Jól láthatóan a FIDESZ-.nek nincsen elég embere egy Állam-ot elvezetni. Valós koalíciós partnere sincsen a kormányzati öntermő bürokráciadzsungel csomóponti pozícióinak betöltéséhez. . Ráadásul a a FIDESZ úgy járt a bürokráciaellenes harccal, mint paraszt a sárkányfogveteménnyel: még szövevényesebbre és mégtúlélőbbre bonyolította.

Az orbángyűlöletbe a tömegeket belefeketítő politikaialakulatok közül még ma is és kizárólag az MSZP-nek van annyi embere, hogy egy államot úgy-ahogy elirányítson. Az MSZP-sek sokkal jobb HR-esek, személyzetisek, sokkal jobban és ügyesebben bánnak a dógozóval,  nekik szivesen dolgoznának politikaifüggetlenek is. A FIDESZ és az orbányzat még a saját párthű dógozóival is úgy bánik, mint zsírosparaszt a zsellérrel. Ráadásulk bizalmatlanok, a párthűség mindig többe számít a FIDESZ-nél, de pláne Orbánnál mint a szakértelem. Orbán egyik legvadabb sűttparaszt vonása az, hogy csakis és kizárólag saját magánál butább embertől kér tanácsot. A különböző területek miniszterelnöki megbízottjai tömegesen kontár bojóccfigurák.

A kép NEM ILLUSZTRÁCIÓ! Bakondi György valóban kész röhej, mint bármiben is tanácsadó.


Tehát ha itt valaki reálisan képzel el demokratikus kormányváltást, az MSZP-t nem hagyhatja ki.
Azonban a Magyar Szellemi Élcsapat a maradék gecijét az MSZP-re vereti. Többet veretik a jógyerekek az MSZP-t, mint a Jobbikot. Plusz Zseniális  Feri is folyamatosan kúrja széjjel az MSZP-t. Nem kell orbán a Jók és Igazaknak, de nem kell nekik az egyetlen olyan valósbázisú és tényleg erő sem, amelyik képes és alkalmas az ország vezetésére.
Akkor mi az elárvult hússzín bakelitházas rézveretes kis telefaXXXom  kéne a Jók és Igazaknak ? Mert az, hogy a zasztírta az úság lujzák szerint "bárki" vagy "akárki" is jobb ezeknél, ez még kevés, ez még nem elégséges orbánváltó kormányzáshoz.

Ha megnézzük a lujzákat, úgy 2012-ig az Óniótól várták el, hogy leváltsa nekik Orbánt, most az a bajuk Trump-pal, hogy nem néz ki orbánváltónak. Trumpig a magyar Jók és Igazak egészen komolyan velőig bevették, hogy idejönnek az amerikaiak és picsánrúgják nekik Orbánékat. De mit képzeltek? Hogy az amerikaiak majd még idejönnek és kormányoznak is nekik? 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2612099389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.05. 16:01:59

Túlbonyolítod. GyF azt ígérte, hogy tudja első két lépést, ésaz már elég az Reformhoz, de az orbángyűlölő nem tud még idáig sem gondolkodni. Egyetlen lépést tud, Orbánt akarja bukva látni. Minél jobban gyűlöl, annál inkább csak erre képes gondolni. És minél inkább erre gondol, annál inkább gyűlöli. Ördögi kör.
Innen csak egy kiút van: felismerni, hogy a legalapvetőbb gondolkodási sémáink rosszak. Ilyesmi lehet kilépni a drogok világából is. Amióta az orbángyűlöleten túljutottam, sokkal boldogabb az életem. A való életben sok lujzanénivel vagyok körbevéve, akik igazi inkvíztorként csapnának le rám, hiszen aki nem gyűlöli a Gonoszt, az maga is a Gonosznak dolgozik. Ez megmosolyogtató, de tényleg így gondolják.

Frick László Intézet 2017.01.05. 16:26:24

@nagyjoco: A magyar kb 1998 óta hallgatja ezzel az elánnal az orbánviktórrhrrvannyáját.
A gyűloöletélvezet, a mindenegyszarizmus is (amint a shitcomban megmutattam) afféle, mint a pornó. Egyre magasabb a küszöb és a gyakorlatban az élvező egyre kvésbé is élvez, viszont impotens. Föügg a promt élvezetimpulzusoktól, de már nemigazán élvezi, maxx valami normál érzetre ha fölhozza.

Tegnap láttam a tévében egy cuki jelenetet: Ül a valóságfeltáró és előtte két vidékiparaszt:
"Mi ez a Bróker marcsi? Itt senki nem nevezte Marika nénit Bróker Marcsinak. Se brókernek, se Marcsinak.
RIPORTER Hát akkor hogy nevezték?
KÁROSULTAK EGYESÜLETÉNEK VEZETŐJE Marika néninek.

