Fél év az kurvasok idő a netokráciában, pl fél éve Bajnai Gordon még kizárta a közreműködést a Múlt Söpredékeivel.

Azért a jövőenergiája valamivel komolyabb kérdés, mint az, hogy ki nyerheti meg azokat a "választások"-at, amiket az alternatív összefogás jól láthatóan egyáltalán nem is akar megnyerni, esze legkisebb ágában nem áll.

Lényeg-a-lényeg, tehát kb fél évvel ezelőtt az orbánista magyarcsapat kiválaszt egyet a két lehetőség közül -nekem a megújulóenergiaforrások tetszenek. Nagy elánnal elkezd tehát Orbán orálni az atomenergia, az atomerőműbővítés ellen, ésbár 2013. világtörténelmi szempontból az Új Orosz Térnyerés éve volt, elkezdi fikázni Putyint meg a rendszerét. Orbánék elkezdenek a szélerőművek mellett papolni, erre  Nagy Tanítóink, a jóoldal okossai rámutatnak, hogy ezzel is a kínaidisznókat etetnénk csak, meg a napenergia-naperőműtechnikában is a kínaiak a májerek, tehát ezzel is csak Kínának kedveznénk.

Erre természetesen a jóoldal fellázad, azonnal rámutat az atomenergiára, mint az egyetlen lehetséges, még viszonylag gyors megoldásra illetve tréfás cikkek születnek a fideszes ló- és szamárfők okkultisztikuis bíjjóenergetikai megnyilatkozásairól, pl muchacháztatják a jolók a jónépet arról, hogy Xaxx vagy Waww fideszimpotentát a geotermikusenergiahasználásról nyilatkozott meg. Mindemellett a jóoldal rámutat arra, hogy a rosszoldalnak sose is volt reálpolitikai érzéke, már Dr Antallék is elfabrikálták az oroszokkal a gazdaságikapcsolatokat, pedig az oroszok húdefeljövőben is vannak. Stb-stb. majd amikor már mócsingosra csócsállótta a jónép és a sajtómunkásság ezt a témakört, az Orbán Gépezet fatengelye olyant senderít, amilyent még soha, 180 fokos fordulattal az atomenergia mellett dönt és a ruszkikra bízza a reaktorbővítéseket. (Kis cizellával persze az első időszakban a fideszesek a francia atomenergiatudományt kezdték el földicsérni ahhoz, hogy a jóoldal britszínvonalú tudósai kiemelhesék a ruszki hegemóniát az atomenergiafejlesztésben... )

és már kész is

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr605817893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natasa Grekova 2014.02.17. 17:35:32

Mikor még nem igazán ismertük egymást, kérdezted, hoyg szeretem-e Meggyesigusztibácsi írásait, és én azt mondtam, NEM.
Most bajban vagyok. Nem, MG-t továbbra sem szoktam olvasni. De most nem is ő fejt ki kormánypropagandát :D

mrZ (törölt) 2014.02.17. 19:49:50

Nem kell túlbonyolítani.
Aki leteszi a 20%-ot építhet amit csak akar.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2014.02.17. 19:51:22

Ez érdekes gondolatjáték, de a napenergia szvsz van annyira menő és yolo, hogy még akkor is támogatná a jóoldal, ha Orbán esetleg lázálmában előállna vele. Számolni sajna én se tudok, de vannak a neten, akik kiszámolták, hogy tulképp nem is volna rosszabb a megtérülése, mint az atomé, sőt.

magyar-magyar szótár 2014.02.18. 02:42:27

@Dinamuki: Á, nem hiszem. Vesszőparipáim istállóiban pusztadobogó méneseket tesznek ki azok a gondolatívek, amik rámutatnak arra, hogy a motívumokat mindig & szüntelenül sokkal alacsonyabban kell keresnünk, messze az Ész Szférái alatt, pl a zsigerekben, mirigyekben (prosztata, Bartholin, sat.) A hasfájás felülírja a lelkifájdalmakat és egy férfi, akinek tele van mán a töke, egy semmi ahhoz a nőhöz képest, aki kielégítetlen baszhatnékjában tombol (pl munkahelyen vagy munkásbuszban)

A kétpólusra sikamikálás indokolható jócélnak tűnhetett a politikaikommunikációban az 1994-es kampányban, akkor még jolóarccal, víídáman uszítottak és hazudoztak a jóoldali újságírók, kb olyan pofival, mint ma a 444-esek. Az is igaz, hogy a mai öregjóoldaliak 1994-ben még annyi idősek voltak, mint a mai 444-es öregek, pl Uj Peti bácsi. Aki nem velünk van, attól lesz a Horthy-fasiszta restauráció Hóbagoly vezetésével" ez volt a csontra leegyszerűsített képlet 1994-ben.
Azóta minden téma, amit a politikaikommunikáció szecskázóba vesz, az nyírták-vágták vita szerűre baszódik széjjel, nem az a lényeg, hogy mit, hanem az, hogy kicsoda mondja. Nincsen idő , na jó, ha a fájdalomra se, de már a poent se várják meg, ennek volt a legszebb példája Kálmán Olga a keresztény Szülők hülyebácsijával. A bácsi nagyon csúnya óriásinagy poennal lemosta Kálmán Olgát a képernyőről, de ezt senki nem várta be, hanem az adás/video első harmada után már ölbevette a tabletjét és elkezdte verni az onlájn-nyálát, pl Tóta bácsi is.

Ez a megújuló- meg jövőenergiája téma eléggé komoly lenne, a cigányok lopják, a magyarok szerzik a fát, a jolóság függvényében komplet erdőket már rendes bejegyzett cégespapírokkal és fakitermelő cégekkel.

Az idén láttam először proletárt, aki vitte a gallyat is, kézzel tördelvén. Régen, amikor még voltak igaziszegényemberek, Bálint György újságíró szépidejében, akkor bizony gallyal is fűtöttek, teméntelen gally (pellet alapanyag) keletkezik Magyarországon és ha fogom a szélenergiadotáció arányát és rávetítem a pelletdarálás költségeire, akkor nem is akkora hülyeség a magyar ugart akácsuhánggal teleültetvén kétévente pelletkombájnnal learatni.
Az akác gyomfa és pompásan alkalmas a kettő vagy több rossz közüli választás szemléltetésére. Ugye a netokratíve hülyített picsaember már csak kettőig tud elszámolni s a kettőből csakis jó lehet az egyik, azt ő már nem érti, hogy két rossz közül a kevésbérosszat választani. Hát akkor öt rossz közül hogyan választana...
Teszemazt valaki elkezdi a magyar akácot, mint jövőenergiaforrás hungaricumát, földicsérni ELŐSZÖR MEGNÉZIK KI MONDJA milyen oldali... ez a magyar sajtó- és művészetiéletből került föl ez az attitüd úgy negyedszázada, speciálisan a mauimagyarországon nem a minőség az első, hanem az, hogy ki a beszállító. Egy maipetőfi egy maijánosvitézt egy maipestidivatlaphoz bead, megkérdezik, ki ez és ha nem tudják ki ez, akkor nem lesz jánosvitéz. Ha pedig tudják, ki ez, a második kérdés az oldalisága.

Tehát az akác gyomfa és idegen is a magyar tájban -lásd Medgyessyék zigótájábarohadt akácmozgalmát és ha most ezek preferálnák az akácot mint olyant, akkor ti pedig a seggszájgépet vetnétek be, miközben a lényeg egészen más.

