"A ganxták Zámbó Jimmit hallgatnak."

/köcsög Dudkó bőőcsessége/

háttér: A picsatársadalom picsaemberét kvintesszeciálisan két reklámszpottal tudnám szemléltetni:

1. Tükrök között parkolóautomata üzemmódba kapcsolt autójában ül a picsaember, nyakonfelül szőrös, nyakonalul tökéletesen csupasz ánuszkozmetikázott elméletileg férfi ember, és mint Rozi a moziban, valamiféle jesszus éddypoffy-val, ám némileg betojtan lesi, hogy az autó beparkol helyette.

2. A büszke picsaember belenéz a kamerába és eldicsekszik azzal, hogy elbaszta a hüvelykrémjét és azt hitte, hogy gombás a fertőzése és gombátlanítót kent föl magának, pedig bakteriális volt a fertőzése, de sebaj, most már van olyan termék, ami az ennyire  hülye picsákat megmenti, akik a saját pinájuk szagain képtelenek eligazodni, viszont Dr Czeizel bácsi okos könyveinek elolvasásához már analfabéták, tehát kenhetnek föl a hüvelyükbe olyan krémet, ami gombát és baktériumot (természetesen beleértve azokat a jóbaktériumokat, amiket a Jóisten a pina védelmére gombafertőzések ellen telepíte a hüvelybe bele, abba, tehát válogatás nélkül.

Most pedig az előtér, aktuálisan a Kiss László -ügy kapcsán.

A véleményformáló tkp a geciújságíró netovábbja. A geciújságíró nem a dolgot őt/azt magát tekinti, minden csak egy dolog a számára, lényegében ürügy. A véleményformálónak van egy vállalati küldetéstudata, amiért a céget, aminek dolgozik, gründolták. A véleményformáló számára tehát pl a véleményszabadság is csak egy dolog, számára a fő lényege az, hogy ha bármilyen aljasságon, előremegfontolt geciségen kapják is, ő rögtön elkezd nagy Shrek-Kandúr bociszemeket meresztve pampogni arról, hogy az a kétfedelű aljasan hazug uszító geciség, amivel éppen most provokál, semmi más, csak az ő duplánszabad véleménye, mert előszöris minden vélemény szabad, másodszoris pedig ő újságíró és mint ilyen tehát, bármi alól felmentést szerezhet, ha ügyesen ki tudja szofisztikálni a pl aljas geciségét mint ugye véleményét. Báregyébként leginkább a véleménye az, ami vagy nincsen is neki, mert ő ugye "cinikus", semmibenhívő, másrészt pedig egyáltalán nem biztos, hogy megegyezik a vállalata küldetéstudatával.

Ez a fő gondja a magyar szájjalliberális véleménygyáraknak. Ezekben aztán vélemények ütközésére termékszinten semmi esély. Soha semmiben nem tér el a műhely dógozóinak a véleménye. na jó, esetleg viccből, mondjuk a techno-geek rovatban valamelyik játék kritikája mentén. Az új formátumok kommentelhetőek, tehát a kommenterek között fordulhatnak elő véleményütközések vagy viták. Magyarországon szájjalliberális jógyereknyálmagazinok között sem ütközhet vélemény. Még a kulturrovatban sem. Egy puzsérróbert még nem teszi a "liberálisújságírás"-t. A csak a legkisebb mértékig átpolitizálható rovatokban biztos, hogy csakis véleményegyezőséget találhatunk a "különböző orgánumok"-nál. A FIDESZ, mint olyan, közoismert az Orbán Rumunalomról, mindenben A Vezér dönt... még a FIDESZ-en belül is nagyobb véleménykülönbségek fordulhatnak elő, mint a jógyerek agymosodákban. Lényegében, ha az ember elolvas egy napi indeksz-pont-hu-t, akkor már olvasta az Amerika Hangjától a hávége felé a ManCs-on keresztül a népszabókat is. Ha az ember a magyar jógyereknyál mosodákat tallózza, kezd nem hinni olyanban, mint véletlen...

Szerintem semmi értelme nincsen a gecimédia kontárjaival foglalkozni. Tehát ilyenekkel, mint habony árpád vagy Bájerzsót meg effélék. Blogunk fennállása óta következetesen mutatjuk, hogy a jobbermédia legjobbjai a Jók és Igazak első 4444 munkásához alig érhetnek föl. Amidőn e blog megnyílt, még létezett papírújságírás és pl a Népszabadság volt a vezető papírorgánum és annak csak a kultúrrovatánál egyetlen kis tárcácska közlési lehetőségéért 8-10 kiválló magyar szellemembere állta a sort, olyan személyiségek, akikről a "jobber" újságírás csak nem is álmodhat.

A gecimédia egyértelműen a jógyerekek kezében van, csak a jógyerek gecimédia hatékony, csak az számottevő, csak az innovatív, mindig megelőzi korát, kb annyival és úgy, ahogy az Amerika Hangja a 888.hu -t. 

Nemrég tájékoztattam kedves olvasóimat arról, hogy mért jöttem le az Amerika Hangja tanulmányozásáról. Dinamuki kedves olvasóm pedig kommentjében sziveskedett felhívni figyelmemet arra, a legeslegaljasabb magyar geciújságíró legújabban mivel szopatta az olvasóit és szórakoztatta  gecóka társikóit. Természetesen a Kiss László üggyel, de mielőtt bottal megpiszkálnám a jógyerekgeci ügyeletes placcsát, nézzük csak meg gyorsan, hogy a Jógyerekek Kiskönyvében mi áll a bűnről, mint olyanról, természetesen leginkább szembemenvén a gyerekkúreló katolikuspapság bigottságaival.

A szemünk sarkából persze figyelhetünk olyan überliberális jóországok büntetőjogi és büntetésvégrehajtási jótapasztalataira, mint Bezzegnorvégia vagy Bezzegsvédország.

Tehát adva egy csávó, aki bűnt követ el. Csoportosan megerőszakol társaival egy nőt. Lebukik, Jóország Fejlettbírósága ezért elítéli. Kap büntetést -természetesen Jóországhoz méltó fejlettbortön hűűűdeaéjraópeér körülményei között. Természetesen ilyen körülmények között iszonyúan fontos az elítélt bűnös pszichés helyzete. Börtönpszichológus foglalkozik vele. Olyasmikkal tömi a fejét az elítéltnek, hogyugye volt most ez a balhéja, lebukott, megkapta a büntetését, de ez nem határozhatja meg az életét.

bezzegsvéd aéjraópeérbörtöncella:

http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03119/Swedish_prison_C3D_3119543b.jpg

kép forrása

VAN ESÉLY BAZDMEG A KURA ANYÁDAT SZEDD ÖSSZE MAGAD TE GECÍÍ!

Tehát nem azt mondja a Hűdefejlett Aéjraóper aójdeliberáliss mán Ember a bűnösnek, hogy ezzel elvágtad magad egy életre, nincsen bocsánat, lehetel te akármilyen jótagja at eőjdepéldaértákűmár aójdeaéjraópeértársadalomnak már -á, dehogy is! Hanem ha a legesleggecibb magyar újságíró mindeneddiginél faszábban bevált provokációját tekintjük, akkor teljesen felesleges bezzegországokban pszichológusokra meg börtönandrogógusokra költeni, a sok drága bútorra, hygiénéskörülményekre meg effélékre. Bűnbeesett a csávókám vége, lebukott, neki annyi, bocsánat nem lesz sose, előszedhetik a bűnétikszév múlva, ha úgy jön jól ki aktuálpolitikailag, bármit is tett a bűnbeesése óta eltelt évtizedekben, akkor is a véresgecibe húzzon el és kész.

CAUTION !!4!!4!!4! Félreértés ne essék: Dehogyis vitatom el a véleménye szabadságát a geciújságírónak. Márpersze, ha az, amivel éppen provokál, a véleménye lenne. Nekem azzal van bajom, hogy ezek a gecik ülnek a védettségükben és soha a kurva életben nem kell a véleményükkel szembesülniük. Ami történetesen úgy nézne ki, hogy fogjuk a geciújságírót, keresünk egy nemi erőszakért elítélt kölyköt, leültetjük vele szembe, kartávolságon belül egy asztalhoz és eksön. Tessék. Tessék szépen a szemébe mondani az erőszakoló ááálattnak, hogy nem lesz bocsánat, hiába pedálozik, nem lesz feledés, soha nem teheti jóvá, most már semmivel sem jóíthat, nem feledtetheti el a bűnét, örökre bélyegezve lesz, bármikor előszedhetik a bűnét és hiába üli le, de azzal meg ne is próbálkozzon a börtönben, hogy gizda vamzer viselkedéssel harmadoltatni próbálná a büntetését, a soha-soha el nem évülhetős örökbűnéért. Én csak ennyit kérek a véleményformáló gecitől, hogy ezt a fizikaipiacon próbálja már megtenni, de természtesen, mert médiamunkásról van szó, tehát LIVE! VIDEO formátumban.

Vessen magára a vén szaros, mért nem ment el jógyerek geciújságírónak. Vagy tetszett volna neki olyan jól írni, mint Truman Capote-nak, aki kiskorú fiúkákat kúrt végbélbe és szopott le rendszeresen uszodák WC-iben meg öltözőiben.

Összefoglalnám tehát akkor a magyar szájjalliberális jógyerekek bűnelméletét:

1. Amiben nem bukunk le, az nem is bűn.

2. Ha egyszer lebuktál bazdmeg és nekünk az politikaimegfelelésben úgy gyön kézre, nincs bocsánat, bazdmeg!

https://littleguurrl.files.wordpress.com/2012/09/truman-capote-by-irving-penn-1965-773775.png?w=300&h=295

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr298590004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2016.04.12. 10:01:47

"Az, hogy hol kezdődik a bűnözés, hogy melyik üzleti trükk legális és melyik nem, nem jogi, hanem a politikai kérdés."
- Slavoj Zizek

Frick László Intézet 2016.04.12. 12:59:43

@bs395: Köszönöm.

A politika ugye a politikus állat kormányzása. Én mostanában a politika kezdeteit az ősmajmoknál fedeztem föl, a nőstényeket kizárólag a Nagy Vezér Fasz Majom hágja ugye, de azért egyes innovatív nőstények szemrevételezik a Nagy Fasz utódait és azoknak is hunyorognak/popsit meresztenek, persze nem a horda szemei előtt, hanem a csalitosban. Ez tkp politika, befektetés a jövőbe, hiszen a Feltörekvő Fiatal fasz majd Fiatal vezér Fasz Kanmajom kporában nyilván megemlékezik az innovatív nőstényekről. Éshát a Feltörekvő Fiatal Hím-et a kúrás férfierejében tartja és ez a nagy Kan vezérmajommal való rendes verekedésekkor is jól jön, hiszen a kúratlanul élő kappanosodó hájízmú névlegeshímek gyöngusak a verekedésben is.

Vagyis ha ennek a Zsizseknek igaza van, akkor Bedének is. Dehát a Vállalat [= Amerika Hangja] leglényege ez is: Mindenki hülye, csak mi vagyunk okosak és abból csinálunk majmot, akiből akarunk és minden relatív és mindenki bekaphatja, ha megengedjük neki. -Márpedig ez minden, csak nem liberális felfogás. Ez nixoniánus mcnamarizmus... azaz... hoppá, hát mit is várunk Amerika Hangjá-tól mást...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.04.20. 11:26:22

off, illetve nem,

http://vs.hu/mind/osszes/szazadveg-a-jobboldal-is-tehet-a-ballib-bloguralomrol-0420#!s2

ballib blogok, index-jelenség, miegymás a századvég jelentésében

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.04.24. 17:01:13

@bs395:

Ajog maga politikai képződmény.

Már Machiavelli is leírta, hogy drágajó iparfinanzkapitális Engelsz Urat ne is említsem.
A zsidó Marx (a trieri rabbi és a pozsonyi rabbi leánya voltak nagyszülei apailag) antiszemita fejezeteire aszongyák a kiművelt, alig-hívő zsidók, pl. judeo-bolsik, hogy ÖNGYŰLÖLŐ zsidó volt.

Akkor Friedrich Engels aryan überman, nordic race, iparmágnás öngyűlölő kapitalista : szerinte a kapitalizmust annak lerombolásávak kell megszüntetni. Tudat- és nadrághasadtság.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.04.24. 17:02:45

@TarZerind:

he...."AJJOG"-ok mán, mint a BHella nickű pikkelyes nyőstény.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.07.31. 19:21:44

A Kuruc ezeres Babarczyak - végvári kapitányok vére, keveredve a FERTELEM genetikájával,
már jó ÖTVENES csajszi. S ha kivasalnak, mint színésznő barátom, Balogh Erika (from Gimi of Cegléd) mondotta: a szép asszonyt könnyű felújítani, némi kis plasztikázással.

Babarczy egy VÉN TYÚK , éppen mint a sztálinista liberális Heller Ágika.

Frick László Emlékzenekar 2016.08.01. 11:48:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Volt valaha olyan álláspontja 32 nevünknek, hogy létezik közepesnél jobb képességű jobbos blogger? Namost képzeld el Hanni azt a játszási esetet, hogy esetleg 1 azaz egy-egyetlen-egy jó (tehát nem kiválló, nem jeles, csak jó [4,] rendű njobbos blogger merészel támadni, mintegy a jobboldali blogolás egyszem fábrisanyája. Kérdésem: Szabad lett volna-e neki a rohatt kurva anyjába egyáltalán léteznie? Hagyott-e volna rajta szemet is szedetlen jóoldali politikailag megbízható haladóblogger?

Hiszen még a tömegesen tehetséges, menthetetlenül zseniális többezer jóoldali jóblogger közül egynek sem szabad egyetlen egyszer sem elhajolnia a kiadottaktól nem lehet másvéleménye (lásd a ma már 10 éves esetét Winkler Róbertnek a traktorokkal)
Egy csöpp jögyerekgeci másképpen nem freccsenhet, csakis a napi eszterre, estére rétesért

Frick László Emlékzenekar 2016.08.01. 11:50:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha már így, megtennéd azt a szivességet, hogy ideismétled a mennyeimalasztokvaltejjes önállóvéleményedet egyévvelezelőttről a németGDPföllendítő 40%-ban magasankvalifikált jólintegrálható éspersze szír menekültről (á Merkelschat) ?

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.08.19. 15:03:27

@Frick László Emlékzenekar:

Hánáni Baál szaaart sem érdekel.

Hanem a Merkelszaft az kb akkora idióta germanizmus, mint az, hogy Hitlerheit.

valamilyen -ság,-ség az nem lehet TULAJDONNÉV, személynév!

Komolyra véve: HALAAL-vágás lészen itten, Ojrópoába,
mert szépen felfut a marhavagonírozással sem foglalkozó arabs és askenáz (Lauder, Shorosh) ellenes széljobber genocídium-párt konglomerátum.

Németalfölfdet ELTÖRÖLJÜK, Hólandiát visszaadjuk az Északi-tengerbe,

Luxemburg járási szákhely lesz az amerikaiak szerint CAUCASIAN faj országában,
ez a szó az askenázikat is oda soroljam ahun

valójában oszétok, cserkeszek, grúzok, örmények, szabírok, avarok élnek: az azeriek tökugyanazok, mint a törökországiak, rasszra és nyelvre, tehát altayiak, csakúgy , mint az ogur-türk kabard-balkáriak, némiképp a mieink, meg a KALMÜK SSZK, ami a mongolok egyik dialektusa és valódi mongol nép, bévül a Káspi-tengeren.

Azt mondom ezzel, hogy az EURÓPAI nem egyenlő a KAUKÁZUSIVAL, genya jenkik,

s szortírozás lesz:

hogy aki IDEGYÖN Áfrikából vagy a szír, szaudi, júdeai, afrgán sivatagolból, az itt nem maradhat ÉLETBEN!

Frick László Emlékzenekar 2016.08.22. 12:51:49

@TarZerind: A Merkelflutsch az nem német. Németországot 30 évvel repítette a jövőjébe. Annyiban hasonlít a hitlerájra, hogy a Déli Típus kifejezsét használja vagy ahogy a propagandájukban mást is el vagy felhazudnak. Nemmellesleg minden idők legnémetellenesebb Schaft-ja volt a hitleráj. Merkelék elbaszottságának az egyik oka ez a kompenzáláskényszer. IS.

Frick László Emlékzenekar 2016.08.22. 12:55:50

@TarZerind: A menekültek fasza nagy, állékony, napi több ejakulációra képes és egy ejakulációban a magszámuk 120000 míg a fejlettaéjraópereké 70000 vagy kevesebb és ha egy nap ejakulált már,, akkor másodikr vagy nem képes vagy abban a magszám 10000 . Namost a nemzőképesség alsóhatára egy ejakulációban a 40000 mag.
A fejlettaéjraópeér nők azért szeretik a menekültfaszt, mert ejakuláció után is kemény marad... sőt 3-4 ejakuláció után használhatóan félkemény. Igaz, hogy a Muschiflutschot ezek az europid fejlettnők már boltban vásárolják. (mertbár a nyál mindig kéznél van, de oooolyan gusztustalyaaaan)

2016.08.22. 23:32:24

@Frick László Emlékzenekar: "A fejlettaéjraópeér nők azért szeretik a menekültfaszt, mert ejakuláció után is kemény marad... sőt 3-4 ejakuláció után használhatóan félkemény"

Lószart, mama. Nigerrel kefelő lányok lekérdezése után ez sajnos a te hülyeséged a picsaelméleted alátámasztásához, semmi több. Nézzük a nagyokat, Hamvas is pofátlanul hazudott, hogy elméleteit alátámassza.

B. Hella 2016.08.23. 07:26:27

@nagyjoco @Frick László Emlékzenekar: @TarZerind:

Szerintem Dudi annyit hangoztatja ezt a dolgot, hogy jelentősszámú személyes tapasztalatból tudja :D
Miért, pasik is randizhatnak egymással, nem? És Dudi biztos az egzotikusra bukik.

Frick László Emlékzenekar 2016.08.23. 15:30:16

@nagyjoco: @B. Hella: Utoljára nevezem meg a forrást: Dr Czeizel. Magyarországon minden ötödik házasság meddő, úgy értve, hogy mindkét fél az. Az europid férfiak nemzőképességének viharos zuhanásának is gazdag a tudományos és népszerű irodalma.

Különben én nem vagyok annyira hiú, mint mondjuk egy szájjalliberális újságíró, bánom is én ha lehülyeségezitek, baromságozzátok vagy hazugságozzátok valamely állításomat.

Hamvasról csak annyit, hogy a kortársak hazugozták meg tizenegyedikírózták meg hazugozták

viszont az élet igazolta, hóttreál minden amit írt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.08.24. 01:43:30

@Frick László Emlékzenekar:

megint mennyire kibaszott ostobán és korlátolt baromhoz méltón érvelsz

potencia vs meddőség

két dolog

semmi közük egymáshoz

meddő faszinak felállhat a fasza

napi ötszöri menetre képes méretes lófaszú is lehet meddő

tényleg nem jövök ide többet mert semmi értelme

nem csak aljas lettél vénségedre, de teljesen hülye is

:(((

2016.08.24. 13:18:55

@Frick László Emlékzenekar: A bevándorlók ilyenirányú állítólagos képességeiről Czeizel munkásságában nem találtam adatot. De hát ha a Mester hozzáigazíthatta a valóságot a Mágia Szutrához, a Picsaember Szutra is elbír ennyit.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.08.24. 14:21:39

@nagyjoco: amúgy miben tódított szerinted Hamvas? Annyira nem ismerem a munkásságát, de kíváncsi lennék.

2016.09.01. 13:17:14

@Dinamuki: "A zsenit a hindu hagyomány nagy magatartásnak (mahamudra) nevezi. A zseni a jellegzetes
szörnyeteg, aki semmi egyéb, mint kolosszális púp. Aránytalanná lett ember, akin egyetlen tehetség
abszolutisztikusan és terrorisztikusan uralkodik, s az egész ember a zsenialitás őrületének (bűnének,
betegségének) szolgája. Ez a tény a történet zseniális emberein tapasztalatilag ellenőrizhető. A
zseninek persze más értelme is van és erről mindjárt szó lesz. Itt most csak azt kell hangsúlyozni, hogy
a közhelyszerűen zseninek nevezett nagy magatartásnak üdvértéke negatív. "

A mahamudra annyit tesz, Nagy Pecsét.
Erről a látásmódról van benne szó (Ken McLeod fordítását ajánlom):

www.naturalawareness.net/ganges.html

Hamvas pontosan tudta, hogy itt csúsztat, tódít - hazudik. A kérdés,ezek után hogy lehet benne megbízni?

Fenehorizont 667 2016.09.02. 13:05:57

@Frick László Emlékzenekar:
ugyan, nem jártál te még négerek között. itt pesten elég sok van. mondjuk picsiz and krímben, morrisonsban. van egy speciális réteg a magyar nők között, akik rámennek a négerekre, de azok általában olyanok, akibe akkor se raknám a faszom, ha kényszerítenének fegyverrel. na jó, akkor talán.

egy kanos néger estéje úgy néz ki egy ilyen szórakozóhelyen, hogy legalább 32 nőhöz odamegy törzsi jellegű, vagy a fasztudjamilyen tánccal, és leszarja, hogy pl. ott vagyok-e én, vagy bárki más férfi. megy, rázza a seggét és bámul. nem kommunikál, csak néz és megy. miután a 31. nő is lekoptatta nagyon nehezen, a 32., jellemzően valami baszatlan rémálom elmegy vele hajnalban.
ami vonzó lehet bennük, hogy a kevés agy és a magas tesztoszteronszint olyan határozott kombinációt eredményez, amelyik -az egzotikumhoz való ösztönös vonzódás kisebb mértékű ráhatása mellett- a sok filozofálgató, meg toporgó, általuk elérhető kategóriába tartozó fehér csávó után igen kontrasztosnak tűnik egy ilyen szerencsétlennek, aki csajoseste keretében visítva megy le 'ma-este-pasizunk' bulira a szintén ronda barátnőivel. a nagy fasz csak utólag hab a tortán, amikor büszkélkedhet, hogy az alatt a 3 és fél perc alatt mit művelt vele otthon az az egzotikus ember.
a barátnőmnek van egy barátnője, aki gyűjti a négereket. csak négerrel baszik. néha arabbal, kevesebbszer cigánnyal, de fehérrel soha. mindig egy vagy maximum 2 alakalomra megy el velük, és havonta 3-4-gyel. azt hiszem, ez súlyos önértékelési zavarokat jelez - természetesen nem a négerek részéről, mert nekik ilyen gondjaik nincsenek. na, ezek a nők a népesség olyan 2-3,2 %-át tehetik ki, becslésem szerint. úgy is néznek ki. a négerek ezt úgy hívják, hogy "easy target". és tényleg. általában kövérek, és tényleg majdnem minden esetben szőkék. valószínűleg az ő sztorijaikban a négernek tényleg mindig áll a fasza, mert a nemnégerek közül csak olyanok jutnak nekik viszonyítási alap gyanánt, akik ilyen omegahímek, és csak akkor áll fel nekik, ha otthon kiverik - ha igazi nővel találkoznak, ledöbbennek és felsülnek.

én pl nem szeretem a négereket, mert mindig bepróbálkoznak először a jó nőknél, hatszázeredjére is, ugyanazzal a lendülettel. annak ellenére emelem ki őket, hogy nyilván nem csak négerek között van ilyen típusú, de tény, hogy azok között jóval több. ha baszni kell, akkor baszni kell. gondolom, náluk afrikában szociokultúrálisan így van rögzülve, és nem érti, európában mit zavarkolódik ott a kiszemelt áldozat.

(egyébként ha ilyen emberrel találkozok, fajtától függetlenül, toleránsan -mindenki sajnálatára- kénytelen vagyok odamenni hozzá, és metakommunikálva tudtára adni, hogy be fogom törni a fejét, ha sokáig ott bassza még az anyját. általában elmennek; néha könnyeben, néha nehezebben. a priuszomat is annak köszönhetem, hogy régebben volt, amikor igen nehezen ment volna el onnan valaki, ezért megmutattam neki egy söröskorsót, rendívül közelről.)

hogy a faszuk hogy áll fel és hányszor, azt nyilván nem tudhatod, csak tökéletesen illeszkedik ez a fantáziád abba a nyuszimuszi szemléletbe, amikor a saját fajtádat értékeled le egy erősebbnek ítélt másikkal szemben, mert így van mire fogni majd az esetleges alulmaradást.
de ha van erről szakirodalmad, szívesen olvasom. lehet külföldi nyelvű is, majd lefordítom netes fordítóval. élettapasztalat másodkézből, azaz jóismerőstől is jöhet. elsőkézből nem hinném, hogy van ilyen sztori :D
amennyiben ilyet nem tudsz mutatni, akkor kénytelen vagyok azt gondolni, hogy simán csak hazudsz, hogy a prekoncepciódat alátámaszd valamivel, amit úgysem tud leellenőrizni senki, akit, vagy aki ismerősét nem baszta meg még többször néger, ugyanis az ide kommentelők között ez a réteg minden bizonnyal teljesen elhanyagolható.

a spermiumok száma és a faszfelállás közötti összefüggést ahogy nézem, már leírta hannibál.

2016.09.03. 09:17:20

@Frick László Emlékzenekar: @Fenehorizont 667: igen jól szórakozom rajtad, és Dudkón is, mivel nálunk meg van néger a családban (nem, nem az én férjem).
Szóval, Dudkó, aki fantáziál a négerekről, te, Fenehorizont, aki mondjuk szórakozóhelyen lát egyfajta típust..:D
édesek vagytok :)

2016.09.03. 09:18:49

@Frick László Emlékzenekar: @Fenehorizont 667: hímtag méretéről és működéséről nincs infóm, karácsonykor nem szoktunk a hal felett ilyenekről beszélgetni, tudjátok, úricsalád :D

Fenehorizont 667 2016.09.03. 11:51:14

@Lujza S.: általános iskolában 2 néger osztálytársam is volt. sztem a környéken lévő akkori összpopulációt rakták oda hozzánk :D de máig jóban vagyunk, és ők egyáltalán nem ilyenek, amiket fenn leírtam. csendes, jó humorú, cinikus és okos kölkök voltak, az egyik azóta már valami hr-pr-qr-zr-menedzser londonban, valami baszomnagy multinál.
pesten rengeteg néger tobzódik az éjszakában, úgyhogy asszem, az én képem róluk jobban okot adhat egy általános képre, mint a te egyszem családtagod.

Fenehorizont 667 2016.09.03. 12:36:13

@Lujza S.: nagy a faszuk. a négerbaszó lányismerősöm azt mondta, h 20 centi alatt nem látott még négerfaszt, és sztem dugott már vagy hússzal, mióta pesten lakik.
a működése szerintem teljesen olyan, mint bármilyen faszé a földön. de ha visszajön amerikából (mit művelhet ott, te jézusatyaúristen :D) a lány, akkor esküszöm, konkrétan rákérdezünk majd, hogy tapasztalt-e valami különlegeset a négerpéniszek terén.

Fenehorizont 667 2016.09.03. 12:38:45

@Fenehorizont 667: bár, az meg azért nem lesz hiteles, mert fehéremberrel sztem kb egyszer dugott életében. az kevés viszonyítási alapnak :D

2016.09.03. 12:46:54

@Fenehorizont 667: kizárólag antropológia szempontból vitázok veled
a néger az nem olyan jól körülhatárolható csoport, mint mondjuk a japán
néger a pigmenus is, a kenyai fennsikon született 45 kg-os maratoni futó, a jamaikai csupaizom 190 cm magas sprinter is...az erős pigmentáltságon belül, mármint, hogy barna, pont annyi különböző típus van származás szerint, mint ahogy egy fehérnek nevezett is lehet alacsony, barna olasz, vagy fehérbőrű viking

Fenehorizont 667 2016.09.03. 13:12:58

@Lujza S.: a néger az, akire rátekintvén a következő megállapítással nyugtázom a látottakat: "ez egy néger".

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.09.03. 14:10:19

@nagyjoco: köszi! Tényleg úgy néz ki, hogy benézte az öreg. Ez a vers is jó, szeretem az ilyen buddhista meg zen dolgokat.

