A fejlettek, Jók és Igazak mintájára én is imádom leázsiainomádozni a magyart. Rámutogálok én szivesen a magyar türkös vonásaira, amikbe már az Etelközén cicijalizálódánk, de aztán a Törökmagyarországban meg teljesen. A picsatársadalmakról szóló tudományközi dógozatokban sokat lehet itt olvasni a fejlettnyugatiembertípusok reménytelenpicsoidikzálódásairól.  Az alábbiakban a sokak által leköpködött, fejletlenezett, másodosztályúóniósozott magyarban mutatom meg, hogy még egy deutschtürk autónepperrel szemben is már mennyire egy fejlettnyugati picsaember képes lenni:

Megáll a magyar autónepper  autónál a deutschtürk autohandler GMBH telephelyén, kinyittatja, A fejlettnyugati ember   így vesz használtautót:  belenéz, elhiszi a kevéskilométert, beindíttatja az autót, jár a motor, megvette, kifizeti. Se próbaút sesemmi. A deutschtürk ebben szocializálódik negyedszázada.

Amikor a vad ázsiai nomád fejletleneurópai pásztornép [magyar haladógondolkodású fejlettzsidóul árvalányhajas-fütyülősbarackos]fia kimegy német'be autót venni látja az árát, 3000 juró, megkínálja a deutschtürköt 2500, erre a deutschtürk azt mondja, hogy helyesbít: 3300 juró. Erre a ravasz unkooorisch sarkonfordul, alszik egyet az ótóban és másnap visszamegy a deutschtürk-höz az autóért megkínálni 2800 juróval, erre a deutschtürk közli, hogy az autót már eladták, ott áll félre-hátul oldalt a Büro mögött. 3300 juróért vették meg. Innen a magyar, ha nagyon rá van indulva az ótóra, megkínálja 3400 juróért. Béverzió, a török mutat egy nagyonakciós ,, zupaangebot autót, most hozták (800 juróért vette meg) még át se nézték, úgy van ahogy, benne a téli(vagy nyári) gumigarnitúra és minden hóbelavanc. Ha nem kell bevennie a G'scheft-be, akkor odaadja 2500 juróért. A magyar egyből megkínálja 2200, erre jön Günther [Mahrazid] és odaböki, hogy az autó be van árazva már, 2900. A magyar köti az ebet a karóhoz, végül csak enged a török, odaadja 2700-ért -de a plusz kerékgarnitúra nélkül.

A nepper aztán egész úton hazafelé kompenzál magában. Hogyan is jöhetne ki ebből a buliból faszábbgyerekként.

  Hazahozza az Audi A4 1.9 TDi Symphonic [Bose HiFi]-s autót, hazahozza, kiveszi a kerékkulcsot, az emelőt, még a kibaszott vonószemet is kiveszi, mindent kirámol, mentőmellényt, EÜ-dobozt és persze kifabrikálja a rádiót
a.: betesz a helyére valamit
b. nem tesz be a helyére semmit

esetleg az ajtó belsőborításokat le tudja szerelni és akkor lesz a Bose HiFi-ből négy hangszórója.

Az egész garázs tele van, már a sufni, az alsókonyha, 7 személyes egyterűek 6-7-ik üléseivel, pótkerekekkel, kerékkulcsokkal, emelőkkel és láthatóságimellényekkel meg poroltókkal és biztonságiüvegtörő kalapácsokkal.

Részletezzem, hogy ezután milyen Symphonic -esz ebből az Audiból? Le is fényképezi a geci a használtauto-hu-n, ott ásít a feketelyuk a rádió helyén vagy gyémántlik a Sencor.

A kedvencem az a körmendi szarzsák szürkenepper, aki minden autóját akkumulátor nélkül hirdeti.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3211971218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása