Gecinek lenni mindenestül! -ez az index gecik jelszava. Éjjel és nappal. Ungváry Krisztián történész egy nesze semmi fogd meg jól átverés kereteiben megpiszkálgatta az ügynöklista kérdését -könyv formájában, persze.

 

369 képviselő közül 36 esetet, a 9%-ot matatta. És még a 36-ból sem mindenki úgy volt ügynök....

Erről a hírt az index felkapta, majd jellegzetes geciséggel Dr Antal balfaszkormányának képvel illusztrálja a "cikk"-et.

gecindex.png

Ne is monjdam uhgye, hogy aki megnyyitja a cikket, az be is kaphatja az index avas geciszivattyújának csutoráját:

gecindex2.png

 

Laboratoár de Ganyé: Mert ezt érdemlitek :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8913471891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hellanéni 2017.12.11. 14:32:21

jujuj beszéljünk tényleg kicsit a geciújságírásról

hirportálok: Bomba robbant Manhattanban, vagy robbanás a New Yorki metro egyik állomásán...stb

FAKTOR (ez valami habonyművek lap): "Most érkezett: robbanás, kiürítik a metrót"

na, dumcsizzunk a geciségről. És itt nem egyszerűen arról van szó, hogy kattintásvadász, hanem képzeld el az összeszoruló gyomrokat, magadban végigpörög, ki lehet a családból épp a metron...ja, hogy nem itt.

Frick László Intézet 2017.12.12. 06:22:26

@Hellanéni: Te most hülyéskedel velem Hogyanemtudjukeztmegoldani országban, ahol 66589 ember a hereveregető kerevetjén avagy petefészekmelengető szófáján elhevervén azon sopánkodott a fészbúkon, hogy bezzeg Romániában fel tudnak kelni az emberek és kimenni tüntetni a hideg esőben az utcában, miközben Magyarországon már tudni azt, hogy el fogják csalni a választásokat és rövid láncon lesz a toll, így nem ér le a szavazólapon a FIDESZ alá a Jobbik-ra ikszelhetni, de akkor ezek szerint a szavazónak nincsen annyi esze, hogy a lapot feljebb rakja a szavazóasztalon.
cdn.blog.hu/b1/b1/image/12_01/mapof_hu.jpg
süti beállítások módosítása