Azt hiszem ez a kis jelenet megmutatja a pornógyárosok attitüdjét.

Frick László Intézet 2017.01.05. 16:33:42

@nagyjoco: Ezt is sokszor megmutattam: Ferenc azért állt a Reformok Ösvényén az élre, hogy megálljon rajta és megtorpantson mindenkit. Feri és a véle tartó üzleti körök a reformokban ellenérdekeltek, a minélrosszabb az annáljobb nekik a zavaros -és akkoriban, amikor a Veszélytelen Bohóc sportminiszter föltűnt, a legeslegfőbb cél az €-övezetbe sohabenemkerülés. Ismétlem: Ferenc leges-leges-legelső miniszterelnöki mozdulata az €-csatlakozás 2014-re eltolása. Ami a gyakorlatban a sohamárral ért föl. Még pár héttel előtte az MSZP 2006-t jelölte meg végsőként. És amikor Feri sietett a lehetetlenbe eltolni, akkor senki nem neszült az MSZP-ben arra hogy feri mindenki megkérdezése nélkül exhassss tolt ilyet... és az se érdekelte őket, hogy akkor tényleg nem lenne € csatlakozás. (Most nem foglalnék állást a csatlakozás ügyében, DE:) Az €-csatlakozás abban az időben a reformok Főúcélja és Értelme volt. és mindenki továbbra is bevette, hogy Feri reformokat akar -de hogy a boldogtalan alkoholista melós nővérének a bűzhödött cekkerébe mán??? És még nekiálltak megkoncepcionálni, milyen jól gondolta ezt feri.

Ismétlés: Feri 2havonta-3havonta egy-egy nagyobb akcióval ellenőrizte, hogy engedik e még neki a bármit az orbántalanításért cserébe. Akkor ugyan miért is orbántalanított volna vagy orbántalanítana, ha Orbán a záloga annak, hogy mindent megengedjenek neki.
Ilyen figura csak avas szélhámosnovellákban létezhet a mút század huszas éveiig.

2017.01.05. 16:46:39

@Frick László Intézet: Tehát lényegében az orbángyűlölet egy könnyen beszerezhető drog, ami hosszútávon ugyanúgy káros, mint bármelyik legális/nemlegális szer.

Frick László Intézet 2017.01.06. 06:57:39

@nagyjoco: Abban is hasonló a kép, hogy a gyűlöletkeltők maguk nem gyűlölködők. Talán Kálmán Olga meg pár celeb-újságíró. De a többség, főleg pedig a legmenőbb, legújabb, legkorszerűbb néphülyítés szakemberei egyáltalán nem gyűlölik Orbánt, bár naponta szítják felhasználóikban a gyűlöletet, ők maguk nem mérgezik vele magukat. A régi papíralapú küldetéstudatos forgó-morgó bácsik mint Dr Kovács bácsi, Havas bácsi.. az Újságírók Klubja meg efélék igen. De nézd meg a 444.hu társulatát. Fehérített fogak és ánuszok, móka és kacagás, felhőtlen jókedv. Semmi busongás. Ők ugyanúgy nem érdekeltek az igazi Orbánváltásban, vagyis abban, hogy Orbán úgy takaroggyon, ahogy Lujzánk vagy Hanni néni szeretné. maximum abban érdekeltek, hogy Orbán ellenzékbe summadjon és akkor lehet basztatni tovább, ahogy 2002-2010 között.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2017.01.10. 16:51:09

e
mindig a legkézenfekvőbb magyarázatról feledkeztek el:

az orbángyűlöletről maga orbán tehet.

pont.

(többször elmeséltem már, de mintha a falra... hogy 1989-1990-ben eg fidesz-klubban próbáltunk, így első kézből voltak infóim a firss fideszról, így orbánról is... nna án már akkor nem szerettem, sem a fideszt, sem őt, 1990-ben... )

Frick László Intézet 2017.01.11. 05:15:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ezek a személyesélmények, ugye. Mindenkinekvanismerőse. "Ez nem igaz, cáfolom, ugyanis van egy unokaöcsém aki pont az ellenkezőjét tapasztalta."

Nézzük akkor lakonikusan és szakmailag:
A feladat: Orbán leváltása.
Orbán tulajdonságait és összesbűneit tudjuk. Ha megvizsgáljuk, nincs az a történelmi személyiségünk, pől Rákosi vagy Kádár,, akinek a bűneit ilyen apróra leltározván ne tudnánk.
Kérdésem: Le lehet-e győzni Orbánt a tulajdonságai paszományozásával (olv.: tőlem.: Gólem]

Én szivesen elfogadom, hogy ezek mind, amiket te tudsz, Orbán tulajdonságai és jegyei. Ezek ismerete szükséges Orbán legyőzéséhez.

Jó és akkor nézzük:
Technikailag Orbán megbuktatása akkor lehetséges, pl szinte azonnal, előrehozott választások stb kereteiben, ha a róla való buktatásra alkalmas információt birtoklók úgy döntenek, hogy az inormációt megosztják (Lásd Schnitt Elönkúr ügyét)

Rendben. Hátugye... a az Ellenzék által kihirdetett és a számodra is elfogadható demokratikus elveket tekintjük,, akkor ugye választásokat kéne tartani, mert az a jógyerekálom, miszerint az amerikaiak idejönnek nektek és picsán rúgják nektek Orbánt és bandáját hát ez politikatudományilag is eléggé szakmaiatlan. Az amerikaiak picsán rúgni nem, de az Orbán buktatásra alkalmas már betárolt információkat kiadni igen. De azért dolgozni, tevékenykedni a Magyar Jók és Igazak-nak kell.

Vizsgáljuk meg akkor tehát az Ellenzék lehetőségeit:

Demokratikus választásokat kell tartani. Nyilván van gyáva busongómagyar akik negatívan gondolkodnak eről és szerintük föl sem kellene kelni. Itt megkérdeznélek, hogy álláspontodat, miszerint Orbán taklaroggyon, szerinted milyen döntőtöbbség, mekkora képviseli.

Szerintem pl az MSZP-nek eléggé masszív egymilliós szavazóbázisa van kérdés, hogy a párt össze tudja-e kapni magát a megmozdításához és újabb nagyon fontos kérdés, hogy a 4444 tagú magyar sajtómunkásság megengedi-e az MSZP-nek, hogy a sajtóban jópofát mutathasson.

Ha folytatjuk az Ellenzék tallózását, a következő viszonylagos bázissal rendelkező párt a Jobbik. A Jobbiknak bázisa van -de magának a pártnak egy negyed kormányt kiadni képes féltucat beszédképes embere nincsen. 4-5 jobbikos főség rendelkezik olyan képességekkel, amilyenekkel kéne egy kormánytagnak. Ahogy már rámutattam a Jobbik annyira szalonképtelen hogy a még érzelmileg esetleg hozzájuk húzók is inkább a FIDESZ-ben bujkálnak [-> kriptojobbikosok] Igen képlékeny és labilis a Jobbik bázisa, ráadásul a pártban széthúzás van és marakodás, pedig még le se lűtték a medvét, aminek pedig már a bundáján meg pörkőttbevaló talpáján marakodnak.

A tvábbi pártoknak bázisa nincsen, virtuális pártok, amiket a Jók és Igazak sajtaja powerel, mozgat be mintha léteznének. A DK a legizgalmasabban pofázó nullakiterjedésű párt az Orbán-győző imázsú, de éppen ezért Orbán megmaradásában érdekelt Gyurcsány Ferenccel.

És itt álljunk meg: Mennyire is takaroggyon Orbán.

Szerinted? Én úgy képzelem el, hogy a magadfajta gáncstalanok, hiteles kortanúk akik már 1988-ban tudták, hogy Orbán geci (cigány, Kádár, Rákosi Hitler,, Gömbös Gyula, Úrhatnám Vidéki Cigány) szerint Orbánnak teljesen takarodnia kell.

Szerintem viszont Orbán teljes eltakarodásában nem érdekelt sem az Ellenzék, sem a 4444 Jó és Igaz Sajtómunkás. Orbánra szükség van az Új Gáncstalan Méltókormány ellenzékében, mert akkor ugyan miért is húzhatna pénzt a 4444 Jó és Igaz újságíró, ki ellen lehetne Szent Harcot vívni tovább, kire kéne a gecit veretni, a szart dobálni - Orbánra, ahogy 2002-2010 között szükség volt, úgy szükség lesz az Orbánváltás után is.

Pont Hanni, pont bizony.

Utóirat: Ha fellapozzuk a Nagy Hannibal szótárt a gyűlölködés címszónál, a következőt teláljuk:
gyűlölködés - az: gyűlölködés.

Van személyes élményed? Igazán? Képzeld el, hogy pl a zsidók ellen uszító gyűlölködőknek is mindnek volt személyesélménye a "piszkos zsidóról".

A jelenlegi állásban Haraszti Miklósnak teljesen igaza van a populista demagógiáról. A populista nem megoldja a problémát, nem megoldást kínál a problémára, hanem lecseréli egy másik problémára.

Namost Hanni ha végigveszem a Gáncstalan Magyar Jók és Igazak-nak az összes problémáit:
Egészségügy [problémája] Orbán
Oktatás gondjai Orbán.
Mélyszegénység oka Orbán.
Külföldre tántorog az űzöttmagyar - Orbán miatt.
Busapest Összes Gondjai tarlós=Orbán. vagy csak maga Orbán.
Közlekedési gondok - Orbán.
Úthálózat oka - Orbán.
Magyarország külföldi megítélése, ami szőőőrnyű és széééégyenteljes: Orbán miatt.

Hadseregünk alkalmatlansága -Orbán miatt.
Rendőrségünk beh pocsék- Orbán miatt.
Magyar kurvák pökhendiek, lusták, ellógják a melót és még nekik áll feljebb - Orbán.
A legtöbb dízelautónak, ami nem Prémium Dízelt tankolt, az idei télen beszart az adagolója, leginkább folyik belőlük a gázolaj elektromosadagolók és magasnyomásúszívattyúk kuka 350ezer-650ezer a javítás, mechanikus adagolók 25-45000 Ft-os felújítás tömítéscsere, hibás: Orbán.

Frick László Intézet 2017.01.11. 05:18:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És még egy kérdés: Mennyiben is vagy te azonos az 1990-es önmagaddal?
Pótkérdés:
1990-ben a FIDESZ az egyik liberális magyar párt volt. Van szerinted bármi folytonosság vagy azonosság a 27 éves Orbán és az 53 éves és 8 hónapos Orbán között. Ha -szerintem- az 1990-es orbán döntő főtulajdonságait és véleményeit meg irányultságait vesszük, akkor jön ide föl és egyszerűen szembeköpi ezt a focialista pocakos öreg Orbánt. Nemde?

Az előző hosszúkommentemről lemaradt:
Önkormányzati alkalmazottak béreit nem rendezik 2009. óta, hibás: Orbán (bonyolító: Lázár János :D )

Frick László Intézet 2017.01.11. 05:23:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Figyelmeztetlek hogy ha én, immár 44-edjére vettem a fáradságot és tisztességes részletes választ bele se fért egy karakterhatárba, adtam, tőled is elvárom hogy ne írass velem egy másik kommentet Gyurcsányról. Azaz: hamis az az inverz elütésed, miszerint énszerintem meg Gyurcsány mindenért a hibás. Ugyanis az, amit Gyurcsány csinált, nemcsakhogy zseniális valamint nem csupán a zseniális anyósa érdeme.
Gyurcsány alapvetően nem hibás, hanem Gyurcsány élt a számolhatatlanul sok lehetőséggel és elnézéssel, amit az Orbán-váltás igéretéért kaphatott. És ez nem hibásság. Ha a patkány kirágja az alvó koca ódalszalonnáját, arról nem a koca tehet. Ha a patkány elviszi a kiccsibét, akkor azért viszi el, mert el lehetett neki vinni.

Van egy ember, akire felnézel és akit elfogadsz és aki pedig szólt és ha nem is időben,, de nemtúlkésőn, még 2006-ban úgy hívják Hajós András.

2017.01.12. 16:01:37

Radnóti szerint Orbánváltás nem is kell, az ellenzék célja a szószékek állítása és az állandó kritikán túl nem is értelmezhető:

www.youtube.com/watch?v=KnbX44plYR8

De legalább a Jobbikkal nem kell szövetségetk ötni, ezi s haladás.

Frick László Intézet 2017.01.13. 06:29:36

@nagyjoco: Fizetett szószékek és székelők. Vedd ki a képletből Orbánt és nézd meg, mekkora hős Juhász Péter.

2017.01.13. 09:37:48

@Frick László Intézet: hát jókat röhögnék, ha Orbán hirtelen meghalna szívrohamban.

2017.01.13. 14:24:19

@Frick László Intézet: Egyébként meg, kár ezen a népnyomorító tolvaj elmebetegen vitáznunk. Nem az a lényeg, ki mit mond vagy nem mond rá, hanem, ahogy többször elmondtam már, kire szavaz. TE ORBÁNRA szavaztál most is, előtte is, és 18-ban is rá fogsz. Innen kezdve miről is beszélünk, hogy a te kritikai hangod, meg stb...üres smonca. TE az egyetlen leadható szavazatod egyértelműen arra adod, hogy igen, maradjon orbán, és vele együtt a tolvaj slepp, a civileket le kell csukni, az ellenzéki médiát el kell lehetetleníteni. Én szóltam. Te vagy az, aki 4-5 év múlva már ahhoz is tapsolni fog, ha börtönbevágnak egy ismert ellenzéki arcot.
Képzeld el 10 év múlva orbániát. Nincsenek civilek, nincs ellenzéki média, a parlamanentben lesz kb 5 fő disz-ellenzéki, amolyan népfrontos, "független" módon. Aki pofázni mer, azt kicsinálják, elütik, gyártanak ellene valamit, hogy adócsaló, vagy pedofil, oszt jónapot. Ha egyszer vége lesz valamikor 25-30 év múlva az orbániának, egy lepusztított, szétlopott diktatúra marad a helyén, kb. 7 milliós, nyomorgó nyugdíjas lakossággal. Ennyike.

De te csak szavazz rá, majd döngesd a melled, hogy te hú de fasza kritikus megmondó ember vagy. Tökmindegy ki mit mond. Az a lényeg, kire szavaz. Amíg még lehet szavazni. Annak se adok már sok időt.

2017.01.13. 14:26:53

@Frick László Intézet: Amúgy meg, ha geci polkommról beszélünk, véleményezd már nekem a civilek elleni kirohanást. Nem a zsirharcos egyéni ötlete volt, ő szondáztatott csak, mekkora lesz a felháborodás. Nincs felháborodás, köszönhetően az olyan agymosott seggfejeknek, mint te. Ki lesznek nyírva pár hónapon belül. Finito. Aki meg pofázik, azt elüti a kukásautó, oszt jónapot.

2017.01.13. 14:35:46

@Lujza S.: "..a bölcs fejedelem és a kiváló hadvezér úgy indít háborút és úgy arat győzelmet az ellenség felett, úgy szerez tehát érdemdús tetteket, amelyek révén kiemelkedik a sokaságból, hogy mindent igyekszik előre tudni.

Ezt az előre-tudást nem lehet a szellemektől megszerezni, nem lehet sem más dolgok mintájára levont következtetések, sem számítgatások útján megszerezni; az ellenség helyzetének ismeretét mindig emberektől kell megszereznünk.

Kémeket alkalmazunk tehát, mégpedig ötfélét. Vannak megtelepedett kémek, vannak belső kémek, vannak visszatérő kémek, vannak a halál kémei, s vannak az élet kémei.

Ha mind az ötféle kémet egyszerre alkalmazzuk, akkor senki sem ismerheti fel az útjukat, ez pedig valósággal "isteni háló, drága kincs a fejedelem számára. Megtelepedett kém az, akit az (ellenséges) vidék lakosaiból választunk ki és fogadunk szolgálatunkba; belső kém az, akit (az ellenség) hivatalnokai közül választunk ki és fogadunk szolgálatunkba; visszatérő kém az, akit az ellenség kémei közül választunk ki és fogadunk szolgálatunkba; a halál kéme az, aki a külvilágot megtévesztve folytatja tevékenységét, s a mi kémeinknek is hamis híreket ad tudtára, az ellenség kémeinek is hamis híreket ad tovább; végül az élet kéme az, aki (az ellenségtől) hírekkel tér vissza."

Szun Ce

Ezek a "civilek" zsoldban álló megtelepedett és belső kémek. A hajuk szála sem fog görbülni egyébként. Sőt, a fizetéseik jelentős növekedésére és a "civilek" számának növekedése várható.

2017.01.14. 09:05:03

@nagyjoco: Az a nagy baj Jocó, hogy mivel neked tetszik, hogy Ovika a főnök, azt sem érzed bajnak, hogy egyre inkább az a vezérelve, hogy mindenki más pusztuljon az útból. És vagytok annyira ostobák Dudival, hogy nem fogjátok fel, az erős ellenzék és az erős kontroll NÉMILEG meggátolná azt a lopás áradatot, amit művel. Némileg persze. Ha mindent és mindenkit eltakarít az útból, nem csak tőlem, tőled is többet fog lopni. És pontosan tudjuk, nem a látványos lopásai a nagy lopások, hanem azok, amit a legtöbben nem is értenek, lásd variálás a MNB arannyal, devizával, stb.

Frick László Intézet 2017.01.14. 09:10:31

@Lujza S.: Nagyon furcsállnám, ha a civileknek haja szála is görbülne. A civilek között sok a bennfentes gyerek, többnyelvvizsgás művelt, akiknek bennfentes apu és anyu nemzetközikapcsolattőkén keresztül azért gründolta a civilszervezetet, hogy a gyereknek ne kelljen aljanéppel érintkezni pl gimnáziumban tanítani, más büdöskölkétz szagolni. Szóval a civilszervezetek emberei Magyarország szellemielitjének az elije. A büdös gummicsimmás Orbánéknak soha nem lesz olyan kapcsolatitőkéjük. Még hozzá sem fogtak és a teljes Jók és Igazak sajtómunkássága sikolytoz. Már megjelentek a fejlettnyugati sajtóban a spontán reagáló cikkek (vagyis pöngették Apuék a kapcsolatitőkét, ki akarják venni az irodát a gyerek alól és akkor mehet büdös közemberek közé dolgozni... pl TV-s szerkesztőnek...)

Amúgy csak szólok, hogy a FIDESZ főtahaja maga azzal kezdte hogy a civilszervezetek 9999%-ával semmi baj.
Szóval akkor ki visong? :D

Frick László Intézet 2017.01.14. 09:16:22

@Lujza S.: A mai mértékadó generáció, a 40 évnél fiatalabbak nem néznek televíziót. Nem olvasnak semmit. A proletáriátus "nem internetezik" szóval csak faceboookoznak. 10 év múlva a hagyományos média elmehet a kurzív anyjába. 30 év alatti gyerekek nem néznek hiradót, semmi hírgyárat nem látogatnak. Az index, a 444.hu stb fórumokon 38-50 évesek rugóznak.

