Eredetileg ma azt a geciséget szerettem volna bemutatni, ahogy a jógyereksajtó a koraszülöttosztályos ápolónőt, mint focilabdát, dobja föl és megint egy nagyot bombáz be vele a Cigány Gecinek. Ez már a Retek Klub Házon kívül című Pulitzer-díjas műsorának a szintje. Azonban ennek a kis gifnek a bekopizása sokkal csábítóbb:

Naugye! Amúgy a gifből nem egészen pontosan tudjuk , hogy a geci főlényege, a spermium, ami nem a sperma (vagyis nem a geci) hogy éppen hol igyekszik a kis fickánda ivarsejt, már a révbe vezető Nehéz Út elején, a ragacsos Méhnyak Nyáktavacskában esetleg már befelé a Méhszájon (ezutóbbira tippelnék) .

"Az ejakulált sperma azonnal és végig és mindig is ellenséges közegben találja magát s ez szelektálja a legéletképesebb felé. A gyönge , ritkamagvú spermát termelő férfi nem szaporít. Az europid picsaférfi átlagos spermaszáma 40 év alatt zuhanóban, ma a normálisnak már csak a fele. Az okok a jóléti társadalom vívmányaiban mutathatóak meg. A mesterséges megtermékenyítés a császármetszéses szülesztéssel karültve gyakorlatilag tenyészi a picsaembert, hiszen ez a pozitívdiszkrimináció kontraszelektív, ha van pénze a picsaembernek, örökíti a nemző és természets-szülőképességet."

A Megtermékenyítésről alapvetően téveszmék uralják a nép-és köztudatot, pl hogy a fogantatás az a közösülés után mindjárt bekövetkezik, holott akár 12-24 óra is eltelhet addig, amíg a legsikeresebb spermium áttöri a petesejt falát -amikor anyci éppen lehet, hogy a munkahelyen dug a baripasijával. Vagy kakál vagy a villamoson utazik vagy óvodai foglalkozást tart. A másik fő tévedés az, hogy a hímivarsejt határozza meg a születendő gyermek nemét -nem. Alapvetően a Hosszú Út savas avagy lúgos közege határozza meg. Meghát a sport-szerű akadályrendszer, amit a Nehéz Út a legkiváób sperma. Az ősidőkben az ősasszony, ha erre jött fel a hava, akkor zároshatáridőn belül a hordából annyi hímmel ojtatta meg magát, amenny csak hajlandónak mutatkozott, ez a szoikás fennmaradt az ó-ó-ó-görögség Düonűszószi Ünnepeiig is... [aholis a nők csoportosan támadták le a férfiakat, egy-egy férfinek több nőt is ki kellett elégítenie a kis vuíjjázó csapatból, ha felsült, akkor a nők egyszerűen széjjelszaggatták, azaz kiszelektálták az alkalmatlanul erektáló hímegyedet...]

 

Ki tudja... Lehet, hogy Orbán is csak edződik a geciségben a Nehéz Út alatt...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr577173603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása