Senki sem tagadhatja: A Magyar Progresszió létezik. Nagy alakjai vannak a Magyar progressziónak, szellememberei, jelentősművészek, tudósok.

 

 

 

https://youtu.be/zW3TVXGfCNU

Fogok egy álkérdést, mint valami övegesprofesszora a Magyar Progresszió alapfokú iskolájának és ezzel a fasza kis álkérdéssel megmessem most a Magyar Progressziót:

Ugyan, mivel is van elfoglalva an block ez a díszes társaság. Jó, hát azonnal tudnék a mindjárt itt alant következő állításomra gyönyerő ellenpéldákat, a politikailag megfelelő & megbízható Weyer Balázs jógyerekújságíró pl a Magyar Rádió-ban népzeneifélórákat készít s ilyen minőségben a magyar progresszió kiemelkedő alakjának, a politikailag megbízhatatlan-gyanús bizonytalan és kétes megítélhetőségű Sebő Ferenc tanárúrnak  a munkatársa is.

 

https://youtu.be/UguhqVQovIM

A társaság zöme azonban -és még bátorságot, sőt, túl sok levegőt sem kell vennem ehhez a reá-mutatásomhoz- főleg azzal van elfoglalva, hogy a Cigány-t mint olyant végre már megdöglessze és kimúlassa a Magyar Valóságból.

Ez a gyönyörű történet még 1993-ban kezdődött, 1998-ban lett aztán tétje igazán és az eredeti verzó szerint mindössze két évig kellett volna a Takony Cigányt széjjelfikázni és már nem is lett volna útban 2000-re... Eredetileg a Cigánnyal, amikor még Takony volt főleg, nagyjábóél annyi baja volt csak a Magyar Progresszió embereinek, mint jelenleg az LMP-vel. Úgy körülbelül csak éppen útban volt nekik, afféle kis belső konkurrenciaharcnak látszik most innen oda visszatekinteni...

Nadehát, nem is a Nagy Múltja az érdekes a Magyar Progressziónak, a jelenén itt rágódunk naponta, hanem egy kicsit figyeljünk már a Magyar progresszió jövőjére is.  A Jelen Állásában úgy tűnik, hogy a Jók és Igazak most már hamarosan teljesen és végképp odabasznak A Vidéki Cigány-nak , annyi lesz neki.

Ezek szerint legkésőbb 2018-ra a Magyar Progreszió győzedelmeskedni fog? Végre A jók és Igazak kormányozhatnak már megint & üdvösen, ahogy tették azt 2002-2010. között is a Haza és Haladás ügyéért?

 

Hát, ezt azért így nem merném prognosztizálni. Bár ne lenne soha igazam, de perpillanat úgy tűnik, hogy a Jobbik Magyarországárt párt és Lázár János fognak jól kijönni a Magyar Progresszió diadalából. Azaz olyan figurák, akik még viccből sem hozhatóak össze a Magyar Progresszióval. 

A legszebbívű magyar szájak fognak itten rívásra állani és hullámozni és nyirettyűzni bánatkőhözbaszott bánathegedűkön a mérthagytuk, hogy így legyen-t.

"Ne ríjjá, beríja!"

/Dr Esterházy Mátyás vígasztalása a Fancsikótól felrúgott Pintának vagy a Pinta által orbabaszott Fancsikónak, 1953-1971/

 

A minap pl a Magyar Progresszió fenegyereke, Török Vidor egy óriásinagyot hazudott a saját PR-ja ápolása végett, mégpedig azt, hogy ma (tehát máma) a FIDESZ-ben mindenki Orbán kegyeit keresi. Ezzel az erővel kb azt is hazudhatta volna Török Vidor, hogy kötelező Orbánt bejelölnie a fideszeseknek a májvippen meg az iwiwen.

Ugyanis ma, azaz máma, azaz 2015. március 22-én a FIDESZ-ben mindenki már Lázár János kegyeit keresi, őt rettegi, imádja, neki engedelmeskedik és íróasztalától felpattanván állva írja alá a nagyember leiratát. Ki merem jelenteni, hogy ma már Orbán Viktoron kívül az egész ország, a Magyar Progresszió összes pártjai, aztán a nemdemokratikus pártok, pl a Jobbik vagy a FIDESZ-KDNP vagy az LMP emberei is jól tudják, hogy az Új Nagyember a FIDESZ-ben Lázár János. Egyelőre azonban a Magyar Progresszió fenegyerekei úgy lehetnek ezzel a ténnyel, nem kötik a hülye befolyásolható barmok orrára, hiszen mivel Lázár a FIDESZ gyurcsányja, tehát nekik dolgozik azzal, hogy amarról bassza Orbánt, belülről. Ez annyira zseniális felfedezés a Magyar Progresszió Léhűtőitől, hogy az a gyanúm támad, Dr Bubó is része lehet a Magyar Progressziónak.

 

2018-ban fog eltelni már egy negyedszázad a Magyar Progresszió életéből a nagyjából orbánbaszással és végre meg is fog érni a gyümölcse ennek a munkálódásnak, sőt, egész sárkányfogveteményese is.

Azt már jól tudjuk, hová ívelt Parti-Nagy Lajos költő pályája az orbánizmussal való küzdelemben, de mekkorát fog kunkorodni a Lázár János elleni mondolatokban??!!4!!?!4!!?,???

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr107290471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.25. 10:52:46

IDEVIGYÁZZON, maga Blaszfémia!

(Tudomásul veszem, hogy nem veszel tudomást rólamról.)

A "Progresszió" ab ovo NEM MAGYAR:

1902 után (szakadás a munkásmozgalomban, Bernstein -féle szocdemekre és a mongol (kalmük dialektus)-zsidó Ulanov (nota bene: az ulan, uljan a mongol nyelvjárásokban, amelyek valójában altayi törökök, VÖRÖS jelentésűek.....Nomen est omen.)
- tehát e szakadás után a Monarchia MAGYAR tag-királyságában erős szabadkőmíjjes és kommunista, illetve (ld. Szabó Ervin = Schlézinger Sámuel Ármin, akiről most ANARCHRONISZTIKUSAN a gróf Wenckheim Könyvtárat hagyják elnevezésében....:(, szefárdra hajazó ANARCHISTA, aki merényleteket elmélelt ki, s halála után SChwartz -Pogány Jószéf végre is hajtá nemzetünk Hérodotosza, gróf Tiszapista pizsamában agyonlövését,)
nos, a magyarellenes, királyságellenes, tőkésellenes, mind közül a legfájóbb, a bihari ökörhajcsár-ellenes (nemzetellenesség...) Galilei-kör, a "progresszív" neológ zsidóság, sőt, a hitehagyott világi zsidó progresszivitása, ami a KÖZHATALOMRA tartott igányt, pedig 1895-96-ban nem győztek magyarosítani és iparbáróik a Felsőházban "hun" nagyurakként asszimilálódni....

Kendnek, Valamilyen Intézet, totális tévedése szinte megbocsáthatatlan.
A progresszió MAGYAR EMBERRE nem jellemző.
A progresszió PUSZTÍT és rombol.
A progresszió ZSIDÓ.

Gondoljunk a Szent ADY mélységes hazaárulására, amikor nagyváradi oláh barátainak "odaígért" Erdélyt a Máramarostól Aradig! Na, mostmár kisebb a lohadásom Ady iránt. Az egy hülye, aki egy gazdag zsidó buxával hetyegett sok évig és közben Freemasonic lett és Ő, a mélymagyar ősiségű költő, támogatta a ROMBOLÁST egy idegen faj által.

A zavargárd művészek is "progresszívek" lettek vón, mígnem egy Braunau-ban születet, wiener föstőlegény már Birodalmi Kanzlerként és Führerként "elfajzottnak" nem nevezte őket.

Helyesen!

Tehát, elmédben forgó Intézet barátom, a "progresszió" nem Sebő, és nem Szörényi, és nem a Muzsikásm és nem Berecz:

ők a TERMÉSZETES VÁGY és IDENTITÁS által a diktatúrában létrejött ősiség vágyának továbbélései!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.25. 11:00:18

Furcsa, mi?

A FIDESZ-KDNP-nben mindenki a már visszavonhatatlanul TÖRTÉNELMI személyiség, karizmatikus vezető kegyeit keresi. A nem párttag magyar is, aki szimpatizáns.

De a félkegyelműek meg az istenverte Gyurcsányi kezeit keresik (pl. Arató András, BM III/III.)

Schiffer és Szél meg olyan hihetetlen ostoba nyilatkozatokat tesznek a TÉNYRE, hogy 1,95% lett a jb. alapkamat, mint aki nem érti ezt a gazdasági csodát és 10évre visszafelé mutogatnak. Zsidók ők is. Ha hitben nem is, etnikumban és esze tokjában mindenképp.

Vezér amúgy van OV dr.-on kívül es, de az ÚRISTEN KIGYELMEZZEN A ZELLENZÉKNEK: Ő a magyar múltat visszakívánó Dr. Kövér Laca arisztokrata.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.25. 11:01:28

ULTI MA RÁCIÓ:

NINCSEN LÉTEZŐ "magyar" progresszió, bazmeg!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.25. 11:14:40

Dr. Esterházy Mátyás

- a Magyarok Istene, Tengri sújtson reá mind két kezével! Zsidó nőt vett felesül (is)....-

a BM III/III. titkos megbízottja (TMB) volt. Basszameg, Idéző Elvtárs....

Errül lássad ezt:

jurisprudentiahungariae.blogspot.hu/2011/09/esterhazy-peter-undorral-vegyes.html?zx=fac1fb54fc1fc37b

1977-ben kitört a Fancsikó és Pinta,
meg a Kis magyar pornográfia.

gr. Esterházy Péter a büdöséletbe nem adott volna ki egy cetlit sem, az akkor judeo-bolsevik kézben lévő kiadói és terjesztői vezetés idején, HA A PAPA nem ügynök.

S ugyanígy:
Az NB II (Budafoki MTE) 36 góllal gólkirálya sem került volna Fradihoz - ittérdekes, hogy a ma márismert besúgó, Novák Dezső szerint Marci "lassú az NB I-hez. S center létére, jobblábasként balszellőn próbálták.

Januártól a Honvéd minden meccsén játszó, számos gólt szerző, rendkívül GYORS és jól fejelő Marci bajnok lett és szép lassan Európa.klasszis...

De ez Buddha István judeo-bolsi (Honvéd-drukker) OTSH Elnöknek és Berecz János Főszurkoló Elvtársaknak volt köszönhető, mert hiszen a Marci "apja a mi emberünk" volt nékik....

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.25. 11:15:41

Írgyon most mán más es....

Jól szétziláltam e posztot, Komám.

Frick László Intézet 2015.03.26. 02:53:39

@TarZerind: Mint ismeretes, többek között az Úristeny is zsidó, és ráadásul nem az a télapóalakú öreg bácsi, aki térgyigérő hószakállából zimankót fergetve Jerushalaim-ra lóga-lába-lógázik pamukfellegekről, hanem szemtelenül fiatal még nem is beretválkozó csávó, ahogyis a chaszid magyarázóanekdot ( Az Úr és a koldus) mutatja...
Tegyük föl, hogy ez a fiatal és vidám Úristeny merő-egy-szórakozásból elkezdi kiveszegélni a Magyar Kultúrából- És Hét. Köz -Meg Tudományos napiéletből a zsidókat és még az épületeket is, amiket itt zsidók emeltettenek, sat. GBezárólag azokkal az elmékkel, akikkel az apukájuk azért végeztette el a rabbiképzőt, mert nemmellesleg a piarista gimnáziumokkal vetekedően jó iskola volt. A cuccujaializmussban. Megvan, te réme a Kígyó utcának? Buzdapesten körutak egész nagy kanyarjai, vásárcsarnokok, gyárak hiányoznak, egész irodalmiéletművek, persze a Nyugat ésígytovább.

Az Ady-t illető vádra. A nép nem ismeri eztafajta gondolkodást. A vegyesnemzetiségű területeken háromnemzetiségű zenekar (cigány. pár vonó magyarral és románnal ) un szettekben húzta a talpak alá valót, fél óra magyaross, fél óra románoss úgy, hogy a románok persze ropták a magyarossra és a magyarok a románossokra is. Honnan tudhatta volna azt Ady, hogy majd lesznek germán-nagynéplelkű lelkitürkök, 3/4-vér schwoobisch (pár vonó szlovák vér is) szaGértők, akik a Fényes Középkor nemzet-liberális megengedő felfogásában az egyénnek teljes és tökéletes választást hagynak a nemzetiségválasztásban. Nyilván volt a XIX. században egy magyar faj, nem egy ilyen großtaitschi kotyvalék, nemzetiségiirigy fajoskodó piltztöpfstangekopf , hanem egy derék, vidám, bajszos, csillagszeműféle, aki csááábítólag hatott minden környűlő nemzetekre, ahogyan az Miroslav Krzelá-nál is olvasható. Petőfi (= Alekszandr Petrovics) akartak lenni ezek a társnemzetek, nem izgága tipikus magyarfaszista Szabó Dezső-k.
Most ebben a pillanatban ki környűllő társnemzetiség akar magyar lenni, még a cigányoknak is csak a most kihaló generációja, a fiatal cigányok rasszisták, a Brown Power támad, antiasszimilációs törekvések. Sőt, a fajmagyar proletárkölök reasszimilál (beházasodik) a cigányságba a jobb önérdekérvényesítő képességek miatt. A gyak (a gyak magyar ősige jelentése) eltörli a te avítt elm-edet.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.30. 22:37:50

@Frick László Intézet:

Te baloga,

az Úristen NEM ZSIDÓ, mert UNIVERZÁLIS ISTEN. Egy köteg sugarazás 14 milliárd fényévről.
Asse tudja szöginy, hogy van egy semmita sivatagi teveszarevő (ld."manna") beltenyésztett, rendkívül csúf csoport az antropocentrikus világképben.

(Láttad-é a Crohn-disease -hez kapcsolódó 71 genetikai mutáció fizikai megjelenési formáit?!
NOS: azok a képeken NEM a Homo Sapiens Sapiens fajhoz tartoznak. Mi több,ilyenek a Föld bolyoón nincsenek is. Vagy Élien IX.- A zsidóság a halál.

Olvass C. G. Jung-ot. Az ókortörténeti elemzéseket, a zsidóság és a Mózes 5 könyve elemzéseit, az Euangelionok elemzéseit.

Nos:
az óhéber Elohim (TÖBBES SZÁM!), a hellenizmusban Éli NEM UGYANAZ AZ ISTEN, mint JAHVE.

Adonaj= Elohim.

Jahve (óhéber szó: "VAGYOK" jelentéssel, EZ A ZSIDÓK KIZÁRÓLAGOS ISTENE!
Nemzeti, etnikai isten.

Ennek a furaságnak az 5-6-7 ezerévvel ezelőtti kánaánita vallásokból levezethető. Kis egyipsi behatással.

Hanemhogy EZEKNEK a BÁLVÁNY- isteneknek Jeshua ben Mirjam galilai ácshoz és a legendájához semmi köze, az köztudomású.

Jeshua ÉLI hirdetője, az univerzális isten hirdetője volt.
EZÉRT kellett meghalnia Kéfah és Hananja jóvoltából. NEM NEMZETI ISTENT HIRDETETT, ergo úgy van - blaszfémia - mint én, aki szerint Szentpistám egy Bajik nevű puccsista, aki eljegyzése kedvéért (Gizella prinzessa) lett keresztény, addig tengri-hitű, táltos áldozó volt....-

Olvasson Keed , bameg.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.30. 22:44:43

Ignotus (....???!), azazhogy VEIGELSBERG HÚGÓ és Tannenbaum Miksa a "Cijón bölcsi jeyzőkönyvei végrehajtatói voltak. Sez nem vicc.

Nyugatja ANTIMAGYAR, töröltessék el tűz által, s Ady, Babics meg "rossz a koszt, ó lány, ide zsörtőlődni jár csak az ember" NEM KICSIT SZÉLJOBBER író halandón progresszív műveivel egyvést!!!

Tengri súttson reájek mind a hét kezével!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.30. 22:49:17

@Frick László Intézet:

Az Érmelléken, vagy Nagyváradon klezmer, cigány, meg a VELÖK EGYÜTT NEM IS ZENÉLŐ, alig létező magyar muzsikások?

Nem vagy te magadnál.

A Partium BIHARRR, csordások, wadmadjahre ökörhajcsárok, HAJDÚK, Csomgorád megyei betyárok Kelet-Üzbég feődje vót! Ha mondok!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.30. 22:55:32

@Frick László Intézet:

TEEEEE, magyarságunk ötezer éves fényit mocskondiázod??!

Én Ölgíj-völgyből jövék, Nyugat-mongol terület, MADZSAROK lakják.
Meg Turgay-bó, Kazahsztán, MADZSAROK lakják.

Meg Cseljabinszktől keletre most ásó cimborám Csáji Koppány László ! Türk Attila.

Már van számos lelet, ideiglenes (orosz)kiállítás, hunnan is?

Az ÜLGI-tótól!

Az ÖL törökül az ÖLÉST jelenti.

Az ül az anyaméhtől a térgyellésig.

Nem-e furi, hogy 2500 km-re egymástól a madzsarok egy Ölgi-völgyben, másütt egy Ülgi-tónál félnomadizáltak,

hitetlen FAKÓ, akinek EB AZ URA???!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.30. 22:59:23

@Frick László Intézet:

Te hogy néző má'kifele, kunsági schwabl, HE?

Eriggy Ulm-ba, ahol hajóra szálltál.

EÉÉN vok az magyari ősvalóság. NO!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.03.30. 23:03:05

@Frick László Intézet:

Magyar NEM LÖHET FASZISTA MER NEM INDOOJRÓPAI, te vizigót!

Ja, úgy magunknak, erősen sovén (sován?), irredenta, kardkikard, impulzív, féktelen, hirtelenvést bicskát ragadó, jóféle nacionalisták vónánk.

De ez belügy. Mint minden a Kárpát-medencében.

Frick László Intézet 2015.03.31. 05:36:46

@TarZerind: Jaj, hát te a tavalyikosnál is okosabb lévén nem tudnád, hogy a nemzeteknek (törzseknek, hordáknak) is vannak életszakaszaik? A koraiszakaszokban az Ész Emberei már csak életkorukban is elkülönüétek a tömegembertől és tudást megtartották maguknak. A hordában senki más kortársuk nem volt, sőt. A maikor embere versenyszellemben nevelkedik és mindenkinél is okosabb, azonkívül a tudásból bárki meríthet és persze ÉSZ nélkül. Ahogy te is itt ész-érvek heteit a hókkal összehordanád. A múlt hét eseményeit a piroshóval, ami még Salamon templomát lepte be. A korai antropomorf istenképekben az Ész Emberei-nek ijesztgetései valósultak meg. Az ÉSz Emberei azt hazudták a tömegembernek, hogy a világ az a termékeny völgy, amiben élnek. Amidőn pedig értesültek az éppen aktuális jégkorszak végéről, akkor valamivel rá kellett venniük az éppen aktuális tömegembereket, hogy bárkát, vagy pedig egy magas sziklaoromra mellvédet ősfa gerennákból hordjanak össze. Azt hazudták a tömegembernek, hogy a Nagy Víz az egész ismert világot elönti és csak Isten Kiválasztottjai (azaz az elite) úszhatja meg. Hozzájuk képest mennyivel ostobább a maitudomány embere, ő ugyanis a saját butaságát (márminthogy az egész világot nem öntheti el a Nagy Víz) még érvként is használja föl, pl bibilaszereléshez. (Ugyanez történik az Ad-Damm és Ei-Váááh!! -történettel)
Te se akarod érteni, mit jelent az, hogy az Isten zsidó. Hozzátenném, talán így megsejted: és berlini is.

