Az, hogy a kamion fogalmát nem tanulja meg a magyar, nem kerül semmibe.

Az viszont már egyáltalán nem mindegy, hogy az úton karambol történik avagy csak koccanás. A karambol és koccanás nem szavak, a koccanásban benne van az eset kiterjedése is, ha koccan NEM ANNYIRA sérül, akár még a rendőr kihívása is elkerülhető, akár nem is kéne föltartani a többi autóst balesetveszélyt okozván, hanem éppenséggel meg is lehetne egyezni valami félreeső helyen. Mindemellett: Azért egy koccanás után, bár az autó járképes marad, keletkezhet akár 300-500ezer Ft-os kár is úgy, hogy pl a koccanásban felelős elavult, korszerűtlen roncsautóban 20 Ft-nyi sem.

 

A karambol, az elég nagy BUMMsztaBUMMsztatta, akár baleset vis lehet a következménye, azaz személyis sérüléssel járó, hát ez a sáv a kedvence a magyar sajtómunkásságnak arra hivatkozva, hogy a népesség meghatározóan markáns része csak mimikájában rémüldöz, egyéb nemlátható testrészeiben viszont orgazmikus hullámok torlódnak fö az un "bulvár"-sáv termékeitől. [Bassza-e Vajna Tímeát, aki jól megszívatta-e DDamut vagy még annálisinkább. Miközben gyakolratilag a magyar feministák csináltak vajna karjaiban már annyira nem cuki mártírt Tímeábólstb-stb]  

Példaképeim, a 444.hu munkatársainak a munkaköri leírásában kötelező pont lehet az MTI kormányprop vállalat mindennapi hazugságonfogása.

Csodálatos példa a magyar sajtóbátorságra, az elnyomóhatalom elleni civil bátorkodásra és felkelésre az alábbi zseniális példa.

PRO.:  Az MTI szerint 4 autó karambolozott a hídon

A katasztrófavédelem szerint : Baleset miatt torlódnak a járművek Budapesten, az Erzsébet hídon - tájékoztatott a katasztrófavédelem csütörtök este.s

Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese azt közölte, hogy a hídon négy személyautó ütközött. A balesetben senki nem sérült meg. A hídon jelenleg mindkét irányban egy-egy sáv járható - tette hozzá.

Ezen a NépszavaONLINE-on látható fotón a két legfőbb szereplő, koccanást szenvedett autó látható, imádkozzunk azért, hogy a jógyerekek hitele ne sérüljön és legalább a Golf-ból reméljük elszivárgott a hűtővíz, a Mercedes sajnos láthatóan képes volt elhagyni a helyszínt. tehát a "karambol"-ban ez a két legsúlyosabban sérült autó.

CONTRA Szar+Vas tmbler BIZONYÍTÓEREJű fotót mkészített, amin jól nem láthatóan ugyan, de Szar+Vas tumbler egyébként maga a hitelesség is állítja, tehát biztos igaz, hogy nem is 4 hanem 9 autó karambolozott

9 (az MTI szerint csak 4) autó karambolozott az Erzsébet hídon

Aki teheti, inkább kerülje el. Jó híd a többi híd is, ugyanúgy átvezetnek a Dunán, és még baleset sincs rajtuk. Az MTI szerint a balesetben senki nem sérült meg, a hídon mindkét irányba csak 1-1 sáv járható.

(Fostosrecska tumblr)

mindeközben az indexen

Tömegkarambol volt az Erzsébet hídon

2015.02.26. 20:06 Módosítva: 2015-02-26 22:57:08

Öt autó ütközött össze csütörtök este Budapesten, az Erzsébet hídon - közölte a katasztrófavédelem. A balesetben többen megsérültek, őket a mentők a helyszínen vizsgálták meg. A tűzoltók áramtalanították az autókat a mentés idejére.

A hídon este a hatból csak két forgalmi sáv volt járható, ezért nagy torlódás alakult ki.

A BKK Infón azt írták, hogy a hídon áthaladó 5-ös busz megnövekedett menetidővel közlekedik.

Részleteket egyelőre nem tudni, de az MTI által közölt képekből úgy tűnik, mintha a fekete Mercedes áttért volna a szemben lévő sávba.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr287224013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása