" A magyar embernek mindig jár az agya. Még ha nyugodtan ül is, mindig forgat valamit a fejében. Egy más nemzet fia amikor ül, ül. Amikor áll, áll de a magyar ember nem ilyen, az gondolkodó fajta. " (Orbán Viktor)
 

 Azt azonban nem árulta el a miniszterelnök úr, hogy furtonfurt min jár a magyar ember agya. Hát azon jár, hogy a másik magyarnak hunnan van, mibű van, mennyi vaót, hogyan lehet annak a fasznak/hülyepthriccsának! olyanja, ha nekem nincsen és mér van és mér nem döglik is meg azért, mert neki jutott és nekem nem. Na, ezen jár a magyar ember agya még akkor is, amikor ül. és jó sokat tud ülni a magyar, elnézem a buszsofőröket, akik munkájukat jó sok ülésben pihenik ki. Egy munkásbusz saffőre 3 órát vezet, 10 órát ül és aztán megint vezet 3 órát. vagy pl a proletárok az egész napi tévé előtt fekvést üléssel szokták kipihenni, pl ha egy megállót buszoznának, akkor is azonnal le kell ülniük, az orvosnál vagy bárhol, alig bir mozogni, szuszog egy kis mozgástól is, ujjan kövér, de gyorsan leül.

Míg az idegenszívűek, mindenféle büdössbábok, olájok vagy tótok, azok, amikor ülnek, örülnek, hogy megpihenhetnek gondolattalan, pl a büdössvábokat el nem tudom mondani, mennyire nem érdekli, hogy a másiknak hunnan van-mibeű van mennyivaót, hanem azt nézi, hogy ŐNEKI honnan lesz, ami kéne neki, az. viszont a magyar azt gondújja, hogy ha elevenen a zsírjába megrohad az a sok rojatt oligarhákok, akkó jigasságosan lesz elosztva a feőd, ami kinek a faszomnak kell mán, még a kertjét se műveli meg a magyar. Ilyen 2-3 holdas butaparaszt kiadná haszonbérbe a főggyét, azt mondja neki a büdösparaszt, hogy örüjjön, ha ingyír megműveli neki, annyira nem kell a főd.

Hogy pl a magyar mennyire sokat ábrándozik is, amikor ül, pl a földalapú támogatásokról, mert lássa-ja, hogy veszi be a rojattgazdag a sok pízeket! Mán tovább nem lássa-ja, mert ahhoz fel kéne állnia a magyarú hokerli-rű, de fáj a dereka. Ugye, a sok ülésbe-eszejárásába.

Ugye, és akkor vannak a magasfokú jellegzetes magyar értelmiségiek, akik kb ugyanezt művelik, csak sokkal cizelláltabban és választékos kifejezésekkel.
És a magyar ember agya min jár, majd aztat ő tuggya, hogy min, kinek miköze ahhó. Ha vállalkozáson jár az agya, titkolja, majd kiderül, hogy ő milyen okosságot tanát ki, pédájull 1998-ban festékbótót nyitott. Igaz, hoigy vót mán a városban 17 másik festékbót, nagyjából egy időben nyitották azokat az eszüket vállalkozáson járató magyarok. Na mindegy, amikor pedig befuccsót a festékbaót, akkor megint nekiültek járatni az agyukat, egy városban 27 különböző helyen ült a magyar és járatta az agyát. És hiába kérdezte bárki, min járatja, jaztat ű nem árúta ám, el, hanem a nagytitokzatosság közepette nekiállt az üzletén alakíjjani és nyitott: az egy városban 24 agyafurtmagyar 19 csempeszaküzletet. És amikor a másik magyar még bele is akart ugatni az ő dógába, minek ennyi csempebaót, akkó aszonta, hogy ű maj' jobb lesz és a másikok megbuknak. Hát ilyen is a magyar észjárás.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr175891381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.04.03. 00:08:23

ez most ilyen ...örkényeskedés?
merannakjó

vagy demonstrálni az ...antiorbaánfaszszopást?:))
merannakmögminök

deamúgy klassz

Marie Walewska 2014.04.03. 07:45:38

...Hát azon jár, hogy a másik magyarnak hunnan van, mibű van, mennyi vaót, hogyan lehet annak a fasznak/hülyepthriccsának! olyanja, ha nekem nincsen és mér van és mér nem döglik is meg azért, mert neki jutott és nekem nem....

Pontosítsunk. Nekem nem azon jár, hogy általában honnan és mibűl, kizárólag azon, hogy hogy a POLITIKUSOKNAK (nem tudom, választás előtt felfogod-e még, hogy oldaltól függetlenül MINDEN politikusra gondolok) az ENYÉMBŐL van. Onnan, hogy tőlem ELLOPTA. Akkor is, ha gumicsizmában van, akkor is, ha salvatore ferragamo cipőben. HOgy belenyúlt a közösbe, ami a tiéd, enyém, és kivette onnan magának. Ja, ha a sógoron keresztül nyúlta le, az is lopás. Ha a felesége nevén van, az is. És ha arról szól a dolog, hogy a kamarában EGY család tölti be az összes vezető állást, az is lopás.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2014.04.03. 22:44:32

Mindig meglepődök, hogy tud teljes hülyeségeket beszélni. Más nemzet tagja ezen nem lepődik meg, na de a magyar, az más!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.04.03. 23:46:17

ezt egy kommentben találtam a tudjátokhol

őrült beszéd, de van benne rendszer:

"Lázár egy piszkos demagóg gazember, a Jobboldal Gyurcsánya.. megbaszná az anyját is 2 szavazatért.
Kár hogy ő lesz a miniszterelnök 2017-től...
(...)
Szállingóztak olyan infók, hogy Lázár egy megerősített Miniszerelnöki hivatalt vezetne, ezzel úgymond "rákészülve" a kormányfőségre, '17-ben pedig amikor lejár Áder mandátuma Viktor lesz a köztársasági elnök, Jani meg a miniszterelnök. Így Viktor '22-ig a politika élvonalába maradhatna, hisz minden épeszű ember számára nyilvánvaló hogy a '18-as választást is megnyerni aligha lenne esélye a Fidesznek... Ha meglesz vasárnap a 2/3, akkor azt is elképzelhetőnek tartom hogy jogkör-átcsoportosítás is be fog következni a K. elnök számára.

Mint láthatod amúgy, Lázár most is szembe megy a fidesz Official álláspontjával. Ez is az ő úgymond "felépítéséhez" tartozik, hisz a Fideszben nemigazán lehet kipofázni, kivéve ha Viktor megengedi...

Logikus, nemde?"

hmm

Frick László Intézet 2014.04.04. 06:03:02

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Bocsáss meg Hanni, de ebben is nicktulajdonosunk kóporájtját vagyok képtelen bejelenteni. Ő vpolt az első, aki "Ezek hyurcsánja"-ként határozta meg Mr John Laser-t. Méghozzá annyiban veszedelmesebb is, hogy képesség-csoportjai ZÖMÉben alulmúlják a Ferencéit.
Elkövettem azt az ostobaságot, amikor még azt hittem, hogy kikoránkel-lel lehet polemizálni, beszélgetni, hogy fölvezettem A Rém enngúzsba kerülésének fázisait. Ugye, a Rém számára kényelmes és nyugodt pozíció lenne egy Walesa-típuisú KE-ség. Rá is mutattam erre a szituációra a bojóccKE-ség (DrSchnitt) hajnalahasadtán.

Azért 9is lehetetlen közöttünk (én és Ti-közöttetek) a polemia, mert elvakult gyűlöletetekben képtelenek vagytok azon túl látni, hogy én egyszerű hites orbányista lennék. Ami nonszensz, mintha pl én ökölvívás buzi lennék és egyszerre a verekedés híve is. Vagy sakkbuzi lennék és uiklyesmniket hangoztatnék, hogy "Tisztességes sakkozó előre közli legalább 10 lépését" vagy " A gyönge sakkozó saját magától lép azt, amit ő akar lépni) holott még a mesterfok is arról szól, hogy a jobb elkezdi léptetni az éppen gyöngébbet (amikor ezt a gyöngélkjedő észreveszi, presztizsokokból inkább feladja a játszmát)
Azt a szituációt alakítottátok ki, hogy én, a befolyásolt hülye hívő és Ti, A Felvilágosultak.

Linkelsz nekem most egy olyan kommentet, aminek a tartalmi részét én a LEGKORÁBBAN mondtam ki.

Baszogatni szoktál háhogva azért, mert 2012-ben nem lettek előrehozott választások, de az Isten szerelmére, hát mért nem lettek, hát volt kit választani 2012-ben? Nem Idvezítő Ferenc könyörgött, hogy hagyják mmár a mindennapi erőlködést a Jók és Igazak sajtóerői, mert nem akarózik senkinek és Gordonka is 2013-ra ígérte a Vállalható program-ját.

Az Isten áldjon meg benneteket, hát én állítottam egy makimajmot ME-jelöltnek?
Ennek a választásnak a tétje az un "ellenzéki oldalon" az MSZP széjjel baszása, kúrása és szopatása. Nem merné még a GermanGooGirls John Thompson Productions] vállalat se leforgatni azt a filmet, ami paralell azzal a szituációval, amiben most az MSZP van.
Egy paraszthajszállal el nbem vagytok képesek térni attól, mint amit tőletek, mint piaci célközönségtől A Jók és Igazak Társasága elvár. Nem azt állítom, hogy a Jók és Igazak felhőtlenül tudnak örülni annak, hogy a jó részetek (itt: a javatok) az LMP-re fog szavazni, de ez is a Jók és Igazak zsenialitását mutatja, hogy még a legeslegrosszabb választásotok is csak jó nekik.

Frick László Intézet 2014.04.04. 07:08:54

@ripők: Alapvetően nem értek egyet Maghari e bevilágításával.

Szerintem Piroska néni sajátérdeme a könyvelésművészeti tehetsége, az, hogy innovatív és úttörő, először csinált meg dolgokat és még a fejlett innovatívak is csak későn követték kreatív technikái lemásolásában. Idvezítő FerencELŐSZÖR nem hiszem, hogy a Titkos Politikai Körök-be fölvezető lépcsőházat látta a Szemlőhegyi villában. Először ő a zseniális könyvelőnőt fedezte föl, majd azt, hogy van annak egy eladósorban lévő anyányi nagy lánya. Az majd már csak menetközben merülhetett föl Ferencben, hogy a reformerők mennyire jól fizetnek.
Nagyon fontos azt tudni, hogy Vitányui tanár Úr és köreik mint bűnözőkre tekintettek Piroska néniékre és nagyon durván kikeltek az MSZP belső csatározásaiban a kreatív sáv ellen. Márpedig azt tudjuk, hogy Ferencet Vitányiék nevelték, tanították ki és Ferenc Vitányi révén ismerte meg Magyarország 30 ( 300...) legokosabb emberét. Piroska néni környezetében ez nemkülönösebben fenyegethette Ferencet... a vállalkozót. Ferenc szerintem amúgy is, otthon is játszotta a nem veszedelmes bolondozó jópofát. [A Nemzet Színésze, ugye...] kizártnak tartanám, hogy Piroska néni eleve is nem némi malíciával kezelte az ő vejét, hát ugye, a lánya bele van habarodva, nagy fasz is ez a Feri, ezt is tudjuk. Hát már most, mainapság mi Piroska néni vagy Klári asszony véleménye, hö... hö.. höhöhö... [Különös tekintettel arra, hogy Feri Klári asszony példáján demonstrálta a magyar népnek az ő tanítására való érdemtelenségét... úgy, hogy aközben Ferenc-től néhány vonónyira lucskos bugyinyergének csikázásán feszengve vörös arccal tapsikált Vadai művésznő, a Nagy Antitahó]

Vegyük ehhez, hogy Maghari ráadásul, miközben összefáradta magát ezen a háromrészes cikkcsin, tudta ám az igazságot is, ami nicht for den Kidern...