Hagyjál már ezzel a huhogással. A népszabók tömtik bosszúból ilyenekkel a fejeteket. Semmi kommunikációs-szakmai alapja nincsen a sikolytozásodnak.
Orbánék leurallhatják az összes televíziót, nem mennek azzal annyira mint a jógyeremédia egy-egy ügyes húzásával.

10 év nmúlva a mértékadó tömegember funkcionális analfabéta lesz, aki nem ért meg egy összetett mondatot, de nem is érdekli semmi pofázás.

Trump nem valami gonosz összeesküvés eredménye, hanem ennyi telik a butává nevelt tömegamerikaitól.

Tudom hogy te szeretsz mindent a Gyűlöletesre ogni.

Én meg mindig figyelmeztetlek: A gyűlölet elvakít és lesz még ennél lennebb és lesz rosszabb Orbánnál. A magyar ősi szokása ez majd ha már nem lesz orbán , ríjjani fognak utána.

Frick László Intézet 2017.01.14. 09:17:23

@nagyjoco: Han Fei Ce is pompásan írt a tanácsadás lehetőségeiről. A Nagy Tőkei-ben benne van.

Frick László Intézet 2017.01.14. 09:23:26

@Lujza S.: Te szörnyű tévedésben élsz: Azt hiszed, a Rojatt Cigányt gyűlölni és vádolni az progresszív, elvilágosult, civilbátor, haldó és liberális.
Pedig csak beszükült butaság. Azok nevetnek ki érte, akik leginkább behülyítenek.
Régi félelmekre apellálnak benned
-holott teljesen új és ismeretlen Káosz emberei.

Olyan vagy, miknt azok, akik a II. világháborút a Nagy Háború (az I. vh) tapasztalataiból képzelték el. rontokról beszélsz Verdun-ről vízionálsz, gáztámadásra figyelmeztetsz.
Nem menni semmire a régi tapasztalatokkal és fogalmakkal.

orbán öreg ember és már semmi újat nem lehet beadni neki.
de te is eléggé öregnek mutatkozol.
Nem vagy innovatív. Leragadsz léglejárt cuccoknál.

KOlyan vagy., mint azok a magyarok, akik a cigánnyokat sziggyák a lopásért,, alopásért. A cigány alopsa primitív, könnyen látható. Abajogsz a derékbafűrészelt ákon, a biciklivázuak közt eltolt kiserdőkön.
Miközben a nyakkendősök egész erdőket tövin vágva rönkjével lopnak és pl fenyőt bedarálnak OSB lapnak a fejlett osztrák fatolvajok.
De te a cigányok rugózol.
CSak a kishal akad a hálódba.
A cigányt észreveszed -és jól kiröhögnek azok, akik sokkal többet loptak a cigánynál.

2017.01.14. 09:53:51

@Frick László Intézet: mint többször mondtam, ez nem az érzelmekről szól. TE kire szavaztál legutóbb? És kire fogsz következőre? :D

nem kell válaszolni, tudom. Ovikára :D
akkor miről is beszélünk

2017.01.14. 22:45:03

@Lujza S.: Tessék modani, kik pusztulnak itt az útból? És főleg Orbán miatt? Pont azt pofázom, hogy ez a kirohanás önellenható, még több "civil" fog civilkedni magasabb gázsiért, hiszen ez most már ugye veszélyes terület lett.
A civil az arra kell, hogy tüntessenek Ahmed mellett meg szétbarmulják a kormányzati plakátokat. Klasszikus felforgató ügynök tevékenység. Ráadasul ha valami okos csapdával lépre is tudnák őket csalni, gyorsan pótolható lenne a veszteség. Annyi értelme van ennek, mmint a parlagfű írtásnak, minél jobban harcolunk ellene, annál inkább nő a fertőzött területek száma.
Kimondani azért ki lehet mondani: aljas kis geci felforgató banda ez.

2017.01.15. 08:21:07

@nagyjoco: és a cöfike? Az maradhat?
Soha nem értettem, hogy lehet emberek agyát sikeresen átmosni. Hát így, mint a tiédet.
Szóval aki meg meri rongálni az istenkirály plakátját (ami nem aljas geci hazugság, nem ám) az pusztuljon.
A cöfike maradhat :D
Basszus Jocó, te annak idején még a hitlerjugendbe is beléptél volna, ha elég szép színes a plakát :D

2017.01.15. 13:13:28

@Lujza S.: Ötvenes évekkel összehasonlítani a mostani világot? A hajdú nagyapámat soha nem láttam sírni, csak akkor, amikor arról az időről beszélt. A bihari nagyapám pedig nem volt ugyan kulák , ő csak néha csapott az asztalra, és évtizedek múlva is látszottak rajta a az akkor átélt kínok olyankor. Két világháborűt megélt, szívós, kemény embereket is megtörve beszéltek róla, de csak ritkán és alig-alig.
Ötvenes évekhez hasonlítani bármit a mából - szégyen.

