Magyari Pétertől mindig csak tanulhat az ember. most is, tessék

Hagyjuk, hogy Putyin győzzön

Az Economist szerint Putyin Oroszországa vitte a halált Kijevbe. Nagyon rossz lesz Közép-Európának. Putyin nem ismer irgalmat, figyelmezteti az oroszokban bízó európaiakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr645825353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.21. 13:47:25

egyrészt annyira elfogult vagy, hogy Magyari bárit írhatna, neked semmi nem tetszene, pedig

de ezt ugye nem is ő írta:
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/ukraine/10649170/Ukraine-protests-Were-letting-Putin-win.html

másrészt meg kb igaz

* * *

még egy (több, ott linkeli a végén) jó cikk, albertgazdától:
cink.hu/a-karpataljai-magyarok-utaljak-ezeket-es-ezeket-is-1527659188

Dudenbuch Fan 2014.02.21. 18:20:54

Az LMP is bepicsogta, hogy az ukránoknál is így kezdődött, mint most nálunk.

Döbbenet.

2014.02.21. 18:25:45

kértél rezsicsökkentés nyltan felvállaló embert, tessék:

444.hu/2014/02/21/ujabb-gyozelmet-aratott-a-rezsihaboru-ujpalota-felszabadult/

Tud végre venni a gyerekeinek ruhát, cipőt.

Dudenbuch Fan 2014.02.21. 23:16:30

Így uszítsd a magyarodat, fidexes módra:

index.hu/video/2014/02/21/jol_megkaptak_a_szocik_a_kereszteny_rezsiforumon/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

Egyszerre rúghatunk bele a keresztényekbe, a fideszbe, a mit sem sejtő, egyszerű fidesz szavazókba, mindenkibe.

Natasa Grekova 2014.02.22. 07:31:10

Csalódott vagyok, azt hittem, ma reggelre lesz itt valami jó kis Ipperpál - Chrudinák féle külpol elemző cikk.

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 09:02:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem mondom, mutatom, számolj velem:
A jolók, mint rendesen a newtoraták, megint képtelenek kettőnél többet számlálni, egyesszámban beszélnek az ukrán ellenzékről és persze a hazai nagy hamispárhuzamgyártásban a régi, jólbevált dramaturgiát alkalmazzák, pl A Sebesült/Halálos sebet kapott vöröskereszteslány (56-ban is bevált és ilyen metszésben a jolók a faszukat törlik a "vöröskeresztes lány" emlékébe, Wittner nénit egyenesen le is gecizik, de jelentörténelmében meg nyomatják ugyanazt a dramaturgiát, ugye @ripők: , jolóság?

Számlálnak KETTÉ szakadt Ukrajnát, de ilyen nincsen, mert egy letépett Nyugat-Ukrajna (miközben Észak megy Dél ellen és fordítva) már eleve azonnal kettéesik a lengyelek (Galícia) miatt. Te olvastad jolóbillentyűzet alól egyáltalán a lengyelkérdést Ukrajnából?

Más. Az angolszász ruszisztikusok, poszt-szovjet szakértők tevékenységére kommentár nélkül hagy mutassak már rá Georgiában. Ugye, georgiai beavatkozása az amcsikna dojó lett, dojó. (Ennél faszább már cvsak az, ahogy a Balkánhoz értenek az angolszászok, lásd Koszovó)
Az már aztán a legszebb, hogy georgiát a taszista hyperjóoldali jolók oroszelnyomóul (és pl putyinul is) Grúziának mondják és írják máig :D (Ez a grúzpozás és Grúziát monds kb olyan, mint amikor a mai jellegzetesenművelt francia értelmiségi speciális osztrákoknak hiszi a magyarokat és Hongrie-t különleges státuszú osztrák tartománynak, ahol hemzsegnek a gitanes-ok.

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 09:05:23

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Tkp az ember fasza az eszével egyben satufékez le, amikor fejlettzónijós okoskodásokiat olvas a balkánról, meg a posztszocialista államokról. Miközben pl az üzleti életre ez egyáltaláűn nem jellemző, bármelyik nyugat-német üzletkötő mélyebb országismerettel rendelkezik, ha Kelet-Európában tevékenykedik, mint pl egy külpol néphülyítő.

Sajnos nem csak a magyar jolók interpretálnak most (a hazudozás és uszítás jó célért? -semmi nem drága nekik) hazabeszélve, de az angolszászoknak is eléggé fájós a hasikója ahhoz, hogy mindent a saját gyomortükrözésükben kedvezőbbnek láttassanak (odahaza)

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 09:08:03

@Dudenbuch Fan: Erről beszéltm ideföl hanninak, hogy a hazabeszélés ma fontosabb.
Tkp a Nyugat így baszta el az ukrán kérdést, az ellenzékiek ellenérdekelt legalább 6-7 csoportjából sikerült nekik faszául beválasztani.

nadehát Koszovóban is jól beválasztottak, pont a heroin-és leánykereskedelem májereit sikerült... Legalább már, ha ennyire telt nekik, inkább az autós maffiát prefrálták volna.

Bezzeg Dabljú Bush idézhette Goebbels és Hitler kedvenc mondását, kit érdekelt.

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 09:15:00

@ripők: Adjak xoló címet, A tegnapi fingásom gázvegyelemösszetételi képlete nem kéne? Máma máma van. Ugye hülyerádióval nem foglalkozunk, hülyétől mit vár az ember, semmit. Ezért nem szoktam fikázni annyira Obersovszky Pétert, mint megérdemelné. Óvodapedagógiai szemponból nem az a lényeg. hogy Retkess-ék Hűjje Lajósskája a fikabubust az ebédlőasztal lapja alá feni, hanem az, hogy az orvods Dr Tóthék Triszmegisztos nevű fiacskája Bólé Arankának ennen árokzsírjából nyomott bajúszt az ólyockája alá. A roszgyerekek rosszgyerekek, nem is vár mást z ember tőlük. De amikor eőjjdejoló már, aójjdejógyerekek a legordenárébb TACC*-ista móccerokkal (egyenesen 1932-ből) operálnak, pl Magyariék Petikéje..
*cirill betűk, olv. : tassz

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 09:19:10

@ripők: @Natasa Grekova: @nagyjoco: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Ez vonatkozik a rezsicsökkentésre is, teljesen ordenáré, nyíltan átlátható, ócska és önellenható. Tkp kompenzációs önhazugság az, ami "zsniális"-nak meg hatékonynak próbálja beállítani.
Szerintem sokkal izgalmasabb az, ahogy Gyurcsány nyiltan gúnyolódván beszél Mesterházyról, mint "naccerűjelölt"-ről.
Azok is buták, akik benyalják a rezsicsökkentést, de azok a jógyerekek se jolók ám, akik ellentéjeként... szintén hatékonynak hiszik 8ezzel áltatják magukat, hogy ilyen álnokul győz a FIDESZ) holott a FIDESZ megint nem saját maaga miatt győz, hanemhát pont a jóoldal miatt megint. ez az igazság, amivel egy igazi jolónak szembe kéne nézni, az lenne a civilbátor, aki ezt megteszi, és most nézzük, ki az?
Schmuck Andor.
Hát tényleg itt az ideje, hogy bekakiljatok.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.02.22. 09:24:35

@magyar-magyar szótár: Magyarán mondva a prekoncepcióid és a burtyogó beleid miatt fujjfujj az egyik és lemondó "ezek butuskák" legyintés a másik. Csak kibújt a szeg a zsákból.

Natasa Grekova 2014.02.22. 09:27:27

@magyar-magyar szótár: nem értelek. Én tényleg valami remek külpol cikket vártam tőled, lófaszt sem érdekel, hogy melyik rádió mit mond be az ottani eseményekről, vagy melyik politikus mit mond. A TE véleményed vártam, tök függetlenül attól, hogy itthon már kampány van.

Natasa Grekova 2014.02.22. 09:34:06

@magyar-magyar szótár: ja, és a jolóság. Azt hiszem, én már bőven egy másik korosztály vagyok, hogy jolózzak. Nem tudom, minek írod ki háromsoronként. AMúgy digitális bennszülőtt gyerekeim szerint egy barom, és szánalmas, aki használja a jolót, az ő baráti körükben ilyen nincs :D kb a cejjizlek és négy szivecske szintje, csak másképp. Így ha lehet, kímélj meg tőle. Olyan vagy, mint egy kövér idős nő, aki belepréseli magát a lánya miniszoknyájába, és várja, hoyg utána fütyüljenek az utcán. Annyi idősek vagyunk, amennyi, ne próbáljunk egy másik korosztály kultúrájába belemászni, mert csak szánalmasak leszünk, nem kúúúlok. Szóval, lehetőleg joló nélkül...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.02.22. 10:06:03

@Natasa Grekova: Nyehehee! Van azért valahol egy középút a jolóság, a sérvkötő és a lábmelengető melegvizes palack háromszögében.

Natasa Grekova 2014.02.22. 10:09:11

@ripők: lábmelegítő...ugyanmár..most készül az itteni dolgokból meritve egy pompás cikkem arról, hogy végül is, a joló az a carpe diem, ami ugye, nem egy tegnapi mondás :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.02.22. 10:44:55

@Natasa Grekova: Szerintem kevés kifejezőbb szó van a magyar nyelvben, mint a yoló. Pláne olyan konteksztusban, ahol a körülírás és a sejtetés hivatott a szerző obskúrus álláspontjának érzékeltetésére. Dupla-, sőt triplafenekű értekezésekben és érvelésben az az igazán fantörpikus, hogy a [szerk] kifordítja, befordítja, ahogy épp konveniális az érdeke szerint. Így lehet a jó(oldal) igaziból rossz, majd megint vissza, ha úgy tetszik. Tulképp bármit reagálsz, csak butuska lehetsz, mert nem vágod, hogy mire gondolt valójában épp.
Stockholm-szindrómára tippelek, amennyiben "Dudi" jógyerekműveletekkel etet már egy ideje minket.

Natasa Grekova 2014.02.22. 11:14:07

@ripők: nehéz megállapítani Dudinál, lehet, egyszerű sakkvakság, amit csinál.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.22. 19:20:03

@magyar-magyar szótár:

"A jolók, mint rendesen a newtoraták, megint képtelenek kettőnél többet számlálni, egyesszámban beszélnek az ukrán ellenzékről ..."
stb

nem tudom, te mit olvasol, de pl gazda albert elég egyértelműen NEM azt írta/írja, amit te olvasni szerettél volna

és azt sem tudom, hogy elfogultságodban hazudsz hogy észre sem veszed, vagy csak öregszel és felejtesz, vagy engem nézel teljesen hülyének - valószínűleg mind igaz részben:((((

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.22. 19:24:55

@magyar-magyar szótár:

itten is szépen összemosol dolgokat

a rezsicsökkentés valóban hazug, és ócska - de sajnos működik, így nem önellenható

és az is igaz, hogy az ellenzék töketlen, béna, nevetséges - de nem csak ezért nyer megint ennyire a fidesz, hanem tesznek is ezért szzépen, álnokul törvényesen(sic!) (a választójogi törvény testre szabásától a cöfnek gebinbe kiadott kampányon át a szánalmasan ostoba és hazug mtva hírgyárig mindent bevetnek...

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 03:36:46

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Agymosott vagy. A demokrácia éppen ezért nagy találmány, mert a lózungok sávjaiban bármit is teszel, még egy kettőigszámolós jógyereklogikával is felfogható, hogy ha nem egyből lehet választani, hanem kettőből és e két választási lehetőségből (bár több is van) az etgyik nem ezek... akkor máros megbuktathatóak ezek.

Csak ismételni tudom, de le is ellenőrizheted a 444.hu-ban megnyílvánuló überjógyerek attitüdön. A magyar deák [azaz értelmiségi] mindig is kópéságosan hülyének lenézte a parasztot és terjedelmesebb történelmiregénysorozat telne ki Merle nagy francia történeténél a magyar deákság reakciósseggeket nyaló történeteiből, mondjuk elég lenne fölvetni csak a Hunyadiaktól kezdvén. [ A móc paraszt Janko Corvinul, mint tkp az utolsó nagy magyar államférfiú ... aki a pápától kapott hercegi címet szépen berakta a vitrinbe a nippek közé és soha nem engedte használtatni ennmagátilletően]
Ez a jellegzetes magyar sírrórívvvós nyavalyga, önsajnáló-rinyáló nyálas kompenzálgatás, amibe itt kitörsz.
Ugye alapvetően meg van határozva a/e kampány ideológiai lájnja a demagóg óccsó, falurággyó letyipetyi szintjén, a rezsicsökkentésre élezés erről szépen előre tudósított. Emlékszel a hülyesakkozó-zseniális sakkozó hasonlatomrta, most a hülye sakkozó, amellett, hogy előre belátja a zseni 10 lépését, még lényegében szépen be is jelentete, hogy miket fog lépni. Erre az ellenzék, amit a jógyerekek képtelenek kettőnél többe számolni és senkit nem zavart, amikor Clinton néninek, mint magyar ellenzéket, összesen Bajnait és az LMP_t mutatták be... csupa olyan józan és hűvös ész, mint te, tiszta jó emberek ugye, mint Bajnai az ártatlankék ingjében, tehát ugye maradjunk az óvo9dánál, a rosszgyerkek sarat fognak dobálni. Erre 8ugye a jógyerekek, ha még csak 4-5 évesek, akkor "jójátékal" szoktak felelni, azaz jó és szép játékokat kezdeményeznek a jó (és butaának , befolyásolhatónak nézett) gyermekekkel, az óvónéni előtt kézenfogják a kiscsoportost, hogy bevezessék az építőkockázás rejtelmeibe,. szépen artikulálják a szavakat és lehetőleg a dadusok füle hallatára nem poicsámba-faszomba a gecoimbe már! törnek ki.
Ezzelszemben azt tapasztaljuk, hogy az Együtt2006 "miniszterelnökjelöltje" aki különben csak játszási, valójában senki nem hiszi még a jóoldalon se alkalmasnak, szóval a csávó még be is jelenti, hogy a kampányukat az alpári sarazás fogja jellemezni (ők szépen kivárnak, majd úgy március végefelé derül ki A Rém csalággyának a jóoldali magosértelmiseggi körökben már kinemtuggya szennyese valamint Orbán Ráhel vezetés közben telefonált [ami Anarki kapitánnyal elő nem tudna fordulni]. )

Bele merpészelsz gondolni abba, hogy 1970-ben, amikor a Lanyhulás Éveiben a leszebb tavasz, nyár, ősz és pl szinte havatlan tél ragyogott és fokozódott a jólét, csökkent a rezsi is a Kádár-rendszerben, lehet választani A6z Egy mellé egy választáson alternatívát, ami OFF-Kádár. Ésmég ráadásul vegyük azt, hogy a jólműködő és hatékony unformációMEGOSZTÁSi csatornál szín jóoldali kézben, pl a jolók üde mancsaiban vannak és nagyjából azt dumálnak be a népnek, amit akarnak.

Én már mikor szóéltam előre, hogy a rezsicsökkentés, mint agitprop, kb annyira lesz hatékony, mint dr Antalléknak az un "Antall-nyugdíj" volt.

Mondom:? önáltatás és önhazugság a rezsicsökkentáésre, mint okra mutogálni.

Az ok az, hogy ennyire telik tőletek, mint amit az LMP története mutat. Ennyi a magyar felvilágosultértelmiség már megint, mint amit az LMP-n és történetén lehet ábrázolni, zseniális kezdet és egy szokásos vég a jellegzetesen mély magyar kisszerűség megnyilvánuélásaival.

Fikázzátok Orbánt, de a jóoldalon se tudnak EGY-nél tovább számolni és MINDEN jóságnak annak ellenére, hogy a magyar jóoldal hemzyeg a jókban, míg ezek között az igazán jókból egy focicsapatot sem szedhetel össze, a jóoldali jókból egy komplet fociliga kitelne és még bírók is meg edzők is.

És ennyire telik, hogy 2010. után összesen bajnait lehetett megtalálni és bemuta6tni Clinton néninek (az LMP-sekkel ész az LMP-t fölnyaló-szopó újságírókkal) ?, EZ a gyökere a bukásotoknak.

Nézzünk egy Gari Kaszparov - Türheő Béla (a Kammajo9m büfé sakksztárja) mérkőzést. Türheő a szokásos susztermattjához fog, amire Kaszparov válasza egy susztermatt, de Türheő kezdett és a susztermattban egy lépédselőny már végzetes. Elfogadjuk Kaszparov hivatkozását a rosszulállásában arra, hogy a büdös Türheő susztermatthoz fogott??

A másik nagy geciségetek megint a szokásos: a buta zsírmagyarokra hivatkozni.
De ha megnézed a jolók tevékenységét, akikre szivesen hivatkozol, akiktől szüntelenül linkelsz: tök hülyének néznek benneteket, téged is és pont a linkjeid mutatják, hogy: tényleg: igazuk is van. Csak meg sem kiséreled az önnálló információszerzést, vévig és következetesen a MEGOSZTÓ CSÖVEK késztermékeivel válaszol a mondolataimra. Mint ugye kikoránkel barátunk is, meg @Natasa Grekova: : ha nem azt szajkózom, mint ti, akkor összesen mi lehetek? Nettó orbánfasszopó. Így működtök ti

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 03:45:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És még én szégyelljem is magam veletek szemben is.

Más. Lábjegyzet. A jógyerekeknek is vannak bugyititkaik és egy ilyen szerint bajnaira csak az amerikaiak miatt volt szükség, viszont aki a külpolitikai szakértés bölcsödéjében a beszokató, még nem szobatiszta csoportba jár (illetve járni még nem is tud, de önállóan hasrafordulni képes) az is tudja, hogy az amerikai költségvetésben drámaian rezsicsökkentették a csöndesamerikanizmusok támogatását. Magyarul nagyjából azzal fizették ki tehát bajnait, mint a pápaság a magyarokat a Törökmagyarország idején, főleg szép stzavak lettek, jut ugyan 500 m8illió a 444.hu-ra, de összességében a jóoldal sokkal töbet várt.

valamint azt tudjuk, hogy bajcsányék már nem azok a pénzt csak úgy szórogató népek és ha van olcsóbb megoldás, akkor az ezek ellen az, hogy a várható világ-és eupolitikai események úgyis elviszoik őket 2018-ra akkor minek görcvsölni? -azért a mag közönséget, akikbe te is tartozol, meg kell dógozni.. most Budapest megnyerésére koncentrálni, a többi kóbásztőtéls, pálesz és gummicsimmaszagú zsírvidéki hely meg eddig se érdekelte a jóoldalt, már 1994-ben az SZDSZ árulásakor sem, szevasz.

2014.02.23. 22:38:50

Ez se rossz uszítás:

mandiner.hu/cikk/20140222_kuncze_kioktatta_a_hir_tv_riporteret

Kérnék egy szagkommentárt tőled.

magyar-magyar szótár 2014.02.24. 02:07:11

@nagyjoco: Csak udvarisasságból kattintoittam a linkre, hiszen mióta papolom hiába, hogy a rosszoldali sajtómunkásság mely közepes, sőt érdekesen, az ékalakzatban minél előretoltabb, annál tehetségtelenebb, bár pl arra is van példa, hogy Bájerzsót rakott nagyonelegánsan helyre jóoldalit úgy, hogy az saját bukása közben enntagjaival verte magát orron-tökön, de ez a kivétel nem sokat javít a rosszoldali ajtó összeségében kontár és önellenható munkálódásain... És a rosszoldali sajtóban a legkülső perifériákon panganak a legtehetségesebbek. Pl a mandinerben és perszehogy munkálkodik némi hiúság is a mandineresekben, ha ilyen kartársak ennyire balfaszok.

Összességében mindenoldali sajtómunkásságunkat jellemez a mérhetetélen nagypofa és rendkívül óvatlanok a politikusokkal, mert ugye általveszi őket a népbölcsesség arról, hogy a politikus az mind büdösbunkó, aki libáért vette a jogosítványát illetve akit libáért vett meg az oldala. Így jártak nemegyszer csurka IStvánnal, így szoiktak járni Vona Gáborral is, aki ugye nem éppen az a fényes elme, mindössze annyit tesz, hogy ő szokott készülni, ha fejlettudatú jóoldali újságírók vonják raportra, a jóoldali újságírók meg nem szoktak készülni, mert Vona úgyis büdösbunkó náci. Pedig aki ismeri a nácizmus történetét, az tudja, hogy a nácik,. szemben a fasisztákkal, az ÉSZ emberei a Hideg Logika és a Réthorika bajnokai.

Kuncze igen szellemes ember, egy humorista is elveszett benne, művelt, pompás réthorikus is.. a hírtévés nyomorult meg összesen egy bukottpolitikust lát benne és elfelejti, hogy bajnaiban is bukottpolitikust láttak. Holott olyan emberől van szó, akinek lesz mentelmi joga megint
süti beállítások módosítása