A magyar 'iszonyok közepette a legegyenesebb, mindignagyonőszinte, könyörtelenüligazságtudatos, ultramodern & előrevivő, kurvajó, ötletes, irodalmiértékekkel bíró [Korunk Karinthyja Petre Maghari pl ITT vagy ITT ] kúl, joló és hipszter újságírása a menő.  Tkp, ha azt nézzük, akkor óvodás koromban voltam úgy a szovjetekkel [-> Iván, a szovjet katona - történet a 2. osztályos olvasókönyvből ], amikor háborúsat játszottunk, mint máma a jóoldali-politikailag mindig megbízható újságírótársadalmunkkal. Óvodás koromban lehetett összesen választani, ha háborúsat játszottunk, a szovjetek vagy a friccek közül. Nyilván mindenki a győztesekkel szeret lenni és gyerekkoromban is a szovjetek voltak a győztesek, a friccek még a saját anyanyelvükön is annyit tudtak ugatni, hogy Los! Waaitaa , Schnelleaaa! és Hilfeaaaa -ezutóbbi belefulladva abba a rekedtmacskanyávogásos halálsikolyba. Bezzeg a szovjetek, pl Janek és Grigorij, a másik kettő nevét nem tudom, ló nem volt, de a kutyát [német juhász, mint Kommisar Rex] Gömböcnek hívták, na ők voltak gyermekkoromban úgy példaképeim, mint most Helyczeg Mályk, Anarki kapitány, Bede Márton vagy Szily László és az örök forevör-cu-evör: Petre Maghari. [Plyankó Gelygő now! japán jutalomutcsin vancsiz, kövcsizd a fészcsin meg a twitcsin]

​Plankó Gergő otthagyta a 444-et - Cink
cink.hu/planko-gergo-otthagyta-a-444-et-1641589959
2014. okt. 2. - Plankó, ha jól tudom, kábé egy évre megy ki Ázsiába, Japánban kezd, ... Minden lapnak olyan lojális munkatársat kívánok, mint Plankó Gergő.
Szolgálati közlemény: főszerkesztői dicséretben részesült ...
444.hu/.../szolgalati-kozlemeny-foszerkesztoi-dicseretben-reszesult-plank...
2014. aug. 28. - Köszönjük, Gergő, gratulálunk, és fogadd szeretettel ezt a szép számot: ... utast tud szállítani a japán gyorvasúti hálózaton, a Sinkanzenen.

Ugye, az ember ebben a korszakban mindent fáradság, verejték (vér vagy szőrzet) és könnyek nélkül [-> nyalófólia] ,  de főleg gyorsanegyszerűen szeretne. Ehhez a magyar jóoldali, politikailag mindig aktuálisan megfelelő újságírótársadalmunk [ A HÖK szerepe a magyar jóoldali sajtóban 2013. február előtt és után)  legáltalánosabb szokásait kell megragadni és másolni hűen. Az egyik legáltalánosabb fogás a Külföldi Vélemények rovatból az, hogy nagynevű amerikai papírorgánumok európai internetes kiadásainak nevéből véééééletlenül az

  [Europian] Online

-t lefelejtik. Így a hírzabálók még papírról is olvasniképes politikabuzi szekciójában az a tévképzet ébred, hogy az amcsiknak már annyira tele van a faXXXa is a magyar totalitárius rezsimdiktatúrával, hogy a Washington Post vagy a The New York Times (vagy a brit tudósok egyik alapvető forrása, a Financial Times, szintén Online version) állandóan velünk foglalkozik. (CAUTION!!! -igen hasznos véletlenül nem megemlíteni azokat a függetlenújságírókat, akiknek a kapcsolatitőke-kis-ráverőüllőin szivesen kipi-koporásznak fejlett, haladó, ultrafüggetlen és politikailag megbízható magyar újságírók és Személyiségek... az efféle Független Nyugati Véleményformálóknak a nevét Piruschka von Kovac vagy Miklosh Hanyattvethy -szerűen képzeljék el olvasóim) .

Egy másik kedvelt szórakozása a jóoldali újságírótársadalomnak a valószínűsíthetően már eleve erre a jócélra is alapított & ügyesenelnevezett [magyar] Pulitzer -emlékdíj-ról lefelejteni az

-emlék

-et.

