Ó, imádom az olyan politikai szózatokat, amikben az XXX gyerekek csak vagdalják, az YYY gyerekek viszont kizárólag gyógyítják a gólyalábakat.

Ism.: a politika nem a jelen történelme, hanem a jelen történelmének elhazudozása a valóságból -és még szerencse, ha csak a réthorika eszközeivel.

Ism-ism.: A politikaikommunikáció pedig a politikai hazudozás elhazudozása a jógyereksajtó műalkotásaiban a legklasszikusabb szájbarágó [ez egyfajta indexiánus stílusözön] népnevelő stílusban, a legmesszemenőbb szelektív ténykezelés közepette, A "jobbereknél van a sorosozás, mint szalonzsidózó művelet, amivel nyílt zsidózást tudnak egy rétegből kiprovokálni. Ehhez hasonló, de sokkal művészibb és kifinomultabb módszert figyelhető meg a 444-en Kasnyik művészúr előadásában a tegnapi adásban. W. magyar óriásvállalkozó, aki kilobbyzott valamit a kormánynál, persze magafelé hajló szentkezével, ugyanis kamionsoőr hiány van s a vállalatának kellenek a kamionosok, Kasnyik művészúr a lelkes hangulat fenntartására bedobta, hogy ez a wállalkozó a miniszterelnök barátja... és már működik is. A cikknek különben úgy a fele ha igaz, de nem ez számít, hanem a felhívórész -mint a sorosozásnál.

ism-ism-ismTkp az a baj a magyar újságírással, hogy képtelen leszokni a politikacsinálásról. Ami itt a politikaikommunikációs katonáskodást jelenti. Mindig van valami Szent Feladat, ami miatt az igazmondást fel kell függeszteni. Míg az igazmondás a politikus halála (az igazmondó politikus akkora nonszensz, mint a focista, aki sajnálja a labdát s nem rúg bele...) addig a MÉDIA feladata a valóság változtatás nélküli közvetítése lenne. Azaz a politikával SZEMBEN a jelen történelmét KÖZVETÍTENI. Ezt azonban nem kapjuk meg. Az egyikoldal féligazságokat közöl polkomm rizsákban, ezzel szemben a másikoldal pollkomm rizsákban féligazságokat közöl, A naív ember fogja ezeket a féligazságokat és összepasszintja -de ekkor is csak féligazságokat kap.

A szájával persze minden csatornamunkás a függetlenségéről hazudoz -de elegendő csak a termékét rendszeresen fogyasztani és hamar kiderül hogy kiknek dolgozik: akik nem kapnak vagy nem olyant a szórásból,

Azt már még a múlt században az Élet és Irodalom fölfedezte, hogy a sajátoldalról ki kell válogatni bojóccokat és azokat díszpintyként baszogatva tettetni az oldalfüggetlenséget. De azért ha az ember állandó ÉS olvasó volt, jól körül tudta rajzolni az igazi (a régi) SZDSZ-en belüli frakciót, az MSZP-ből pedig a Gyurcsányon bábáskodó Vitányi Ivánékat akiknek dolgozott az ÉS.

A 444-nél ugyanígy megvan. Jó, minden 27-ik orbángecizésre kap egy jizzt Tóbiás meg az MSZP, hiszen egyébként agitprop feladat az MSZP széjjelkúrása is (ami még persze széjjel ~ható benne...) minden 87-ikre kap Schiffer is... (Drogos Bernadett viszont nem!! ezt figyeljük meg!) ... de aki állandó olvasója a 444-nek, az előtt jól kirajzolódik, kik a bánthatatlanok a 444-nél. 



A jóoldali sajtó fő küldetéstudata Hitler Sztálin Musszolini GömbösGyula Kádár Rákosi Cigány Escobar Focialista Stadjonnyos Viktor letétele -immár 17 éve nyiltan de lényegében 21 éve. Most is pl a menekültválság közvetítésében összesen arra néz a jóoldali sajtó, hogy A Cigány-nak mit használ (vagy árt) ez. Megint összesen két verzióra van sikamikálva a téma és ésszel nem lehet beszélni erről. A Cigányék agitpropjára kizárólag wilkommeniánus merkelmosogatás lehet a mondolat. Közben meg történik, ami történik. Ugye, ha politikailag is végiggondolja a Merkelschaft a szírteremtést, akkor meg se szólal és akkor a menekültek eloszlása is más és az összetételük is inkább megfelel az elinduláskorinak és talán többen őrzik meg papírjaikat és hajlandóak regisztrálni. Ezt a politikai hibát a Merkelschaft nem hajlandó beismerni és a minapi kelet-európaifikázás pedig ehhez tartozó agitprop, És a 444 ezt az agitpropot küldetéstudatosan tolja, Ha pl csak az index.hu val összeolvassuk, ott legalább próbálnak a látszat szájának is adni...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr677951638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.09. 10:36:41

ism-ism-ism ISM

a politika helyett a vélt politikaikommunikációról szemellenzős küldetéstudattal blogolni pedig önmagunk szájjalkényeztetése

2015.10.09. 11:22:14

Létezett valahol valaha független média a világtörténelem során? Nem arról van szó, hogy a média eleve a hatalom hatalomfenntartó rendszerének a része, ezért eleve reménytelen a függetlenséget elvárni tőle?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.10.09. 12:31:43

!!!444!!!

2012 óta megháromszorozódott a költségvetésből a sporttámogatásokra fordított összeg, írja a Bors. A lap számításai szerint míg 2012-ben a teljes költségvetés 0,4 százalékát fordították erre, idén már 1,3 százalékát, összesen több mint 227 milliárd forintot.

Miheztartásvégett: a rendőrségre egy évben 254 milliárd forintot költünk.

ja, a bors meg a 444 kurvaanyját
ki merik számolni, meg merik írni

2015.10.09. 14:31:58

:DDDD

és mikor a nagyváradi kupleráj kurváit a mádám sétára kötelezte (mivel kezdett a fenekük elhájasodni..) szembetalálkoztak a Szent Teréz egyházi gimnázium végzős leányaival. A mádám meg a lányok irigykedve néztek végig rajtuk, majd a mádám sziszegve megjegyezte saját csibéi felé...nézzétek már, mekkora kurvák.... :D

AnyaMaya 2015.10.09. 22:04:01

"A Cigányék agitpropjára kizárólag wilkommeniánus merkelmosogatás lehet a mondolat. "-,kiemelten.Szégyen ,hogy TE is olyan setét vagy ,mint amilyen választékosan rasszista G-CI .

2015.10.10. 08:40:19

bkvfigyelo.cafeblog.hu/2015/10/09/cof-os-kamutanarok-vedik-a-3-as-metrot/

:)))))))

küldetéstudatos agitprop :DDDD
Amúgy tényleg, miért nincs már itt egy jó kis cikkcsi bájerzsoltiról, bencsikről, a nyolcnyolcnyolcról, cöf-ről, mint küldetéstudatos agitprop ?.....a hozzászólásnak volt még további része, de elküldés előtt töröltem. Egy ingyenkomisszárral minek vitázni.
Legalább azt vedd észre, hogy milyen röhejes vagy. Ezért az orbánnyalásért mást legalább megfizetnek. Bájerzsolti meg bencsik, meg a nyolcnyolcnyolcas fiúk nem ingyen égetik magukat szénné :DDD

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2015.10.10. 14:01:46

A jógyereksajtó Donald Trumpot se szereti, úgyhogy ha majd valami csoda révén mégis megválasztják, akkor vajon hogy fognak rá reagálni?

heki 2015.10.13. 09:09:00

Ellencsapás: Na, dudi, itt egy elegáns cikk a 444-ről.
Akiről szó van benne, egy kedves, szimpatikus, intelligens ember és az ő sikeres életútja.

444.hu/2015/10/13/young-v3

A cikk után utánanéztem még a cégnek. Puzsérista indulataim támadtak.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.13. 23:45:01

Bár te, Matyi, baxol a küldetéstudatos ideológiai csapásmérőkre és MEGVETED AZT , aki nem csak "szájjalcsináló", TE látens fidesznyik, aki f-i házából orrbányászik,

te, TEEEE megvetsz engem mert én TETTEL csinálom.

Te egy birka bunkó vagy és szájjalcsináló.

Hallom, hogy korábbi blog-cimboráidat is TETTEL leszarod.

No, kisfiam, állj az én srapneljaim elé: a szavakat vér fogja követni.

Te bamba, krypto-antiszemita, szociográfiai cigányverselő, Lázár prófétája, miközben Vitya alig várja az ürügyet, hogy Lázárt kirúghassa,

egy zárvány maradtál Gyurcsány rémunalmából.

Puzsér .....lábasfejű mélytengeri jászmagyar atyafi.
Le van szarva.

A 444.hu után ott a 888.hu /Orbán, aTV2, superTV2 és a pro 4 teljes egészében Vajnáé lesz, már kész az ügylet, ergo Viktoré.

A Napi Gazdaság lépett a MN helyébe és jött még a Magyar Idők, de maradt az Echo, Magyar Hirlap, Heti Válasz, és a HírTV is nemzeti-konzi, de Símacska a MÁS KORRUPCIÓJÁT UGATJA KI, míg évtizedekig ő volt a mutyi császara.

A sokszínű blogvilág és az eszméletlenségek katyvasza elveszejti a XX. század végének ideológiáit, de ezek a törp NGO-k sohasem nyernek választást.

Csupa zsidó geci.

Meg hülye posztkomcsi traktoros, aki 65 évesen jön rá, hogy voltaképp ő mindig is Fideszes volt és a pártvezetés főembere meg a Lutheránus Egyháznál szervezőtitkár.

S az enyémek az 1980-as évek neolibsi és gruppenparty-pia-drog agglegényeinek (Nyugat)mai yuppie megfelelői - mégaszongya - "MAGYAR (!) NEMZETI (!) KONZI (!) és még keresztény jógyerekek.

Mert az én gondolataim a menők a kormányhivatali csicskás öltönyösöknél, önkormányzatoknál, tán még a pedagoigoszoknál is.

Ehhez igazodik a Zoszkó-féle, és Baynau lelép, Gyurcsány meg már tényleg egy senki.

Ellenség nincs.
Majd KERESEK!

Itt vannak a kúrdok, akik nem törökök.
A "befogadó" frabncúzok és németek.

Az önvédelemből le-tömegggyilkolandó muszlim arabok. (A törökök NEM!)

Soros Gyuri. Hogy felülről Gábriel, alulról Azazel szálljon rá.

Megyen még a kupakolás, vénember? Agyad serkentyűi műxenek.

"Elfelejtettél", mert én AMIT ÍROK, AZT MEG IS TESZEM!

Dr. Réti bukott kamaraelnök semmit sem írhat jogszerűen rólam, mert AKKOR még Dr. Bánáti volt, és nekem aztán Chikán és Matolcsy, utóbbi kétszer, 2006-tól meg ingatlanoztam a Szondi utcai irodámban.

De ez mindegy.
Már járni sem tudok, sokszor. Az ESZME fegyverrel védendő meg. A HAZA, a NEMZET.

Minden más a baszásról , zabálásról és piálásról szól.

DE AZOK AZ ESZMÉK félholtakat támasztanak föl, lúzerkám.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.13. 23:52:35

@Lujza Steinmann:

De nagy fene köd ült a kend arcára!

Kiugrott magából a patás, kecskeszarvú szamáriai!!!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.14. 00:04:05

@Lujza Steinmann:

A felhozott táémák, nevek, jogintézmények a MAGYAR NEMZET, mint egyedi kulturális egység körébe tartoznak, ergo az ENYÉMEK.

Te maradjál a "beltenyészeti kiválasztottfaj gettójánál, úm.: Lipócia, Új-Lipócia, Erzsébetváros. PUNKTUM!

Ha a Hortobágyra vagy Bugacra nézel, jusson eszedbe, hogy ott szűk szavú , összevont kun szemű, fokossal fölszerelt férfiak, pálinka és fokhagymás szalonna szagúan NEM BÍRJÁK AZ IDEGÖNYÖKET, no, instállom.
Ott neked semmi keresnivalód.
De Erdélybe se, stb.

2015.10.14. 01:14:23

@TarZerind: A nemzet fegyverrel és ÁGYÉKBÓL védendő meg. Sok kicsi magyar sírő csecsemő, sok kicsi fehér ember. Itt buktuk el.
Igazságni vannak kendnek - csak a halott a muzulmán a megbízható muzulmán. De ha legyilkolnánk mind, sem lenne már esélyünk. Kihalunk - a ráktörő idegenej csak a felgyorsítói, de nem az okai a folyamatnak.

2015.10.14. 18:04:10

@TarZerind: szia Pali :D
Én egy budai úrinő vagyok, mint tudjuk, nem lipóciai :D
Egyébként meg, a nemzet veszte orbán lesz, a diktátorok előbb - utóbb mind beleszerelmesednek önmagukba, és NEm tűrnek kritikát, nem tűrnek ellentmondást, náluk okosabb semmi sem lehet, mindent le akarnak tarolni, ahogy itt fenn Matyinak említed (vajna és hasonló cirkuszi kurvapecérekkel)...minden trendnek ott az ellentrendje, a mostani szerzésivágyas, erőszakos, ultrakonzervatív, szemforgatóan és undorítóan álkeresztény kurzust a digitál-hippik fogják követni, orbán elmehet a picsába, rogánostul, vajdástúl :D Ja, megvette a tévét. És ki fogja nézni? :D
Ez a göbbels - féle progaganda minisztérium is, hát szerinted Dudi mikor veszi észre, hoyg kár itt politikai fejtágítást tartania, van erre sokmilliárdért egy szervezet. Az viszont igaz, hoyg leszarja a régi barátait. Azt tudom mondani, egy darabig van még türelmem, aztán majd én is leszarom őt.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.16. 15:13:02

@Lujza Steinmann: Na, tudtam én, lágymányosi az olyik félzsizsi! Csak.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.16. 15:22:17

@Lujza Steinmann:

Bayer Zsoca a HAVEREM, úgy izéljen kend!

S folyton székely fiatal nőket vesz el, vagy magához.

S gyönyörűséges az új "Egymillió lépés..." általa írt, rendezett, Mécs Károllyal narráltatott filmsorozata.

S NEM, nem maradnak a gyönyörű zsinagógák, némely romosan, de már újjáépítési tervvel, nincs a szép polgári életről elhallgatás, ahol sváb, bunyevác és zsidó egyképp emberi méltósággal volt polgára a Hazának.

De nincsenek eltagadva az emancipáció után álságból megmagyarult anarcho-liberális és bolsevista zsidók sem,

akik nem a NÉMET Munkásszervezetek agyas beilleszkedése útján, hanem sivatagi berber oroszlánként, minoritásban a TOTÁLIS VILÁGI HATALOMRA TÖRTEK - és véres fejjel menekültek!

Lujza, maga egy mesümed.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.16. 15:33:10

@nagyjoco: Igaz.

Mi a 80-as ávek első öt évében kúrtunk összevissza, de egyetemisták voltunk és akkor a gyerek akadály volt. De aztán ki-ki képessége szerint...

Azonban úgy 1995-re a HÁZASSÁGOK helyébe együttélések, ha élettársként, az még a jobbik eset, következtek.

A YUPPIE-style a segédmelós-takarítónő kapcsolatra is kiterjedt.
S ez a Nemzethalál Vörösmarty-féle rémálma belátható.

S nékem, nékem, Magyarok Istene, nagy a bűnöm: mert csak egy van, miközben a magomat könnyű asszonykákba veszejtém....

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.16. 15:40:15

@Lujza Steinmann:

Buta maga, Kend.

Egy hete volt értelkezezlet Orbán utánra - mert jó esély van Orbán EU-funkci kinevezésére, EPP és a többijobboldali , széljobb pártok, akik ÍGYEN tönbbségben vannak a luxemburgiaknál....:-D

De nem zárható ki Áder EU funkci-sága és akkorOrbán Közt. Elnök =dzsula-kündü) lészen.