Főleg pakstémában a józanész egy sziporkája nem villan most, a lényeg ebben a pillanatban sem az igazság. Ugocsa-non-coronat attitüdben tehát most fickóskodni kéne a ruszkikkal, de összesen csak azért, mert a Rém paktál velük, ha nem paktálna, akkor ugyanazok a szépivű jóoldali szájak az orosszal való paktálásban a reálpolitika vonulataira mutatnának rá, ez óvodás attitüd, nem tudok mást szajkózni, a maimagyar közélet nem lép túl az óvodán. Bármelyik óvodában 4á-6 éves gyerekek között találni olyan politikusokat, mint a maimagyar felhozatal. És természetesen a politikaioldalak nyalnokai is megfelelnek e színvonalnak.

magyar-magyar szótár 2014.02.18. 02:44:04

@mrZ: Hát az egyáltalán nem mindegy, hogy 40%-ot és SF-ban svejci [pl osztrák :Đ] bankszámlára vagy 10%-ot és Ft-ban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2014.02.18. 08:06:25

@magyar-magyar szótár: az atomenergia-ellenesség szvsz még sokkal zsigeribb, mint az Orbánellenesség, és az se józan számításokon alapul, hanem a jogos vagy jogtalan félelmen. És amúgy a németek pont az állampolgárok ilyen zsigeri félelme miatt állítják le az összes atomerőművüket, nem józan megfontolás miatt.

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 02:49:19

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Miért, te szoktad a Nóta tévé backstage botrányait tallózni? Mert ez a hülyítés (pl Gyurcsány = Orbán, Orbán = Kádár, Gyurcsány kicsit hibás, bajnai egyáltalán nem, sőt, gyógyító stb-stb ezek nem szakmai kérdések,
Úgy linkelsz, mintha pl olyan móccerokkal érvelnél, mint "Nézd csak, Tominak a Nóta TV-ben mennyien csápolnak!"
A 444.hu egy tréfás csapat és a magamfajta vék politikaivitakörvezető féregállatnak egyszerű napirutin már címéből és felhívószövegéből leszűrni az agitációspropagandisztikus részeket, valamint szerintem én sokkal többet és mélyebben olvasom a 444.hu-t, mint te.
Szoktad pl Anarki kapitány tanácsait?

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 02:51:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Magyari Péter esetében lehet egészen tisztán, jól megfigyelni a fizetett propagandista tevékenységet, pl amikor szemenszedi, hogy mennyire jóljártunk és mennyiingyenpénzt kaptunk a zónijótól, csak azt persze ilyenkor nem számolja, hogy ez az imngyenpénz mennyibe is került nekünk. (Ez afféle trükk, mint az autóknál a 7 éves garancia vagy 12 év átrozsdásodás elleni garancia)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.21. 13:54:15

@magyar-magyar szótár: lécci számfejtsed már, mennyibe került nekünk a mennyi

ér kerekíteni, ér gúglit használni

valamint ér beismerni, ha tévedsz

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 14:13:19

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Magyarországnak egy portugál-spanyol-görög típusú csatlakozás érte volna meg. Valójában pont rosszkor kezdtük a csatlakozást, mert AKKOR nem kívántak bennünket csatlakoztatni. Lényegében a románok (hozzán képest) alig tettek valami "normáhozigazodást" (ez került nálu nk sokba, pl a mezőgazdaság legyepálása, a nyugati fosélelmiszer beengedése, az az aljasság, amit idehaza elhazudtak piaciliberalizációnak) Nem kellenek itt árkus-tonna-papírok a számoláshoz, csak abba gondolj bele, végülis úgy, ahogy a románok tagok lettek, de főleg annyiért nekünk is megérte volna.

A jógyerekimatek sajátos, erről is beszéltünk, ha egy roszgyerekcég elnyer egy beruházást, akkor azt ti a főösszeg egészében belekönyvelitek a rosszoldali cég zsebébe, holotthátugye fizikaicce is TAPasztalható valami izé is megjelent a főösszegből, műtárgy vagy hasonló.
Aztán ugye Magyari, aki eurológus és amerikakutató megmég taszista is, ruszisztikus is persze, eőjjdetuggya már pl azt, hoigy az ukránoök, mint gáz-közvetítő szállítók mit műveltek az orosz gázzal vagy hogy mennyire is érdeke a Zónijónak a jelenlegi bűnbanda kormányzásbanhagyása Ukrajnában, ha a ruszkikkal való packázások (és 4-5 milliárd dolláros gázártartozás, hogy mást ne mondjak) szóval amit az ukránok a ruszkikkal műveltek, annak a tizedéért nem bicskát rántott az USA és nem elégedett meg csak provók odaküldésével. Eszement hülye, aki azt hiszi, hogy Ukrajmna a Zónijó bástyája lehet Oroszország gyomrában.
Fingja nincsen a jógyerekeknek az ukrán-ruszki viszonyról még rádió-híreket-hallgató egységsugarúfelhasználói szinten. Azt mondom, aki ukáránügyben az Economist-ban tájékozóduik, kb olyan okos, mint aki az indiai konyha rejtelmeit B rüsszelben kutatja a híres belga gasztronómián által. Még a faszom is többet tud Ukrajnáról, mint az Economist. Ennél a Magyarinál aljadékabb gecit nem tudoök a maimédiában. és nem mentsége az, hogy tehetséges, mert ugye egy óbhersovszkitól az ember nem vár semmit. De egy Magyari Péter, aki okos, szép és zseniális... beáll az usákok mikrofonállványának... persze nem ingyen

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.21. 14:22:25

@magyar-magyar szótár:

"Az alábbi cikket Edward Lucas írta, aki az Economist című brit hetilap egyik szerkesztője. Évekig volt a lap moszkvai tudósítója, több könyvet írt az orosz politikáról és a kelet-európai gázügyekről. Ez a cikke a csütörtöki Telegraphban jelent meg."

de TE biztos jobban tudod...

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 14:23:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Azb ato9menergiától is meg lehet dögleni. De jelenleg pl idelent vidéken a mindenféle kisérletitüzelőanyagoktól döglünk meg, amit a média "szállóporkoncentráció"-nak hazudik el, ez is tarthatatlan. és ha véletlenül vége lenne a mostabni gazdasági"álságnak, megint egy üzemanyagválság senderedne elő kb nyomban (vö 2008)
Linkelni lehet, de nem tudol nekem olyat linkelni, amiben nem napipolitikai-taktikai érdek fortyogna... Teccett volna A nyolc Év Ártatlan kezének megtenni, amit akkor MÉG TALÁN meg lehetett volna tenni. De kik hozták helyzetbe a magar atom és villamosenergetikai lobbyt annyira, hogy MOST már nincs választás? Bajcsányék meg a jógyerekek. Ki akadályozta meg a Nyolc Év Árta6tlankezét vagy pl Jávor Benedeket meg Schifferéket 2009-ben, hogy még a jókormányzás alatt már ne a megújuló jajdezöldenergia mellett kardoskodjanak, hanem részt vegyenek a bajcsányék kitalálta polit9ikaidisznólkodáspokba. Ki tiltotta meg az LMP-nek, hogy idehaza is zöldek legyenek? (Nem is vette zöldszámba őket egyetlen magyar autentikus zöldszervezet se..) Baszodalássam.
Teljesen le van szűkülve a tudatod az orbángyűlöletlre meg a jógyerekek áfiomaira, amivel bennetek ezt a gyűlöletet legalább őrlángon tartják. De nem ennyire egyszerű-kétpólusú ez a téma. A megújulóenergiához kurvasok pénz kellene, keveset mondok, ha a kjét új reaktor árának hússzorosa. és hol van a magyar paraszt olyan környezettudatos, hogy eltűrje, hogy a zolgáltató a szélerőmű dotációjárt rajta hajtsa be. mert a zónijós átlagpolgár 40 éve zöldes tudatú.
jaéshát jajdezöld lettél már, jadetudod már. Honnan? - a linkek mutatják, honnan. Dehol volt ez a zöld-tudatod, amikor a Nyolc Év Ártatlan keze alatt az atomlobbi és a villamosenergetikai-szektor-lobbi keresztbe tett a szélerőműveknek? Mert PoInc az résen volt akkor is.
Bazdmeg, a jóoldal miatt kapott vérszemet az atomlobbi, de Orbán nyakába varrjátok? höhö mért nem 22ó37 perckor voltál ewkkora okos, mért nem akkor linkeltél ennyire okosakat. 27ó89 perckor vagy okos? HOZOTT ANYAGBÓL agymosodák levéből? baszodalássan... Önálló gondolatod esetleg a témában? Sajátkútfő?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.21. 14:23:57

