"Nem a ruszkik büdösek, hanem Putyin."

/Kot Kodus jó gyermek/

1budosruszkiztatas.png

2budosruszkiztatas.png

Játékos feladat! A cikkben szereplő számadatok bekarikázásával állapítsa meg a "radioaktív felhő" jujjogtatókifejezés súlyát , különös tekintettel Csernobilra, az egykori Szovjetúnióra és A.R. Broccoli James Bond-jainak 25 évvel ezelőtti büdösruszki rekvizitumaira, melyek máig meghatározóak az USA munkásosztályának büdösruszki-elképzeléseiben!

31budosruszkiztatas.png

3budosruszkiztatas.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8413405303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.12.02. 00:49:39

Játékos feladat: valamelyik fejével ciccegjen és nézzen különös tekintettel. Bazmeg Frikk, nem hiszlek el, mekkora beszopó, felszopó lettél. Az egyedi látásmódú politikaibuziságod tételei Széles Gábor és a kemtrélhívők csoportjaiban harsognak. Kérlek, írd meg az igazat a Soros tervről.

Frick László Intézet 2017.12.02. 04:42:29

@ripők: A vén szaros összes terve annyi, hogy a
www.hsdl.org/?view&did=446826
-t róla nevezzék el.
Bezzeg a "nem leszünk orosz gyarmat!" az nem Széles Gábor típusú gyíkemberezés, az OSB-lapból dekopírfűrészelt és mémmel kasírozott, jógyerekgecibe elébb gondosan megmártogatiott Orbán-atrap kenyegetésével úgy-ahogy működő, eredetileg amerikai belpiacos, szakszerű idiokrata ostobaságbantartott kansas-i munkások számára kitalált büdösruszkiztatás, az nem konteo, mi? :D

Szerintem így még nem szopattak be gyűlöletbe megveszekdetteket állásfoglalásba, mint benneteket, Ripők.

A gyűlölet is érzelem és ugyanúgy vesztésbe visz a politikában, mint a sakkban meg az ökölvívásban.

szivesen, barátom, máskor is

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.12.02. 07:51:46

@Frick László Intézet: Olyan hihetetlenül rejtélyesnek próbálod beállítani, de voltaképp pofonegyszerű. Szóval végy a mainstream média maradékából valami cikkcsit és bátran cáfold meg a Kormány álláspontjával. Szóval a ruszkik mán a barátaink lettek. Mesélj még.

Hellanéni 2017.12.02. 09:33:58

@ripők: Nahát, téged is látni.
A Dudival kapcsolatos kérdést én már rég elrendeztem magamban. Valamiért mi úgy gondoljuk, vagy gondoltuk, hogy Dudi meggyőzthető, vagy Dudit meg kell győznünk, hogy legyen velünk egy véleményen. Nem kell meggyőzni.
Dudi egy fényes színfoltja a 888-t meg lokált olvasó békementes közönségnek, amolyan vidéki bájerzsoti. Így igazságos, hogy a békemenet szellemi vonalán is legyen pár ember, aki képes érthetően fogalmazni.

Hellanéni 2017.12.02. 09:35:47

@ripők: A másik pedig, amiért folyton meg akarjuk győzni, szintén a stílusából ered, minden mondatában benne a provokáció, hogy "be vagytok szopatva" és hasonlók. És, akkor úgy érzed, hogy erre reagálni kell. Nem kell. Elengedés. Advent van :D

Hellanéni 2017.12.02. 09:36:43

@ripők: én pl. múlt héten voltam egy balettelőadáson, ahol orosz volt a prímabalerína, kiváló volt.

Frick László Intézet 2017.12.04. 06:40:53

@ripők: Mi a ruszkik álláspontja? Te hogy tudod?

Frick László Intézet 2017.12.04. 06:42:50

@Hellanéni: Karikázd be a szövegeimben a békemenetesekre jellemző birkaságokat.Ne csak dumálj, mint egy orbánpropagandista CÖF-ös néni, hanem MUTASS. Tudod, szöveg kijelöl, kopi,paszta és

5000 karakter fér egy ablakba, nosza

Frick László Intézet 2017.12.04. 06:44:12

@ripők: Te is, Hic Rhodus, hic ugrandus, kopi a "rejtélyesnek próbálom beállíytani" és paszta az ablakba, mert ez így csak vipera puffogás, elő a méreg fogakkal, különben vízisikló maradsz.

Hellanéni 2017.12.04. 19:36:22

@Frick László Intézet: a sok közül csak egy kiemelés, nem idézek szó szerint, ismersz, lusta vagyok visszakeresni, illetve, nem egy konkrét szövegre gondolok,hanem SOK ilyen szöveged van

mikor a kivándorlás okaként nemdehogymár a ner-t vagy pénztáros lőlöt jelölöd meg, ugynamár, ezek miatt senki sem megy el, hogy szétlopják az országot, hanem kizárólag "az aljasgeci szemét indexiánus jógyerekek beszopatják a cikkcsikben a hülyéket"
tehát nem azért megy ki valaki, mert megnézi a fizuelszámolást, és látja, hogy a timike picsáján feszülő tanga félévi fizetése, hanem mert olvasta a "szemét indexiánis jógyerek blogon" hogy ki kell menni.

Hellanéni 2017.12.04. 19:42:31

@Frick László Intézet: főleg úgy, hogy nem is olvasod az adott blogot, csak zsigerből szidod őket

hataratkelo.blog.hu/2017/11/12/kicsit_felek_hazakoltozni#more13243497

tessék két perc alatt találtam egy hazaköltözős sztorit

Hellanéni 2017.12.04. 19:46:03

@Frick László Intézet: dudenbuch.blog.hu/2017/01/31/kitantorogtatas#more12171228

tessék, de könnyúű nálad találni, mert következetesen címkézel
karikázzak tovább?
Vagy elég ez az egy példa, ahol egy kislátogatottsűgú blogra fogod azt a tömegjelenséget, amit a ner okoz

ja, láttam egy remek cikket az origon, amiben lényegében levezetik, hogy sörös nyilas keretlegény volt :D

Hellanéni 2017.12.04. 19:48:34

@Frick László Intézet: vagy beszéljünk végre Lőlő lapjaiban (így többesszámban) lehozott remek kis cikkcsiről, amiben a szerző tudni véli, hogy hogy a finn oktatás SZAR, és a gyerekek napi szinten templomokat gyújtanak fel frusztráltságukban

tényleg, vesézzük már ki itt egyszer Lölő vagyonát is médiabirodalmát

Hellanéni 2017.12.04. 20:04:16

@Frick László Intézet: ja, és küldtem neked levélileg egy linket, oda jártam suliba, majd nézd meg

Frick László Intézet 2017.12.05. 06:47:36

@Hellanéni: Én is találkozom ezelújabban: A Kitántorogtatós!!! blogok újabban árnyalnak már. Egész reális a kép, de azért pénzelnek csicskáztató cégek "úniós álláshirdetései"-ből továbbra is. Bérbloggerésgről beszélünk. Olyan ez, mint a Tibi atya, meg a többi gründpolás, nem szeretnélk a marketingelemzésbe belemenni.

Frick László Intézet 2017.12.05. 06:55:07

@Hellanéni: Timike egy cigány nő, a cigány nők ősi attitüdjeivel. Te magyaririgyként tekinted Timike bugyiját, én viszont rámutatok arra, hogy Timikének nem csak hogy a pinájában van 3 nagyon-nagyon erős o-gyűrűsizom, ami már a gádzsi picsáknak nincsen, akik pl ostobán csinlták neki a volt szerelmén bosszúálló kampányához még az ingyenreklámot is, vajna arra figyelt föl és karolta fel Timikét. És amikor beledugta a két ujját Timike pinájába, rémült-örömmeglepetésben tapasztalta azt, hogy az úgy ráfogott az ujjaira, ahogy fejlett ojropid pina már az O-gyűrűs izmok satnyulása moiatt nem tud.

