A szöveg az Egyenlítő TV-re írt komment javított változata:

ismerős,  ismerősök  - A néphülyítésben a jógyerekagitáció kedvelt szava ez az ismerős/ismerőseim ... Az ismerősök Märchen- s Wonderlandban a mesés jövedelmeikkel, a [segélyért] szült [idehaza, Szarmagyarországon, a szeregészségügyben császároztatott] gyermekeikkel [egykéjükkel]


"Szomorúan bólintottam: Ők se jönnek vissza, soha már"

Fagyasztottkajazabaland-ból:

fagyasztottkajazabaland.jpg


Az IT-szakember ismerősök, akik két hónap meseországbéli mesés jövedelmükből piros BMW Sportkocsit vettek :D ... báregyébként pont az IT-területen volt nagy bioszervilis kisöprés, ha van még konkrét, fizikaikiterjedésű bio-eszköz, azok Indiában, a TATÁ-n keresztül, otthonvégezhető munka kereteiben... De ez a legenda az IT mesés jövedelmeiről képtelen kikopni az agitációspropaganda anyagokból...

SzarMagyarország Szarkaja -Wonderland Jókaja!

kajaszaramagyar1.jpg

 

Ha betévedek vidéken bármi faluba, kisvárosba, ahol a pedagógusok szolgálati lakásokat, sőt kockaházakat kertekkel kapnak, természetesen az iskolától 300-800 méteres távolságba, nem kell GPS nem kell kérdezősködés sem, mert ott az általános iskola, ahol-amit az éhező-nyomorgó tanarak körülparkolnak az autóikkal, amik abba mennek tönkre, hogy egy egészségeset üzemi hőmérsékletig nem járnak velük (arra van a drágábbik, ünneplős kocsi).

https://ketkes.com/wp-content/uploads/2015/09/92600669666.jpg

Az OrbánProp milliárdjaiból azaz a magyar adófizetők pénzeiből "Joe bácsi" CIA pénzeinek, azaz az USA adódollárjainak Ft-ban kifejezve milliárdjaiból egy kurva riportra nem futja le a Valóságba, mindenki fekszik az internetes eszközeivel Magyarországon és ami üzikét meg ráírást kap az ismerőseitől, az az információja van...

A csúcs az, aamikor a 444 pályázatot ír ki Märchen - és Wonderlandi kitántorgóknak, aztán a beküldött [nincs adat]-pályázatból két 60 körüli öreg néni nyer, akik szakmunkás létükre még tudnak és jobban fogalmazni, mint egy Bolognai Rendszerben kéttdiplomás, önálló életvitelre is alkalmatlan (nemhogy csecsemőgondozásra) 32 éves mamahotellakó kislány... És persze a nénik azt írják, amit a 444-ben elvártan olvasni szeretnének.

A jobbos agitáció mindig is pocsék volt Magyarországon, már Horthy alatt is. Újabban azonban a Jók és Igazaknak sikerül ugyanoda lesüllyedniük a néphülyítésben.

A baj az, hogy a 2020-as évekre a "jóoldali" az orbánellenzéki.. a Soros pénzelte elitkommunikáció pont olyan kontár és nyomorult meg népbutító lesz, mint Orbáné. Addig megy már a néphülyítés, hogy tényleg behülyül a nép

Gond nemsok lesz, mert a 40-mínuszos generáció, a cartman alakú 32 évesen is 12éves kisgyerekagyúak funkcionális analfabéták is, nem csak apolitikusak...

20 komment

Címkék: ismerős

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9613374405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.11.26. 19:37:52

atyaégtejóég
ilyen van?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.11.26. 22:42:22

Az M3-as mellett Szihalom és Budapest között az összes régi jó vendéglő bezárt. Rossz sincs helyette, nincs semmi.

Frick László Intézet 2017.11.27. 05:35:54

@Dinamuki: A 2011-es Nobel-bon bon cukifalatját ilyen gazdaságok LEÍRÁS-áért adták, mint a posztszocialista országok és Izrael.

Ha bemégy egy magyar vendéglátóhelyre -főleg, ha mnár jártál a legközelebbi Nyitott Társadalom országában, Thaiföldön
... elhányod magad.Undorító és drága magyarossss ételek, újra-s újrahasznosítás, fagyasztóból elővett, felmikrózott cuccok, tahó pincér, vacak kiszolgálás.

Egy csapdahelyzet: Magas árszínvonal, relatíve alacsony bérek.. sokminden, élőmunka, tehát ha kihízvsz egy vízszerelőt az étteremhez, sokkal-sokkal olcsóbb, mint Märchenlandban, lehet egy csonót csalni... és mégis, egyszerűen nem tudsz nyereséges lenni. Ennek az lett a vége, hogy semmit sem költöttek a helyekre, jól leamortizálták őket aztán bezárták.

Igazából először leszokott a magyar az étterembejárásról.

Németországban vannak 15€-s kínai tengergyümölcsei éttermek, pukkadásig eszed magad kínaikajákból, ezeken a helyeken van kitéve kakasos kecsap vagy valami, amivel csípőssé tudod tenni.

Van ez a sirám, miszerint kimennek az alacsony bérek miatt a szakembereink... de... tudood, ebben van egy motívum, amit én "Keresztanyuéknál a krumplifőzelék" -effektusnak nevezek. A gyereked otthon kiköpi azt az ételt és hisztiz rajta, amit kersztanyuknál, idegen asztalnál kétpofára fal és dicsér.

Idehaza fizethetsz te a pincérnek 800000 Ft-ot is, akkor is tetű lesz a vendéggel, lop.. és viccből a szakáccsal belerejszolnak a 10 éve fővő Örök Jókai-ba.

A kávén szoktam kiakadni:Egy kibaszott kávét nem kapsz Magyarországon, mert mindenki a zaccból főzött kávéból gazdagodna meg.

Ez a közgazdasági csapdahelyzet öröklött és a szocializmusban alapozódott meg.

Mutatom még a sajátosságait:
Dabasnál volt egy faház az öreg 5-ös mentén, idenősült olaszé. Kurvajól ment, finom ételek, teltház, jó kiszolgálás.Amikor az olasz már a harmadik körben szedte meg magát, vett egy nagylevegőt és éíptett egy rendes tégla éttermet. Minden ugyanúgy , mint azelőtt ... csak a vendégek maradtak el. Pedig Dabas egy szlovák sziget, a magyaririgység nem annyira jellemzi. Nodehát az átutazók magyarok, irigyek, mint a kutya "Így kivakarózott ez az olasz? -na, ide se megyünk be többé, rohaggyon zsírjába, ez is mííírjádoss lett má!"

Van egy kínai kajálda... aholenni szoktam, másodperc pontosan működik, természetesen vietnámiak csinálják, a vietnámi a kínai szemében déli= mint nálunk a cigányok. Rasszista a vágottszemű, a barna bőrre nácul.Egy igazi kínai üzletember szokott másodperc pontosan enni jönni... olyan tetű, semmirevaló aljas, irígy, büdös,kirohadtfogú, magasigasságigényű, önkritikátlan a személyzete.. ki van írva állandóan, hogy Pultost felveszünk... Eleve a mocskok a frissenkészültet rendelőre a szocialista embertípus ismérvei szerint tekintenek: "Rohaggyá zsírodba te szemét, 1250 Ft-os kaját rendelsz??"

A Kitántorgós önhülyítést -mondom és mutatom!- felülírja a keresztanyu krumplifőzeléke effektus.

Idehaza egy pincér havi 300000 Ft-ot tud megkeresni havi 15 látástól mikulásig munkanappal. 200-at ad a főnök, 100-at lop a szakács segítségével (és falaz a szakácsnak a lopáshoz) Märchenlandban 480000 Ft-nak megfelelő ojrót keres, de 30 napon 10órázva.Lopás nincsen. Kap személyzeti kaját, ennyi. Borravaló nincsen, még annyi se, mint nálunk, semmi trükk. Sokkal többet kell hajtani, nem vakarászhatja a picsáját a pultnál fecsegve, miközben a vendég vár, mozogni kell, a Deutschtürk a belet kihajtja belőle. És tessék, ez megfelel neki. 70 laza munkarás mindenmásnap szabad -ért a 300ezer helyben, pukkadásig zabál, haza is hord kaját, ez szar neki, minden napi lótásfutás 480-ért, tüsténkedés, lopás semmi, örülhet egy jutalom ingyenkávénak, ezt dicséri.

Még egy motívum: A HCCP. Valami gecik, az Ónijós Igazodás éveiben felkapták ezt a HCCP-t valamennyire hatóságilag is, a lényeg az, hogy a gecik "eladták" a lehúzás ötletét és "vállalkozási formá"-vá fejlesztették a HCCP tanácsadást. A kisboltok, kisüzletek zöme ebbe ment tönkre. Én, mint papíros marketinges, könyörögtem az ismerőseimnek, ne csináljanak semmit, lehúzás... az önfoglalkoztató családi-egyszemélyes kisboltosok kivettek a forgótőkéjükből és egy rakás pénzt elbasztak -fölöslegesen- a HCCP-re. CSak azok maradtak meg, akik semmit se csináltak.

Párizsban sok házban 100 éves a vezetékrendszer, annyi a változás, hogy Ady Endre még a folyosó végi közös budiba tántorgott hugyálni (ha nem volt annyi esze, hogy a falukútba) most meg van lakásonként WC.

Lent az üzletben a "trafikáriusné" ugyanúgy a függöny mögött fedeles vödörbe pisál, mint 100 éve. Kezet nem mos,mert nőnek pisilés után nem kell. Puszta kézzel taperolja az árut és a pénzt. Olyan verzió is van, hogy egybenyitott üzletekben kétféle boltban szolgál ki -ilyet Olaszországban is láttam.
A Fejlett Bezzegónijós baszik a HCCP-t betartani.

Ez az Ónijós Megfelelés kurvasokba került Szarmagyarországnak és fixálta a szar szocialista iszonyokat.

Frick László Intézet 2017.11.27. 05:36:33

@Burgermeister: Elfelejtettelek téged is hozzákattintani a fenti hosszúhozzászólásomhoz, olvasd el nyugodtan te is.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.11.27. 13:03:04

@Frick László Intézet: Marchenlandban ahol lakom 100 km-es körzetben 3 olyan étterem van, amit teljes egészében magyarok visznek. Vagyis megvették/bérlik a helyiséget és a főnök,a szakács, a pincer magyar. Az egyikben jártam többször, Tripadvisor szavazatok alapján messze a legjobb étterem azon a településen.

Frick László Intézet 2017.11.29. 08:16:15

@Dinamuki: Köszönöm az információt, bár nem újság. 120 éve Amerikában is így volt. Viszont érdekes módon szállásadással (amerikásmagyarul borderos .. érdekelne valakit szerinted szócikk szerűen?) nem foglalkoztak a magyarok. A borderesok többnyire angolszász házaspár és a többszobás munkásszállók inkább ágybérlet szerűen működtek, az éjszakások a nappali műszakosok ágyaiban aludtak. A borderosné mosott is a lakóira illetve be lehetett nála fizetni és akkor kézzel lefejte a spermájukat, mindennek szabott tarifája volt.

Én biztos nem mennék be a magyarok éttermébe, mert nem kedvelem a magyar konyhát -gondolom, a tripadvisor szavazatok mind magyaroktól valóak :D

Vagy olyan az Unkoorische Küchen mint a németországi kínaikajáldák, amik még a magyarországi kínaiaknál is kevésbé kínaiak, ugyanaza moslék, csak fakóbban és még annyira se csípősen.

Németországban a kamionoskajáldákban a török konyha a kedvencem és szerte pedig a 15€-s valóban kínai kajáldák.