@magyar-magyar szótár:

valamint várom a becslést, hogy miben és mennyiben jártunk rosszul a csatlakozással

megint túlokos akarsz lenni:(((((

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 14:26:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Lvekjig bazdmeg, jóhogynem Kulcsár Istvánnal jössz. Aki pl 1995-ben volt tudósító Moszkvában? Az mit tud a MOSTANI Moszkváról? Bazdmeg, a margitszigeti nagyszállóban moszkvai takarítónők, konyhalányok, autószerelők meg csirkebelezők velnesszhétvégéznek 2013-at írunk, bazdmeg.
Ráadásul egy fasz angolszász... eleve én angolszászt meg se kérdeznék már csak kegyeletiokokból sem ruszkikról. Ők most mindenben szőlősavanyállanak, ami ruszki vagy kínai, lásd a Szocsiról való hazudozást.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.21. 14:27:44

@magyar-magyar szótár: faszom lett zöld, komolyan

az atommal nem az a bajom, hogy hasad

hanem a - jó fideszes szokás szerinti - hatástanulmányok nélküli, elhamarkodott döntés
a tízévretitkosítás
a milliárdos mutyi
a mellébeszélés, hazudozés

Teljesen le van szűkülve a tudatod az orbánimádatra

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 14:32:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A csatélakozáűs ÁRA volt a sok. "Jól jártunk a kis Cuzzúkival, ugye megvettük 72 havui hitelre 300ezer beugróval, kifizettünk érte máig összesen 4,5 milliót és van egy 300ezret érő autónk, amit el se lehet adni. " Jól járunk, hiszen gurul, megy, elvisz A-ból B-be. Báregyébként a Zónijó is kifingani készül, kurvára egy reálpolitikus dolog lenne kizárólag a Zónijóhoz kötni magunkat.
A bezzegosztrák példákra (az osztrákok semmit se tartottak be... és a hajuk szála nem görbült) hagy ne mutassak már. Az aztáűn választékbővítés meg piaciliberlizáció, hogy most már a magyar is zabálhatja azt a csapvízzel fölfújt disznóhúst, amit azelőtt csak az ír meg a dán, meg a holland zabálhatott... ráadásul állatkínzó hízlalási technológiából, heőjj, ha a taszistáknak egyszer erre is futná a szabadidejükben, a disznói jogokra. Már elebve a zónijóscsatlakozással a magyar disznók is rosszuljártak, elestek jó sok emberi kajától és zabálhatják a belüket eleventükben széjjelmaró korszerű zónijóstakit.

magyar-magyar szótár 2014.02.21. 14:34:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az a baj,m hogy nem ÉN tudom. Az a baj, hogy ezek az én szubjektívvalóságomon kívüli objektivitások, pl a hamistej esete, amit magyar gyártó csak fantázianéven, de pl lengyel, szlovák, osztrák vagy német zónijóstestvér meg Mlieko/Mleko/Milch cimke alatt forgalmazhat és magyarul Tej címén. Szerintem ez egy egyszerű és ügyes bizonyítása annak, hogy sajnos nem ÉN tudom jól, hanem ha fellövöm magam a Hóóódba, ez akkor is így marad.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.02.21. 14:40:40

@magyar-magyar szótár:

Reg: – Elvették mindenünket a nyomorultak, kiszipolyoztak minket. És nem csak minket, apáinkat is. És apáink apáit is.
Loretta: – És apáink apáinak apáit is.
Reg: – Igen.
Loretta: – És apáink apáinak apáinak az apáit is. És...
Reg: – Jól van, Stan, ne lovald bele magad. És mit adtak nekünk mindezért cserébe?
Xerxes: – Vízvezetéket.
Reg: – Mit?
Xerxes: – Vízvezetéket.
Reg: – Ó, igen, igen. Azt ők adták, igen. Ez igaz.
3. katona: – És a csatornázást.
Loretta: – Ó, igen, a csatornázást. Ne feledd, milyen volt a város előtte!
Reg: – Jól van, elfogadom a vízvezetéket meg a csatornát. Ezt a két dolgot ők csinálták.
Matthias: – És az utakat.
Reg: – Persze, nyilvánvalóan az utakat. Ez nem is vita tárgya, ugyebár. De eltekintve az utaktól, a vízvezetéktől, a csatornáktól...
Katona: – Öntözés.
Xerxes: – Gyógyászat.
2. katona: – Oktatás.
Reg: – Jó, jó, elég volt. Elég.
1. katona: – És a bor.
Francis: – Igen, igen, az tényleg nagyon hiányozna, Reg, ha a rómaiak elmennének. A bor.
Katona: – Népfürdők.
Loretta: – És, hogy jó a közbiztonság az utcákon este is, Reg.
Francis: – Nagyon jól tudják, hogy kell rendet tartani. Lássuk be, csak ők képesek rá egy ilyen helyen, mint ez.
Reg: – Jól van, de eltekintve a csatornától, gyógyászattól, oktatástól, bortól, közrendtől, öntözéstől, utaktól, vízvezetékhálózattól... mit tettek a rómaiak értünk?
Xerxes: – Békét hoztak...
Reg: – Ó, békét... Demagóg!

kikoránkel 2014.02.21. 22:25:48

@magyar-magyar szótár:

"Báregyébként a Zónijó is kifingani készül,..."

Made my day! :D

Az USA véletlenül nem akar kifingani?
Csak, hogy Bástya elvtárs meg ne sértődjön!

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.02.21. 23:19:27

@kikoránkel: Európa úgy kifingik, hogy még! És méghozzá azok csinálják ki, akiknek potenciális piac.
Ej, de nehéz itt igazságot tenni!

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 12:51:24

@ripők: Itt tartunk bazdmeg az európai mérnöki irodákat, hogy rendelsz egy SKF svéd csapágykészletet és amikor kibontod, kínai gyártású "japán" Koyo van a dobozban benne. Ez Európa: a doboz. Tessék kép, a F.A.G. még jolóbb csapágy-gyár, mint az SKF

lh6.googleusercontent.com/-U3xB0JbqT1c/T0dg3Ty-tgI/AAAAAAAAYfM/J5Y0PwNy1Cw/s1305/P2114568.JPG
Joló, mi? Most pl az "USA " "Chevrolet" nem forgalmaz majd K'k'k'éjraópában 8egyébként koreai autókat.
Ja és a Renault Fluence,

ugye, mint lényegében az egyetlen nem fos Renault autó. A másik nemfos a Dacia [ahol a m9inőségbiztosítást a na kicsodák javították föl? -a koreaiak] .

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 12:55:31

@kikoránkel: Az USA bő 14 éve fingik lassan már ki. Elég büdös is lett mára

és elég sokba is kerül a "műveltvilágnak" ez a lassú agónia.

Többet kéne nézned a Spektrum Home műsorait.