2017.01.15. 13:39:28

@Lujza S.: ILR infók kezelésében nem vagyok túl ügyes. Mondjuk a hülye kisöccse vagyok.
Ami a hitlerjugendes "poénodat" illeti, szerintem inkább ne beszélgessünk, ha csak ilyen szinten tudsz viszonyulni hozzám. Fogalmad sincs, mi történt az én családommal a második világháborúban, felháborítóan sértő ez a megjegyzés.

GCS Politikatudományi Szakelemző Csoport 2017.01.15. 16:19:45

@nagyjoco: Minden családot megtépett a második világháború, nem tudhatod, kinek a családját érte nagyobb katasztrófa akkor. Felesleges ilyenek mögé bújni. Azon hajlandó lennél elgondolkodni, miért van az, hogy így megsértődtél rajta? A Hitlerjugend az akkori korszellem professzionális terméke volt, és nálad érzelmileg sokkal stabilabb embereket is beszippantott. Te Kósa városában MSZP szavazóként azt hitted, hogy ellene mész a korszellemnek, holott egy ócska, fárasztóan együgyű és messziről bűzlő politikai marketing fogyasztója lettél, akit az orrodnál fogva vezettek elejétől a végéig. Ha megnézed az Akarat diadalát, akkor látni fogod, kitől tanulták a maiak a tömeghipnózis marketingjét és én bizony nem akarlak ezzel megbántani, de szerintem jobb, ha én mondom meg, mint más – én bizony oda tudnálak képzelni az éljenző, boldog, lelkes emberek közé, akik a Führer érkezését várták. És ezzel nem azt mondom, hogy az ott rossz emberek álltak, dehogyis. Ezek az emberek keményen dolgoztak, szerették a családjukat, sokan tényleg hittek Istenben, de nem vizsgálták meg, hogy a számukra oly édes hang mögött mi is áll valójában. Túl jóhiszemű vagy, követed a felkorbácsolt érzelmeid, és hagyod, hogy azok vezessenek. Aztán csodálkozol…nem kellene.
Azt hiszed, hogy kijöttél a gyurcsányi csőből, és most már tisztán látsz, pedig csak annyi történt, hogy egy másik csőbe vezettek. Azt hiszed, magadtól jöttél rá, hogy kicsoda Gyurcsány és milyen párt is az az MSZP, holott ezt is így tervezték. Az MSZP szavazóbázisát szándékosan rombolták és rombolják ma is, és te továbbra is tapsolsz azok műsorának, akik Ferit tapsoltatták veled egy évtizede.
Trump a legjobb példa, hogy már megint ugyanazokkal a módszerekkel vezetnek félre. Azt hiszed, a korszellem Hillary, aminek az antitézise Trump, tehát aki Trumpnak csápol, az a nem kajálja be a korszellemet - így vezetnek félre. Nem, a korszellem Hillary ÉS Trump, egyszerre, ugyanazok találták őket ki, ugyanabból a célból. Ha nem eszed A-t, majd eszed az „ellentétét”, B-t. Csakhogy Trump nem Hillary ellentéte, hanem komplementere, Trump Hillary nélkül nem tudott volna labdába rúgni sem és fordítva sem. Az ilyen választás pedig nem választás, hanem minősíthetetlenül primitív színjáték, ahol már arra sem adnak, hogy legalább a színészek profik legyenek.
ILR adatok terén tényleg nem vagy egy szemfüles alak :) Feltűnt már neked, hogy egyedül te kommentelsz olyan névvel, amiből ILR adatok nyerhetőek vissza egyetlen olvasással? Azt gondolod, hogy Lujza S. az nem egy álnév és a Frick László pedig a Párhuzamos Anyagcserékből pattant ide?

És ami a jövőt illeti:
Csápolhatsz most Orbán Viktornak, tapasztalatod az van hozzá – de csak mész bele a következő csőbe és indul a következő kör mókuskerékben.

2017.01.16. 06:56:36

@Lujza S.: Nagy ellenségetekkel, a cöfikével fogjátok kezdeni a 2018-as Vona-kormányban.

mandiner.hu/cikk/20170115_vona_gabor_atvilagitas_a_civilszervezeteknel_szuper_akkor_kezdjuk_a_cof_fel

A cöfike rossz, a Vona jó. Amúgy sem lehet finnyáskokdni, ez már meg lett mondva.
Alakul ez.

Frick László Intézet 2017.01.16. 13:48:40

@Lujza S.: Semmi értelme már ennek a riogatásnak, hogy milyen éveket írunk már. Orbán fennállása óta már mindenféle éveket írtunk. Most úgy tűnik, talán célszerűbb lenne ráébredni: 2017-et írunk és nincsen mikulája a világnak, ami olyan lenne, mint a 40-es évek végén. Ma már televíziüó, rádió meg papírújság hatalom is hiávba. Káűr ez a párhuzameröltetés.

Botka igen alkalmas jelölt lenne. Elég átlátszó műsértődéssel bújt ki a felelősség alól. Szerintem esze ágába nem áll orsz. nagypolitikát vállalni. Ugyan, minek.

Ezt ugatom: El-elpofázgat alibiből az ellenzék, de mind jól láthatóan azon imádkozik,, nehogy felelősnek kelljen lennie. Beléje csak ne vessenek semmit.

Ez egy kis oprszág, nagy gázzal és fél tank benzinnel átautózható. Ugyan... miféle diktatúrát meg elnyomást lehetne itt csinálni. Viszont az európai helyzet eléggé gázos és rázós.

A menekültválság még el sem kezdődött. Afrikából csak üzletemberek érkeznek, akik a lábukat pont a majdani nagy menekülthullám idejére már meg akarják vetni becsicskáztatni, pumponi lehúzni a valóban menekülő afrikaiakat majd.

Elképeszt, hogy egy ilyen évszázad után, mint a XX. ennyire tudatlaanok és buták lehetnek még emberek, ennyire vakopk, ugyanolyan vakok, mint 1914-ben vagy 1938-39-ben vagy 1945-ben.

Elképeszt, hogy nem lehet leszakadni a Trump-on való katasztrófáskodó nyavajgásról... és szembenézni azzal, ami van pedig.

Senki egy keresztbe gazszálat nem tesz, csak rinyál és paanaszkodik.
Amit a Népszabi példán mutattam: Ronyálni igen, de 1 Ft-ot áldozni a Népszabira: nem. Ott árulják a nénik a Nyugati tér alatt a nemtudommilyen népszabit de senki nem vásárol tőlük.
Párezer Ft-ot nem áldoz senki a fóóóradalomra??

Sokan ugatnak Orbán ellen, de 1 Ft-ot áldozni? -azt már nem!

Rugózni pl tavaly évvégén az Erzsébet utalványon... az utalványon vásárlók (sokan gyerekeik vagy onokáik a jogosultaknak) a kétharmada kurvanyázta orbánékat az Erzsébet utalványon
de ki tzépte szét?

Szegénység? Ugyan, hagyjuk már!

Egy budapesti hajléktalan ingyen él és sokkal jobban, mint egy falusi leszakadómunkásosztálybéli.

Szegénység? Kisvárosok szilveszterein ezen az újlééven az első kétórában folyamatosan robbant a píz...

Frick László Intézet 2017.01.16. 13:52:26

@nagyjoco: Még korai történelembuzi koromban "gyöttem" a nagyanyámnak a Kádár rewndszer demokratikusabb voltáról -mert ugye ezt tanultuk az isiben. Jól megkaptam a beosztásom. Aztán kb a katonaság végére szépen utána is jártam, hogy a "legvidámabb barakk"-ban mennyivel fort@GCS Politikatudományi Szakelemző Csoport: élyosabb félelem igazgatott.
A korszellem nem VAGY hanem ÉS azaz nem Trump VAGY Hillary, hanem ÉS.
Nem Trump a szégyen, han em azt elhinni, hogy Hillary lett volna a jóválasztás.
A szégyen az, hogy e kettő volt a "választás".

Frick László Intézet 2017.01.16. 13:56:58

@Lujza S.: VBotka szarik arra, hogy mit szór rá ostoba-önellenhatóan a FIDESZ. Hanem amit a párttársai és az ellenzéki njóoldal szórna rá.
A szocialistákra ki van adva a jóoldali újságírásnak a kilövési engedély. Botkának alapos és jó oka van a seggén ülni -nem fosik ő a FIDESZ-től.
Azt nem érted meg,, hogy nem az MSZP vagy Orbánék,,, vagy valamilyen más ellenzéki párt a veszély. Még Vonáék sem, mert nem stabil a bázisuk.

A veszély a hazaárulók.
A veszély az európaárulók.
Veszélyesek azok,, akik cinikusnak hitt röhögéssel markolják föl a csöndesamerikánus támogatásokat és zsozsókat, akiknek mindenki buta, bunkó meg tudatlan, csak ők nem, akik hamistörténelmipárhuzamokat beszélnek be az embereknek és kompilálva uszítanak.

Frick László Intézet 2017.01.16. 13:58:24

@Lujza S.: Azok a veszélyesek, akik odavágtak Izrael alaapvető biztonságának és aláaknázták és sorsá-ra hagyták.. az egész térséget felgyújtották és most a blérnyalnokaikkal az oroszokra meg fűrefára fogják az anarchiát.
süti beállítások módosítása