Frick László Intézet 2015.03.31. 05:38:10

@TarZerind: A hajdúk rátzok vóltanának, dummkopf maultürkisch, teee.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.04.07. 13:44:38

@Frick László Intézet:

Barátom, az 53. évgyűrűm kövesedett már meg, veén es, bolond es, soxor melankólikás, mi több, depresszív, máskor vágtatok a csillagúton Csaba kerálffy mellett, impulzív nagyívűséggel villámló pörös toporzékolásokkal vegyest.
Nem vagyok én már.
Csak emígy, la.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.04.07. 14:02:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

Maga, szó-barbarossa, inkább OFF e nemzet vérétől.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.04.07. 14:09:10

@Frick László Intézet:

Ha Jahve elviszi az övéit és amit ITT MŰVELTEK s alkottak - nem Ámerikában+!- , azt viheti.

Te, 1867-ig NEM SZÁMÍTOTT EMBERNEK A ZSIDÓ!

Addig itt ők senkikse voltak. Meg most sem.

A nemzeti liberálizmus elhiteti veled, hogy a feudális magyar nemesség TŰRTE vóna egy ollyikfajú ténykedéseit! Bottal kergették üköt s kutyákkal. Az oszmán előtt meg évrül-évre változott a királyi zsidó-rendelet, hol pogrom, hol kölcsönzés, a bárók földjén szintúgy.

Te, schwäbisch-kun, hát nem ÖSMÉRED-É A TURÁNI NÉPET e Honból??!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.04.07. 14:17:18

@Frick László Intézet:

Nincsenek a Hunnik-magyarsáhgnak korszakai. Ira Dash mongol közgazdász barátnőm is tudja ezt: Tengri.hitű.

Nincs filozófiai fejlődéstörténet, körkörösség van.

E bölcsesség van vagy 7-8000 éves, nem Athénból gyön.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.04.08. 15:18:33

A hajdú= hajtó, im ungarisch.

Mán a Visegrádi Keráltanálkozó után is többezres csordákat hajtott a mahgyar alföldi, néhol kunfajta, néhol a tipikusan turanid magyar pásztor Germán és Frankföldekre: akár Csehországon át is.

Ez volt az első EU vagy KGST.

De hogy az 1604-1606 között a Biharral szomszédos, de már a Hort Ó Bágy-ra merőleges letelepítéás alanyai SZERBEK (mint mondád: rátzok) lettek volna, ez marhaság.

A Hajduk Split az horvát klub.

Bocskai hadjárataiban egy tipikusan magyar , félig pásztor, félig betyár, félig harcos (ez másfél hajdú....) magyar és kun társadalmi csoportot ragadott meg. Írja a Wiki, hogy a hajdúk már a Dózsa-felkelésben is harci élenjárók voltak. Vagyis mégis onnanvást, Visegrád teremtette helyzetből való mélymagyar teremtüvédsű népség.
Szent Vajk alatt Horvátország hűbéres volt.
De a 30éves ázsiai magyar- pápista betolakodó, gyüttment cseh, bajuvár, lombard polgárháborúban (1038-1071) a főként a mai Boszniában élő horvátok elpofátlanodtakl, engedély nélkül Zvonimireket választottak,

így Szent ( gyilkolt egész életében... szent;) László Kerál 1091-ben annektálta az egészet. Nyugat -Bosznniát is , és innen ered az anjou-királyaink, Siegmund, Matthias Corvinus valamint I. Franz Josef IGÉNYE Boszbniára, amiből lőn utóbb világháború.

A Zimonyi erőd adta le 1914 aug.1-én Belgrádra az első nagy tüzeléseket. Zimony ma Zemun és végtelen messzi van.

A Magyar Apostoli Királyság még a CIA szerint is igen erős volt (USA EMBASSZI oldalárul....), a horvát jó katona s egyenjogú vót, a ruszin is, a tót meg balfasz.
Mint ma is.

Láthatod 1/4 részem megnyilvánulásain.

