Tényleg be akarom már fejezni, de a 444.hu és az inde(x) meg főleg [az inde(x)ben eurológus álnéven] a 444-ben azonban Petre Maghari most kibujtatta az összes szögét az aljas zsákjából. Tessék:

Vége van az MSZP-nek =vágyálom of bajcsánynyalók , botlott a Jobbik

minden idők egyik legelőnytelenebb képe Mesterházyról

Az MSZP összeomlott most összeomlott vagy vége, döntsétek már el, mint hazudgáltok  LEGALÁBBIS EZT SZERETNÉK A BAJCSÁNYISTÁK, kiderült, hogy az Összefogás választóinak fele se akarja őket EZ EGYÁLTALÁN NEM DERÜLT KI, AHHOZ, HOGY EZ&ÍGY DERÜLJÖN KI, KB ugyanakkora részvétel kellett volna ! . A Jobbik hiába második, fele akkora részvétel mellett csak harmada annyi szavazatot kapott mint áprilisban, Kovács Béla kémbotránya jól betett nekik. A Fidesz nagyon erős. A bal???444!4?4!??oldalon földindulás lesz SZERETNÉK  a bajcsányisták és a bértollnokaik is A kémbotrányt említi Maghari, de pl a bajcsányisták által bedobott Molnár ZSolt puki-t nem!  , veszélyben lehet az MSZP-frakció.

Szerintem 1973-74-es Kádári Kisjégkorszak óta nem garázdálkodott ekkora népszopató aljas geci a magyar sajtóéletben, mint Petre Maghari -incl. a 444 bandája. Korunk népszabói ők.

 

Szemben a szándékos torzításaival, ferdítésével és vágykiélős mesikéléseivel, összehasonlítani esetleg csak hasonló részvételi arány mellett lenne érdemes a két választást. Torzítja a mostani eredményt a jóoldli szavazók traumája, amin kompenzálván is, olyanok mentek el bosszú-szavazni, akik április 6-án otthon maradtak.

Az is kiolvasható Maghariék reakcióiból, hogy VALÓJÁBAN leszarják az újLMP-t , talán éppen azért is, mert Schiffernek igen szimpatikus és ütős megnyilatkozásai voltak az elmúlt hónapban.

 

A 444. bajcsányista kampányújság. Az inde(x) pedig a magazin ehhez.

 

Kérdés, megért ennyit a jógyerekújságíróknak, hogy nem az újLMP-nek kampányoltak, hanem bajcsányéknak?

Printszkrínnel lőtte egyik blogbarátom a tegnapi 444-en ezt a Magyar Nemzet [-> MNO.hu] stílusában torz grafikont, fasza!

Az első sorban az "51,5%"  a 16,5 egység hosszú szakaszon az 51,5% a 444 művésze ügyességéből 6,5 egységet tesz ki -erre mondja a pesti nép, hogy ügyes.

csalógrafikon.jpg

 

kizárólag inde(x)iánus sajtóból szokásom tájékozódni, az mno.hu-t negyedévente se nyitom meg, most azonban ráklattyintottam és tessék, mit lőttem:

Soros Györgyhöz köthető az

a Media Development Investment Fund (MDIF), amelynek leányvállalata húszszázalékos tulajdonrészt szerzett a 444.hu hírportált kiadó cégben.

A Mandiner.hu értesülései szerint az MDIF egyébként nem számít teljesen új szereplőnek a magyar médiapiacon. 2012-ben a Magyar Narancsot kiadó kft.-be is bevásárolta magát, de már 2010-ben is 250 ezer, míg 2007-ben 67 ezer dollárral támogatta a [ hüjje elbaszott "jobbosok" szóhasználatában]  balliberális hetilapot.

A New York-i központú MDIF – amely 2012 decemberéig Media Development Loan Fund néven futott – egy nonprofit alap. Olyan országokban fektet be, amelyekben a „szabad és független médiához való hozzáférést veszély fenyegeti”. Jellemzően hiteleket és más pénzbeli juttatásokat ad, főleg orosz, ukrán, szerb, de kis részben afrikai vagy latin-amerikai médiumoknak. Támogatói és befektetői között megtalálható többek közt a Soros György-féle Open Society Foundation. Figyelitek, milyen profin inde(x)-eznek már az mno.hu-nál is? :D  A lap információi szerint a befektetőalap munkatársai korábban több országban is Soros alapítványánál dolgoztak.

Ismert, a múlt héten jelentették be, hogy húszszázalékos tulajdonrészt vásárolt a 444-et kiadó Magyar Jeti Zrt.-ben egy amerikai befektetési alap, a Digital News Ventures. Az értesülést pénteken megerősítette a hírportál főszerkesztője. Uj Péter csak azt követően számolt be saját oldalán erről, hogy a Kreativ.hu nyomán már több internetes portál is megírta a hírt. A főszerkesztő szerint az MDIF-nek egyetlen ismert médiabefektetése volt a térségben: a SME című szlovák napilap. Úgy látszik, arról nem tud, hogy érdekeltségük van a Magyar Narancsot kiadó cégben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr226210269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.26. 10:49:01

Az MSZP EP választásokon elért eredményei:

2004: 34%

2009: 17%

2014: 11%

ez nem vágyálom, ez tény (aka valóság)

de tudom, téged nem ez (ez nem) érdekel...

2014.05.26. 11:34:42

Innen - ebben a formában - nincs felállás.
Persze ahhoz, hogy felépíts valami újat, először le kell rombolni a régit.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.26. 11:43:49

OFF

feminista tumbász, remek alapanyag gyűjtéshez, szórakozáshoz ésatöbbi:

dezsa.tumblr.com/

2014.05.26. 18:35:44

Az MSZP már a kemény mag szerint is elavult párt - ehhez mit szólsz, épp most közölte a kemény mag.

alte trottel 2014.05.26. 21:26:24

...annál rosszabb a tényeknek...

2014.05.27. 00:24:36

Amúgy Anglibáan én széljobb lennék.

www.youtube.com/watch?v=qMDZ6xxBOg0

Nigel Farage nálunk ilyen tuskó KDNP-s lenne.

Frick László Intézet 2014.05.27. 03:44:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Látom, tanulsz Magyari Pétertől te is a szelektívténykezelsében.
A sugallmányoddal SZEMBEN a valóság az, hogy az "eredményeket" csakis a részvételiaránnyal EGYÜTT lehetne kezelni. Pl e legutóbbi EP választáson már egy 40%-os részvételi arány is egészen más arányokat hozott volna.
Azonkívül Zseniális Ferenctől sem lehet eltekinteni. Magyari el tudott tekinteni a Molnár ZSolt "ügy"-től ... számítsd már ide azt, mi lett volna az eredmény 2004-ben, 2009-ben, ha Molnár Zsolt ügy-féléket hajigálnak be... Ás Feri ha egyszer koinyitja a száját, még legalább 99 ilyebn Molnár Zsolt ügy féléje van. ÉS az is biztos, hogy a tét már most is Budapest volt, lenyomni az MSZP-s jelöltet (nyilván nem Horváth Csabát)

A valóság az hanni, hogy a jóoldal úgy játszik a te "valóság"-eszményeddel, ahogy csak akar.

Frick László Intézet 2014.05.27. 03:54:19

@nagyjoco: Miért ne lenne felállás. Egy kérdés van: A MSZP továbbra is vistzont-kegyelmez ferikéjének vagy kinyitja a száját. Erre már rég figyelmeztetetk: feri olyan az MSZP számára, mint a fogszuvasodás... lehet nem figyelembe venni, lehet őszintétlen kompenzáló kis 9önhazugságokkal kezelni, de a minélkésőbbifelismerés annálszomorúbb következményekkel jár. Elért az MSZP arra a szintzre, hogy majd most Feri, amikor tovább szopatja őket, felállnak és azt mondják: Nem, ferike, MOST mi nyitjuk ki a szánkat és mi kezdünk el beszélni. Feri 100 Molnár Zsolt ügyet tud, de pl az MSZP tudja 2006. titkát. És ha úgyis hull a klasszikussa az MSZP-ben, akkor búcsúzóul csupán 2006-tal is jelentősen oda lehet baszni Ferikének.

