A fékeket és ellensúlyokat a bakelitházas telefonok, a rézveretes hússzín telex, a kézikurblis könyvelőgépek alkonyán, a papírújságok lapzáró cigifüstös értekezletei délnapjaiban , a Beach Boys feltűnése idején,  még pár évvel a Fuzz-pedal feltalálása előtt akkor még, amikor a számítógépek tenyérszéles mágnes-szalagokkal meg lyukkártyákkal dógoztak, akkor találták ki. Az ABS találmánya már védett volt, csak még nem létezett kisméretű kompjuter a vezérléséhez. Biztonsági öv a még tényleg svéd és valóban is Volvo személygépkocsikhoz volt. Az orális fogamzásgátlás abban az időben, amikor a Fékek és Ellensúlyok számítottak is valamibe egy demokráciában, még annyira gyerekcipőben járt, hogy a Fékeket és Ellensúlyokat hírből se ismerő Magyarországon a korai fogamzásgátló mellett teherbe eső anyák csonkakezű gyerekeket szültek -és minden különösebb hírverés nélkül.

  2017-ben??44!4?!?? Faszom fék és picsám ellensúly, amikor a telefonlehallgattások fő akadája az, hogy 4+n -en szeretnék lehallgatni a telefont és abba már belesüketül és n= x+1.

Gipsz Jakab lator és vállalkozó 256811 187501 130208 Ft ktg mellett annak a telefonját hallgatja le, akinek akarja miközben még mindig van igazságszervezet, aminek egy lehallgatott és rögzített telefonbeszélgetés 1 Millkát is megér.


Ha le akarják fényképezni Orbán faszát, akkor lefényképezik.

Ha valaki közzé akarja tenni Lázár János mekkora trágárságokkal hogyan abriktolja a főembereit akkor közzéteszi.

Ha valaki be akarja mutatni a Luxusmajort, akkor be is mutatja. [Especielle a luxusmajor eléggé elhanyagoltan és szarul néz ki ahhoz, hogy népfelháborodásra alkalmas képeket lehessen hozni róla, egyszerűbb azt hazudni, hogy akadályoztatva volt a pedig hűdemán hős újságíró. ]

Ha valaki tudatni akarja a Magyar Közvélemény-nyel, hogy Fekete György a miniszterelnökné megbízottja, akkor közzé teszi és kész.

A XXI. század a kommunikációs elszabadulás, az Entrópia százada és a Zárt tartályra ki képes Fék-et meg Ellensúlyt tenni. Kezelhetetlen a kommunikációs öngerjesztés és lassan a XXXXX-es pornó, a folyamatos trágárkodás és a shitcom se üti át az "ingerküszöb"-öt.

7 komment

Címkék: entrópia

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9012117139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2017.01.11. 08:24:27

Ez a komment szerintem nem ér önálló posztot, de persze elfér. Nem a nyilvánosság, nem a sajtó, de még csak nem is a politikusok dolga féket és ellensúlyt játszani. Szabályozás és végrehajtás dolga lenne elsősorban. Nagyon leragadtál az ojságíró-basztatásban.

2017.01.11. 09:22:03

A fékek és ellensúlyok rendszere helyett én szívesebben hallanék már az ellenzéktől valamit inkább a gázpedálok és hajtószerkezetek rendszeréről, amivel 2018-ban egy versenyképes alternatívát nyújtanak Magyarorzság előrevitelére.Még egy 2002-es jóléti rendszerváltáshoz hasonló fércmunka is előrelépés lenne.

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.11. 10:29:45

mi ez a sok hatszög valami zsidó találmány? :-DDDDDD amúgy nyilván itt jön képbe lényegében az a hubok kiiktatása dolog amit mondtál, egyéb olvasók számára akik renceresen figyelemmel követik és nem lenne egészen magától értetődő, a második petricsészében ugyan van dezorganizáció viszont nincs ábrázolva az a kapcsolati reallokáció ami a halmazok növekedését hozná, az igazán vitatható állítása ennek a szövegrészletnek a végén a "kezelhetetlen"

illetőleg hogy tetszik a 4chan? én nem szoktam posztolni de mintha néhány kortárs politológiát érintő fonálban visszaköszönni láttam volna itteni fordulatokat

2017.01.11. 10:40:08

@kizárólag ezért regisztráltam: A hatszöget először a hinduk használták, jóval megelőzve a zsidókat.

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.11. 11:20:04

@nagyjoco: a hatszöget először a szénhidrogének használták te sudribunkó, talán felmentésed volt kémiából? :DDDD

Frick László Intézet 2017.01.12. 06:45:17

@ripők: Amint azt már kifejtettem Lujzának az útszéli kurva hasonlatban:

Az útszéli kurva azt mondja, a háziasszony is kurva, csak egy férfin keres.
Namost a kurvának van 1 Férfi-je, a tulajdonosa. Felnéz erre a férfire, mert a felesége segglyukából kihúzott szaros faszát véle szopatja le.

lenézi a férfit, ha nem áll meg neki az úton. Akkor meg főleg lenézi, ha megáll.

Ez az újságíró attitüdje (mint a magyar boltosé, szakácsé vagy pincéré:) Megérdemli ezt a fost, ha megeszi.

A kurva mégjobban lenézi a nőtársát, a kuncsaftja asszonyát és azt mondja: Azért áll meg a paraszt szopatni engemet,, mert a felesége (aki 1kurvája ugye, lásd a fenti hivatkozását a kurvának) mert a felesége nem szopja le.

A gyakorlatban az útszéli kurva nem szopik, gumit húz a kuncsaft faszára és a nagy O-t formázó ajkai között, de kézzel "veri ki" azaz kézimunkázik.

Ravasz kis raklaptolvaj köcsög sofőrök eleve kézimunkára alkudoznának gumi nélkül -de a kurva agecivel, ahogy az újságíró a valósággal, nem érintkezik. Neki gyerekei vannak és ő gecis szájjal vagy kézzel nem puszilja a gyerekét.

Minden munkásasszony ÉRDEKLŐDVE és titkos irigységgel figyeli az útszéli kurvákat, milyen könnyen és mennyisokpénzt keresnek. Ők úgy képzelik el, hogy a kurvák gumiban basznak. De jó, nem kell idegen gecivel érintkezniük és mégis pénzt kapnak a semmiért! A szájukkal azonban magyaririgy gyűlölködő megjegyzéseket tesznek a kurvákra és megjátszván magukat pfújjolnak.

Jönnek a nőjogi harcosok és áldozatoknak állítják be a kurvákat. A kurvák a nőjogi harcosoknak azt mondják,, amit Palácsik Tímea mondott a nőjogi nő harcosoknak,, amikor véle-rajta hájpoltak, flúdoltak és palávewreztek. De közben Palácsik Tímea átverhető ostoba nejlonpicsáknak nézte és kinevette a nőket, akik harcótak érte. Egy idő után már a harcos nők is rájöttek, hogy Palácsikkal úgy jártak, ahogy a kurvákkal szoktak, amikor védik őket. De már mindegy, az üzletet végig kellett hajtani. @kizárólag ezért regisztráltam: @nagyjoco:
süti beállítások módosítása