Bocskai NEM vitt megbízhatatlan és idegen kultúrájú (ortodox, dél-szerb menekülő) bandákat magával, 1687-ig ÜLDÖZTÉK a migránsokat. Mint ma a kosz Ovóiakat.

De belefáradtam.

Frick László Intézet 2015.04.15. 09:14:27

@TarZerind: Neked, mint turkológ'nak, igazán tudnod kéne, mely nép marhapásztorai tereltek anno "hajde, hajdeeee!" kurjantásokkal. (az a kissé zárt á hang, a végén az eee nyiltas)

Frick László Intézet 2015.04.15. 09:17:34

@TarZerind: Jelasics, a rátz [rácz] horvát volt, ugye. Ha belegondolsz, hogy máig az a tévhit él a fejlett Aéjjraópaiakban, hogy Szerb-Horvát háború volt a 90-es években... és ha figyelembe veszed, hogy a délszláv nyelv-változatok ije-kérdéséről a mai eőjjdeokos fejlettmagyarnak se sok fingja kuckánd a vastagbelibe, hááááát...

Frick László Intézet 2015.04.15. 09:19:59

@TarZerind: Gyönyerő kép van Móricz Erdély-ében a Bethlennek az elmaradt háboró miatt lázadozó//háborúért (= zsákmányolás, rablás, dúlás, erőszaktevés fejérnépeken etc.] könyörgő hajdúkról. Csak úgy széledtek el az útálatos ekeszorváikhoz, hogy BG megigérte, majd csinál valami háborúságot...

Frick László Intézet 2015.04.15. 09:21:42

@TarZerind: Mi az oka annak, hogy honfoglaláskori magyarok sírleleteiben semmi turanid skeleton fel nem lelhető? Olyded volt a magyar kb, mint a mai, semnem mongoloid, semnem turanid. Ezek a turanid pofázmányok (a múlt század 50-es éveiben kefebajusszal) mind későbbi vérülések...

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 12:17:12

@Frick László Intézet:

E marhaságot honnan veszi Künd?

Ne szkriptaliter sumákoljon, tegyen jelleme szerint, azaz link-eljen! Nemleges régészeti bizonyítékot!

Ahogy a balkáni bolgárok rassza, aképp a kaukázusiaké, meg a hét vezéré a Hősökterén és bárhol, ahol szoborbaöntötték őket, vezéreink TAURIDOK, todománytalanul "szkyták". A nagy bajusz és egyenes vagy hajlott, sőt, sasorr, arős szemöldök zord europid arc ez a ROMANTIKA.

Mert olvassuk már el 1138-ból Freisingi Ottó cisztercica hajj! apát (www.ng.hu/Civilizacio/2006/09/Freisingi_Otto_a_kritikus_tortenetiro ) turanid leírását... Kicsik voltunk, alacsonyak, karikalábúak, a szemeink sem europidok (!!!)....Kunok még csak a Bajkál-tónál jártak (Pekingtől 300 kilométerről indultak, eredetileg a Sara-uygur népcsoport voltak, de a kipcsakok és kimekek egy része velük tartott Nyugatra....) Erre hivatkozik a megvénült zsidó történész, mi több "MTA Elnök" Glatz Ferenc is erre hivatkozik a magyarságról szóló szidalmaiban, és mindent, ami kultúra, a gazdaság és kormányzás szavai a szláv hatásnak tulajdonítja a latin mellett a KORCS magyar nép ellenében....Miért nem szabad őket lelőni??? Amúgy a TURANID az nem mongol. Attila külésejének leírásakor a követek ill. kémek sehol sem írnak mongolid külsőről. Mert nem is volt az: Bendeguz és Uldin kettős fejedelemsége alatt egyesek (Perzsák) szerint i.sz.330-ban, a bizánciak szerint 370 körül léptek át Európába, átúsztatva a Volgán. (Csináld utánuk...) Az asszonyokat nagyrészt rabolták. De végső érvem az üzbég és kazakh nép: europid arc, húzott szem, egyenes orr, komor tekintet, ami öntelt is egyszerre. Ezek vagyunk. Na, várom az ellenbizonyítást, mert sok a duma!
süti beállítások módosítása