És itt jön Feri MÁSIK furfangja. Amit feri politikaizsenialitásában mindig is mutogatok: ferinek mindig van másik és Ferinek egykuttya, tőle osztán, ha ő nem kell, akkor ott van még Gordonka, az ártatlanarcú.

A profipolitikai összetartás tartotta eddig zárva a feritől szétszopatott agyú MaSZOP főség ajakait. Feri koimondatlanul az5t sugallta Őszödön, ha ő egyszer kinyitja a száját. Most viszont az úgyismindegy már állapotában a MaSZOP-osok mondhatják azt, pl lendvai Ildikó, aki elsírta magát ferenc győzelmekor 2004-ben azért, mert Lendvai is nagyon jól tuda, mi lesz a vége és mégis szopta Ferint , merő-egy pártfegyelemből. De mi van, ha a nyugdíjas néni azt mondja, hogy én leszek a Colette-je az MSZP-nek...

A politikai naívákat könnyen megvezeti egy Magyari Péter.. de az öreg maszoposok között jópár profi van még eléggé értékes és használható sajtókapcsolatokkal.

Feri nem véletlenül jár Kállay-kettőst és hárít el minden vádat, ő nem is .. és "szépen" beszél az MSZP-ről... Mint a stricui, aki tudja, hogy a vén, forgalombólkivont kurváinak ajakai, ha elfecsegintik magukat...

Frick László Intézet 2014.05.27. 04:18:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kösz Hanni a feminista forrást. Nézd, mit lőttem:
gyermelyi

IDÉZET KEZDŐDIK >>eddig a leghalványabb fogalmam sem volt, hogy ki az a Fassbinder, de most meggugliztam, és úgy tűnik, hogy egy német filmrendező volt.

aki ezek szerint nőgyűlölő dolgokat mondott (írt? rendezett?).

ugyanitt: alapvetés, hogy igaziból a bántalmazó férfiaknak lenne szüksége segítségre, és a nők azok, akik felhasználják a szexualitásukat, hogy világuralomra törhessenek.

ja, és ne feledjétek: rámutatni az erőszakra és az elnyomásra - annál nincsen is erőszakosabb és elnyomóbb dolog kerek e világon. << IDÉZET ZÁRUL

Valószínű, a tumbrl meg ez a kommentelő is a jelenlegi magyar értelmiség krémje.

Egyiknek sincsen fingja se Fassbinderről, a XX. század egyik legnagyobbb -egyébként német- művészéről és nemvéletlenül nem így írtam, hogy filmrendező.

Fassbinder a világ egyik legszabadabb művésze volt, képes magából is kikelni a művészetéért, mint pl buzi [valójában biszexuális -a szerk. megj.], képes volt a buzikról , mint a nőkről... mint bármilyen metszést is... egyszerűen Harmadik Szem-ként objektíven ábrázolni.

Nagyjából most KÖVETKEZHETNE egy olyan friss magyar értelmiségi generáció, aki számára Fassbinder KORTÁRS művész... nagyjából mostanra küzdjük le azt a 40 éves Csúszást.. lemaradást NSZK-tól.
és itt tartunk: Nincsen, aki értse Fassbindert.

Hja, ugye, a Trónok harcá -ról nehéz átállni... tumbrl aggyal Fassbinder-t.

Fassbinder egyik fő műve Alfred Döblin Berlin, Alexanderplatz -ának filmrevitele, ami a "fasizálódó" Magyarországon illetve kitekintvén a mai Franciaországra vagy Flandriára (Észak-Belgium -és Hollandia) KÜLÖNÖSEN fontos lenne.

Nem találtam eddig fontosabb és hasznosabb könyvet Döblinénél a korai-és győző nácizmus, a nagy Válság időszakáról, ami RÁADÁSUL [így] örökérvényű is. valószínűsítem, hogy Fassbinder is így lehetett vele... ő ... úgy dóógozott, mint egy paraszt.. nem kímélve magát... halálra dolgozta magát és ebben a halálosan nagy munkában tetemes erőfesztést vitt el a berlin, Alexanderplatz.

Kérlek, linkelj nekem Orbánfasszopó Dudi -n kívül, tehát politikailag megfelelő jóoldali forrásokat Fassbinderről... Fassbinder aktualitása by Magyari Péter. Fassboinder az inde(x)en, Fassbinder a 44(x)4.hu-n.
Elsőre ez jön ki a Magyar narancs -on
Aki csak egy fotót is látott Fassbinderről, kivált kései képet, amelyen talpig bőrben, a nadrágkorc fölé buggyantott sörhassal, széthízott arccal néz bele a lencsébe, de akár fiatalkorit is, amelyen a hatvanas évek ordítón rossz ízlésű ruhadarabjait viseli, nemigen gondolhatta, hogy hót entellektüel a pasi. Na jó, írt egy szekérderék darabot meg forgatókönyvet, óriás volt a filmcsinálásban, de nem a szavak embere. Most meg itt ez a vastag könyv, interjúk és írások, szó, szó, szó.
1996-os cikk.
Van Fassbindernek egy nagyinterjúja... olyan keményen, ahogy ő ott beszél, ki más művész mer beszélni.

Alföldi Róberten kívül alig tudok magyar művészt, aki merész annyira könyörtelennek lenni, de Fassbinder saját magával szemben sem ismert könyörületet.

Frick László Intézet 2014.05.27. 04:38:26

@nagyjoco: Ma Magyarországon politikai profinak nevezheti magát:
Gyurcsány ferenc
valamint az MSZP-ből vagy 100 ember. Pl Szanyi Idültalkoholista Tibor.
Itt nagyon hosszú szünet következik
több körrel lemaradva pl újabban Schiffernek vannak profi húzásai.

Attól, hogy az MSZP GGG-girlként viselkedik az ő Ferikéjével, még nem korszerűtlen.

Mesterházy egy pillanatra sem és véletlenül sem volt komolyan vehető ember. Ezt már elemeztem, hogy egyik jóoldali erő sem akart orbánváltást -az MSZP viszont nem figyelt arra, hogy Ferike mit akar. ferikének budapest kell. és még egy, amit feri politikájában nem akart megérteni az MSZP vezetés: Ferinek úgy klaszikusan és közvetlenül a hatalom már nem kell.

Senki nem figyelt még föl arra, hogy Bajnainak ki a politikai tanácsadója és főebere.
Arra se gfigyelt föl senki, még Závadáék sem, hogy magának bajmnainak se kell a hatalom 8de az orbánváltás sem)

És senki nem tette föl a kérdést, hogy ha Ferikéék nem akarnak orbántváltani, akkor mit akarnak.

Összesen ennyiről van szó.

És mindez nyiltan, a nyilvánosság előtt zajlott, Feri bedoobta azt a sejtetést, hogy anno az MSZP-be piszkos pénzek is mentek.

Nagyjából ez akkorban történt, amikor a nyomozóhatóság kezdett ráállni Simon Gáborra.

nézd csak az Őszödi beszéd interpretációit.

Két dolgot tudok nagyon nehezen elképzelni Őszödről:
-Feri úgy tudHATta elmondani a "beszédet" hogy a jelenlévőkl egy mukkot nem szóltak (pl: "A te kurva anyád, Feri!" vagy "Mosmá' ne bassza meg a jósiten, Feri, ájjá má meg!" Toller kifeléjövet legalább 6-7 ember füle hallatára mondta, amit mondott és nem csak a Baranyai Frakció emberei hallhatták.

-azt is nehezen tudom elképzelni, hogy legalább 5-6 MSZPO-s embernél nem volt bekapcsolt diktafon a "beszéd" alatt. Feri attólkezdve kapott rá a mágnesmezőben való tárgyalásokról.

Azt elhiszem, hogy most a 444-es fiúknak ki van adva, hogy rá az MSZP-re... nodehát ki feltételez a 444-es fiúkról politikai hozzáértést vagy konyítást... Ez ppolkomm, amit most az MSZP-ről nyomatnak. Azért továbbra is egy bő milliós szilárd társadalmi támogatóbázisú pártról van szó, ráadásul konglomerátumról. Egy-két konglomerát elemet ki lehet baszni e pártból, de marad még elég... És pl a kibaszott elemek búcsútzóul, már mit se veszthetvén, kinyithatják ám a szájukat Feriről... Ha csak pl a most már aztáőn tényleg mit se veszthető egykori Baranyai Frakció elkezdene beszélni! (mertugxyanis nekik osztán tényleg mindegy, mi lesz budapestttel)

És most kijátszom a fő adumat: Csak Botkára tekints: Botka csak meggondolja magát és azt mondja, hogy mégiscsak hajlandó az országospol-ba beszállni.

2014.05.27. 07:52:13

@Frick László Intézet: A diktafont őszödön cseszhették - árnyékolták még a környékét is. Egyetlen, titkosszolgálati által lehúzott szál volt a mikrofonban - hivatalosan - aztán elismerték, hogy volt még egy, ami úgy odakerült. Technikai kiegészítés vége.

2014.05.27. 08:28:18

Ez egyre jobb, a baloldal a maszop miatt veszített:

ezekmennekmostanaban.blog.hu/2014/05/26/a_mszp_vege

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.27. 09:08:15

@Frick László Intézet: olyan vagy, mint orbán, gyerekes: csak az a valóságos, amit annak akarsz látni:)

Frick László Intézet 2014.05.27. 13:28:44

@nagyjoco: Őszödre az a külön teóriám, hogy maga a felvétel gyakorláskor a szemlőhegyi úti lak konyhájában készült. Nem életszerű, teljességgl kizárnám, hogy ezt a geciséget így, egy mukk nélkül, tehát feri folyamatosan beszélve végigmondhatta. Eleve a "vidéki téeszelnökök 2005. májusában iszonyú nagy pofával voltak és ordéjjozta, olyan erősek voltak, a "pestiekre kirúgva" hogy a "pestiek" nyakbehúzva igyekeztek kussolni . Gondolj már bele, egy rakás Szanyi-szintű alkoholista, már rendesen szintre piálva... Ferit, aki jól átbaszta őket és nem akar távozni, kussolván némán hallgatja... úgy, hogy Ferinek nem kell meg-megállni.. szót kérni.. elismételni valamit a hangzavar miatt... És Őszöd után, egészen szeptember közepéig ez a feriellenesség csak fokozódott, beleértve a bandája ellen is, pl Szilvi bácsi miatt is hőbörögtak. Ha elfogadom a verziót, miszuerint orbánék dobták be a beszédet. A beszéd bedobása növelvén a pártfegyelmet állította szépen feri mögé az egész MSZPO-t, feri helyzete nem májusban, a beszéd ténylegi(????) elhangzásától, hanem szeptember közepétől szilárdult meg. Augusztusban a fele MSZP főség (főleg a vidékiek) nyiltan hőbörgött Feri és bandája picsánrúgásáról.

alte trottel 2014.05.27. 15:20:25

@Frick László Intézet:
Igazán megható (könnyeket morzsolok szét szemem sarkában), hogy ennyire aggódsz szegény árva maszopért, akit az a gonosz gyurcsótány oly csúnyán szivat!
Kurváranagyonrendes fószer vagy!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.27. 15:24:31

@Frick László Intézet:

Botka a titkos fegyver/reménység:DD

egyébként valóban kb az egyetlen szóba jöhető valamennyire is ismert káder
2018-ig még lenne idő felépíteni is

meglátjuk

ferinek meg nem elég ám pest, nézd meg, vidéken hogy szerepeltek az ep választáson