Eddig stimmol? Jó, akkor most nézzünk körül a Jógyerekújságírók Példaképei rovatban, hát azt találjuk, hogy ez a Josh Cartu ultrafaszagyerek hűdekúl már! megvan? Akkor most játszásiból Josh cartut ebből a rezsimelnyomásos fosdiktatúrából szabadítsuk már át az USA-béli Washington D.C-be vagy pedig New York-ba, méghozzá persze a tök vagány BAC Mobilján a szélvédőjén a forgalmi és a biztosítás matricájával és persze mindkét városban az elöl is kötelező rendszámmal, megvancsi? Thx! És úgy, hogy ezekben a szabadvárosokban tilosban és csak úgy a járdán parkol a joló, köccse.

Josh Cartu a Washington Post-ban:

http://www.washingtonpost.com/pb/newssearch/?query=Josh+Cartu

és Josh Cartu a The New York Times-ban:

http://query.nytimes.com/search/sitesearch/#/Josh+Cartu/

 

pompás utánlövésem egy nappal későbbről!!!

A nyomtatott lapban drága és kevés a hely, ezért nem fért be az Orbán-interjú a Welt am Sonntagba

A magyar és a bajor miniszterelnökkel készült interjú nem tartozott a hét legjobb történései közé, ezért nem rakták be a nyomtatott számba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr856908473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.11.17. 15:05:03

"Gyurcsány Ferenc sokáig fontos tekintély volt Bajnai életében információink szerint. Alapvetően az ő barátsága és karizmája vonzotta a kormányba. Az MSZP-ben is Gyurcsány-embernek tartották, olyannak, akinek befolyása kormánybiztosként is nagyobb volt, mint sok miniszteré, és akit a miniszterelnök minden nagyobb konfliktusban megvédett."

Frick László Intézet 2014.11.18. 02:16:12

@nagyjoco: Szeretném idézni a Hűjje és Orbánköcsög Búzi Dudi egyik bölcsességét 2010. júniusának drámai napjaiból:

2010. májusáig a kamarillisztikus kormányzás jellemezte Magyarországot [ A Gyurnai ZRt igazgatótanácsa volt a kamarilla... alapvetően Feri azért dobta be a pocsolyába az Igazságbeszédének a szemlőhegyi villában diktafonbamondott gyakorlóváltozatát, mert 2006. augusztusára az MSZP főség fejeinek összetökei, beleértve a petefészkesekét is, tele volt azzal, hogy a régi miniszteriális-Strukturális kapcsolatitőkéjükkel semmirese menvén Szilvásynál kellett "lobbyzniuk" és Szilvásy háromhetes időpontokat adott erre)
ezzel szemben viszont 2010. májustól a kamarillisztikus kormányzás jellemzi Magyrországot (kis különbségekkel, ugyanis ebben a feklállásban "Metternich" ma már a FIDESZ Gyurcsányja)

annamanna 2014.11.18. 02:19:46

Szóval "Korunk Karinthyja Petre Maghari" írta ezt a szánalmat Gyurta Daniról.... muhaha

Frick László Intézet 2014.11.18. 02:30:55

@annamanna: Kéne mán indítanom egy politikaivitakört jógyerekeknek és jókislányoknak meg plána. Petre Magharit aki kritizálni meri, az orbánfaszszopó bérenc. Minden, kivétel nélkül jó és üdítő Tőle, ha amerikaifiú, ha eurológus, ha vidéken tájoló riporter. Petre csak jó, jobb vagy jolóbb lehet. Korunk Árkus Józsefe ő s egyben Faragó Vilmosa is.

annamanna 2014.11.18. 22:48:09

@Frick László Intézet: :) Árkus József még ment, Faragó Vilmosnak utána kellett néznem, ennyire nem vagyok művelt :)
Ami a jolóságot illeti - így van ez. A legjolóbb magyar filozófus Heller Ágnes ("Szent Péter hazudott, és egyházat lehetett rá alapítani. Én is hazudtam, rám is lehet egyházat alapítani.") A legjolóbb főpolgármesterjelölt Falus Ferenc a bolhás kutyáival. A legjolóbb magyar énekesnők Erdős Péter szeretői. A világháború legtöbbet szenvedett áldozata pedig Magyar Fruzsina, aki 1954-ben született.

Frick László Intézet 2014.11.22. 08:52:01

@annamanna: Hát még, ha tudnád, ki volt Erdős Péter 1956-ban.

annamanna 2014.11.25. 00:17:31

@Frick László Intézet: megnéztem, nem tudom, pontosan mire gondolsz belőle, a wiki szócikke elég szűkszavú. Inkább az hökkentett meg, hogy a lánya 2. férjének 2. felesége Orbán Viktor nagynénje.

Frick László Intézet 2014.11.25. 01:57:24

@annamanna: Hát ez egy elég kicsi ország, ha az ember elindul kapcsolati meg rokoni szálakon, igen könnyen eljut 2-3 lépéssel valakinek a kurva anyjához. Orbán anyja mezőtúri származású és A Pali-nak is van affinitása e városhoz, TEHÁT, főleg a Kikoránkeli Összehasonlító Tudomány vívmányainak a segítségével, de főleg, ha akarom, akár rokonok is és a Kikoránkeli Jogérzékenységen általvezetve, ha akarom, akkor nem is kell bizonyítanom (vagy ha úgy tetszik nekem, akkor egy bizonyíték sem bizonyító erejű)

annamanna 2014.11.25. 03:43:41

@Frick László Intézet: a wiki valamiért fontosnak tartotta kiemelni, miközben az életrajz eléggé összecsapott.

Frick László Intézet 2014.11.26. 02:12:06

@annamanna: Hihetetlen, de igaz, pl Wikipediát emberek írják, gognak egy db elsőszándékot, azzal nekiállnak megírni a szócikket és közben meg az asztal alatt ott csaholnak, vernyákolnak, zsezsegnek meg sunnyognak a hátsószándékaik. Sokan pl saját maguk írják meg, ízlésesebb figurák meg a titkárnőjükkel vagy a fasszopójukkal íratják meg vagy seggnyalóiktól eltűrik a szócikk írást, ismétmásoknak viszont a Gyűlölt Ellenségeik sziveskednek hetethavat összehordani. Régen, amikor még az emberek tudtak olvasni, akkor a primerszövegszint alá becsempészett ellenkezőirályú mondanivalót nagyon könnyen leleplezték, de ma már a maximum 2 korszakában ha valami kettőnél több, az sok. A Wikipediánál, ha a közösségből valaki mégis leleplezni a különben Az Alapelvekkel szembemenő sunnyogást , akkor szóvá teheti, ha nem félti az IP-címét, akkor akár regisztrálatlanul+névtelenül is

annamanna 2014.11.26. 04:21:26

@Frick László Intézet: azért kicsit fura. Pl. az első adat, apja banktisztviselő - belenéztem a Múlt-kor cikkébe, ami azzal kezdi, apja pincér. Itt abba is hagytam az olvasást. Majd talán egyszer, annyira nem fontos nekem se.
Kép sincs róla, csak egy fotó a lepukkant sírjáról, amit szemmel láthatóan nem nagyon keres fel senki (dacára a sok nőnek, akik körülötte lebzseltek).
Azért még belenéztem abba a cikkbe, amiben "Csepregi Éva lerántja a leplet". :) Ennyit a popcézár utóéletéről.

Különös, hogy lehet valaki bármilyen nagy hatalmú életében, a halála után pillanatok alatt súlytalanná válik, ha nem rakott le valós értéket az asztalra. Bezzeg Hofi vagy akár Árkus József :)

Frick László Intézet 2014.11.28. 04:18:22

@annamanna: Erdős tömege ma is nyomja a zeneiéletünket. Dr Erdős zeneipari tevékenységében essenciálisan és állatorvosiló-szerűen is szemlétethető Aczél György kultúrpolitikája. Pl Morcsányi Géza valóságos klónja Dr EWrdősnek, de a gazdaságiélet más területein is megtalálhjuk Dr Erdős (azaz Aczél) tanítványait. és nem ám Fekete vagy Kerényi... Dr Erdősnek volt arány- és stílusérzéke (tehát Morcsányinak is van)
míg ilyesmit fekete vagy Kerényi urakra osztán nem foghatunk rá.
Ideidézném Dr Erdős [-> Aczél] esztetikai alapszillogizmusaiból a szerintem leglényegesebben különbözőt:
"Ha a zene jó, bár nekem nem tetszik, de a Táncdalbizottság [cenzúra] átengedi L E H E T lemez.
Nos, ha valami jó, de Fekete vagy Kerényi uraknak nem tetszik, akkor nem lesz "lemez".

Dr Erdős és a nők... ez az un Buszsofőr & hajóskapitány Effektus. Ősi nőiattitüd a vezér faszáért való látványos tülekedés. Sokszor persze Non Touche ez, a gyakorlatban nem dug a buszsofőrrel az okos Nőci (vagy nem szopja le kiálláskor) mindössze jóillatot terjeszt köré, tündög neki... összesen annyiért, hogy két megálló között egy utcatorokban különmegállóban kecseskedhessen le a buszról.

Frick László Intézet 2014.11.28. 04:20:18

@annamanna: Dr Erdős, hogy is mondjam FORMÁTUM volt. Különösen elgondolkodtató ez ma, amikor tökfőzelékből faragott figurák szájbőgőznének Dr Erdős modorában...
süti beállítások módosítása