Minden rendszer a szétesés felé fejlődik. Az entrópia az önhőgerjesztő káosz, a céltalan véletlenszerűrezgések távoli rálátásból rendszeralakú zsezsegést mutatnak.

mottó:

Thank you, God Bless you, and God Bless the United States of America!

/Barack Obama zárószavai a 2008-as Nagy Denveri Konvención/

http://www.usnews.com/dbimages/master/5457/FE_DA_080624religion.jpg

A kép, a nemzeti keresztény, amit nem akartatok látni Obamáról.

 

Teljesen mindegy, az entropikus környezet melyik elemétől kezdjük. Elméleteket gyártani oly fölösleges. Tökéletesen elegendő a gyakorlatból kiindulni.

Tudom, hogy kedves maradék olvasóim a bassza A Cigány a kurva annyát!44!4!!!4! sávot élveznék, amiben Trump egyenlő Orbán egyenlő demagóg jobboldali. és így nem marad más választás mint Hillary Clinton, aki ebben a kettes számrendszerben rögtön liberális meg jóoldali, Jó & Igaz lesz. Miközben Trump és H. Clinton ugyanannak a hatalmi konzorciumnak a terméke. Tehát ha Trump ellen szavazom be Hillary-t, ugyanazt a formálisan nem tettenérhető demokratikus eszközökkel nem ellenőrizhető, kb annyira "demokrata" mint "republikánus", lényegében azonban ultrareakciós jobboldali mcnamariánus banda folytathatja ugyanazt a tevékenységét, amit már Obama fölött is megkezdett.

Trump az a bunkó, amivel le lehet tocskolni az USA Jók & Igazainak torkán az agyatlan picsa Hillary-t, az Amerikai Tavasz tündérét.

Trump-pal basszák Orbánt vagyis szappanozzák a lejtőt a FIDESZ alatt, báregyébként az entropikus káoszban ki tudja, mi a föl és mi a le a bal vagy a jobb. És mi lejt. és mi van akkor, ha Orbánéknak a hatalombanmaradáshoz pont a tökéletes és legkorszerűbb politmarketinggel szappanozott lejtő adta tehetetlenségierő  kell? Mi van akkor ha azért nincsen orbánéknak politikailag ütőképes ellenfele, mert érzékelvén az entrópiát és Európa széjjelbaszódását senki se szeretne igazán politikaifelelősséget már vállalni , és két műfelháborodást tettető ájtatósmanóskodás között jókat röhögnek a még mindig hatalmiambíciózus cigányon. Ki akarna Európában úgy hatalmi rivaldába kerülni, hogy az USA szolgálatai azonnal felkeresik a róla megszellőztethető de egyelőre benntartott információkkal.

"Ma már nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása"

A Konzorcium szolgálatai minden-de-minden európai vezető kakis bugyijába belelátnak, A Stroszkán-ügy nem elmélet: Az összeesküvés gyakorlata és bárki járhat úgy, mint Stroszkán akkor is ha sose is lett kakis a fitymaturaja.

A Merkel Orbán viszonyban a magyar jóésigazpiacon ugyanez az elpicsásodás figyelhető meg. A kérdés nem Merkel vagy Orbán, hiszen Merkel egyenlő Orbán, mindketten jobboldaliak, mind a ketten hazudnak és demagógok, sőt, mindkettő médialakájai tökéletesen egyforma móccerokkal hazudoznak és tódítanak.

Azonban létezik harmadik eset, az, hogy a Merkelschaft nem hülye hanem csak kényszerpályán, az USA szolgálatainak zsarolására  tehetetlenkedik. Amidőn [Frau] Kohl magához kérette Orbánt, ez a tény teljesen világos volt, az orbánista sajtó elhallgatta, a jók és igazak meg vágykiélően hazudoztak az audenciáról. Kohl[né] arra figyelmeztette Orbánt, hogy konszenzust kell keresniük különben a mérsékeltjobboldalnak annyi lesz. Szappanoperákon abárolódott romantikus asszonyi ábránd ez. Orbánról már annyi mindent tudnak a Szolgálatok, hogy egy fél délután fölrobbanthatják a nimbuszát. Elképesztően röhejes a FIDESZ-es csürhe, kis machinációikat meg nagy harácsolásaikat abban a tévhitben művelik hogy ussetuggya meg senki. Nem tanultak Snitt elnökúr esetéből. Orbán valamiféle moslékkavarófával miszterbénkedik a csürhében s próbálja orbabaszni a mohóbb kanokat. A magyar jóoldali sajtó ezen röhög, miközben azzal a hülyeséggel uszít Orbán ellen, hogy ő egy Kádár Rákosi féle diktátor.

Amidőn Angela Merkel értesült arról, hogy az USA szolgálatai lehallgatják, felháborodottan felhívta Obamát. Természetesen a Konzorcium is végighallgatta a beszélgetést.

A VW-botrány nem összeesküvéselméleteshetezhető. Pompás gyakorlati példa a miheztartásra: Mi történik, ha Európa nem hagyja magát széjjelkúratni az USÁ-tól.

Minden Merkel hívő, így én is, immár egy éve elképedve nézzük, mit csinál ez a hülye picsa. Mért nem volt egyszerűbb beismerni a polkomm tévedést. Jól láthatóan becsődölt a Wilkommenspolitik. Mára teljesen világos, hogy a tömegek nem elesettek, nem dolgozni és nem integrálódni, hanem ingyenélni jönnek föl. Az embercsempész biznic hamis képekkel igézi őket. Nem kérdés az, hogy a Wilkommenspolitik-ot csakis truccból ész nélkül és Magyarországon pl a Vidéki Cigány iránt érzetett olthatatlan és elvakító gyűlölet miatt lehet csak elfogadni. Merkel azt hazudja hogy a mérsékeltjobb érdekében hazudozik, nehogy teret nyerjen a szélsőjobb -így csinál teret a szélsőjobbnak. A magyar szélsőjobb médiavetítés, kreáció és akik csinálták, bármikor széjjelkurják, ámegyébként a német szélsőjobb valóságos és fizikaikiterjedésű is.

Merkel Európát egyetlen év alatt 30 évvel repítette előre a jövőjébe. Teljesen kizárom és az összeesküvéselméletgyártás körébe utalom azokat a feltevéseket, miszerint Merkel puszta naív jóindulatból tényszerű demográfiai következmények tudatában cselekszik vagy beszél.

Folytathatnám az európaárulók bandájának más tagjaival Zsünkerrel vagy az EU parlament "baloldali" és "liberális" cikkelyeivel.

Intézetünk többször rámutatott a tényre: az un "liberális"-ok főleg az orbaniánus ostoba fölliberálisozástól galvánozódnak hamis fényekbe. A faszom is liberálisabb, mint a magyar liberális párt. Gyurcsányékat szivesen balosozzák az ostoba orbanoidok, pedig Gyurcsány jobboldali reakciós, a magyar baloldal széjjelkúrója.  ésígytovább. Smukk Erzsébet az álliberalizmus hamisgyöngye etatista kádárista beavatkozásokat követel a gazdaságba az ugyee fölkádárosozott Rákosi-Orbántól.Bede Márton újságíró nemhogy nem liberális, de a faszát is beletörli minden liberálisba és le is szarja. A "jobbos" médiapicsák legoktondibb és önellenhatóbb  libsizi föl ezeket a semmibenhívő geciket liberálisnak. Mindamellet aki a Mandiner.hu-t olvassa, minden nap a legfrissebb kínálatát találja a vélük ellentétes irályú szájjalliberális publicisztikáknak. Az állítólagos liberális 444-ben vagy indexen csak gellerrel, hamisan tódítva vagy legecizve és torzított formában tükröződhet eltérő vagy más vélemény, nemhogy a cikk linkjével és a szerző normális fotójával.

A geciújságíró azt a kis híg nyálszerűséget oszt vereti, érdekli őt, hogy liberálisra vagy konzervatívra. Miközben a legokosabbként forgatja magát, olyasmi értelmét, mint konzervatív liberalizmus el se képes fogni... báregyébként mi értelem is az, amit ő nem fosik le nagyívben. Gyakorlatilag egyetlen egy dolog van, amit nem veret a csillámpónifasz-szín gecijével a magyar jógyerekújságírüó, az A Konzorcium, ami most az USÁ-t informálisan kormányozza és uralja.

"Lyaly, a House of Cards olyan valyószínűtlyeeen!"

/Holyváth Bencuszka, 444.hu/

A magyar nyálas szájjalliberálisok mantrázással meg szavak forgatásával hiszik magukat liberálisnak. A liberálist nem az teszi, hogy valamilyen tipikus jobbos (reakcióskonzervatív) faszságra az ellenkezőjét veri, blattolja mondolatként. A buzibarátság, a kokózás, a kendermagizmus még nem tesz senkit liberálissá. A németnácik között elég sok buzi és biszex volt és rendesen kokainoztak, heroinoztak ésvagy morfinisták is voltak. Meg ateisták, de legalábbis szekularisták.

Nyilvánvaló, hogy az USA hatalmi konzorciuma információk benntartását, visszatartását ígéri cserébe az európaárulóknak. Ki előtt kétséges, hogy Európa egyszerűen szétbaszódik ebben az entropikus káoszban. Zsünker, Schulz meg Merkel akkora pótolhatatlanértékei a Jók-nak és Igazak-nak, hogy érdemes káoszba fullasztani Aéjraópát? Senki nem emlékszik arra, hogy Zsünkerről két héttel a beesketése után derültek ki olyan információk, amik miatt picsán kellett volna rúgni? Üzenete: "A legközelebbi kiszivárogtatást két héttel idejekoránra időzítjük ha nem úgy ugrálsz ahogy fütyülünk!"

Senkinek nem tűnt föl hogy a brexites brit tahók egyben a kellemded és illatos brit jók-és-Igazak vágyát is teljesítették? Cameron az utolsó parlamenti ellépésén egyöntetű ovációban és ünneplésben részesült, kivétel nélkül minden oldal és erő a seggét nyalta a sikeres brexitért.

Senkinek nem tűnt föl hogy az USA komolyabban szóbajöhetős elnökjelöltjei mind 70pluszos vén hibbantak? Hillary ivarérett volt 1963. májusában, amikor Orbán született és a cigányoknál nem is számított volna fiatal elsőszülő anyának. Senkinek nem tűnt föl, hogy még a "zsidóbarát" Sanders is fikázta Izraelt? Szalonzsidóznak a jobbosaink, miközben az USA pár éve már kállóba lökte "szövetségesét". Szaúdi-Arábia jelenleg "szövettségesebb"-je az USÁ-nak, mint Izrael.

Rámutatok e káosz más területére. Előszöris emlékezzünk, az USA mivel uszított Szíria ellen. Aztán tekintsük a mai Törökországot, mi folyik ott és mennyivel demokratikusabban, mint ifj. Aszad utolsó békeéveiben.

De akár a napi hírgyártás USA diktátum alatt működő püfölősávjait is tekinthetjük.

Ki a Világbéke merénylő csúnyahatalma? - az az Oroszország, aminek éves hadiköltségvetése a tizede az USÁ-énak. Nemhogy az EU, de csak Franciaország és NSZK együttes  hadipontenciálja is nagyobb, mint az oroszoké.

Az USA csőrét bassza minden fejlődési góc a világon. A brazilok kijöttek a szarból, a csődből, elszámoltak az IMF-el és most olimpiát merészelnek rendezni -tehát baszni kell a riói olimpiát, tódítani és hazudozni, leszakad egy mosdókagyló feneke vajjonmitől és ez a hír, nem az, hogy 71397 mosdókagyló feneke meg nem szakadt le. A picsamédia gugliánus 2Ft-os olcsójánosai gyorsan rákeresnek romos exolimpiai létesítményekre és máris asszociáltatják az ostoba és befolyásolható, önállógondolkodásra képtelen picsaemberek millióit. "A riói megnyitó költségvetése pontosan a tizede a londoninak" Ugyaanez a jóoldali, politikailag megbízható szájjalliberális picsamédia egy éve még azon ahhogott, hogy hol is az ősolimpiai szellem és ugyan miért kell ennyit kőten (=pocsékolni) a bizniccre.

Mindenki előtt nyilt titok, hogy az olimpiai gyakorlat legyalázza az olimpia alapító eszméit, a doppingolás nem kérdés csak a lebukás. Most Oroszországot provokálják - a magyar nyálgyerekek sietnek stréberkedni az USÁ-nak az oroszfikázásban.

Az Amerikai Szépségeszmények egy spekulatív [elméleti] rendszer. Az Amerikai Demokrácia váza és alappillére is e szépséges eszmerendszernek. Nem élveztetném itt gyűlőlködő jóoldali elebarátaimat a sorosozással . Soros sokat bosszantotta a dollárpiacot megkeresték az amerikai szolgálatok és azután a cégei sziveskedtek az amerikai szolgálatoknak sziveskedni pl a csöndesamerikanizmus kereteiben. A vén fasznak ma már egy lehellet fingja se nincsen, hogy az alapítványai által pénzelt csöndesamerikánus szövetkezetek mikkel foglalkoznak. Nem kell a jógyerekújságírókat olyan különösképpen pénzelni, ahogy A Konzorcium a panamakiszivárogtatás kapcsán már nem is különösebben fedetten (tehát leösszeesküvéselméletezhetősen) tette. Ingyen, potyára szívből és igazán nyalják az USA seggét, szopják föl A Konzorciumot az európaáruló stréber jógyerekújsáíróhadak le vannak ragadva ugyanis az entropikus káosz még klasszikusan kivehető hasonlóalakú, valamireemlékeztető rohadmányainál. Ezek a jógyerekek az iskolában is jótanulók voltak, pompás alkalmazkodóképességűek. Ha felvesszük a nézőpontjukat és azonosulunk eszméikkel, semmi mást nem kell tennünk, csak végig kell tekintenünk azokon a földrészeken, ahol a mcnamariánus USA nejlonpicsa kolonializmus  hozzálátott az ottani honos és elmaradott népeket megtanítani az amerikaidemokrácia kesztyűjébe való tutulásra.

Hűderendbetették az amerikaiak Afganisztánt. Kurvára osztán Irakot. Olyan szövetségesük van mint Szaúdi-Arábia, ahol pontosan mennyivel is demokratikusabbak az iszonyok, mit az USA által basztatott Iránban?

Pl a jógyerek picsasajtó egyik kedvenc nyálzuhataga az iráni nők élete Iránban. De miben is különbözik az iráni sztréndzs en fesön a szaúditól? El se kell utazni a két, különben a gyaúr kutyáktól egyformán elzárt országba. Tekintsünk végig a külföldön nyaraló iráni és szaúdi nőkön:

A szaúdi nők csadorban mászkálnak a tengerparton, az iráni nők bikiniben, topban és napszemüvegben. A szaúdi nők a csador fátyla alá dugdossák be a falatokat az éttermekben vagy szeparékban esznek spanyolfal mögött, az iráni nők leeresztett hajjal forrónadrágban és topban cigiznek az étteremben és kacarásznak a szaúdi csadoros picsákon, mint nézik el hogy a férjeik rövidnadrágban és chicagobulls-os atlettatrikóban hánynak fittyet a Korán férfiöltözködési ajánlásaira.

Az entrópiában a kettő annyi mint az egy vagy a hétmillió-kétszáztizenhétezerhatszázharmincnyolc vagy a tizenhét. Maga a picsamédia nyalnok stréber seggnyaló csatornamunkása is nagyon jól tudja, hogy hazugságok mentén sikál jó és rossz félre. Semmiben sem különb a picsamarketing más munkásainál, akik pl melaminnal ragasztott tejsavót zseléztetnek és kevertetnek el szárítottgyümölcsporral meg ízfokozókkal abban a tudatban, hogy mind hülye picsa lesz, aki megeszi azt a híg fost, amire azt hazudják, hogy joghurt.

Európa a merkeliánus picsapolitika jóvoltából akkora entrópiába fejlődött már széjjel, hogy innentől kezdve bármely rendszerszervezés is szar a pofonnak vagy pofon a szarnak. Lehet elméletieskedni a következmények különbözőségein, mintha nem lenne mindegy, hogy a pofon kapott szart vagy a szar pofont.

A picsamédia úgy hazudik, hogy közben szarik az igazságra. Pedig jól hazudni csakis az igazság ismeretében lehetne.

A káosz, az entrópia még nem teljes. Még föl lehet ismerni az igazság elemeit. Nem létezhetne olyan érdek, ami felülírja az igazságot és legalizálja (= megmagyarázza, szükségszerűsíti) a hazudozást. Egyelőre még a világ több kettőnél akkor is, ha már egy csődben rothadó imperialista társadalom két név alatt majd csak az egyugyanazt választhatja.

Az önálló vélemény alkotásának szabadsága a néhai Amerikai Szépségeszmények legbájosabb flastromja volt. A Konzorcium azért bassza szét Európát, hogy relatíve pozícióit javítsa. A Konzorcium ellen nem valamiféle bugris magyhaross sorosgyurizós USA-gyűlölettel dógozhatunk, hanem ellenkezőleg: Az Amerikai Szépségeszmények ápolásával, felemlegetésével és számonkérésével.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr168932278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2016.08.03. 14:51:10

aszta. úgy képzelem, hogy te úgy írod az aktuális blogbejegyzésedet, de szerintem már gondolkodni is úgy gondolkodsz, hogy ülsz és rettegsz a szellemként körülötted kísértő új péter (balján bede, jobbján szliy - a sorrend nem véletlen!) bármikor felhangozható gúnyos kacajától. a kacaj bármikor jöhet, ha nem teszel elég tiszteletkört pl. orbán egyáltalán nem őszintének tűnő kötelező leostobázásával; valamint ha nem hangoztatod eléggé, hogy te nem úgy állsz hozzájuk, nem azzal a fogalomkészlettel, nem azokkal a módszerekkel, mint a gúnyolódási tárgyukat képező ún. 'fideszbirkák'. rajtad aztán nem röhöghetnek! isten ments. csak nehogy mégis...
és ez, meg az állandó erőltetett fogódzókeresés viszi el a cikk kb. 3/4-ét. olvasni is kínos.

pedig a libsi az libsi, mindenki szerint, és igazuk is van.
libsi = elkényelmesedett, szervilis, csökött agyú, toleráns-vallású városi emberjogista, akit jól fizetnek amerikából az ún. humanista világszemlélettel körített, őszinte, hittel művelt orbán-gyepálásért. egy hasznos idióta. ennyi. rengetegen vannak ezzel tisztában ebben az országban.

az usa a másik. azt, ami a cikk érdemi részében szerepel róla (és ami természetesen igaz), csak hazánkban emberek milliós tömege vallja, túlzás nélkül. és akkor ehhez hozzá lehet adni a többi kelet-európai ország millióit, plusz a nyugati átlagpolgárt, aki szintén nem hülye, csak nem töltött még sok időt nem fehér bőrű emberek közelében.
nincsen itt semmi gond.

egy elkényelmesedett és túlgazdag birodalom (és én most a görög-római, zsidó-keresztény hagyományokra épülőről beszélek, azaz európa és az usa együtteséről) lassú és törvényszerű hanyatlásában mindig vannak hullámvölgyek és hullámhegyek. most éppen hullámvölgy van. de maga az igazi hanyatlás -biztos vagyok benne-egy emberöltőn belül nem követhető. még a hullámvölgy sem.
ez nagyon nem mostanában kezdődött. valamikor akkor, amikor az első géprombolók megjelentek vhol angliában 350 éve; de persze nem miattuk. ők voltak csak az első tünet.
most épp a barbárok első komolyabb támadásait várjuk. még sokminden van hátra a teljes pusztulásáig annak, amit itt sokan örök világrendnek hisznek. meg fogunk még erősödni előtte, lehet, többször is.

hogy a nagyszerű ciorant idézzem:

"Amikor a tizennégyes háború másnapján bevezették a villanyt a szülőfalumba, általános susmogás vette kezdetét, melyet később néma levertség váltott fel. Amikor azonban a villanyt a falu három templomába is bevezették, mindenki meg volt győződve arról, hogy maga az Antikrisztus jött el és vele az idők vége.
Ezek a kárpáti parasztok tisztán és messze láttak. Ők, akik épp csak kiléptek a kőkorszakból, már akkor tudták, amit a civilizált emberek csak kis ideje."

Frick László Intézet 2016.08.03. 16:13:18

@Fenehorizont 667: Egyszer (többször is) rámutattam arra, hogy Orbán kondás és csürhét úgy kell terelni, ahogy csürhét kell. Kétségtelen, hogy a csikósok a pásztortársadalom krémje, de nem csikóst fogok kérdeni a csürheterelésről. Van Orbánnak ugye a politikája -ami nem lehet Orbán maga, hiszen a politika a történelem elhazudozása a valóságból és egy igazmondó politikus három napot sem él túl bármelyhaladó politikai életben is.

Kifogásolod, hogy Orbánt pocskondiázom, ez itt réthorikai ogás gazdagon megengedem drága jóoldali jó- és igaz barátaimnak amit csak gondolnak Orbánról, ami gondolatuk ugye nem az ő gondolatuk ahogy a malachasú lányok is csak hiszik azt, hogy a csípőnaci az az ő kitaláűlásuk meg ízlésük.

Nagyon csúnyán melléfogtál VILLANYOS hasonlatoddal, mert A Konzorcium lekapcsolta a villanyt. A mcnamariánusok a múltba vezetnek, abba az amerikai gótikába, amit már még a beat-nemzedék is kifogásolt. Többször rámutattam arra: a gecik azért fikázzák a hippiket mert mcnamariánus nixonista reakciós gecik és nem liberálisok.

Liberális alig van fiatalabb 60 évesnél, a magamfajta 50-es taknyok a legfiatalabb liberálisok. Van a 444.hu-n egy jelentős beszélgetésem Dr Kot Kodus jóoldali politikailag megbízható professzorral tanulmányozd át.
Óriási és önellanható baklövés az indexes-444-es-hávégés geciket fölliberálisozni. Tkp a maimagyar helyzethez, ami egyre offvillanyabb, ha értesz (te tanátad ezt a hülye hasonlatot) viszonyítva a liberális konzervatív, a konzervatívliberális mégkonzervatívabb viszont az amerikaigótikához haladó. Az USA jelenlegi politikája a szabadállamalapító ősök legyalázása, a függetlenséginyilatkozat budipapírrá tépése és valamiféle óbrit birodalmi polgárifeudális impérialista katyvasz.

Majd lesz csudálkozás, amikor az Észak-Atlanti Angolszász W.A.S.P.Gazdasági Únió létrejön.

Egyébként pedig harmadikszempontból az europidok békaegér harcáról van szó.

Frick László Intézet 2016.08.03. 16:25:54

@Fenehorizont 667: (Ha nem lenne tiszta: a csürhe a FIDESZ )

Fenehorizont 667 2016.08.03. 16:34:58

@Frick László Intézet: hát, szerintem nem értelek, de ez nem biztos, még gondolkodom. Viszont az hótbiztos, hogy te nem érted, amit én írtam. A libsizéses részének semmi köze a hasonlatos részéhez a hsz-emnek. Ha úgy tetszik, az első rész a személyeskedés, a második a kultúránk és birodalmunk válsága, mint ontopik reakció. Ahhoz passzol a hasonlat. A fejlődés egyben a pusztulásunk záloga. Érti? Remélem, így nekifutsz mégegyszer. Ha ugyanaz jut eszedbe, mint eddig, akkor kétségbe fogok esni.

Fenehorizont 667 2016.08.03. 16:42:56

@Frick László Intézet: ami a többit illeti: amerika és európa mostani egymással bohóckodása 5 sor se lesz majd egy 500 évvel később írott, képzeletemben a maiak mintájára készült történelemkönyvben, valahol a kultúránk bukása fejezet vmelyik alcíme alatt. H hogyan fogják utólag nevezni abban a könyvben a kultútánk, azt nemtom, de kíváncsi vagyok.

Fenehorizont 667 2016.08.03. 16:48:10

Hm, talán a fehéremberek birodalma, v vmi ilyrsmi. Addigra ez mán nem lesz rasszista, mert ezeket a hülye moralizáló baromságokat visszük magunkkal a sírba.

Frick László Intézet 2016.08.03. 16:56:57

@Fenehorizont 667: A fehérembereknek mindig lesz valami respektje, pl az észak-kínaiak csúnyán lenézik a barna bőrük miatt a dél-kínaiakat és milliótonnaszám gyártja a laboratoár deganyé kínai szekciója a fehérítőkrémeket annak ellenére,,, hogy ott a fehér az ördög színe.

A fehér és főleg a legeslegfejlettebbfehér az angolszász a kihalása után még évszázadokig menő lesz, mint magyarországon a magyarok. A környezetemben egy csomó Brandhuber, Weiß-ből magyarosított Vészi , Gugornyákok és Krajcsevicsek bömböltetnek csasztuskás nemzetirokkot, Kárpátiát meg Szkítiát meg mittomén. Úgy gondolom, hogy ez a néhainép, a magyar igen fasza nép lehetett. A XIX. században mindenféle k'k'k'éjraópai népek még zsidók is magyarok akartak lenni.

Frick László Intézet 2016.08.03. 16:58:19

@Fenehorizont 667: Jaj, még a rasszizmus. A dél-koreaiak a legnagyobb rasszisták, de a japánok csak annyitól lájtosabbak, hogy szégyenlik a japánnácizmus rémtetteit és kompenzálnak mint a Merkelschaft.

Frick László Intézet 2016.08.03. 17:05:37

@Fenehorizont 667: Értettelek, de már én továbbgondoltam, mert a jóoldali jógyerekek mint Hanni néni is, feszt leholvannakazokarégijódógoznak engem. Tkp a villany a bevezetésekor nem volt más, mint fényforrás féle. Fel is ótották, mint a petraót.

Még köcsög Dudkó idézte itt Dr Mezei Ottóné Klári néni tanítását az automata mosógépről.
"Nem az a baj, hogy automata mosogéped van. A kérdés az, mit teszel az így megtakarított időddel.

Vagyis a baj az europidok ősbűnével, a Túlzott Alkalmazás-sal volt. Egy europid nem képes csak úgy este a tűznél elszíni egy marihuánaszivart, hanem széjjel kell színia a zagyát. Nem a vének tanácsában pipál, hanem hétköznap reggeltől estig és hétvégén és minig homlokhorpadásig. És a villannyal is ez lett a baj és csak fokozódni fog a villanyosótók és a "megújuló"energia miatt... senki nem gondol azzal, hogy füstöl a biomassza...

De a világ pulzál és a túlzó dagadás utáni összezuhanáűst mindig dagadó kelés követi ésatöbbi a többi

Fenehorizont 667 2016.08.03. 17:07:28

@Frick László Intézet: jó. Most viszont azt találtam ki, hha mindenáron rá akarod húzni a cioran idézetet a 444-re és az usa lobbiszervezeteire (vagy ahogy te nevezed: konzorcium), akkor sem helyes az "offvillany" szó, mivel gondolom a konzorcium, vmint bede márton tevékenysége szerinted sötétséget hoz, azaz negatív dolgot eredményez, ellenben a hasonlatban a villany szintén egy negatív dolog! A felkapcsolása feltethető meg náluk a te offvillanyozásodnak. Szal lényeg: még így is elbasztad, mert a te érvelésedbem a konzorciumnak MÉGTÖBB FÉÉNYT kellene hozni - ha maradunk a hasonlatban szereplő parék villanyhoz társított képzetéhez. De mondom, semmi köze az egésznek a mostani világtörtérnelmi jelentőségűnek képzelt homokozáshoz. Ezek voltak életem első hozzászólásai okostelefonról. Gecire elegemvan, borzasztó nehéz így gépelni.

Fenehorizont 667 2016.08.03. 17:15:21

@Frick László Intézet: sztem ez nem europid jellemző. Ez a kultúra aktuális állapotától függ. Minél gazdagabb a környezet, mennél nagyobb kényelemben nő föl vki, annál bizonytalanabb, kétségbeesettebb és annál kevésbé képes mértéket tartani. A mértéktelenség a bizonytalanság egyik végterméke. Az utánunk jövő birodalom is el fog jutni erre a szintre vmikor. Írnék még, de le fog merülni a teló.

Fenehorizont 667 2016.08.03. 17:19:15

@Fenehorizont 667: bár, ez faszág, mer a cigány is zabál meg iszik, meg fogyaszt, ha van miből mint az állat. Szal ezt még végiggondolom :D

Hella B. 2016.08.03. 18:16:39

@Fenehorizont 667: tessék, kiderül, hogy az idősödő Hellanéni jobban benne van a trendben, mint te. Bár, én sem szeretek okostelefonról...de előfordul már elég rég

Frick László Intézet 2016.08.03. 18:17:33

@Fenehorizont 667: A Konzorcium- vagy ahogy Heller az evangyéliomában,amiben a renegát názáreti Yossarian nicken szerepel, szindikátus, szóval a szindikátus és Bede össze nem rendelhető. A szindikátus a nagy szopatóembee, a Szolgálatok a fasz és ehhez képest Bede egy fickánda ivarsejt. A Szindikátus hívő, hisz Amerika feltámadásában, az angolszász felsőbbrendűségben, példaképe Cromwell, Washington,DrGoebbels, a Beachboys, Elvis . Ted Nugent és ilyeskik. McNamara igen, a zsidó Kissinger viszont nagyonnem.

Bede viszont semmibenhívő és nem cinikus, mert szerinte olyan, hogy erén vagy emberi morál meg efféle nincsen. Manapság már szerintem azon se tud élvezni, ha felbssza az emberek agyát. Nemmunkanapokon esik a kattogásszám, ilyenkorra időzít Befe valami "provokatív" aljasságot, amit geciségnek szoroz fel, soká, kasza, léc.
A Szindikátus viszont komoly dolog, pl többszázezer ember hal bele.

Frick László Intézet 2016.08.03. 18:26:35

@Hella B.: @Fenehorizont 667: Az okostlefon korszerű nemolvasó és nemíró tmbloid avagy faszbúkiánus félanalfabétáknak szól. Már nem kell tudni gépírni és 160 karaktert s olvas senki.

Tkp a faszbúk hasznát ja kérdezitek az régi barátok vyos előtalálása, ez gy életben mindösszesen 70-80szor negyedóra. Ehhez képest 40nél fiatalabat telefonnal akezében látsz, harmincminuszos márle se veszi róla a szemét. A proletárok és mélyszegények napi 8-20 órát fészelnek. A mai maradék másfélmillió munkanélkülit azért nem állítod az iparba, mert a gyárban nem lehet munkaközben gészelni, sőt az okotelókát bevinni se. És em lehet cigizni. Amig a multik nem biztosítják a magyar mélyszegénynek a napifizezést, a szabad dohányzást és fészbúkozást, marad a közmunka.

Frick László Intézet 2016.08.03. 18:39:18

@Fenehorizont 667: Vannak a kisnépek, mint a zsidó, a magyar, a cigány vagy a számi, ők frusztráltabbak. A nagynépek magabízóbbsk és elúrhodtabbak. Pl a frsnciáknak szabad úgy bánniuk a cigányokkal ahogy bnnak és ennek ellenére a magyarokat kiosztani cigányügyben.
A kínaiak vannak a legtöbben, dd érdekes módon mégse olyan undorítóak túristának mint az angolszászok.
Az angolszász tud a legfelsőbbrendűen viselkedni. A németnácik SS-egyenruhában gátlásos kamasz cserkészek voltak mondjuk egy párizsi étteremben ahho képet, ami amerikai túristák művelnek.
Nem mondom a szaúdiak is tudnak tűrhőtaplók lenni, de fasorba se az amerikaiakhoz képest. Nyelvinehézségek id vannak, mert pl Magarországon is olyanangolt tanulnak, ami 22 szótagot használ ahhoz, amit egy mai korszerű angolszász két egész és két lenyeltvégű szótagban elvakkant. Az amerikai tévésremekművekben a magyar iskolaiangoltbedzélők egy mára kihalt brit filmesközhelyfigura karikatúrái, pl Dr Sheldon Cooper.

Frick László Intézet 2016.08.03. 19:21:44

@Fenehorizont 667: A liberális mindenoldalú és nyitott. Ha a mandiner.hu -t olvasod, a felületről kommentár odaszúrás nélkül egy Kettős mércehávégé vagy index 444.hu cikket is olvashatsz. Én tudnék elképzelni liberális orgánumot, de összehozni nem, mert a liberális orgánum közöl Rajcsányit, Bedét, Plankót , Dippoldot is. Azonban a magyar szájjalliberális orgánum nem képes arra, amire a mandiner. A 444 vagy agyonhallgat valami jobber publicisztikát vagy bőséggel gecizvén torzított kiragadásokkal csúsztatja és még büszkén is. A jógyerekek, mint Hanni is a jóügyért harcóllani járnak a büdös jobber mandinerbe és észre se veszik, hogy pl a 444-nél még a mandiner is liberálisabb. A mayar haladójobber toleránsabb, mint a gecik, akik mindössze butuska jobbsik libsizéseitől kapnak enyhe stichet.

Hella B. 2016.08.03. 19:30:03

@Frick László Intézet: nehéz lenne manapság meghatározni,hogy ki és mi a liberális, és hogy az olyan vén hülyéknek mint én, még mindig azt jelenti, hogy szamizdat, meg szeta, és DE jelvény a szakállas bácsikon. Az is elég történelmi katyvasz a fejekben, hogy a rendszerváltást lényegében nekik köszönhetjük, a fiatalabbak akkor még gyerekek voltak, az idősebbeknek meg szeretett miniszterelnökünk (áldassék a neve ezerszer) úgy bemosta az agyát a sorosozással meg buzizsidó libsizéssel, hogy már ők is másként emlékeznek arra, mi is a liberális.
Most, hogy BP-t is úgy fogják átszabni, hogy NE nyerhessen más, még véletlenül sem, még kerületet sem, visszatérünk újra az egypártrendszerhez. Persze, vannak elvileg más pártok, de gyakorlatilag nincsenek, és egyre kevésbé lesznek.
A liberális szó meg lényegében olyan, mint 1943-ban Münchenben ha azt mondták, zsidó.
Sikerült belőle szitokszót gyártani, és az ilyen @Fenehorizont 667: szerű fiatal jampik tövig be is szopják, hogy az valami undorító ideológia, miközben a fejükben valami észveszejtő katyvasz van jobbsiságról, balosságról, konzervativizmusról és progresszióról.

Frick László Intézet 2016.08.04. 09:30:58

@Hella B.: Semmi gondom nincsen ezzel a nyavalygással A Cigányon, őleg akkor, ha egyébként bárki politikai erő állna készen kormányzásra vagy legalább akarna kormányozni. Ha arrl szólna ez, hogy Orbánéknak van kiktől elcsalni a győzelem lehetőségét, de nincsen. Szimbolikus volt Nyakó a választási irodánál , midőn a blokkolóautomatán rottőrködve adott riportot és az elképedt picsa még rá is kérdezett,, hgy miért vonul önkéntesen vissza a hátrányba a sarokba. És a poen dupla, ugyanis Nyakó embere a kúriánál hamarabb telefonált, mint a fideszgyűlölő és a fideszt beégetni szándékozó vén picsa embere. Nyakó fölvette a telefont és beszélt és meg se mozdult. Szépen kivárta, amíg Erdősiné embere is megkapja a hívást. Abban se vagyok biztos, hogy azért volt spät a két hívás között mert egyugyanzon személy hívta Nyakót majd a vén picsa emberét. A vén picsa embere elment blokkolni és NYakó akkor indult amikor a csávó blokkolt. Az egyik ostzoba bőrfejű felemelte ugyan a karját, de csak gyűlölettől vérbeborult szem láthatta a karral párhuzamosan mozgó Nyakó feltartását akit ekkor már ugyan mi a faszért tartottak volna fel.
Ez egy szimbolikus eset. A Jobbik alkalmatlan, nemrég Vona megszabadult az értelmes, beszéd- és miniszteritárcakezeléshez kompatibilis emberek 33%-ától. A mai Jobbik egy fél kormányra való értelmes embert se tudna adni. Az emberek annyira nem hülyék... bár az kétségtelen, hogy a te agyadat is tüncire mosó jógyereksajtó sokkal többet b assza az egyetlen valóságos társadalmibázissal és elvileg esélyes MSZP-t.
A "sorosozás" ostoba szalonzsidózás. Báregyébként az tény, hogy a csöndesamerikánus szervezetek célja a szarkavarás -azaz nem Orbán legyőzése.
Az MSZP látványosan nem akar győzni. Ott tartunk hogy már Havas Szófia is felismeri Gyurcsányt (aki reakciós jobboldali, sőt, szerintem szélsőjobboldali.. nem fasiszta, azok Vonáék...) ... Gyurcsány elemi érdeke Orbán fennmaradása, mert amíg van orbán te se tudsz észhez térni és ésszel is gondolkodni.

