Kömlő község Heves megye dísze, a szólásbéli halott pedig a ravatalon kezdett el úgy izzadni, ahogy most a jógyerekek legnagyobb megrökönyödésére az MSZP.

"A cethalott tetszhalász... javítok.. A tetszhalott cethalász!

/Romhányi József: Mézga Aladár különös kalandjai: Kriminália

Tegnapelőtt még a jolók azon öriztették haladó-jóoldali közönségüket, mennyire halott az MSZP, tegnap pedig már szőlősavanyálló vitriolossággal dübörögtek rá arra, hogy van Botka László és Rába Tímeura Tóbiás József is -és hagy ne soroljak még vagy három focicsapatra vagy öt BajnaiPárt vezető-team-re való MSZP-s politikust. De, ahogy ez szokott lenni, ha a jolók el- vagy rábasznak, akkor egy bocsjav nélkül dübörögnek tovább, tessék, Bede pajtás mekkora egy  jópofi volt már megint, tapsizzunk előre!

  • Botka László nagyon kavarja, pedig mi azt szeretnénk,    jólelkülöníthetően ti!44! &  ostoba & könnyenbefolyásolható büdösparasztok már a "halott" MSZP helyett megbízónkra Bajnai Gordonra , aki mögé ő beáll, arra szavazzatok az önki válcsin. Nem, Feri ugye, akinek csöppet sem érdekes módon ua lesz a főpolgijelcsikéje, mint Gordcsikánknak, 1 geci, az LMP-ről meg nembeszélünk.

    Szeged polgármestere azt nyilatkozta a 168 órának, hogy nem ő most az ideális ember az MSZP vezetésére, hanem például Rába Tímeáné Tóbiás József. Ezek szerint tényleg van olyan ravasz, hogy előbb nekifusson az önkormányzati választásnak, és csak utána élje ki országos politikai ambícióit, ha egyáltalán vannak ilyenek neki. (Vannak, ha én mondom, Bede Márton, akkor vannak és kész! )

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr716262146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.03. 11:57:36

erre vajon mit?
444.hu/2014/06/03/aljasok/

(erról a posztról nincs mit: tendenciózus, elfogult, csúsztat, szelektívténykezel ésatöbi)

Dudenbuch Tanítvány 2014.06.03. 13:22:39

Tisztelt Dudenbuch ÚR,

tesék már nekem aztat leokatatni, hogy hogy lehet az, hogy ezek a jolók ilyen butuskák, az mszp meg ilyen profik és akkor mégis az mszp-t szopatják és nem fordítva?
Miért hagyják, hogy így legyen?

Frick László Intézet 2014.06.03. 14:38:35

@Dudenbuch Tanítvány: Például a politika ilyen is: valaki Dudenbuch Fan álnicket alapít, közben meg bojóccot akar csinálni Dudiból.

Az MSZP a legprofibb politikusok gyülekezete, de Ferenc még náluk is zseniálisabb. Azonban elég csak orbánjt kivenni a képletből és Feri már rögtön nem is annyi8ra zseniális. Amíg van Orbán, addig fortyog az orbángyűlölet és a politika meg az érzelmek egymást kizáró lényegek. Politikusnak nem lehetnek érzelmi alapú döntései, márpedig a gyűlölet érzelem.

És Feri egyáltalán nem gyűlöli Orbánt, viszont a Nemzet Színésze.

A jolóknak is vannak biztosan önálló gondolatai, de azok egy részét nem osztják meg velünk.

Szokták ajakazni Bajnait -de szerintem pár joló, ha tehetné fogazná is, sőt.
Nem tudom, hogy maga férfi-e vagy nő, de pl próbálja elképzelni, hogy nő és a partnere ajakával "harapdálja" a maga csiklósatyakját, megvan? Jó, és akkor most ugyanezt fogazva? -ez is? Jó, és akkor most harapjon az a képzeletbeli lovag, de már igazán.

Frick László Intézet 2014.06.03. 14:48:32

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Odáig bírtam olvasni, hogy az origo az elfogulatlan
Hagy kérdezzem már meg Hanni, akkor hol a faszomba is jelent meg az a Bajnai nyaló riport, amiben Bajnai arról hazudgált, hogy a félelem miatt nem mernek fiatalok menni a rendezvényeikre?
Minden nap az origon-n ugyanazokat az uszításokat lehet lecsekkolni, am9it a jolóknál. Pl az a szavaztatósdi, miszerint "rezsicsökkentés -de egekben az élelmiszeráral"+ tovább száradt a címlapon, mint a blog.hu-n a legtöbb hónapig fennhagyott A hét bloggere...

Másrészt Lázár nemegyenlő Orbán. Éshogy ki a főnök? -mennyire főnök az, aki egy ekkora kártékony belsőellenséget nem képes kinyírni, mint Lázár??? Ugye, még a kezdetekben mutattam rá a kamarilla típusú kormányzásra azzal, hogy szemben a Gyurcsányékat jellemző kamarillizmussal, most bezzeg: kamarillizmus van és a Lázár vezette hyperkamarilla ma még erősebb, mint volt.

Azt hiszed, hogy ezt a jolók modafönt nem tudják?

Akkor ki az aljas?

"Nem az információ birtoklása ad hatalmart,. hanem a megosztása."

Azaz elhinnéd te ezt -ha a jolók is megírnák.

De mért is írnák meg, nekik így jó.
Ám, ha belegondolok, végülis neked is :D

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.03. 14:56:47

@Frick László Intézet:

Na megint a lényeget sikerült megragadnod

annyira lol, hogy rendszeresen hülyézel és osztasz másokat, közben pedig....

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.06.04. 15:52:40

Komlóiként felhívott egyszer az új, olasznak hazudott, de amúgy kínai esztergénkat kiszállító sofőr, hogy már itt van Gyöngyösnél, merre kanyarodjon. Kicsit szomorúan mondtam neki, hogy vissza Budapestnek, mert épp Kömlő felé tart, én meg Komlón vagyok. Sajnos a GPS, pláne ha ilyen okosított, néha megzavarodik a magyar ékezetektől.

Frick László Intézet 2014.06.05. 04:37:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Addig nincsen is baj,m amíg ingyen beszélgetünk. Állítok valamit és te könnyen-gyorsan, egyszerűen lehülyézel.

Azonban élesben, pl ha pénzről vagy jogról lenne szó, a moderátor vagy bíró itt felszólítana téged: MrHannibal, nem ennyi: legyen szives, taglalja az ESKÜDSZÉK előtt, hogxy MrStupid HOOL modott és PONTRÓL-PONTRA mely hülyeséget.

Ez megint a kikoránkeli módszer
érvelésre a válasz
óvoda-kiscsoport szintem
TE HULEE!

Jó, de hol?
Adid itt a szomorút a ghülyeségemen, itt sajnálkozol, hogy annyira hülye és korlátolt meg minden vagyok már, de még egy szépen kifejtett gondolatsort ezügyben nem hallottam.
Én állítok valamit:
Jön kikoráénkel vagy te összesen annyival, hogy az állításom hülyeség és LOL.

Érvelek és erre a válasz nem érvelés, hanem érzelemkeltés (gyeretek röhögjük már ki ezt a zorbányista baromot)

Én állítok valamit -kérdezitek, hol a bizonyíték.

Ti állítotok valamit: nem kell bizonyíték, mert azt írta az újság.

Ráadásul párbeszédeinkben ez a működés kezd el és átszivárogni a politikán kívül más tárgykörökbe.

Nem tudom, te mit szólnál hozzá, hogy ha én IS a válaszaidra ilyen óóóóóriásibölcseséget sejtető válaszokat adnék, mint
"hülyeség amiket beszélsz Hanni LOL"

és
"Már megint a sóder Hanni XD"

Én nagyon szeretek vitázni, életemben vita során több, mint 1000 alkalommal győztek meg valami másról, mint ami az elképzelésem, okosodtam, felvilágosodtam ezekben a vitákban.

Számomra igen hasznos lenne pl egy szép érvelés, amiben sakk-matt nem MONDOD hogy hülye vagyok, hanem MUTATOD

Kikoráűnkelnek ám semmit nem kell bizonyítania
ha én állítom -hun a bizoinyíték
ha ő állítja: az Nap-valóság, amit nem kell bizonyítani.

Tehát a cél, hogy el legyek ítélve pl, mint orbánista bérenc. Kerüljön becsületbíróság elé ez a dolog (az orosz értelmiségieknél ennek hagyománya van, a ti logikai menetetek: Orbán love Putyin, Putyin = orosz akkor a XIX. századi orosz becsületbíróságok= hülyeség)
Tehát menjünk rendesen végig:
Ha kikoránkel rámk tudja bizonyítani, hogy én OOLYAN orbánfan vagyok, mint ahogy ő azt CSAK ÚGY, tehát egyszerűen kijelentve állítja, akkor lemegyek a pincébe és felkötöm magam.

ne így tét nélkül Hanni, hanem élesben!

Élesben egy olyan népiszórakoztató böfike, ami itt az én öt vitabáéli ellenfelemet öri-be viszi, tehát élesben nemválasz, hogy "hülye vagy és korlátolt már megint, XD

Frick László Intézet 2014.06.05. 04:41:04

@vészmadár (pica pica): @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Akkor képzeljünk el egy néhai grófságokból, kiskirályságokból és fejedelemségekből konglomerált országot, aminek területén 47 Újvár, 89 Újfalu 17 Újkastély és 28 Kispatak meg 112 Újhíd nevű település van...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.05. 09:25:48

@Frick László Intézet:

Bocs, de éppen te szoksz engem - meg a többieket is - lehülyézni.

Én csak kínomban néha visszahülyézlek

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.06.05. 09:28:16

@Frick László Intézet:

orbánfan: ezt is leírtam már nem egyszer

Mivel okos ember vagy, DE védhetetlen dolgokat védesz, ésvagy nem veszed észre, nem foglalkoztat stb - míg a másik oldalon szálkát is stb stb stb - tehát nem lehetsz birka, de mégis úgy viselkedsz, mint a birka...

TE magad generálod ezt a látszatot - a témaválasztásaiddal, csúsztatásaiddal stb

Frick László Intézet 2014.06.06. 03:59:12

@nagyjoco: Nem, az MSZP nem ilyen helyzetben van, a víz 30 cm és Botka egy fess ember.

Frick László Intézet 2014.06.06. 04:01:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Jó. Beszéljünk a csúsztatásról, mint olyanról.
Kérlek, a válaszodban írj össze 10 kritériumot egy orbánfanról. Igen, szabad vélt párhuzamokat erőltetned, csaljál annyit, hogy nem egzaktul írsz le egy orbánfant, hanem erőlködöl kicsit hozzámtorzítani
süti beállítások módosítása