2016.09.03. 15:59:29

@Fenehorizont 667: igen, az a néger. Aki mint írtam lehet felnőtt férfiáként 140- 220 cm magas, 45-130 kg, feketés bőrű, kávébarna bőrű...stb vallása szerint törzsi hitű, mohamedán, keresztény..stb
hát, ha neked mind egyformák, az jelentős látás és érzékelésproblémákat vet fel.

Fenehorizont 667 2016.09.03. 16:34:43

@Lujza S.: én azt nem írtam, hogy egyformák, csak azt, hogy el tudom dönteni, ki a néger. de ugyanezt meg tudja cselekedni rajtam kívül még olyan 6-7 milliárd ember.

jó, biztos van olyan eset, amikor nem egyértelmű, mondjuk kétszázezerből egynél, de az már a haladógondolkodó hülyepicsáskodás, meg a 0,1 %-ot kitevű kivételekre mutogatással egybekötött egyrészt-másrészt-ezés terepe, amit átengedek inkább neked.

2016.09.04. 08:43:08

@Fenehorizont 667: De itt most nem azon vitázunk, hogy el tudod-e dönteni. Igen, nyilván ránézésre el tudod dönteni.
Arra írtam, hogy sokféle lehet, hogy NEM egyformák. És mivel megjelenésükben nem egyformák, nyilván genetikailag sem egyformák, plusz az erősen különböző családi háttér...szóval, hogy miért viselkednének tök egyformán.

Fenehorizont 667 2016.09.21. 15:05:41

@Lujza S.:
én csak annyit írtam, hogy el tudom dönteni, ki a néger, erre jött itt a blabla, részedről azt feltételezve, hogy én nem szarom le kurvára
a négerek különbözőségeinek mikéntjét, a családi és genetikai hátterükkel együtt.

2016.09.25. 09:16:09

és az gondolom megvan mindenkinek, hogy melyik cukrászdában látták Sorost Gyurcsánnyal meg két szírrel kávézni pár nappal ezelőtt ......ja, meg ott volt a Juhász Péter is

Frick László Intézet 2016.09.26. 12:37:07

@Lujza S.: Kinek mi gumicukor a fincsi. Ki ezt csócsikálja, ki azt. Ki kit látott kivel. Vagy mit állít és akkor cáfolja, hogy bezeg az őismerősei mind és ha az ő összesen öt ismerőse, akkor pthiha a 10000 betanított bontómészáros élete Bezzegnémetországban.

Frick László Intézet 2016.09.26. 12:44:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sehol nem állítottam összefüggést a potencia és a termékenyítőképesség között ezeket te csúsztattad össze, hogy ezzel a jellegzetes indekszes csúsztatással hülyeséget találj ott is, ahol nincsen.

Tőlem független tény az, hogy az europid férfiak magszáma (egy ejakulációras számítván) zuhanóban. Majdnem lefeleződött 40 év alatt -írja ezt Dr Cze4izel is többhelyt.

Sehol nem írtam olyat, hogy ez az europid MÁSIK bajával az impotenciával összefüggene.

Az europidoknál a nők termékenyülőképességével is egyre több a baj. Meg amúgy ez a "fejlettársadalmak" baja is a helytelen táplálkozás, stresszes életmód dohányzás egyebek...
Hannikám ezek nem különleges információk eléggé közhelyszerűek és egy átlagértelmiséginek illik erről tudnia.

Hannikám agyon akarsz vágni és feszt a lendület, a hol is lehetne a most elkapom a gecit. Amikor rám akarsz sújtani a bunkóddal, ne siess, mindig még egy verset gondolkodj... próbáld túltenni magad a szent harcon, azon, hogy MINDENÁROÖN egy rojatt orbányistával mán leszámójjá.

Lehet ha gondolkodnál... tgöbbet... még arra is rá tudnál jönni, hogy rajtam nehezen élheted ki az orbányellenes szennyharc élvezeteit

2016.09.29. 09:58:16

@Fenehorizont 667: "a néger az, akire rátekintvén a következő megállapítással nyugtázom a látottakat: "ez egy néger"."

Szörnyen elavult gondolkodásod van. Hadd segítselek ki egy magyarázóü ábrával, ezen logika elsajátísával te is egyszerűen el tudsz majd tajékozódni a jövőben:

raerunk.blogrepublik.eu/files/2016/04/Donci.jpg
süti beállítások módosítása