Az emberek viharosan ostobulnak és egyre büszkébbek a tudatlanságukra. Pl a számodra a poen, miszerint te nem zudnád, mi a gyújtásmegszakító, többet ér annál az erőlködésnél, AMIVEL A GONDOLKODÁS AZAZ PROBLÉMAMEGOLDÁS jár. Az embereket fárasztja az önálló gondolkodás, mindent fáradság és izzadság nélkül könnyengyorsan szeretnének.

Gyönyörű példa az LMP-s Smukk. Ennyi ésszel simán belefér a jobbikba is. Sajnos azt nem lehet róla feltételezni, hogy racionális döntése az hogy nem a Jobbikban van. nyilván az ízlése nem szenvedheti a zsidózást meg a cigányozást.
Hogyismondjam: Tényleg csúnya dolog a zsidózás, de ha csak a kottáját nézzük, az Orbán ellenes uszítás, a rühellkézés rogáncilikézés, ezek a halaskofa pletyikék... pontosan olyanalakúak, mint a zsidózás.

Hella B. 2016.08.04. 11:00:49

@Frick László Intézet: kotta...te cigányozol (mintha ez az én szavajárásom lenne,holott elég jól ismersz, tudod, hogy mennyire nem érdekel, ki a négerzsidóciágánybuzi...)

Na most a rühellkézés és a zsidózás összemosása. És mondd, ha valóban szimpla ostoba előítéletesség lenne, akkor miért nem hallasz soha ilyen vonatkozásban lézerjani vagy áderjani feleségéről...azt sem tudod, kik ők. Adva van néhány ostoba, nárcisztikus, irritáló picsa, akik beletolják magukat a képedbe a médián át. Ők élvezik ezt, lásd Gábor Zsazsa néni, mindegy mit, csak beszéljenek rólad. Ők maguk generálják az eseményeket, nyilatkoznak, eljárnak azokra a helyekre, ahová te csak daedalon tablettával tudnál bemenni, annyi ott a takonyember...stb.

Frick László Intézet 2016.08.04. 14:27:00

@Hella B.: Nagyon fontos Orbán cigányozása, mert a magyar orbánellenes koalícó java, a "baloldaliak" imádják büdöscigányozni. kb úgy képzeld el mintha zsidó értelmiségi egy valamiféle neves iloszemitát sose felejte el zsidajazni: szagoljátok csak alapon. Tudom, hogy te nem cigányozod, azért csak szagújjad a fejlettnépeket.

A párhuzam az uszítás, tódítás, pletyikék és egyebek mócceraiban van. A zsidók ugye titkosszertartásaikon gyerekeket ettek és mindig volt halaskofa, aki látta a Grűnt hogy vagy málnalekvárt, mert ő nem rosszhiszemű, nem mondja, lehetet akár málnalekvár is, de ő látott elég gyerekvért ahhoz, hogy a gyanút legalábbis fenntartsa arról hogy gyerekvér IS lehetett. Orbán eredendőbűnei is pont úgy működnek, mint a fideszbűnök.
Itt van ez a gatyarohasztó államifődbuli, amiben a csürhe millióFt/hektár mutyiz állami [ugar]t... és mutyiz olyan csávó,, aki komplet termelőszövetkezeti tagságokat rabolt le rendesen és jutott 30-40Ft/Ha áron szövetkezetiföldekhez. És a maradék nyugger büdösparasztságot megzsarolván ingyen úgy földhöz hogy olyan választás elé állította a nyuggert, hogy vagy átengedi a fődet vagy fizet 90000 Ft-ot.
A másik a csürhe jellege. Biztosan nem nézed a Szulejmán c sorozatot, pedig A Cigány udvara háreme és stb pont olyan. Az orbán ellen uszítók egy leuralt és diktátorságot nyögő egységes udvarnak láttatják a csürhét, pedig tele Rüsztem agával meg Hatidzse szultánával és Hürremekkel és Orbán alig képes a sok disznót egymás ellen kijátszva valahogy kondában tartani a pedig csürhét. Jó, amikor uszítanak benneteket az okos gyerekek, nem fognak rávilágítani a belharcokra mert az rontaná a belétek uszított Cigány-képet.

Kétségtelen, hogy 10 éves spättel Orbán eltanulta Uj Péterék agyzsírfelbaszós propagandáját. A népszavazás buzdítás üzenetei felibe-kétharmadába az agyvérzsírotok orralását szolgálják és mit mondjak... be is válik.

Nem győzöm szajkózni: Én, mint idegenszívű nemmagyar pompásan szórakozom Zigeuner Wirtschaft ez tényleg de nem a maqcskajaj féle börleszk.

Ráadásul a magyarok történelmében volt már ilyen többször is, pl a Hunyadiak alatt. Mátyás király a parasztokból kinevelt sajátelitjével pont úgy járt, mint Orbán a csürhéjével.

A zsidózás lényege a völk aufklérungja, a zsidókra vetít át különben az egész társadalomra is jellemző bűnöket (nem véletlen, hogy a becseűűűűlettesmagyar a zsidót meg svábot egybüdösnek mondja és egykutyának is)
Azaz az Orbánfikázásban a te sajátbűneidet a tűrsadalom bűneit és közmagyar közerkölcsöket is Orbánra magára vetíted rá. Csak így történhet meg az, hogy a drogos gecire, aki még hatalomba se került, de ordenárébban hűtlenkezel, mint Rogán, még hősnek is látjátok, merugye nyírja a zsid... a cig... szóval Orbánt.

A zsidózás nem a zsidóktól lesz gyalázatos, hanem a művelettől. Ha ezt a műveletet, de egyébként pontugyanúgy, csak Orbánnal csinálod attól még ugyanaz a művelet.

Ez olyan, mint a szexuáliszaklatás. nem a nő teszi a szexuáliszaklatást, hanem a zaklatás maga. Vagyis ha beállok TMK-snak egy textilüzembe és a gépkezelőnők direkt bugyi nélkül hívnak a géphez, elkezdenek smacizni és azt súgják a fülembe, hogy ha nem tocskolom meg őket azonnal úgy,, ahogy már Fenyvesnét megtocskoltam, akkor felnyomnak a művezetőnél, tehát ez azért mert én fiú vagyok még ugyanúgy zaklatás.

Olyat, mint a zsidózás, már az óvodában és a gyerekek maguktól is csinálnak, mert az ember tkp majom. Attól,, hogy a kertvárosiak a lakótelepiek ellen uszíytanak és nyomják le őket és stb, attól még s művelet ua mint a zsidózás
Teccik érteni tannéni?

Hella B. 2016.08.04. 15:16:07

@Frick László Intézet: bevallom, nem olvastam végig a kommented. Mivel először az aljára görgettem, látom, hogy úgy végződik, hogy teccik érteni, tannéni.
Tudod, hogy Berne emberi játszmák könyve a mániám, abban minden benne van.
Te nem felnőtt - felnőtt, hanem felnőtt - gyerek tranzakciót akarsz velem lefolytatni, ahol te vagy az okos, én a hülyegyerek, lásd "teccik érteni tannéni".
Nem lépek be a játszmádba. Másrészt szerintem, mivel elég jól ismerjük egymást, valamifél hallgatólagos egyesség volt, hogy a másik IRL énjére nem mutogálunk kifelé a kommentsorból.
Talán illene magad ehhez tartanod, vagy már te is idomultál a gecifideszes vonalhoz, hogy a betyárbecsület sem létezik? Vagy gentleman agreementnek is hívhatnám, ami eddig fennállt közöttünk .EDDIG

Dr.Koós Alajos 2016.08.05. 20:52:24

Maradék olvasó volnék, szóval olvaslak ám, csak ritkán van kedvem írni.

Azon kaptam fel a fejemet a napokban, mikor a republikánus nagyonfontosemberek elkezdték Clintont támogatni. Mert ez nagyon emlékeztet a németországi helyzetre, ahol a CDU-CSU-SPD, következő választások után valószínűleg + Grüne koalíció megvalósította az egyesített egységes politikát, amiben mindenki meg kellene találja a kedvét, hacsak nem vall szélsőséges nézeteket, így a propaganda. Ami azért nagyon fontos tulajdonsága a jelen politikának, mert a német politikát a konzervatívok és szociáldemokraták versenye határozta meg évtizedekig, politikaelméleti alapvetés volt ez a parlamenti váltógazdaságról, mint az európai társadalmi fejlődés legmagasabb szintjéről. És íme, olyan könnyen eldobták ezt a modellt.
Ami persze érthető, hiszen kialakult egy establishment, amely tagjainak egymással több közös dolga van, mint a választókkal. Nagy erők hatnak ez irányba, hogy az egységes politika mindenfelé megvalósuljon, egy nagytőkebarát szocialista politika és toleráns, multikulturális konzervativizmus részvételével.
A bevándorlás kérdése ugyanezt mutatja: az establishmentnek szüksége van underclassra, amivel a középosztályt sakkban tartja. Amikor a nyugati szociáldemokraták lemondtak az osztályharcról, és helyette kispolgárságot csináltak a proletariátusból, lényegében megszüntették az alsó osztályokat, most meg már hiányzik a politikai elitnek, mert így túl nagy lesz a középosztály szája. Szóval nagyjából ez a trend, egységes politika és bevándoroltatás.

Fenehorizont 667 2016.08.08. 11:14:26

@Hella B.:
nekem amúgy bejön az okostelefon. mikor megyek felmérni pl. majorszegiligetre, akkor előtte nem kell térképet rajzolni a4-es papírra, és nem tévedek el iszonyatosan, ha rossz buszra szállok. jóformán nélkülözhetetlen munkaeszköz lett. gépelni, hát azt nemnagyon tudok rajta, csak nagyon lassan, ráadásul mindig valami másik betűt nyomok meg, és törölhetem vissza. de feljődök, az biztos.
mondjuk az még mindig durva, amikor ül vmi lajhárarcú kurva a villamoson, és vízszintesbe fordítva a telót kétkézzel gépel rajta szemmel követhetetlenül gyorsan, 3 cm hosszú hegyes műkörmökkel. ezek nekem olyan felsőligás dolgok, hogy remény sincsen feljutnom :D
ráadásul az itteni kommentekre válaszolni is alig lehet, mert nem férnek bele a képernyőbe, olyan hosszúak.

Fenehorizont 667 2016.08.08. 11:28:37

@Frick László Intézet:
ó, hát a felvilágosult haladógondolkodóak egyes számú axiómája, hogy rasszista csak fehér bőrszínű ember lehet. pl a nagyapám, aki cigány, az nagyon utálta az oláh fajtát. ahogy ő nevezte, az olájokat. de ő nem lehet rasszista, mert ilyen kávészínű.
az olyanok, mint ő, azért vannak, hogy a felvilágosult agya lefagyjon, és továbblépjen a szünet után.
apám már rasszista, mert rajta csak akkor látszik, hogy cigány származású, ha nagyon lebarnul nyáron, meg ha ideges :D
én pl 100 % rasszista vagyok, ennek ellenére egész jól kijövök a cigányokkal, amennyiben nem akarnak elverni mondjuk azért, mert túl flegmán, cigivel a számban mondom, hogy nincsen cigim.

Fenehorizont 667 2016.08.08. 11:30:29

@Hella B.: dehogy, épp a múltkor állapítottam meg, hogy végre, hosszú évek után sikerült egységes világképpé gyúrnom azt, ami eddig csak elszigetelt foltokban létezett a fejemben, laza, sokszor ellentmondásos kapcsolódással. nemhiába, öregszem.

Fenehorizont 667 2016.08.08. 11:48:49

@Frick László Intézet:
szerintem ezt felesleges magyarázni. elkezded magyarázni, elvesztél, kész, vége.
semmi baj nincsen az ún. "zsidózás"-sal, se a cigányozással, sem semmi ilyesmivel. mindenkinek szíve joga kellene, hogy legyen egy adott népcsoportot vagy kultúrkört negatív kontextusban emlegetni.
aki rasszistázik, az a haladógonolkodóak által kijelölt és preferált kisebbségeket csak és kizárólag pozitív kontextusban hajlandó emlegetni. magyarul az ilyen egy barom, és kész.

pl. amíg a fidesz nem kezdte el a bevándorlókkal kapcsolatos kampányát, amit az index és a hvg444abcúg24.hu, valamint a valóság teljesített ki és bonyolított le neki, addig az indexen is elviccelődtek az arabokkal az oldalsó percről percre sávban. manapság ilyen már nem fordulhatna elő. tilos.

Fenehorizont 667 2016.08.08. 12:26:21

@Frick László Intézet:
ja, meg én még emlékszem, amikor tóta w, még a demokráciában vmelyik heti házifeladatában, de sztem több ilyenben is úgy hívta a nyugati muszlimokat, hogy törölközőfejűek. meg ünnepelte, hogy franciaországban betiltották a burkát. ilyen se fordulhatna már elő. nem is az, hogy tilos, mert tudja ő azt nagyonjól magától, mit nem szabad leírnia. sőt, az a legdurvább, hogy ő ezt vszínű nem is úgy éli meg, hogy 'nem szabad' leírnia, hanem hajlik önállóan, vezérfütty sem kell.
persze tót w azóta már a tipikus kiafasztérdekel-kategória lett.

2016.08.08. 15:46:48

@Fenehorizont 667: GyF aranyköpése az arab fociterrorisátókról is király volt.
Nekem kifejezetten tetszett. Ma már csak szegényszírek vannak. Kár.

Fenehorizont 667 2016.08.08. 16:40:01

@nagyjoco:
ja, ferenc is régen jobb volt :D

2016.08.08. 17:52:07

@Fenehorizont 667: jártam egy kicsit München mellett, halgattam a bajor rádiót az éjszaka az autóban. Üdítően máshogy beszélnek a migráns helyzetről, mint amit a Lügenpresse innen nézve előad. Na ilyen nálunk nem lesz.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.08.09. 01:10:04

"bassza A Cigány a kurva annyát!44!4!!!4! sávot élveznék"

mi a kurva anyjáért mész le a 888 sávba?????

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.08.09. 01:15:43

"Az USA csőrét bassza minden fejlődési góc a világon. A brazilok kijöttek a szarból, a csődből, elszámoltak az IMF-el és most olimpiát merészelnek rendezni -tehát baszni kell a riói olimpiát, tódítani és hazudozni, leszakad egy mosdókagyló feneke vajjonmitől és ez a hír, nem az, hogy 71397 mosdókagyló feneke meg nem szakadt le."

bocs, ez már nem a 888 szintje

hanem az aztadom meg hasonló netlegeslegalja fos oldalaké
(meg ami még alatta van, mtva, valasz.hu, fidesz.hu stb )

mi a kibaszott szaros redvás mócsingos faszért mész le erre a szintre????