Mennyi egy zech a magyaroknál?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2017.11.29. 12:26:46

ún. alternatív >párhuzamos< -fikciós- {kitalált} 'valóság'

Frick László Intézet 2017.11.29. 15:59:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Büdösruszki hekkerek miatt lett Trump.
Orbán ügynökei torpedózták meg az ellenzéki összefogást//// Gyurcsány Orbán ügynöke az ellenzéki összefogásban.
Churchill Sztalinnal, mi Vonával [by Hellewr Ágnes]
Nem leszünk orosz gyarmat!
Orbán szopja Putyint.
Az orosz dezinformációs gépezet.
Orbán cigány megvágta, Soros-civil gyógyíccsa.

Frick László Intézet 2017.11.30. 05:36:47

@Dinamuki: Märchenpreise! Wundaabhaa, Tankescheeni! Szinte látom magamelőtt, ahogy a Deutschtürk fagyasztottkajaüzemek szalagoncsicskázó magyar proletárasszonyai egy rendes magyaros disznóhúsmennyiséget összerendelvén mesésjövedelmeikból a 100€-kat, mint a magyar mondásban a bizonyos katonatisztek

különös tekinettel a képeken látható nagytányéron esztétikaiélmény mérető offmagyar ételekre :D

Én viszont, mint idegenszívű,, akkor maradok Märchenlandban a török éttermeknél vagy a 15€-s kínai tengergyümölcsei kajáldáknál,mert ezekben legalább van mivel megfeleően csípőssé tenni a kaját...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.11.30. 06:12:41

@Frick László Intézet: jó, hát én is többször eszek kebabot meg currys csirkét, mint ilyeneket.
Csak ez a kép lehangoló: Szihalomtól Pestig M3 mellett nulla étterem, még MArchenlandban is több az Ungarische Deutsche Küche.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.11.30. 06:23:03

... meg nyilván arra is rá akartam mutatni, hogy a te narratíváddal ellentétben nem csak fagyasztotthúsüzemekben gályázó magyarok vannak kint, hanem Írország legnyugatibb csücskétől kezdve Lipcséig meg mittudomén meddig több tízezer magyar dolgozik csak a kinti vendéglátásban, és egyáltalán nem mind a McDonalds'-ban, hanem teljesen rendben lévő helyeken is.

Frick László Intézet 2017.11.30. 10:44:09

@Dinamuki: Ja, Írország, pont a Bagossy Brothers gitárosával beszéltem erről. És Írországról, meg az írekről.

Én nagyon örülök, hogy ennyien kint dolgoznak, végre tanulnak valami kultúrát. mert ott tartunk, hogy vendéglátásban már még Bulgária is megelőz bennünket,főleg abban, hogy a kávé kávé és nem basznak át.
Eghy kibaszott kávét nem lehet 2017-ben inni Magyrországon, amit a magyar jobb-nak hisz, olyat lehet Bulgáriában a leharcolt olasz import automatákból.

Én annak is örülök, hogy a magyar proletárasszony beszopatják a nyóckeres csicskáztatók a Deutschtürk fagyasztottkaja üzemeibe csicskázni. Idehaza leugat mindenkit, azon van, hogy már a próbanap délelőttjén kibasszák, rágyújt a soron, fészbúkozik a bevinni is tilos telefonján, meg hőbörög, mi az, hogy kétóránként rágyújtás.

A Deutschtürk megtanítja, mit lehet kibirni az első, majd 5 óra múlva bekövetkező szöünetig. Idehaza hetifizetéssel nem képes beosztani a pénzét, őt naponta fizessék i, Németországban megtanul havi fizetést beosztani, meg azt is, hogy nem kell mindig húst hússal zabálni.

Szerintem és sokkal több gyönyörét ismerem a Märchenland-i Csodás Megélhetés-nek, mint te.

Amit a magyar képtelen megtanulni, az az, hogy ne húza le a munkatársát. Négy magyarnak, aki beül a munkatársához Passau-nál 20-20-20-20000 Ft-ot kell fizetnie. "Eén? -hee, be nem ülök büdös románok [=erdélyi magyarok és cigányok] közé, akkó rájateszem a 10-est" -mert a román buszok sofőrjeivel meg lehet egyezni, ha van hely, egy 10-esben.

Frick László Intézet 2017.11.30. 10:52:13

@Dinamuki: Nem tudod kigazdálkodni egy magyar étterem fenntartását. Fizethetsz te 500000 Ft-ot a pincérnek, 600-at a pultos csajnak, meglopnak. Kiadhatod önelszámolásra a konyhát a szakácsnak.. Nem kapsz szakácsot napi 20000 + amit ellop-ért sem. Mindenáron fizetést akar, pedig önelszámolóként meglenne a havi 800000 Ft-ja. Várjál, valami kibaszott fesztiválra, ahol fulladásra lophatja magát, napi 30000-ért feketén nincsen szakács, mert meleg van. Cigány szakácsot tudok, akit a rasszisták nem alkalmaznak, aki rááll.

Ez egy KÖZGÁZ posztszocialista csapdahelyzet.

Ugyanez megy a benzinkutakon. Nem jössz ki a frencsizből. Minden nap elmennek 2-3-an fizetés nélkül egy tank benzinnel, vissza kelllopatnod a személyzettel, egy emberrel többet kell alkalmaznod, az feszt azt lesi, mikor hol ki szökik, elfog-üldöző járművet kell tartanod.

Nem tudsz annyit a magyar gépkocsivezetőnek fizetni, hogy ne lopjon. Egyedül a Horváth Rudolf-ról hallom azt, hogy Horváth tud valamit, de nagy volt a fluktuáció, mire elérte.

Szerintem erre is jó a Trans Alliance-nál a "traktoroskodás" megtanul a magyar nemlopni.

Magyar vállakozóval beszéltem, feladta a [...]utcai piaci üzletét, mert ha nem ő áll a pultba, akkor szétlopják az agyát is, inkább bezárt.

A lopás olyan, mint az alkoholizmus, aki rákapott, nem birsz vele és jelenleg a magyar a legtolvajabb népség Európában. Már a bolgárokra is ráverünk.

Frick László Intézet 2017.11.30. 10:55:04

@Dinamuki: Tudod, kinek vannak sikeres éttermeik? Cigányoknak. Keményebben, törökösebben bánnak az alkalmazottakkal és persze leginkább cigányt alkalmaznak. Másrészt a hatóságok a pozitív diszrimináció miatt cigánynak nem mernek szólni, elnézik,, úgy tesznek, mintha elhinnék a kimagyarázást, csak szabaduljanak, nameg a döghús sokkal-sokkal olcsóbb.

2017.11.30. 15:03:20

Mesés IT jövedelem: 3300-3900 euró nettó.
Mindenki eldönrtheti, hogy ennyiért érdemes-e másik életet kezdenie. A fifikások azt is megkérdezik, mennyiből lehet megélni ott:

hup.hu/node/155086

Frick László Intézet 2017.12.01. 04:21:56

@nagyjoco: Köszönöm a linket -eléggé fontos párbeszéd. Azt tapasztalom, hogy a kitántorogtató "civilek" hangnemet váltottak és árnyaltabbakat mutatnak, szürke és fekete tónusokat.

2017.12.01. 09:42:24

@Frick László Intézet: Hát igen. Azt is érdemes beleszámolni, és erre utalt is az egyik kommenter, hogy itt az IT szagmérnök a felső tízezerbe tartozik - ott meg egy büdös oszi. Budapesten eljutottunk oda, hoy nem egyszerűen olcsóbb, hanem lényegesen olcsóbb a lakáshitel, mint az albérlet. Én 10 évre kiszámoltam, itt lakásom hitelét fizetem, mellette jól élek, ott 3500 eurónál több nettót nekem sehol nem ajánlottak, abból nem Balin fogok dolgozni örök home office-ban... Az IT persze speciális terület, aki ott megkap 3300-3900 eurót, az itt is hazavisz havi 4-500 nettót. SŐt, olyan is van, aki 3 ezer eurónak megfelelő nettót kap - mondjuk egy banki it security tervezőmérnök.
süti beállítások módosítása