Azaz Bede Mártoni Feszességgel:
Tetszene neked is olyan erős pinád lenni, lenne neked is 888888 Ft-os Dolce & Gabbana bugyingód.

Nekem ilyenekkel hiába is jössz, nem szokott foglalkoztatni se Mészáros Lőrin se Timike hunnan van, mibeű van, mennyxivaóttya. ugyanis én nemmagyar vagyok. Idegenszívű.

Timike esetében és a mozgalmár picsákon szoktam röhögni, akiket Timike jól megszopatott. A mozgalmár pocsák egészen közelről látták Timike pocsék műsírásait, hogyan nyálazza álkönnyeit a kisujja begyével, de ugye akor már sínen volt a kishajó... úgy voltak vele, a cigány átverte őket, de az ügy jó & szent.

Egészen jól jön most nekik, hogy Vajna ellenség és lehet fikázni Timikét, amiért szétszopatta az agyukat is :D .

Ha fogom azt a sémát, miszerint Sorost szidni az antiszemitizmus

akkor vajnát szidni antiszemitizmus
Szevasz!

Hellanéni 2017.12.05. 08:30:00

@Frick László Intézet: az volt a kérésed, hogy karikázzam be, mitől vagy te NER kompatibilis
Én a kivándorlás kapcsán elmagyaráztam neked.
Erre hosszas értkezesébe kezdesz timike picsájáról.
A kommentemnek nem az volt a lényege, azzal csak megbonyolítottam. SZÖVEGÉRTÉS. Már úgy tűnik, nálad is bajok vannak vele :D
Próbálkozz újra, olvasd el mit írtam, próbáld kiszűrni a lényeget, és UTÁNA válaszolj, ha mindez sikerült. Menni fog, bár az utóbbi időben tényleg látszanak az elhülyülés jelei rajtad. Vannak remek kapszulák időskori elbutulás ellen. Az is sokat segítene, ha nem a híroldalak kommentsora lenne a napi szellemi táplálékod :D

Hellanéni 2017.12.05. 08:33:31

@Frick László Intézet: ilyenkor szoktál megsértődni, hogy téged mindenki bánt :D

A nemi szervek feszességébe pedig a TE érdekedben NE menjünk bele :D

Frick László Intézet 2017.12.05. 08:49:13

@Hellanéni: Amit bekarikáztál, az nem NER-kompatibilis. Soha nem voltam NER-ista vagy NER-kompatibilis, az ugyanis duma, agitációs propaganda.

Te irigykedtél, tipikus-mélymagyar irigyen Timike bugyijával, akkor pedig megérdemelted, hogy a cigánypina összefüggéseivel szereljelek le.

Frick László Intézet 2017.12.05. 08:52:43

@Hellanéni: A kivándorlás összetett jelenség, több oka van és a Kitántorgóknak egészen markáns nagyszázaléka, bő harmada szarik a politikába bele, mondjuk téged élveztetne azzal, hogy orbán Viktor micsodáját miután és hogyan nyalja ki vagy szopja le, de pl egy cigányasszony esetében azzal, hogy ő mit ért a kisfaszán, amit a Viktor kiszíjjhat neki, nagy bajban lennél.

Az, hogy a Kitántorgás!4!!!4! oka a NER kb akkora bullshit, mint a NER maga vagy pl a Soros terv vagy az, hogy civilek és mentenék és menekültek azok az afrikaiak.

Én általában migránsozás/migráncsozás és azakárhogytovábbmentekezéses provo-zás helyett
annyit írok:
szerencsétpróbálók.

Még a hyperkommunikációs bloooooomnak is nagyobb a szerepe a különböző népvándorlásokban, mint a valamilyen politikai elkötelezettség vagy hasfájás.

vagy az esetedben a diaré már...

Frick László Intézet 2017.12.05. 09:21:30

@ripők: @Hellanéni:
Soros terv nincs. Mint ahogyan NER sem. A NER-t basztatni kb annyira szakmaias, mint amikor a műveletlen tahó, biblianalfabéta zattejjista bibliaszerelők a Bibliát azon az alapon vélik széjjelfikázni, amit a papok összehazudgálna a Bibliáról a "buta öreg nénikéknek" akik úgy se értenék.

A Soros baszogatása valójában a vén szaros ingyenreklámja. Egy faszt akar bármit is a vén geci, de hogy Nyitott Társadalmat nem, az hóttziher. A London vagy Brüsszel Alakú Társadalmak mindenek, csak nem nyitottak. Zárványos-konglomerátumos, hordalékos és söpredékes, egymás elől gettókba elzárkózó népségek halmaza.

Az EU központban ugyanaz folyik nagyban, ami a magyar parlamentben kicsiben. Ha bemegyek egy brüsszeli étterembe, oda a fizetőpincérhez és azt mondom neki, hogy a piréz küldöttséggel vagyok és mennyibe lenne nekem egy 300 €-s cehről 999€-s számla, megmondja a tarifát. EU-s főember vagy tisztviselő csak 365000-465000 Ft-ért repülhet Bp_Brixelles viszonylatban, mert csak a Brussels Airlines-szal repülhet, csak annak a jegyét téríti a zónijó ebben a viszonylatban és minden más Ónijós Fővárosból. Léhűtés és áltolmácsok meg álszakértők. Erről persze az euroszkeptikus handabandázók is hallgatnak, mert ők is ott csalnak, ahol tudnak :D

Ebből, ami ma a CIA törekvése Európában, káosz és anarchia lesz. A CIA fizeti a jógyerekeket a hergeltetésetekre meg az orbángyűlölettel való basztatásotokra, ésbár leaks-ekkel egy fél délután meg tudná buktatni Orbánt, nem teszi meg, mert a CIA-nak pont jó Orbán és pont jók orbánhoz a magatokfajta orbángyűlöletbe veszekedett egységsugarú benyalók.

Nagyon birom, hogy ti valami kurvára-egy fejlett önhittségben jöttök és szóltok le engem, mint valai CÖF-ös szőrsapós nénit, amivel azt bizonyíítjátok csak, hogy aki nem veletek, az ellenetek: ezez ti is csak 2-ig tudtok számlálni.
Ami nem az én bajom.

Tőlem oszt úgy hülyültök bele a gyűlölködésbe, ahogy akartok.
Ezúton tájékoztatlak benneteket néhány alap sarkalatomról:
Soros terv nincsen, a vén geci szaros terve összesen annyi, hogy ezt
www.hsdl.org/?view&did=446826
róla nevezzék el.

Trumpra vagy Sorosra szerintem minden szó felesleges.

Palácsik Tímea a nőideálom, a Női Őserő, szétszopatta a nyálas stréber "civil" feminimopicsoidok fejét, bosszúját a segítségükkel vitte sikerre volt-szerelmén. Ráadásul még jó' gazdag pasit is fogott, jóélete van és mindent csakis kizárólag a magukról sokat képzelő, meggondolatlan, alapvető társadali ismeretekkel sem rendelkező picsaembereknek köszönhet. Vannak, akik kitalált, hoaxokon tudnak élvezni, mint Tibi atya, szerintem Palácsik története

és Ripők, te, mint Kigondoltam-ősatya, te oszt ezt érted
ha akarod, baszod :D

Palácsik története egy Sasha baroMMM Cohen story, és muchachos! Sőt: muchacha (ejtsd mucsácsa)

Orbán Kerítés-e egy szar, semmit sem állított meg és ha Orbánnak lett volna esze, még Obama alatt küldöttséget küld a Nagyonfejlett Amerikai Egyesült ÁÉllamokba, ami Államoknak Mindenre Joba Van és Tanítson Buta Népeket!-be és ott tanulmányozza a 9 méter magas profi kerítést és azt, hpgy az alagútásó mexikóiakat hogy lövik a határőrizeti szervek. Élessel persze.

