárosiak le vannak szarva, az ő akaratukra senki sem kíváncsi, semmi másra nem vagyunk jók, minthogy megtermeljük a GDP több, mint felét, befizessük az adót, amit aztán választás előtt szét lehet szórni Bódvalenkén, hogy tudják, kire kell szavazni.
Enyhébb változat, MÉGIS lehet szavazni az önkori választáson, de új körzetek lesznek, Bp. 2. 3-4-5. kerületét összevonják Kraháccsal, fele-fele arányban, tehát a kb félmilla szavazat annyit fog érni, mint a krahácsi 12 szavazat. De oda még levélben leszavazhat 3 ukrán, így simán megvan a fidike újabb győzelem. Csak arra a kurva QR kódra kell jobban odafigyelni, végül is, megvan, hol történt a csalás, csak nincs kinek jelenteni. Nem stimmel a QR kód. És? Boldog Karácsonyt :DD Kajáljátok Jocival amit lenyomnak a torkocskátokon :D Ti akartátok :D

Steinmann a grófnő 2018.04.19. 19:54:21

Egyébként meg, a véleményem az egészről

wanelo.co/p/25620820/let-that-shit-go-meditating-buddha-yoga-zen-funny-wall-art-yoga-art-yoga-decor-artwork-poster-print-bohemian-boho-decor

Az embernek fel kell ismernie, mikor van vége a dolognak. A Kabaréban is azt mondják, "értsd meg, a Berlin bulinak vége" vagy valami ilyesmi

A rendszerváltás- demokrácia bulinak most vége. Az ember vagy elmegy, vagy beletörődik. Ha folyton ezen görcsöl, akkor sem lesz jobb.
Remélem, még megérem ennek a szarzsáknak a bukását, egyszer, 20 év múlva. Nem a leváltását, a bukását.
Addig meg...let that shit go :) Hajrá Buddha.

2018.04.20. 08:15:02

@Frick László Intézet: Az igazán lelkesek már múlt hétőfn beállították a faszbuk képüket feketére, "VÉGÜNK" felirattal. Van "Gyászolom a nemzetem" ideiglenes profilkép is. Háborgó bejegyzések jönnek: "ki az, aki ezeket összeszavazta. Én kettő fideszes szavazót ismerek összesen, akkor ki? Csalás volt!"

"
Fideszre szavaztak: 31%
Fideszre nem szavaztak 32%
Nem szavaztak 33%

Parlament összetétele:
Fidesz 67%
Nemfidesz 33%"

Jól kicseszett a Nemfidesz nevű párttal ez a választási rendszer.

Mondjuk akinek van élete, már kezd mással is folglalkozni.

Frick László Intézet 2018.04.20. 08:17:49

@Steinmann a grófnő:
Dudi megdöglött: pont ti nyírtátok ki.

De itt Dudi sem görvsölt soha.
Görcsölni ugyanis Asztírja az Úúúúság Lúújzák tudnak, ha agitációs törekkel már jól teletömték a fejüket.

"Dudi" is meg "én" is beteges politikabuzik vagyunk, nincsenek érzelmeink.
Alapvetően pl én már nemhogy magyarnak, de lassan európainak sem tekintem magamat.

Európa únt gátú ócska föld, a "fejlett" része elpicsásodott. Ami Európai Érték, az puszta örökség. Az elődök.. a pl Afrika leölésében és elpusztításában annyira bűnösen felelős keresztény oiropid civilizátorok munkája.

Európa jelenleg európaárulók és Európa ellenségeinek mesterkedéseit szenvedi... Európa anarchiában van, de ez az anarchia kezd entrópiába... ön gerjesztő... már ellenőrizhetetelen, kontrollálhatatlan folyamatokba rohadni.

Én szóltam, én mutattam

80 éve már volt 10000 olyan ember, aki tudta, hogy mi lesz abból, amit az akkori Lujzák még nem is sejtettek.

Máma meg van tán, ha, 1000 ember.

Sok újat már nem tudok mutatni

és lassan nem is lesz kinek ebben az eyzeveszett gyűlölséges őrjöngésben

aminek te is élvezettel adod meg magadat.

2018.04.20. 11:17:33

@Frick László Intézet: Én magyar vagyok és európaiés nagyon szeretek magyar és európai lenni. Arról meg nem tehetek, hogy errefelé nagy divat lett megnyugtatóan semmilyennek lenni, mert a semmilyenség biztosan modern és polkorrekt.