2016.08.09. 10:35:45

@Hella B.: A liberalizmus helyzete ma (szabadság, antirasszizmus, feminizmus):

mandiner.hu/cikk/20160225_a_verfertozest_es_a_nekrofiliat_is_legalizalnak_stockholmi_fiatal_liberalisok

Szerintem ilyenekkel tették szitokszóvá a liberális kifejezést. Azen gondolkodtál már, hogy a magukat liberálisnak nevező pártok is tehetnek arról, hogy szitokszó lett?

2016.08.09. 14:43:24

Ezt gugliztam ki:

www.tvlakru.com/news/homosexual-muslim-marriage-in-iran.html

Irán ezek szetrint fejlettebb, mint sok USA tagállam.

Hella B. 2016.08.09. 17:54:10

@Fenehorizont 667: jaja, én is sokmindenre használom, pl. rászoktunk a férjemmel, hogy csak úgy elindulunk kirándulni, és telefonnal navigálunk, külföldön térkép helyett, levelezés villamosan való ügyintézése...stb
most, hogy az egyik gyerekem tartósan külföldön van, lényegében nélkülözhetetlen a kapcsolattartáshoz az okostelo

Hella B. 2016.08.09. 17:59:03

@nagyjoco: Jocó, a liberális demokrácia egy államforma, politikai berendezkedés, ami azt jelenti, hogy a törvényhozó meg végrehajtó hatalom nem egy kézben van, hogy az egyház nem pofázhat bele a politikába, és a politikusok elszámoltathatóak, és elküldhetők a picsába lopás esetén. Szeretett vezérünk pont azért vezette be az IL liberális demokráciát, mert azt olyan csúnya lenne kimondani, hogy autokrácia, a plebsnek kuss, mink meg annyit lopunk, amiennyit bírunk.
Az ilyen baromságokkal, mint a fent idézett dolog postserdülő fiatalok akarják a konzervatív középkorosodó politikusok "agyvérzsírját felbaszni" ahogy Dudi szokta mondani. Ezeket a dolgokat kb úgy kell elképzelni, ha már a lila haj, meg a füves cigi nem izgatja az öreget, az se, hogy meleg vagy, valamit csak kell durrantani, amitől ideges lesz. Persze, punks not dead, de ez az ötlet mennyivel agyvérzsírforralóbb, mint pár fülbe tűzött biztosítótű

2016.08.10. 11:44:05

@Hella B.: abüdösnép meg megint ezeket fogja kétharmaddal megválasztani (ami persze csalás, mert megváltoztatták a választási törvényt meg a kerületeket, és demagóg kormánypropagandát nyomnak középénzből). És a bevándorlókat is báncsák.
Ez van, hiába küzd az Üdvoldal ezért a sok taplóért, Orbán illiberális demokráciája ellen még ők is kevesek.
A Sötét Oldal győzelme végegesnek látszik.

Frick László Intézet 2016.08.10. 11:59:44

@Hella B.: @nagyjoco: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Ugye Orbán a rém, a rezsimőr, a kádár, a rákosi a náci. Aki Orbán ellen lép föl a jobbik kivételével jó és igaz.
Tekintsük most a demokrácia szabályait. Van vagy kétmillió ember emben az országban, akik útájják Orbánt mint a szart, okosabbak, akik mint a gennyes kelést, úgy útájják. Még tkp mozgósítani se kell őket, stabil bázis. Ebből a kétmillióból kb másfél millió vagy az MSZp-re szavaz vagy ha jól meggyőzik, hogy az MSZP pusztújjon, akkor nem megy el szavazni, pedig útájja a cigányt/Rákosi/Viktor-t

Mint ugye azt Hannitól tudjuk, én elavult, buta/ostoba geci orbánbérenc vagyok, tehát mindhárman okosabbak vagytok, mint én.
Akkor magyarázzátok meg nekem, mért rossz verzió az, hogy az MSZP győzze le a FIDESZ-t oszt majdlesz valami.

Mért követelhet olyant egy MSZPgóré, hogy vagyő ő együtt a pártelnökminiszterelnökjelölt vagy akkor semmise, mért nem lehet másképpen mint Cigány Fiktórranak.

Mért kell örizni a púsztújjMSZP-n mért lehet jópofa ez a Gulyás Márton.
Taqnítsatok, hagy okosoggyak.

2016.08.10. 12:10:33

@Frick László Intézet: nagyon egyszerű a válasz, most már az mszp is fidesz:

444.hu/2016/07/01/egyre-tobben-sejtik-hogy-megjelent-az-mszp-ben-a-fidesz

Még rengeteg népnevelésre van szükség, míg a büdösnép felismeri a Helyes Utat.

2016.08.10. 12:19:24

@Frick László Intézet: "Mért követelhet olyant egy MSZPgóré, hogy vagyő ő együtt a pártelnökminiszterelnökjelölt vagy akkor semmise"

Mert ő Demokratikus. Olyan ez, mint az eposzi jelzők, és annyira változatlan is, tehát ahogy nincs olyan, hogy a történet elején még "éleseszű" JelentősSzereplő a történet végén már kopottagyú jelzővel illetődik, demokráciavédő Ferenc sem lehet diktatórikus Ferike soha,még akkor sem, ha 2006-ban pár ezer rohamrendőrrel védte meg gonosszívű Viktor felbérelt huligánjai ellen a Liberális Demokráciát.

Frick László Intézet 2016.08.11. 10:33:12

@nagyjoco: Az mszp-fideszt egymással szétmosása már jó régi indexiánus (444-es) trükk és Gyurcsányék találták ki. Az egyik legkedvencebb politikaiporójelenetem, amiben Ferenc a cigánygyűlölet miatt eszétvesztett MSZP-s őségeknek még be is magyarázza, hogy ő csak a begyepesedett téeszelnököket szeretné kibaszni a pártból ezzel a trükkel.

Ferencet teljesen félreértelmezi mindenki. Ferenc néhány lobbyérdeket és célt képviselt és egyébként pedig pompásan szórakozott és szórakozik is.
Szokás összemosni őt Orb ánnal, hogy ugyaniolyan, hát nem. Gyurcsány csak nálánál okosabb emberek tanácsait kérte ki és sohasem ingyen. Orbán -miközben egyébként a legordenárébb taplótahjó ajjas pénzgyűjtéseket néz el- ingyen dolgoztat, de csak nálánál butábbaktól kér tanácsot. Gyakorlatilag az értelmileg kétforintot se érő gumicsizmaszagú tahók halamolják zsebrák a pénzeket és a pár még viszonylag értelmes ember meg éhbérért (se) güriz. ferencnél ilyen soha nem volt! ferenc sokat és jól fizetett és semmit se vett ingye... na, mondjuk ha az bötletelők megszorultak, akkor plagizáltak pályázatokból, de ez a minisztériumi főosztályi szint.

Feri szerint úgy szar az egész, ahogy van és ő úgy nagyjából a teljes politikai palettán jól szórakozik. A legtöbbet azon röhög, hogy még mindig beszopják, hogy ő, akinek a legnagyobb érdeke is Orbán fennmaradása, Orbán egyetlen potenciális megsemmisítője. Még azok az MSZP-sek, akik már felismerték, úgy látják, hogy csakis Ferike gypzheti le Orbánt. De eri ugyan mi a fasznak is győzné le Orbánt? Ha eltűntetné Orbánt, azonnal, mintegy katartikusan... mindenki felismerné a Valódi Feri-t.

Ugye, köcsög Dudkó mutatott még rá, hogy az USÁ-ban ilyen embereket mint bajnai vagy Gyurcsány, az FBI kutyaláncon vezet ki nemhogy a politikai, de a gazdaságiéletből is, viszont másországokban csöndesamerikánus móccerokkal támogat ilyeneket.
süti beállítások módosítása