Az, hogy "civilek" lennének és "mentik" és "menekülteket" kb akkora nagy lófasz és bullshit, mint pl Orbán kerítése. Ezzel ugyanis valójában az utolsó szakaszán segítik az embercsempészetet,minél több "menekült"-et fuvaroznak, annál több érkezik a csempészek táboraiba.

Az "orosz gyarmat" kb a CÖF-birkák bégetésével egyfos bullshit. Valójában a büdös ruszkik szarnak Európára, a számukra veszélyes szubkontinensre.

"Ojrópa! -Büszke Erős Szubkontinens Eurázsiában!"

Ebben a kommentemben is alapjaiban cáfoltam az Orbán Dumagépezet hadováit, amiket ti szóltok hozzám, az viszont jógyerekcumi.
Csócsáljátok és szívjátok csak, nektek való cuki.
He ettől érzitek jól magatokat, hogy politikai kommunikációs lózungokat vakon benyaaltok, ez kellé a lelkihygiénétekhez, akkor jó étvágyat és yummie :D

Tulajdonképpen olyanopk vagytok, mint szegény Baló bácsi. Ül nagyképernyővel a büdösruszki előtt azzal, hogy most elkapja.. erre a büdösruszki közli vele, hogy a vitatott metrógyártó cégben 30%-os része van az Alstomnak.

Egyébként csak be kell lépni, csak rá kell nézni a metrókocsira és az ember látja, hogy mekkora a különbség:

ekkora:
www.opelforum.hu/uploads/monthly_2015_10/6de57445d8c524418dd8047a4d53b709.jpg.053833bc0aa8cb8719270dd963987319.jpg
speedzone.hu/upload/tesztek/opel_kadett_5-door_13.jpg

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7d/Daewoo_Nexia_front1.jpg/1200px-Daewoo_Nexia_front1.jpg
aprohirdetesingyen.hu/hirdetesek/ads_new2/664/6642425/opel-astra-f-1-4-benzin-friss-muszakival-megkimelt_31463084541.jpg

Egy piaci halaskofanéni semmi azonosságot nem lát a három autóban, egy karosszériás viszont tudja, hogy a 4 autó nemlátható belső lemezhéjai, a dob- és fenéklemezek, az orrnyulvány leghegyét leszámítva megegyeznek

Hellanéni 2017.12.05. 09:34:32

@Frick László Intézet: ugorjunk már tovább timike picsáján feszülő D&G tangafürdőruciról, ez egy metafóra volt, írhattam volna Habika egy esti tüsszentőpror fogyasztását ibizán vagy Rühellke és a vejkó vagy Cilike rongyrázását, ez össefoglalóan annyit jelent, hogy sokan azért vándorolnak ki, mert miközben látják, hogy ezerrel megy a lopás, haveroknak minden, óccsóért, szarér-hugyér - ingyen megvan, addig ő nem kap átszámítva 1000 eurónyi fizetést sem. Érthető?
Azért megy ki, meertr nem akar úgy élni, mint a szülei, akik még most is nyögik a kétszobás lakás után a hitelt, nyaralni nem járnak, és hó végén már nem csinálnak nagybevásárlást. Miközben egész életükben dolgoztak. Ehhez képest te rendszeresen előadod, hogy van az indexen egy blog "szemét indexiánus beszopatós jógyerekek" és azt olvassa, és azért megy ki. Tehát, hogy nem a helyzet miatt megy, ami itt van, hanem mert az indexen azt mondják neki, hogy menjen. Hát, hogy a kommunikáció által ki van beszopatva, idézet egy tegnapi hírből: és az ellenzék NEM akarja, hogy az egészségügyi dolgozók fizetésemelést kapjanak, mert nem szavazták meg....az ezt az elemet is tartalmazó költségvetést. Te és a hozzád hasonlók mit értenek ebből: Szemét zsidó libsik&bolsik sajnálják az eü dolgozótól azt a kis pénzet.

Mi az igazságtartalma? Nem szavazták meg a költségvetést, mert nem akarták, hogy focikára ismét több lóvé menjen el, mint mondjuk a felsőoktatásra.

Hellanéni 2017.12.05. 09:38:09

@Frick László Intézet: amúgy recseg-ropog a ner, olvastad, hogy Baldauf, a cba-s milliárdos a lidlinek adja el a legjobb helyen lévő üzleteit? :D

Hellanéni 2017.12.05. 11:40:15

@Frick László Intézet: ja, és abszolút offo, de amit te NER-es, orbános fröcsögésedben figyelmen kívül hagysz (ugye, a nő az nem más, mint egy két lábon járó nemiszerv, kinder-küche körben idősebb korban...ahogy azt ti a NER-ben szeretnétek :D sok kisebbrendűségi érzéssel küzdő balfasz :D)
na, szóval a feminista nénik eljárnak a kriston féle intimtornára, vagy terhestornára, vagy HBori testtudat oktató mozgásóráira, és elég jó formában vannak, hidd el :D Az instakép nem valóság, az instakép. Nézd már meg, mikor lejön egy-egy mostani "celeb"-ről szűrő nélküli fotó, és gondolj vissza saját osztálytársnőidre, mennyivel feszesebbek voltak, vagy akár feszesebbek még ma is :D

Frick László Intézet 2017.12.05. 15:14:58

@Hellanéni: Ezt már bevallottam neked rég, hogy nálam az 50+-osok bejövősebbek :D

Viszont.. ne haragudj, de mutasd már meg, hol tolom én a NER-nek? Az alaphang az, hogy a NER szerintem egy polkomm lózung.

Szerintem sokkal gázosabb az, hogy a NER-lózungjával egyenértékű jógyerekrizsákat fújsz.
Mint mutattam, a dolgok változnak és valamiért most a kitántorogtatós blogok visszavettek. Árnyaltabbak.

A cébéás cuccot nem is kommentálom, ugye te hiszed magad valami nagy KÖZGÁZ szaGértőnek én meg mióta ugatom, hogyy bizonyos vagyonméret fölött fordul a kocka és az udvarlás irálya is. Pármilliárdos vagyon fölött már nem lehet politikai szempontok szerint üzletelni. Gondolod, aki 2 Ft-ért a kutyát megbaszta kezdővállalkozó korában, az elkezd politikai szempontok szerint válogatni? Ha megfogta, hagyvigye. Ha elad valamit, viszi, aki viszi. Ezzel a Baldauf dologgal nem rámporítottál valamit, hanem a saját Asztirta a Zússág Lujzaságodat bizonyítottad. És megint :D

Frick László Intézet 2017.12.05. 15:17:33

@Hellanéni: Szétkúrták 2002. után a szocialisták a Videotont a "fideszmiulliárdos" Széles miatt, azt a Videotont, aminek a tulajdonosi&vezérkara és a java vérszocialista volt és orbánékról csak, mint cigányékról beszéltek :D
Inkább szétkúrták a Nemzeti nagyvállalatot (A NABI elleni tőzsdei spekulációval) , az Ikaruszt... Széles 2-3 év alatt visszaszedte magát

Vagy ott van a jelenet Csányi és Leisztinger között. :D

Hellanéni 2017.12.05. 16:32:53

@Frick László Intézet: pontosan tisztában vagyok a vagyon természetével, a példát neked mutattam, aki még százalékot sem tud számolni, nemhogy közgáz :D