ME tán Varga Mihály, de mindenképp egy alapító tag. Vagy POKORNI - miért ne???

2015.10.17. 08:10:16

@TarZerind: Pali, ha lehet választani, akkor rúgjuk már seggben orbánt, és jöjjön egy olyan, aki kevesebbet lop. Ha jól tudom, még Kövérlaca is összerántotta a bajszát minap, hogy "túl fényűzően élnek" egyes fixx-es fiúk...és hát...ugye miből is. Legyen egy gyerektelen fideszes a főnök, Orbánnak ezt a sok gyerekét ha mind kistaférozzuk úgy, mint a lányát, csődbe megy az ország.

A tv2 ügyön roppant jól szórakozom :D
Simicska olyan, mint Piszkos Fred, lesznek itt még meglepetések :DDD

2015.10.21. 16:41:57

A keítéselelenes agitprop hazai ágenseinek/behülyítettjeinek figylelmébe:

index.hu/kulfold/eurologus/2015/10/21/merkelek_a_spanyol_keritest_dicsernek/

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.22. 22:03:00

@Lujza Steinmann:

Símacska helyett Andy Vajna lesz a tulaj,
Sínmacs inkább csak strohmann.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.22. 22:09:04

@Lujza Steinmann:

Igen, a "NEMMINK", nem az ősiségi (avíticas) jogú fideszesek a semmiből jöttünk és volt (van!) tartásunk.

De a 30-45 közöttiek már YUPPIE-k.
A faszom beléjük. S mind HÍM!

Ezek nem tudják, hogy az 5,7%-hoz képest MIT NYERTEK,
s legyenek is börtönbüntetések!

Jelzem: Rogán és Lázár párhuzamossága a végtelenben sohasem fog találkozni, mert ez egy geometriai orrbitális elmebeteg gondolat, másrészt meg OV kivárja, hogy quasi jogszerűen KIRÚGHASSA a Lázártot.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.10.22. 22:11:16

@Lujza Steinmann:

Úgy viselkedik, mint egy félművelt pedagyógyult.

Nem ért meg semmit se, csak csivitel itt az ablak alatt.

2015.10.23. 09:39:24

@TarZerind: Pali, te melyiket csuknád le először? inkább vajnát vagy inkább rogánt? vagy egyszerre, és üljenek egy cellában? :D

2015.10.23. 09:41:05

@TarZerind: nem az a baj, hogy jólöltözött yuppie, hanem, hogy enyves a keze. A nagyfőnök rosszul öltözött volt kisz-es fiú, aztán az is viszi haza, ami nincs lebetonozva. Sőt, a földeladással már viszi azt is, ami le van betonozva.

2015.10.23. 09:41:36

@TarZerind: Mondd Pali, téged tényleg nem zavar, mennyit lopnak ezek a hímek?

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.11.10. 19:38:25

Akik lopnak és én azt megtudom, azt bé kő csuknya.

De nem a NEMZETI KONZERVATÍV (vö.: 1944 márc. 19 előtt, Alaptörvény!) ideológiát és az aszerint élő, működő és abból nem kihátráló MAGYAROKAT!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.11.10. 19:43:04

@Lujza Steinmann: Direkt volt rosszul öltözött, mert a jöl öltözöttek KISZ-esek voltak,
pl. 85-90 között az ifjóúkomcsi értelmiség szürke zakóban, sörétkék nadrágban, fehér ingben, piros nyakkendőben járt, de laza volt a haja (Bundesliga-frizura).

Ez olyan, hogy nekem sötét öltönym világos ing, nyekkendő elő volt írva.

De 17 órától farmer, bőrdzseki, fehér póló volt rajtam FEHÉR edzőcipővel.

Te a MÁSNAK LÁTSZANI VÁGYÁST rovod föl a Fidesz alapítóinak!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.11.10. 19:48:16

@Lujza Steinmann:

Orbán SOHA NEM LESZ kirúgva.

Benne lesz a Történelemkönyvekben.
süti beállítások módosítása