2018.04.20. 11:22:10

@Frick László Intézet: Másrészt a Kelet válasza az entrópiára: alapvetően minden rendben volt, rendben van és rendben is marad. Csak kell némi idő, amíg a feldúlt emberek külső dúlásainak eredményei mindenki számára láthatóan egyensúlyba forduljanak vissza. Az ez entrópia az egynesúly visszaállásanak kezdete.

Lujzika Naíva 2018.04.20. 18:55:29

@Frick László Intézet: Jaja meg ám azt is írta az újság, hogy nagyjából az éreccségi volt a vízválasztó, hogy a fidikére szavaz-e valaki. Mármint ha nincs neki, akkor rá szavaz.

Politikabuzi :DDD
te ingyen beszopod, amit a hat ellemit végzettek csak 10 ezres ajándékcsomagért :D

Lujzika Naíva 2018.04.20. 18:58:43

@Frick László Intézet: persze, 80 éve...most vették elő a római klub jelentését, szó sincs benne internetről
Fogalmunk sincs, milyen lesz a világ 20 év múlva
Lehet, újra rabszolgaság lesz, ahogy a vagyonkoncetráció világszerte halad. És az is lehet, hogy a népeknek elege lesz, és minden Eliosos lámpavason himbálódzik majd egy milliárdos. Ki látta előre mi lesz az oroszoknál 1917-ben? Ki látta előre mondjunk 1984-ben, hogy mi lesz Európában 1990-ben? Ne mondjad már....te még 1988-ban is tuti ott okoskodtál a politikai vitakörön, és mondtad a hülyeségeket...

Frick László Intézet 2018.04.24. 10:41:01

@Lujzika Naíva: Elég világosan lehet tudni, mi lesz az elkövetkezendő 20 évben, mert hála istennek a Világ nrem az, ami itt velünk Ojrópában történik. Az Észak-Koreai válság megoldódása jól szemlélteti, hogy vége a NixonFasizmusnak és a NixonFasiszta Imperialista megoldásoknak.

A Világgazdaság a Távol-Keleten történik. Már ma a legtfontosabb gazdasági megállapodásokat nem kell a jogi osztályra vinni, mert nincs szerződés. Az ojropid szokás, hogy félévet elszarakodik a megbízó jogi osztálya egy olyan szerződéssel, amit nagynehezen aláírnak, majd a vállalkozó jogi osztálya nekiáll a szerződsnek, hogyan lehet kibújni alóla.
Jelenleg a Világgazdaságot már olyan hatalmak határozzák meg, ahol maga a beruházás elkészül annyi idő alatt, amennyi idő alatt egy ojropid multicég jogi osztálya a szerződést megfogalmazza.

Kínában már évek óta elektromos kamionok 600km-es hatótávolsággal dolgoznak

a japán Mitsubishi-nek sikerült egy olyan 10 tonna össztömeges közepes méretű teherautót elkészítenie, ami 150 km-es hatótávval 2,5 t árut szállíthat.
A Mercedes-nél pedig (a kínai divízióra támaszkodva) folynak elektromos kamion kisérletek.

Európa készül valamire a dízel személyautókkal-
Kínában nincsen dízeles személyautózás
és lassan nem lesz robbanómotoros taxizás sem.

Te tudós közgazdász vagy, ha érdekel, nézzél körül csak amit a NET-en összeszedhetsz Etiópia gazdaságáról.

Itt van a Lengyel Boooom... korunk "kínaigagyija" ma már Lengyelországban készül s most a lengyel pocsékáru dömpingel úgy, ahogy negyedszázada a kínai pocsékáru,
Mert, tudod, lengyelországban nem napipolitikai őrjöngésben fűrészeltek a Kletei nyitás-on, hanem megcsinálták és megnyerték.

Ez a fajta ojropid, gyilkos marakodós, irigykedős, furmánykodós, átbaszós, tolvaj lusta ojropid tempó a múlté.

2018.04.24. 11:27:28

@Frick László Intézet: Erős és szívós múltunk van nekünk. Le kell még vezényelni a nagy német nyugdíjbamenetelt - ugye a német munkaerőnek már nem adható munka, képtelen elvégezni, de még 15 évük van a nyugdíjig. A DAX36 gőzerővel viszi a tényleges munkákat Ázsiába, sőt, Afrikába, mindezt úgy, hogy a szakszervetek még kutyerősek és nem lehet ott azt megcisnálni, amit megcsináltak a magyarokkal a rendszerváltás idején. Nehéz és hosszú döglődés vár Európára.

Frick László Intézet 2018.04.24. 13:10:44

@nagyjoco: Az NSZK sofőrszakszervezet hogy tud kimaradni a gecimédia hahotarovatából, azt nem tudom. NSZK-ban a német sofőrszakszervezet miatt nem lehet kamionozni, de tényleg, a legfiatalabb hózentrógeres pocakos lennonszemüveges is megvan már vagy 60 éves. Most ugye lehet(ne) a hosszúpihenőt kivenni.. a vén szarháziak annyira szenilisek, hogy az meg nem esik le nekik, hogy a fuvarcélon kívül az autópályát elhagyni nem lehet (Franciaországban ott alszol, ahol akarsz, informátorom pl az egyik drága villanegyeben hétvégézett)... olyan baromságot lobbiznak ki, amit nem lehet teljesíteni.
node... A német sofőr csak reggel 6 és este 17 óra között dolgozik... azaz nem is akarja azt a munkát, amiről a külfőőőődi óccsó munkaerőt" meg kiszorítaná :D

A "traktorista" multik megoldják ezt, A vontatók rohangásznak (négykezesben) a félpótok között... leakszt/felakaszt... a Román Négykezes mágleleményesebb, mert ott házaspárok dolgoznak négykezesben. Egy román vállalat két házaspár alkalmazásával jó sok baromságát ki tudja bekkelni a német sofőrszakszervezetnek. Egyébként a sofőrszakszervezetnek sikerült jó nagyot ütni még a Deutschtürk fuvarcégeken is. Inkább hazatelepültek (papíron) Antalayába, Izmirbe, a legtöbben Isztambulba. Minden 10 török vonatóból 8-nak legalább 34-es (Isztambuli) a körzetszáma a rendszámán. Odabasztak ezzel a német kamion-vontatógyártásnak is, mert ezek az újtörök cégek török összeszerelésű Renault[Volvo]-kat vásárolnak. (Renault fülke Volvo motorral-váltóval) A M.A.N. tartja magát, de az Ulm-i IVECO meg a Mercedes bucskázott kisebbeket-nagyobbakat

Frick László Intézet 2018.04.24. 13:12:31

@nagyjoco: Amikor majd elrohad a veszett fejsze nyele, úgy 10 év múlva a visszacsapó hatásban az Ébredő OiOiOirópa.. megmutassaja!

2018.04.24. 14:28:55

@Frick László Intézet: Az de jó lesz. Messze még a történelem vége.

2018.04.24. 21:27:25

@Frick László Intézet: Szegény Jók és Igazak, most ki fognak készülni, hvg-s cikkcsi:

hvg.hu/vilag/20180424_kotelezo_kifuggeszteni_a_keresztet_minden_allami_hivatalra_bajororszagban

Ez már az ébredező völkische Bewegungok Ajrópája?

Frick László Intézet 2018.04.27. 06:42:20

@nagyjoco: Szerintem a feszületek eddig a hivatalok 6-7%-ban, ha, nem voltak kifüggesztve.
A Kerítések Németországában 10 év múlva lesz tagállam, ahol a kerítés is feszületekből lesz.

2018.04.27. 08:55:01

@Frick László Intézet: Amerre én jártam Bajoroszágban, ott pont nem volt kereszt - de ha arra járok, nem éppen a hivatalok felé veszem az irányt.Csak hát itt is, máshol is komoly oktatásokat kaptam arról, hogy miért az állam és az egyház elválasztásának megkérdőjelezhetetlen fundamentuma ez a műtősteril feszületmentes világ, erre tessék.

Frick László Intézet 2018.04.28. 08:09:49

@nagyjoco: Ha van törekcséplés, akkor ez a szekularizáció az. Mint említettem, beszéltem magyar reformáta zarándokkal, aki elmondta, hogy az 500 éves emlékévi járáson egész nagy körzeteket találtak hívek hiányában bezárt templomokkal. A Jövő megoldja ezt a kérdést. A keresztény meg katolikusellenességet majdnem akkora nonszensz ostobaságnak látom, mint a lengyelek zsidók nélküli antiszemitizmusát. A gecik nemrég néztek utána grafikonilag és még őket is meglepték az eredmények

Szerintem sokkal mókásabb az, hogy a vallástalan picsaember reflexesen vallás-szerűen működő pótcselekvésekben bassza a gitárnyakat
süti beállítások módosítása