Jajajja elmúúúúltnyócév....2002...upsz, az már hány éve is? Arról beszéljünk, mi van most. Mekkora a stróman vagyona.
Hpgy a belvárost kinek a kedvéért is kúrják szét...ja, hogy vejkó kapott ajándékba egy szép épületet, és szálloda lesz belőle..
arról mesélj nekem, hogy Ovi saját gyerekei, pl. a srác vallási őrült, szekta jelleggel, vagy a második lány, aki elhúzott valahová Európa szélére az ifjú férjjel...nem lehet könnyű egy őrült apa mellett.
2002....persze, meg a mohácsi vész :D
Ruszkik.Beszéljünk mondjuk a megújuló energiákról, hogy miért is nem abba megy a pénz.
Vagy beszéljünk Pharaonról, aki "véletlenül" meghalt, mikor már kezdett kínos lenni...ezekről kéne egyszer egy jót dumcsizni
meg ténylegesen arról, miért is megy el a fiatalok kb negyede külföldre
Ettől vagy te NEM kompatibilis, hogy még most sem ismered el, a nagy kupac szar miatt menekülnek el innen a fiatalok, nem az indexes blog miatt
ne legyél már hülye
szerinted, egy fiatal az indexes blogról tájékozódik? Magyarok Londonban, magyarok Párizsban, stb, csoportok tömege a fészbukcsin, még azt is megbeszélik, hol mennyiért lehet gyulai kolbászt kapni, és hogy a magyar napokon szólj a francia haverodnak, hogy kussoljon, mert ha azt hiszik, ő is magyar, akkor féláron kapja a lángost ha veled van
index blog :DDDD
fogalmad nincs arról, milyen hálózatokat használnak a gyerekeid

Frick László Intézet 2017.12.06. 05:21:21

@Hellanéni: Ebben a témában készítettem a minap pompás bejegyzést. Ráadásul jógyerekakció, tehát a te bugyid izzasztására való:D Minden csapból ugyanaz. Karakterrombolás. Sőt, erről is írtam: A Rémedbek már fostos recskából van a páncélja. A NER koporsója már páncélvonata, csupa-szögből való, annyi szöget vertek már belé -és ráadásul nem is létezik :D

Eléggé nevetséges vagy ezzel az Okos Kata fitnessz szellemiség, hűdehalaadó vagyok és jojjj, de rámutatok má' a szörnyetegekre.

A szörnyetegek Összes Bűnei kitálalva, sőt, annyi, hogy már még kitalálni se nincsen hozzá fantázia.

Felhívom a figyelmed: Az EU direkt a szörnyetegek elintézésére fasza bíróságot működtet Strassbourgban. A CIA -amit ezek a barmok "Soros"-ként ingyenreklámoznak, pénzeli a TASZ-t súlyos százmilliókkal.. a TASZ-nál vakarásszák a picsájukat és alibiből néha löknek a disznóknak.. Csupa jogász, tessék szépen egy fasza pakettet összeállítani és beadni Strassbourgban. Ahol ráadásul a kedvenc Szőőőnytegedre még pikkelnek is :D Noisza! Gondolom, ti Jók és Igazak nem csak úgy vádaskodtok, mint egy sikertelen, lerohadt karrierű hollywoodi színész/színész Vád, aztán itéletvégrehajtás.

Aztán ott a 70%. Olvasom az egyik betegtársadnál, hogy már 70% szeretné a Szőnyetegegget meg bandáját picsán rugni. Ennyi csak a gond? Ó, hát akkor csak szavazni kell! 70%, az kirvasok, ennyit nincs az a választási csalás [-> Strassbourg] ami kitrükközzön. Azt már tudjuk, hogy mitől fáj a hasikód és azt is, mire izgulsz föl.
Azt mutasd már meg a tündéri tisztakörmöcskével való mutatóujjacskáddal, hogy a betegtársaid kikre ikszeléssel tudnának kielégüléshez jutni? Nem muszáj koala, lehet külön-külön is.

Hellanéni 2017.12.06. 07:30:14

@Frick László Intézet: Látom, megint rajtad a szőrsapó. Imádottadat nem lehet kirúgni, mivel nem 70% akarja kirúgni.
A rá szavazók megoszlása
1. isten kegyelméből kormányoz (saját fülemmel hallottam egy öreglánytól a villamoson)
2. üti a komcsikat
3. megvéd a migráncsoktól (lásd falvak, ahol a kirándulókra, meg az erasmusos diákokra ráhívják a határvadászokat)
4. megvéd minket magától az ördögtől (sörös, ugye)

Nem kell leváltani, a többség őt akarja. Az összes félhülye, debil, ostoba, lokálból meg mindenegyben blogról tájékozódó hülye őt szeretné, mert ez a többség. Egyétek meg, amit főztetek.
Csak ne tessék sírni- rívni, hogy aztán az értelmesebb fiatalok HUSSS elmennk a picsába.

Hellanéni 2017.12.06. 07:33:59

@Frick László Intézet: szóval lehet választást nyernetek újra, lehet örülni, csak nem kell azon csodálkozni, hogy aki még fiatal, jól képzett, értelmes, munkaképes, az meg nem szeretne ebben a nemzeti butításban részt venni. Választás? Hitler is nyert választást, imádták a népek. Ezzel nem azt mondom, hogy ovi antisémita (csak kicsit, mint általában a mélyről jövő macsók), hanem azt, hogy ügyes propcsikával be lehet szopatni szinte egy teljes országot. Téged is, aki olyan hűdeokosnak hiszi magát :D csak te másik szeletét nyalod be :D

Hellanéni 2017.12.06. 07:56:39

@Frick László Intézet: te Dudi, nagy dilemmában vagyok.
Ha úgy válaszolgatok, ahogy szoktam, akkor előbb - utóbb megsértődsz.
Máshogy viszont nem tudok, lásd saját kommentjeid.Szóval fenntarjuk egymás között a régi jól bevált sárba tiprós stílusunkat, és akkor te megint kijelented egy idő után bőgve, hogy bántalak téged, és vége a blognak, vagy térjünk át más stílusra? De akkor neked is át kéne térni, nem csak nekem. Mi legyen? Amúgy megnézted végre a cikkcsit amit küldtem a régi iskolámról?

Frick László Intézet 2017.12.07. 06:35:04

@Hellanéni: A téma politika. Lehetne a sakk vagy az ökölvívás. A sakk nem megy nekem, évtizedek óta nem játszottam, az ökölvívást nem kedvelem. beszélgethetnénk a rockéletről. A rockéletben is, mint a politikában, sok számodra jujjuj van, ami a rockéletben természetes. Az ember az első sorban áll a koncerten, frissenmosott hajú fél vagy háromnegyedrészeg vagy színjózan, egészen csinos, ritkán még szép is, lányok kapaszkodnak föl a korlátra.. ugye az én szememben, az ember a legfontosabb éveit 14-20 között élte.. egy hosszú, szépen kifésült hajú lány maga az értelem, mert a Sassoon-korszakban csak értelmes lányoknak volt indiánlány-haja már csak. Ha BENNE van az ember a sürejében, akkor hallja ezt a lányt a beállás és a rendes koncert között, a baricsajszijához szól: "Te, ez most a 30Y vagy a Vad Fruttik?" "Bazmeg, az Esti Kornél!" "Mi a faszom?" Nem néniknek való vidék, különösen nem olyan néniknek, akiknek ilyen korú lányaik meg az ilyen korú lányaikról hiedelmeik vannak, miszerint mindenben különböznek más lányoktól, hát persze, hiszen az ő lányaik, kimásé? .

Onnantól nem lehet komolyan venni a szövegeidet, amikor a Kettes Számkörödnek megfelelően, mert nem veled vagyok, már csak orbánista szőrsapós néni lehetek.

Azaz hihetelen, de pl az ember azért áll be az első sorba ostoba kis picsák közé, mert látni szeretné a kisvonatot, ami a gitáros effektsora, közelről szeretné látni Leskovics Dusenberg gitárját, mert egy másik ilyen az Ismerős Arcok Nyerges Attilá-jának a pocakját álcázó bőrmellény gombjain kopik, ráadásul Nyerges művészúr tökrészegségei miatt fölöslegesen is.

Tehát a szokásos és kedvelt Ligeti György mottómmal:
RIPRTER: Ön vallásos?
LIGETI: Nem.
RIPORTER: Akkor ateista.
LIGETI: Nem. Hiszen annyi lehetőség van még.