Frick László Intézet 2014.05.27. 15:51:50

@alte trottel: Rém egyszerű. Az egy dolog, hogy mik az ÉRZEMÉNYEIM a maszopról. Van jópár maszopszimpatizáns ismerősöm, akik egyébként rokonszenvesek. DFemokrata is vagyok és mint efféle ááálatt, be kell ismernem, hogy a maszopnak tömegbázisa van, bőven a millió felett. Ferenc bázisa összesen az orbángyűlölet, tehát "A mi nk Ferikénk majd jaó megaggya ennek a bukszaszájaú ciágánynak!" ... hátööö... és ferike egyéb tettei. De mert politikabuzi is vagyok, mint ilyen, tehát kénytelen vagyok beismerni, hogy Ferenc zseniális politikus (egy csapásért bele se fog semmibe...) Ferenc azonban demokráciánkívüli eszközöket bőséggel alkalamz és ez baj. Demokráciánkívüli eszközöket kétféleképpen lehet alkalmazni, kontár, könnyen átlátható és felismerhető amatőr módon, mint Orbánék.

A baj ott kezdődik, amikor valaki fedett eszközökkel operál a demokrácia ALATT és ehhez még legderekabb értelmiseggjeink tudván-tudva falaznak (mert ugye a cél jó: az orbántalanítás.

Csakhogy Feri igazából 8ezt a szándékát fedi politikája) nem akar orbántalanítani. És van még egy fedése. ez pedig a kommunikációja, amiben elhazudja azt is, amit politikaiszinten hazudik.
Feri teljesen nem akarja széjjelkúrni az MSZP-t (a fent említett okok miatt, egy túlsággal széjjelkúrt MSZP már semmit se veszíthetvén: tehát elkezd beszélni Feriről. Puch László pl lehet, még mutatni is tudna mit...

PesszimPista 2014.05.27. 22:27:37

K. Dudi!
Szerintem hiába is magyarázod itt, és ez jó is így.
Ahogy a maszopra Farkatlanházin keresztül rárontottak (és nem csak PetMag, de szinte mindenki) az egyszerűen több, mint komponált űbercsimborasszó.
Közben Ferit mint hosszabb távon vállalhatatlan bohócot, Bajnait pedig, mint eleddig -vmiért- még nem kibontakozott jövőbeni lehetséges sikermókust jelzik.
MSZP dara, Feri bomlasztott, de majd balra el, mert ő már csak rétegmókus, míg Gordon egyszer csak begyújtja az eleddig nem véletlenül féken tartott rakétáit.
A folyamat, Machiavelli-t konnotálja (képzavar, tudom, de ide illik), míg a hallgatóság a "hit, remény, zsűlöletben" ragadványozódott meg vala.
Undormányosan gyönyörű/ avagy gyönyörűségesen undorító.

titanik b__á 2014.05.28. 00:52:06

onlájn megvanE az a nagyinterjú Fassbinderrel

2014.05.28. 13:19:01

@PesszimPista: Megy a Bajnai a Bilderbergekhez világösszeesküdni.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2014.05.28. 14:33:30

@Frick László Intézet: miért, te tudod, hogy ha elmegy még 10%, az melyik körből kerül ki? Tudjátok én pl. tegnap épp vájárt toboroztam az Ormánságban, egy Fideszes polgármesterrel mentem egy MSZP-s polgármester városába, a lényeg, hogy miközben ebédeltünk, egészen normálisan meg tudták beszélni, mi van egyiküknél, mi van másikuknál, de ami érdekesebb, mikor a FIDESZ-es elmesélte, hogy hát, most elmentünk, de ha nagyob a részvétel... akkor azt modta az MSZP-s, hogy kit érdekel, hányan mentek el, ezt a választást ennyivel ti nyertétek, 12 mandátumotok lett, nem? BÁR én minimum 13-at vártam TŐLETEK. Mire a FIDESZ-es: én is 13-14-et MAGUNKTÓL. Én magam részéről annyit tennék hozzá, hogy amúgy Drávasztárán nagyon jó a diós palacsinta, de ha megölnek sem emlékszem az bottani szlovák nevére.

Frick László Intézet 2014.05.28. 16:42:59

@titanik b__á: Ln interneten láttam és ha lesz időm, kikeresem neked

hirtelen olaszban.. az a lényeg, hogy a konyhájában készült
www.youtube.com/watch?v=LvqLVzaGGfk

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.29. 17:40:29

Most mindenki találgat, miért mondott le ilyen hirtelen Mesterházy, miért nem várta meg pl a szombati tisztújítót, vagy miért nem mondott le már vasárnap este...

DE szerencsére a politikai zseni Frick Intézet tudja a helyes megfejtést:
Természetesen azért, mert épp tegnap olvasta magyarip cikkét, és ettől döbbent rá a helyzet komolyságára...:)))

Frick László Intézet 2014.05.29. 18:20:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Petre Maghari még csőre se rántott, amikor Frikk , mint ugye politikabuzi tudta, hogy Mesterházy ha csak felajánlja a lemondását, akkor az MSZP alapszabálya szerint három hónapos szarakodás következik -és így persze nincsen tárgyalóképes ember, márpedig Ferenc, szemben Maghari geci & aljas butításával, nem vissza akar menni az MSZP-be, hanem széjjelbaszni és azt hiszem, ez jelentős különbség.

Érted Hanni, Petre Maghari a butuskáéknak ír, a Lujzáknak, szép, nem GYÖNYÖRŰ tanítóbácsis magyarázóhangnemben. Petrénk aztírtaazúúúság Lujzáknak ír -jó szag van ott?

Frick László Intézet 2014.05.29. 18:22:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Vasárnap este meg még azért nem akart lemondani, mert akkor még abban az álomban élt, amibe beleszopatták 8egyébként az öreg MSZP-sek is) miszer9int ő egy komoly ME jelölt volt meg moinden. nagyon csúnyán megszopatták Mesterházyt.. és ebből nem vasárnap ébredt, most magarázták el neki hétfő-kedd körül. De ennél van drámaibb szituáció, majd mindjárt posztolom...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.30. 12:03:24

@Frick László Intézet:

tudod, megint az a baj, hogy magyarip egyáltalán NEM AZT ÍRTA, amit te itt neki tulajdonítasz:))

...:(((

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.05.30. 12:49:50

@Frick László Intézet:

na máris megy a kavarás
akit le akarnak járatni, azt egyből kötik ferihez

még hogy nem profi az orbáni agitprop...

Frick László Intézet 2014.05.30. 16:56:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Azóta én is rájöttem, hogy Maghari inde(x)iánusan dolgoott, tehát zért az alsóharmadba pár igazat is írt.

Összességében azonban a diégósfiúk azt szeretnék, ha inkább Bajnai diktálhatna, ezért egy a hangja most az orbánpropnak meg az inbde(x)iánus geciknek.

Kérdezlek: mért nem elég jó az LMPO? Mért nem szabad egy kicsit az LMP-nek is dógoznia a jógyerekeknek. Hogy van ez szerinted? (Figyelmeztetlek, hogy a tét az, ki nevezi meg a főpolgármestert.. aki mögé persze a többieknek be kell állniuk, bár Schiffer szavaiból azt vettem ki, hogy ők mindenképpen maguk állítanak.)

Maghariék mindenképpen az MSZP széjjebaszáshoz statisztálnak és Ferivel kenyegetik, Bajnai javára, ez a szituáció számomra bruchachos muchacha 44XD

Frick László Intézet 2014.05.30. 17:01:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ilyen baromságba bele se fogok, olvasni, hogy botka gyurcsány paktum buktatta meg szarházyt.

Szarházynak pár mértékadó öreg elmagyarázta, hogy mért kell lemondania, azért mondott le. Gyurcsány 12 éve alázza, szopatja Mesterházyt, valóságos GGG-girl-je Gyurcsánynak. Mekkora trauma lehet neki ez az ébredés, hogy mindenki majmot is csinált belőle és még ő is lenn a felelős, ha az MSZP-nek júliusig nem lenne tárgyalóképes vezetése. Még szép hogy lemondott, de sokkal oinkább az öregek térítették észre.

Viszont a magamfajta buziköcsög már februárban tudta, hogy Mesterházy nem komoly... Miért nem márciusban írta meg Maghari, hogy Mesterházy egy báb tökfilkó, akit senki nem tart ME-alkalmasnak
süti beállítások módosítása