A bunkó, büdöstahó jobberek Piroska nénit többnyire azzal baszogatják, hogy kinek a lánya... Noés Maghari itt, ebben a cikksorozatban locsolt egy kis avas disznózsírt már bele a jobberek kandallótüzébe...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.04.04. 07:53:50

@Frick László Intézet: Szerinted Ferenc nem azért, meg otthon nem is olyan és szerinted Piroska néni sem azér'. Meg Magyari elhallgatta a lényeget. Meg ne bántódj, de már-már olyan az eszedjárása, mint a magyar embereknek.

2014.04.04. 17:48:05

Ez egész jó lett.

Frick László Intézet 2014.04.05. 03:36:02

@ripők: Ugyan, mitől? karikázd már be léygyszives a helyeket, ahol igazi magyarmód pl Ferenc-től a vagyonát irigyelem. Mint politikabuzit, engem egy ekkora zseniális politikus, mint Ferenc, szórakoztat és egyben tanítván nevel is. Nem győzök szüntelenül rámutatni, hogy Ferenc, szemben Viktorral időnként be-be próbálja, hogy meddig mehet el... és elmehet! Ferenc jelentősége immáron történelmi. Ferenc, hogy is mondjam, a magyar politikatörténet olyan Ronáldója, aki Messzi is. Kedvencem az Őszödi beszéd, amit hamis kontextusában irodalmunk olyan óriásai IS emelnek és tartanak, mint Nádas vagy Esterházy. Hogy értsd, Ferenc tudott egy beszédet tartani arról, hogy A Mór nem megy és a mór, ha egyszer kinyitja a száját zanza tartalommal, miközben ez igazságbeszédnek interpretáltatik. És mindenki elhiszi, hogy ezt a beszédet Ferenc egybefüggően, a hallgatóság egy mukk közbevetése [pl A te jókurva anyádat, Feri azt!"] nélkül tudhatta elmondani.

Jó, és most lapozzunk, Orbán Viktort ki írónk emelné imígyen? -Bájer Zsót. Köszönöm a figyelmed.

Frick László Intézet 2014.04.20. 07:35:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Feri az MSZP ellen akart nyerni, szopatni is az MSZP-t úgy, hogy aztán a faszos szájukkal a kezét csókolgassák, beléje vessék a hitüket, főleg pedig az MSZP szavazóbázisára hajtani. Ráadásul Feri megint és már jó előre nagy igazat szólt, miszerint a célév 2018.

Majd most meg fogod látni az EU parlamenti választáson a jóoldali erőISZONYokat. Ferinek továbbra is bekaphatja nagyjából az egész jóoldal. Ahogy Feri Mesterházyt szopatta végig a kampányban, az még a GGG vállalat termékein is durva

Mint többször rámutattam: Feri számára OV szükséges, nem pedig legyőzendő. Amíg OV van, addig te se leszel észnél.

Frick László Intézet 2014.04.20. 07:40:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: kikoránkel -lel azon basztattatok, hogy milyen hülyeséget honnan szoptam a német atomerőműleállításról, most azonban üdvözítőtök, Petre Maghari hoóóógy bezzegel, imé:
444.hu/2014/04/18/vagy-a-nemetek-teljesen-hulyek-vagy-nagyon-meg-fogjuk-szivni/
süti beállítások módosítása