Leszólóan, lesajnálóan beszélsz velem politikáról, miközben a politikához teljesen buta vagy és nem is érdekel és történelemből is alig tudsz valamit, mert az sem érdekel.

Ehhez képest, ahogy te beszélsz velem, ahogy a saját korlátodat képtelen vagy átlépni, képtelen vagy 2-nél tovább számlálni... és még kompenzálnál is velem, ahogy Hanni néni szokott a "szent küzdelmében"... az orbángyűlölet már annyira az eszeteket vette, hogy ha nem veletek gyűlölködöm, akkor már egy vagyok a gyűlöletetetek trágyájával.

De én szégyelljem magam és te vagy az üde meg a fitt.

Ilyen a rockélet, amit nem szeretnének lányos anyák ismerni. Minden lánynak, akik a "vesszőfutás" sorát állják az öltözőnél, van anyukája: "Gyere, Marci, leszoplak, gyere Bandi, olyan borom van! Gyere Marci, nesze kokain!"

Én nagyon korán szóltam, hogy a politikai buzulás, az nem Asztírta az Úság Lújjzának való vidék.

Te olvassad szépen az úságodat, ami a neked pornósat írja és hidd el szépen, hogy van ingyenpornó.

Az idők változnak, pl én már jóóóóóóórégen elfordultam a rockzenétől, de pl tudom, hogy Beck Zoltán lányos apa és a lánya is kóstolgatja a popszakmát.

Kettőnél több a világ. Te döntesz, hogy akarsz-e kettőnél tovább számlálni vagy nem. Én oszt nem eröltetem, galambom!

Hellanéni 2017.12.08. 07:31:37

@Frick László Intézet: Az a baj, hogy te nem érted, hogy annyi más lehetőség van. Aki nem tapsikol ahhoz, ami megy, az nálad TI
jógyerek
beszopatott indexiánus meg szétszopatott négynégynégyes

Pont te vagy képtelen meglátni, hogy annyi más lehetőség van. Kettőnél több a világ. Bizony.
Nincs ám TI.
pl. azt sem fogod, hogy Hanni vagy én mások vagyok.

2017.12.08. 14:58:47

@Frick László Intézet: "Orbán Kerítés-e egy szar, semmit sem állított meg"

Ez nem feltétlenül igaz. Lásd például a kerítést megtámadó CIA ügynököt. Az én kerítésem sem feltétlenül azért van a telkem körül,mert az megállítana bármit is. Ez egy nagyon fontos szimbólum - és ezt a szimbólumot a magyar nép érti. a kerítés basztatása a leg kontraproduktívabb dolog volt. És nem csak kazért, mert egyszer ugye azért szörnyű a kerítés, mert nem állít meg senkit, másérszt azért, mert nem tud rajta bejönni a szerencsétlen háborús menekült - bár érdekes ez is - annyira hülyének néznek bennünket, hogy ez a két állítás egy nyilatkozatban is elhangozhat. Sokkal inkább azért, mert itt szopták meg azt, hogy itt csak A és A inverzből áll a menü, tehát ha valaki basztatja a kerítést, akkor az le akarja bontani. Így tanították, csak két véglet van. Az már nem fér bele, hogy van egy kerítés, ami rossz, de még rosszabb lenne, ha nincs. Az MSZP szavazóbázisa biztos benne, hogy az MSZP lebontaná a kerítést, ezért sokan el sem mennek szavazni.
Hogy is mondta egy buta jobbos orbanobuzoid? Nem azért zárod be a lakásajtót, mert a többieket gyűlölöd, hanem mert a ben lévőket szereted. Így van ez az orsázghatárokkal is.

Frick László Intézet 2017.12.11. 06:03:49

@nagyjoco: Inkább a kerítésmarketingre vonatkozik az állításaom. Én sokkal rugalmasabb és egyben tréfésabb lennék, pl ha én vagyok Orbán, instállom az Amerikai fejlettállamok szövetségét a Mexikói Kerytéss tanulmányozására éás bezegsajtótájékoztatókon sorozatosan bezzegamerikáézom a bvezzegfejlettamerikaaidemoikráciáa bezzegkerítésén.

Különös tekintettel az ott szokásos fegyverhasználatra.

Frick László Intézet 2017.12.11. 06:06:47

@Hellanéni: Nekem szükségtelen rátok bármit mondanom, ti magatok mondjátok, a saját üde ajakaitokon fityeg egy agitációs propaganda sáv minden smoncája. Ti mondjátok, ti beszélitek, a ti szavaitoik, nálatok be lehet karikázni.
Ellenpróbát nem vállaltok, rám mondjátok vádjaitokat, de nem karikázzátok, nem találsz nálaam Orbán prop smoncát, ellenben az Orbán-kritikám páratlan, még a benneteket szopatók sem mutatnak rá pl arra a tényre, hogy Orbán csak nála butábbaktól kér tanácsot és pl Bakondi mai ssajt-táj-ja a tegnapelőtti Lújza Úúúússágg...

Hellanéni 2017.12.11. 14:03:13

@Frick László Intézet: hol szopod be? Rá szavazol. Ez ilyen finnyás értelmiségi hozzáállás, hogy persze, nem hiszed el a sörös tervet, meg a migráncsozást, de azért oda húzod be az ikszet. Szóval mindent egybevéve beszopod. Ovinak SÁV-jai vannak, mint ahogy vagy MASS parfüm meg NICHE parfüm. A népnek moslékként odalöki a migráncs meg hasolnó témákat, a kicsit értelmesebbeket is pont úgy beszopatja, mint mint téged. Ott az a trükkje, hogy mi, magyar vidéki férfiak tartsunk össze a gyanús, buzi nagyvárosi zsidók ellen, diplomás feminpicsa nők ellen, mert ugye, azok másodrendű emberek velünk szemben. Nézd meg, ahogy beszélsz velem, lenéző, fölényes, agressziv faszként. Te a niche parfüm réteg vagy, téged egy Michael Koors -sal nem lehet megvezetni, te Juliette has a gun-t locsolsz magadra :D Ovi mindkét félét szór. Kinek-kinek ízlése szerint. Roppant tehetséges ember, kiváló marketinges.

Frick László Intézet 2017.12.23. 08:25:18

@Hellanéni: A mai állás szerint az un "ellenzék" célja talán a választástól való elundorítás lenne... de minél kevesebben mennek el választanbi, annál biztosabb az Új 2/3-ad. És ezt sem én mondom csak, hanem az ellenzék pár józan (bár marginális) prominense. Ott tartunk, hogy már Korunk Torgyán Józsefe, Vágó Gábor mondja ki a legdurvább igazságokat.

Szopatnak téged, Hellácska, méghozzá csúnyán. Teljesen nyilvánvaló, hogy majd a Távolmaradó Sötét Tömeg ki lesz magyarázva "Távollétével orbán Ellen Tüntető"-nek.

Bulgáriában kötelező elmenni szavazni. Szerintem itt is ezzel van baj: Kényelmesen pofázni igen, tenni, na, azt nem.

Az idegedet mindenki szivesen bassza fel, de a nevét adni az orbánváltó rubrikába már nem. Már ott tartunk, hogy Orbán karaktere nem tud annyit pusztulni, mint amennyit az "ellenzék" a saját magáén rombol.Ez a típusú gecipolitika, amit ma a véleményformálók művelnek, jóformán kergeti Orbánékhoz az embereket. Ez sem az én bajom, aranyom :D

Frick László Intézet 2017.12.23. 08:30:01

@Hellanéni: Én politikabuziként beszélek veled. Te politikai heteró vagy. És te kezdenél, ráadásul a fejedbe tukmált ostoba agitációs passzusokkal az "analitás"-ról témázni. Már többször a focihasonlattal mutattam meg a szituációt: Te elfogult vagy és elkötelezett. Én politikabuziként több olyan lényeges pontra mutattam rá, amik feltételei lennének az orbánváltásnak és amit pont a te olcsón hergelő demagógjaid szándékosan nem teljesítenek.
A mi iskolánkban szárazkurváknak neveztük az olyanokat, akik ezt művelik veletek: hergelnek, de tenni, azt nem, az büdös.

Tudod pontosan, hogy mit lopnak Orbánék, meg hogy és poltpéter és van tasz is, akiket erre pénzelnek? Hol a feljelentési pakett Strassbourg-ból? Erre direkt van európai bíróság az ilyen bűnözők ellen. Dumálni igen, tenni semmit?

Hellanéni 2017.12.23. 08:34:50

@Frick László Intézet:

24.hu/belfold/2017/12/21/700-ezer-uj-szavazoja-van-a-fidesznek/

úgy átlag 100.000 Ft-ból kijön egy-egy új szavazó megszerzése, de sebaj, bemosott agyak, debilek, ostobák, félanalfabéták - mind rá szavaznak, mert GYÖNNEK A MIGRÁNCSOK különben.

Hellanéni 2017.12.23. 08:36:21

@Frick László Intézet: várom már a remek cikkcsit, hogy az ÁSZ vééééletlenül választások előtt mindenkit levizsgál, csak a fidikét nem. NAHÁT. ja, és mindenkit meg is büntet, csak a fidikét nem. Pofázhatsz itt, de ez már rendes diktatúra.

Hellanéni 2017.12.23. 08:38:57

@Frick László Intézet: Ne legyél már ekkora seggfej, egy csomóan szívesen lennének főnökök. Ez megint egy hülye elméleted, amit mi bizonyít? Hogy te már sokszor leírtad. Addig mantrázod, amig el is hiszed. Ja, ebben az országban KIZÁRÓLAG Ovika szeretne főnök lenni, nincs még egy ember, aki vállalná :D

Frick László Intézet 2017.12.23. 08:39:03

@Hellanéni: Minek van nagyobb hatása szerinted?
-A FIDESZ-t elszámoltatja az ÁSZ
-a jógyerekek feljelentik a diktatúráért Strassbourg-ban Orbánt és a FIDESZ-t. He ennyire igazatok van, hol a feljelentő pakett? Hiszen itt vagy csak te is, aki mennyi minden bűnt tudsz már :D

Hellanéni 2017.12.23. 08:39:40

@Frick László Intézet: na, puszi, süsd a mézest :D Nem kell neked tokozni?

Frick László Intézet 2017.12.23. 08:39:45

@Hellanéni: A 700ezerből 666ezret maga az ellenzék kergetett a FIDESZ karjaiba.

Hellanéni 2017.12.23. 12:17:08

@Frick László Intézet:

.....Függetlenül attól, hogy járunk-e templomba vagy sem, s ha igen, melyikbe járunk, nem akarjuk, hogy a szentestét csak behúzott függönyök mögött ünnepelhessük, nehogy megsértsük mások érzékenységét....

annak idején Hitlert, meg Kádárt, meg Fidel Castrot is tömegek szopták be
elvtársak, a nemzetközi helyzet fokozódik :D

2017.12.28. 08:30:44

@Hellanéni: Jönnek a migráncsok, ja azért... vagy azért, mert ez a kormány nem annyira szar, mint amennyire te azt látattni szeretnéd. Vagy - ami még valószínűbb- az ellenzék akkora fos, hogy ezekhez képest még Orbán is vállalhatóbb.

Hellanéni 2017.12.28. 08:43:17

@nagyjoco: én csak szó szerint idéztem a fönöködtől.

AMúgy,mivel úgy tűnik, lement a karácsony, legoztál, vásároztál, még mindig áll a kérdésem, ha tényleg nem olyan szarok, ha vállalhatóak, ha vannak eredmények, akkor minek soktízmilliárdért faszságokat beszélni és a képünkbe tolni három méterenként egy soros képet? Minek a nemzeri inzultáció, az óriásplakátok és a rémhirkeltés büntettét is kimerítő baromságok, hogy behúzott függönnyel kell majd karácsonyozni? Miért nem az eredményekkel villognak? Hja, hogy nincsenek? Ha olvastad, fidike a tanulatlan, idős, stb rétegekben igazán erős, aki ráhívja az erasmusos egyetemistára a tek-et, hogy jajjajaj gyönnek a migráncsok? Szerinted, ha nem lenne a migráncsveszéllyel való riogatás 20 milliárdért, hány százalékon állna a fidike?

2017.12.28. 08:52:00

@Hellanéni: Egyszerű: nem akarják úgy elbaszni, mint 2002-ben. Körülbelül 5-10%-ra becsülöm azt a szavazóbázist, amelyik azért csatalakozott a fideszhez, mert nem kívánja elárasztani az országot szerencsevadászokkal, ingyenélőkkel, az iszlám állam mészárosaival, bűnözőkkel és muzulmán radikálisokkal. Sajnos Hella néni a van, hogy benneteket basztak át, természetesen Magyarországra egyetlen háborús menekült sem érkezett, ahogy Németországban sem, mivel a háborós menekült az első biztonságos határig az. A kerítés pedig hasznos dolog. Hogy magyarázzam, hogy te is megértsd... én nem zárom be éjszaka a lakásajtót, mert a kint lévőket gyűlölöm, hanem mert a bent lévőket szeretem. Így van ez az országhatárokkal is.

2017.12.28. 08:53:09

@nagyjoco: Jav:
"én nem AZÉRT zárom be éjszaka a lakásajtót, mert a kint lévőket gyűlölöm, hanem mert a bent lévőket szeretem"

Hellanéni 2017.12.28. 08:56:35

@nagyjoco:

.....Függetlenül attól, hogy járunk-e templomba vagy sem, s ha igen, melyikbe járunk, nem akarjuk, hogy a szentestét csak behúzott függönyök mögött ünnepelhessük, nehogy megsértsük mások érzékenységét....

szó szerint
ezt magyarázd, lécci, ezt

Hellanéni 2017.12.28. 08:59:33

@nagyjoco: amúgy, amilyen lelkes hívük vagy, arról is mondjál már pár szót, hogy Lölőke vagyona na, vajjon kié? :D És normális, európai, demokratikus országnak nevezhető-e, ahol a Min.E. százmilliárdok ura lesz pár év alatt? Nem banánköztársaság?

Hellanéni 2017.12.28. 09:02:53

@nagyjoco: esetleg megdumcsizhatnánk,hogy minden párt meg lett büntetve, csak a fidike nem, gondolom, ez is teljesen normális egy demokráciában.
Az a baj, hogy szerelmesek vagytok Ovikába, és nem veszitek észre, hogy visszabontja a demokratikus berendezkedést, mert titeket irritált pár tangabugyis néger buzi az Andrássyn. Azt, hogy bizonyos állásokba már csak seggnyaló lehet, hogy az állami szerveket az ellenzék kinyírására használja a faszi, nem zavar? Nemsokára megint csak a hazafias népfront jelöltjére lehet szavazni, de ti tapsikoltok, mert amúgy is rá szavaznátok.

2017.12.28. 09:08:09

@Hellanéni: Egyszerű a magyarázat: sázmos helyne Nyugaton - például Franciországban betiltották a karácsony idején a kereszténységre utaló szimbóumokat, mert az ingerli a migránsokat.

europeanpost.co/french-top-court-bans-christmas-nativity-scenes-from-public-spaces

2017.12.28. 09:14:50

@Hellanéni: Nézd, mindig az erőseb kutya baszik. Ájulásig szeretett új pártotok és annak kitartója, Simicska ugyebár 99%-os kedvezményt adott a pakétokra... itt bűncselekmény történt, fáj, nem fáj, de ez az.

Tudod, mi a véleményem az életről, az élet alavetően illiberális, szélsőséges és igazságtalan. Ha a kurvákat megbünteti a rendőr, a strici fizet, Simicska majd fizeti a Vonáék és a többi felszopójának a büntijét. Ha bordélyházat üzemeltetsz, ilyen költségekkel is számolni kell.
A választásokról pedig: nem rinyálni kell,. hanem megnyerni azt. Referencimunkának lásd 1994-et, 2002-2006-ot.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.28. 09:20:46

@nagyjoco: ez a francia tiltás csak a középületeken belül elhelyezett Betlehemre vonatkozik, és vszínű nem migráns, hanem túlbuzgó balos tiltatta be (mint ahogy pl. Bajorországban egyetlen kissé őrült szülő elérte, hogy tantermekben nem szabad kereszteket kitenni).

Karácsonyi vásárokon minden ütt van Betlehem, Strasbourgban még "élő" Betlehem is volt:
noel.strasbourg.eu/-/actu-la-creche-vivante

2017.12.28. 09:22:18

@Hellanéni: Európa nyugati felében már nincsenek normális, demokratikus, európai országok. Németországban egy nem pc facebook kommentért csönget a Gestapo 2.0. Franciországban a betlehemezés bűncselekmény.
Ami Lölöt illeti 2002-2010 között az Apró-klánhoz vánodoltak a pénzek, 2014-ig új kedvencetekhez, Simicskához, most meg a tualjdoni lap szerint Lölönél van zsozsó. Ez van, minden kormány a saját holdudvarának kedvez. Ha egyszer szerencsétek lesz, majd megint lesz libbant kormány, és akkor a korrupciós ügyeket cska a fasiszta lapok próbálják majd feltárni, temrmészetesen azért, mert gyűlölik a demokráciát és így pórbálják aláásni azt és még véletlenül sem azért, mert újra az apró-klánhoz csorog a szokásos ellopott pénz.
Korrupt vagyok és hazudós...
youtu.be/3w5nq-fU6fM?t=195

2017.12.28. 09:25:19

@Dinamuki: a kersztény kultúrát tiltották be, egyelőre "csak" a középületekben.

Hellanéni 2017.12.28. 09:30:02

@Dinamuki: Nahát, akkor mégsincs betiltva :D

A bajor kereszt levétellel egyetértek. Az állami iskolában ne legyenek SEMMILYEN vallás jelképei. Arra ott az egyházi iskola. És itt kezdődik a demokrácia Jocika. Bizony. Se kereszt, se más ne legyen állami iskolában.

Továbbra sem válaszoltál arra, hogy demokráciának nevezhető-e az az ország, ahol a főnök Lölőkén keresztűl százmilliárdokat lop el.

Nyerni? Pontosan tudod, hogy azért nem lehet nyerni, mivel NEM demokratikus módon alakította át a választási rendszert, nem demokratikusan működteti a fékek és ellensúlyok rendszerét. És most persze röhöghetsz, hogy erősebb kutya, de ha a gyereked majd azt mondja, hogy el innen erről az illiberális trágyadombról, akkor is röhögni fogsz-e?

Hellanéni 2017.12.28. 09:32:14

@nagyjoco: keresztény kultúrát tiltották be? :D
Szerinte te továbbra sem érted a demokrácia lényegét. Mit szólnál, ha valahol ahol mondjuk zsidó a polgármester, kitenne egy mezüzét a városháza bejáratához? Na? Vagy azt nem lehet? :D

Hellanéni 2017.12.28. 09:34:42

@nagyjoco: betlehemezés bűncselekmény :D

na, mentem Jocó, azt hittem, te okosabb vagy ennél, aztán mindig tévedek :D
A franciák egyébként nem vallásosak egyáltalán, pl. húsvétolni nem is szoktak, és nem a migráncsok miatt, hanem mert többszáz éve világi államban élnek.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.28. 09:40:52

@nagyjoco: jó, csak mondom, hogy az általad linkelt cikk egy olyan francia cikkre hivatkozik, amiben egyértelműen a középületen belül, közalkalmazott által kihelyezett betlehemről van szó. Tehát az angol cikk már csúsztat.
Az iszlám agresszív európai terjesztkedésének remélhetőleg ugyanaz az állam és ugyanolyan jogi alapon fog ellenállni, mint amelyik most betiltotta a középületben a Betlehemet. Svájcban pl. a minaretépítést tiltották be, mivel ott ennek nincsenek kulturális gyökerei. Remélhetőleg pl. müezzinek máshol se lesznek, ha egyszer zavarják a hangos kiabálással a nép egy részét.

2017.12.28. 09:42:05

@Hellanéni: Izraelben vagy egy zsidók lakta negyedben bárhol a világon ez a világ legtermészetesebb dolga kellene, hogy legyen. Én pont a zsidóktól tanultam mag, hogyan kell megélni a hagyományokat. Beszélgetek Prágában a zsidó barátaimmal. Feljött valami kóser alkhol neve. Kérdeztem, az mitől kóser? Azt mondja az öreg zsidó, attól, hogy kurva jó. Na ez az, amit nekünk, többségi társadalomnak meg kell tanulni. Mitől magyar egy dolog? Attól, hogy kurva jó.
Miért antidemokratikus a Betlehem vagy bármelyik zsidó jelkép?

Hellanéni 2017.12.28. 09:44:21

@Dinamuki: hiába magyarázod Jocinak, egy fideszest tényekkel nem lehet meggyőzni. Ha az általa preferált szennylap azt írta, hogy BŰNcselekmény a betlehem, akkor hiába teszel neki ki képet, ő tudja, hogy bűncselekmény. A főnök megmondta, hogy a franciák reszkető gyomorral behűzott függönnyel eszik a karácsonyi csigát (amúgy tényleg csiga a karácsonyi étel ..blőőőőááá..)

2017.12.28. 09:44:21

@Hellanéni: Annyiban demokráciának tkeinthető, mint 2002-2010 között.

2017.12.28. 09:46:46

@Hellanéni: Nem válaszolsz a krédésemre: miért nem lehet kitenni betlehemet közalkalmazottnak? Milyen demokratikus alapértéket sért?

Hellanéni 2017.12.28. 09:46:47

@nagyjoco: nem antidemokratikus, de nem való pl.az iskolába a kereszt. Pl. mert zsidó, ateista, buddhista, stb gyerekek is az államiban tanulnak. Azért Jocóka. Az állam és az egyház szétválasztása, töriből csak érettségiztél, nem? :D

Hellanéni 2017.12.28. 09:48:51

@nagyjoco: ha jól emlékszem, a fidike előtti korszakban NEM egy pártkatona volt a köztársasági elnök.
És mondj egyetlen koncepciós pert abból az időből, olyasmit, mint most, amikor MINDEN pártot megbüntet egy állami szerv, csak a fidikét nem. Egyet mondj.

2017.12.28. 09:49:48

@Hellanéni: Nézd csak Hella néni, őseim jelképe. Se kereszt, se más vallás jelképe sehol:

www.nemzetijelkepek.hu/pictures/onkormanyzat/Hajdunanas.jpg

2017.12.28. 09:50:32

@Hellanéni: De, pártkatona volt a közt. elnök, csak az SZDSZ-é, és az neked nem fáj, sőt.

Hellanéni 2017.12.28. 09:57:43

@nagyjoco: Jocika, cavinton. Ajánlanám. Bilobil.
Gönczöt még Antall nevezte ki, direkt az ELLENZÉKBŐL, és 2000ig volt közt. elnök.
:D

utána Mádl és Sólyom volt. Szedj valamit a memóriádra. Ilyen fiatalon ennyire szenilisnek lenni....jujjj

Hellanéni 2017.12.28. 09:59:05

@nagyjoco: király a címer. Nekünk is van, de az többezer éves :D

2017.12.28. 10:01:42

@Hellanéni: Az állam és az egyház szétválasztása sajnos kurvára nem azt jelenti, hogy nem teszünk ki keresztet, meditáló buddhát, jinjangot középületbe. Alapveőten hatalmi kérdés volt -
és régesrég lezárult a folyamat. Szóval nem az én történelmi ismereteimet kellene frissíteni a témában.

