Miközben a magyar stréber jógyerekek még a Wilkommenspolitik brand-jének fényezésén és Tante Angela face-ének nyalásán szorgoskodnak, az orbáni-ökörmód kérlelhetetlen & következetes Tante már Macedóniánál lefékeztette a migránsokat. Még polkommrizsáznak és trükköznek a rugalmas elszakadás műveleteiben a kvótázással strébereink -ami kb akkora bullshit, mint Orbánék kerítéssel való migránsmegállítása.

"Baszakodik ez a malacka, hát nem szégyelli magát? -mindössze a szaros mellsőlábamat kéne beengednie!"

http://europedecides.eu/wp-content/uploads/2013/08/Schulz.jpg

/Az okos Farkas a buta mesebéli félős malackáról, é.n./

Azonban a ruháiból időközben kifogyott és arcát hátsótermeiben magán-néniként folyamatosan dagadtra bőgő Angela  Tanté-nak csak ki kéne már állnia végre és fejlettaéjraópeor őszinteséggel   a Németországba szédített menekültek bocsánatáért esedezni és megkérnie őket, hogy várjanak egy kicsit...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr978429400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.03.01. 10:27:07

Nincs B terv:

www.zeit.de/politik/2016-02/angela-merkel-anne-will-fluechtlingspolitik

Nincs szembenézés, nincs önreflexió. Inkább fulladjon bele az egész EU a migránsokba, inkább robbanjon ki poglárháború, de ők akkor sem változtatnak semmin. Az a szót, hogy Entschuldigung, nem is ismerik. A Verzeihung -ról már nem is beszélve.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2016.03.03. 11:57:19

Nemzetkarakterológiai sztereotipizálással könnyen arra a következtetésre juthatunk, hogy a németek ezúttal is ki fognak tartani a végsőkig a vezérük mellett és harmadszorra is romba fogják dönteni Európát.

Frick László Intézet 2016.03.16. 11:30:43

@nagyjoco: Bezzeg a románoknak megint több az esze. Nem utasítják el a kvótát. Elvileg 300 főt fogadnának. Már 15 fő kvótaszírt be is fogadtak, kb fejenként 3-4000 €-ért vállalták, hogy kvóták lesznek.

2016.03.16. 12:15:23

@Frick László Intézet: de itt most oviéknak kurucabbaknak kell lennie a kurucoknál, különben a jönnek a dzsobbikok - legalábbis ettől félhetnek, amikor ránéznek a szent felmérésekre.

Frick László Intézet 2016.03.17. 12:18:47

@nagyjoco: Orbán um. "'klasszikus politizálás" címén hibát hibára halmoz, de a legtöbbet akkor ront, amikor a "jobbik vitorláiból a szelet akarja kifogni" . A jobbik szavazója, ahogy amott írtam, nem sokat filozófál Orbán "klasszikus politizálásán" hanem büntetni fogja a Potrohás Cigányt. Egyetlen egy jobbikos szavazót nem képes Orbán visszatántorítani. Viszont tele van a fidesz joibbikos érzelművel, aki csak képmutatásból, mert a FIDESZ csak egy "kulturpárt" képét mutatta... szégyellt a sok bunkó, műveletlen -tudatlan félhülye közé beállni... De ha Lázár egyet gondol: lesz a jobbikban értelmes. Most már a HírTV is jobbikos és a Magyar nemzet is a Jobbiknak tol. Pénz is lesz a Jobbikban. A 444-es agymosók nem értették, Lázár mit kvaterkázott Orbán évértékelőjén, hosztesszkedett Csányi körül .. hát pedig ennek az az üzenete, hogy lesz pénz a Jobbik körül. Márpedig akkor les sisere is! Lázár körül rakásra vannak az értelmes fiatalok, akikból a Jobbikban Dúró Dórán kívül senki se.

Mindenki a Jobbiknak tol és ha bejön a Lázár-Vona kormány, lesz majd álszent nyavalygás :D

Frick László Intézet 2016.03.17. 12:23:14

@nagyjoco: Ovi korszerű, modern politizálással, rugalmassággal többre menne. Engedésekkel. Pl a kvótaügyben román módra többet nyert volna 300 migráns vállalásával, mint amit a Jobbik az ezen rugózással árthatott volna.
A rezsicsökkentésnek kb annyi értelme volt, amennyiszer a jógyerekek agyát felbaszták vele. Dr Antall már megtanulhatta volna a mórest, hogy köszönte meg neki a nép a klasszikus engedményeket. Bezsebelték az Antall-nyugdíjat és visszaszavazták az MSZP-t.

Orbán rendszer kívül belől dől-borul. Olyan belsőellenségei vannak... többet ártanak neki, mint Simicska. A boltbezárásos cuccon lehet szemlélteni, hogy az orbáni rugalmatlanság mennyire romboló.

2016.03.17. 17:36:39

@Frick László Intézet: Lázár-Vona kormány? Izgis lenne. Főleg Lázár múltjával.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.04.22. 15:02:59

@Frick László Intézet:

Sovány "yellow uygur +teuton" mixtúra,

a pohos "nemcigány" európai vezető politikus lesz az Ő, MAGYARI, XENOFÓBIÁT kihasználó és a JOBBIK.-ot porba döntő,
ám fél Ojrópát maga mögé állító politikájával.

A FACEBOOK Angie-oldala - udvariasan bár, de - ángolul mckapta, ami jár őneki....

De már Maaaartin Schulz durva lebaszást kapott, többször és nem is röviden.

Csakúgy, mint Junckers.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.06.16. 16:06:15

@Frick László Intézet:

Tegnapelőtt, vagy péntek óta EGYET SEM KÍVÁNNAK BÉFOGADNI a NUSTIU-k!!!

Mondá - a szász államelnökkel való trágyálás után - az Oláh Miniszterelnök!
süti beállítások módosítása