Hellanéni 2017.12.28. 10:04:02

@nagyjoco: ja, állam és egyház, arról is dumcsizhatnánk,hogy egy egyházi iskolás gyerek miért ér többet az államnak, miért ad rá sokkal magasabb finanszírozási összeget, mint egy államiba járó gyerekre.

2017.12.28. 10:12:36

@Hellanéni: Antall az SZDSZ csicskája volt. MSZP-SZDSZ paktum - mond valamit? Csicska hopp, el kell adni mindent, és a csicska ugrott. Csicska hopp, ki kell nevezni az emberünket, így lett az SZDSZ leghűségesebb kutyája közt. eln.

2017.12.28. 10:13:20

@Hellanéni: hogy vinnyogjanak a libsik. Az szórakoztató :D

2017.12.28. 10:20:53

@Hellanéni: Kár, hogy a magyar libsik nem vlogolnak ilyen támákról. Lehetne jókat röhögni a libsihisztin, mint ezeken a vinyogó libbantkákon:

www.youtube.com/watch?v=UiX-pPQMgXc

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.28. 11:18:40

@Hellanéni: szvsz abban is van igazság, amit Jocó mond, az iszlám terjedése, az eltérő kultúrák stb. valódi veszély. De ez a fenti pl. félrevezető hír. Nem könnyű erről képet alkotni. Pl. a német kisvárosban, ahol lakom, biztonságban érzem magam, és ott olyan, mintha kb. évszázadokon át nem sokat változott volna a mindennapi élet, ami olajozottan megy, csak most kicsit több a bevásárlóközpont. Ott abszolút nem érezni semmi feszkót a bevándorlás miatt.
Másrészt Jocónak is van igaza abban, hogy hosszú távon ez demográfiai kérdés is, szóval ha egy idő után jó sok muszlim hátterű tagja lesz a népességnek, azokat már nem lesz hova integrálni, hanem ők fognak teret követelni a saját életvitelüknek, berendezkedésüknek.
Példa pl. a főleg bevándorlók lakta berlini Neukölln, a jobboldal azzal rémisztgeti az embereket, hogy mekkora no-go zóna, mások szerint elviselhető ott az élet. Az biztos, hogy sok német elkültözik onnét, nem érzi már otthon magát.

2017.12.28. 12:01:59

@Dinamuki: Európa azé lesz, aki teleszüli. Ez ilyen egyszerű. Ez a kisebbik gond- ha egy társadalom nem akar gyerekeket, akkor kihal - ennyike, az evolóció illibeárlis, kirekesztő és jogtipró. A nagyobb baj az, hogy az iszlám nem kompatibilis az európai értékrenddel, és nem csak azért mert a becsületgyilkosságok, a terrorizmus vallásilag elfogadott dolgok arrafelé, hanem sokkal inkább azért, mert semmiféle ellenvéleményt nem tűr meg. Egyetlen isten van, Allah, és annak igaz prófétája Mohamed - ha ennek nem rendeled alá magad, ellenség vagy. Ha meg ki mered mondani, hogy Mohamed a saját, általuk szentnek tartott könyve szerint egy pedofil, antiszemita tömeggyilkos volt, ha ezt nem szabad kimondani, akkor már megtörtént a behódolás.

Hellanéni 2017.12.28. 12:26:59

@Dinamuki: @nagyjoco: egyetértek, hogy az iszlámhívők nem integrálhatósága valós, mély probléma. Csakhogy, az is szánalmas, hogy nálunk gyakorlatilag nyomokban sincsenek, és a tolvajgeci mégis a velük való riogatással tartja fenn a hatalmát, miközben ipari méretekben lop. Orbán ME lenne még, ha nincs a migráncsprobléma? Már rég fenékbe rugták volna a harcinyugdíjasok. Így meg be vannak szarva, hogy gyönnek a migráncsok, majd orbán megvéd.

2017.12.28. 12:44:28

@Hellanéni: Nyomokban sincsenek, mert kénytelenek voltak más útvonalat választani. A kerítés hiszin is jót röhögtem, egyrészt semmi értelme nem volt, mert akkor jönnek át rajta, amikor akarnak, másérszt szörnyen fasiszta, mert szegény migránsok nem tudnak rajta átjönni, és ezért ott áznak-fáznak. A libsizmus leáldozásának egyik oka az ilyen kommunikációs öngólok voltak, amikkel napi szinten lehetett és lehet ma is találkozni. Vagy az is jó poén, hogy ugye a libsizmus szerint ma Magyarország kizárólag eu-s forrásokból él tehát ha négymillió magyar bemegy dolgozni, az nem ér semmit) és abból épül minden, de a forrásokat meg ellopja a Lölö. Aztán az egységsugarú hülye magyar dolgozó meg azt látja, hogy ő bizony a saját munkájából él és a nyugati multi is az ő munkájából viszi ki nyugatra a profitot és ebben a folyamatban sehol nincs Lölö.
Elég irigy egy fajta a magyar, de itt sem hiszi el mindenki, hogy neki azír' van kevés, mer' a Lölönek sok van.
Orbángyűlötetből, Lölöirigységből ennyi szavazót lehet összeszedni. Kevés munka, kevés szavazó... sajnos a valóság már csak ilyen illiberális.

2017.12.28. 12:50:29

@Hellanéni: gondolom, itt is a pénzről van szó... akinek van, és akar rá áldozni, az rendez. Szomorú, hogy egy ilyen szörnyállamnak ennyi pénze van.

Frick László Intézet 2017.12.29. 07:24:15

@Dinamuki: Hogy mi lesz, az rá van írvca minden menekült arcára, akinek fiatalabb nő tartja segélyszervezeti önkéntesmellényben a falatkás tálcát. Nézd meg a menekültek arcát, ahogy elcsippantják az ételt és ahogy ránéznek az ilyen önkéntes csajokra. Szerinted miért a picsatársadalmakat preferálják a menekültek? Pl Olaszország nyitott társadalom, ha akarsz dolgozni, dolgozhatsz. Rengeteg a meló még Dél-en is,ha egy fekete-afrikai menekült dolgozni akar, egy fél délelőtt simán elhelyezkedik. Alig találsz céget, ahol ne dolgoznának menekültek. Én... bevallom... ha fekete-afrikai lennék, esezm ágába se lenne tovább menni Calábriából, még ott is, nekik,eléggé hideg a tél. Figyeltem, hogy nyáron is, a 28, sőt, 26 fokos hűvös nyári délutánokon mackófelsőt vesznek és kötött sapkát.

Frick László Intézet 2017.12.29. 07:27:48

@Hellanéni: @nagyjoco: Tájékoztatlak benneteket, hogy Szaúdi-Arábia az USA fő szövetségese az európai válság miatt ritkán szóbakerülő jemeni konfliktusban is az USÁ-nbak. Ezenfelül az Arab Tavasz-szal és a mubdaraktalanított Egyiptom miatt végveszélybe került Izrael léte attól függ, hogy ez a Szaúdi-Arábia meddig teszi magát az USA fő szövetségesének. Egyet gondol a hivatalus szaúdán politika és olyan lesz, mint a hercegek szabadidős tevékenysége: dzsihádbarát és USA ellenes. És akkor Klein Csöpi bácsiék gondolkodhaatnak, hogy a büdöscigányok lakta Budapestre jönnek-e vissza vagy a jojj, hűdefejlettmár Arschkopflandba, ahová annyi fiatalunk kitántorgott, akik, szomorúan bólintok, nem jönnek vissza soha már.

2017.12.29. 08:36:52

@Frick László Intézet: Szaúdi-Arábia az USA fő szövetségese... a kicsiben mindig ott az egész. Jó nagy szarban vannak, vagyunk. "Legyen a te fő szövetségesed Szaudi-Arábia" - ismert közel-keleti átok.
süti beállítások módosítása