Már a J.A.G. sorozat (Donald P. belisario production) nézésekor Masallah!-kiáltásokba törtem ki, de legutóbb, amikor belenéztem az amerikai vacsoracsatába szendvicsben az amerika borzasztó ételeivel, Allah Akbart is rikoltottam. Szerintem be se kell vetniük agymosókat az alkaidásoknak, elég, ha a kiképzőtáborokban pár napra amerikai tévéműsorokat meg filmeket, pl a Mentalistát nézetik a nebullahokkal...
És az amerikai autóipar kifingása, mint szimbóluma a ----

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.02.22. 13:20:01

@magyar-magyar szótár: Most komolyan meghűlt bennem a vér. Szóval, amit amerikáról ír az ojság, az mind-mind csak hazugság?! És a csirip a kínai Jegybank felértékelési nyomásáról mind csak humbukk?!
És Kína és más feltörekvők mozaikossága ilyenkor hol van, bratyó? Jujjgatsz, mint egy phösti picsa.

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 17:55:31

@ripők: @kikoránkel:
Rém nehéz ma Magyarországon az USÁ-ról bármit is beszélni, mertmivel az amerikafikázást lestipistopizták maguknak a faszistákokok neg egyéb rosszoldaliak, tehát az összesen kettőig számlálni képes jógyerekeinknek más választásuk nem lehet, mint minden USA-kritikát badarságnak, légbőlkapotnak nyilvánítsanak (most nem szeretnék mutogatni az indexiánus-petre maghariass amerikai bérseggnyalásra)
R!öviden annyit:
Minél "gyorsabb" egy birodalom, annál hamarabb bukik. Az USA szép napjai a két világháborúval virradtak
és gyorsan lapozzunk az alkonyra anélkül, hogy az amerikai beatirodalommal vagy Frank Zappával foglalkozni merészelnénk, bár azért érdekes, hogy a jógyerekek ugyanazzal a nyelvükkel nyalnak súlyosan USA-kritikus USA-polgárokat is. (Szörnyű, de az USÁ-t egy nagy , egykor szabad és integritív nép alkotja, nagy koponyákkal és ténylegliberálisokkal is...)
Gyorsan, mert nem lehet itt sokat írni:
Szóval a 13-astól babonásan rettegő Birtodalom számára 2013. hozta el a bukás kezdetét. Az "Afrikai tavasz"-t mi nt nagy fos és szarkavarást még valahogy bekönyvelhették sikernek (ugye kiknek lett 2/3-a Egyiptomban és Líbuiát meg Tunéziát is faszául zakkbavágták) De Szíriában megbukott az amerikai szarkavarás és az oroszok döntöttek Szíria ügyében és még a Zónijónak is több szava volt, mint a szarkavarást kibroggyantó USÁ-nak.

Amivel még tarthatja az USA a hatalmát, az az információmegosztás hatalma, tehát hogy "mit ír az újság" Lujzának. Ugye a "Wasington Post " meg a New York Times" [eu-online változatai, csak ezt a mi jógyerekeink elfelejtik melléírni, hogy a magamfajta vén politikaiköcsögök azt hihessék, hogy a tekintélyes papírújságok írták) A FT-ban is fogadni mernék, hogy on-nyál okoskodott az a segg.
A kínai mozaikosságról annyit, hogy a szólósavanyállós-kompenzálós angolszász hazudozásokban a szmogfojtotta büdös és összeköpködött kínai mozaikokat szeretik mutogáln9i, meg huhognoi, hogy juj, most csak 9,5% volt a növekedés (amikor tudjuk, hogy a kínaiak lefelé csalnak)
Tizedrangú vidéki kínai város egyik parkja:
www.china-tour.cn/images/Taiyuan/Yingze-Park.jpg
a kétszer hatsávos autópályát 15 méter széles erdősáv választja el és nem épül magasház nap- és szélenergia-rátámogatás nélkül, etc.

Nade állandóan Kínáról beszélünk, mertugye jógyerek kettőh tud számlálni és India már három lenne, ugye.

Nem kompenzációs anglosaxo hazudozásokkal kéne ámítani magatokat, hanem gondolkodni, hogy az európai picsaember hogy úszhatná meg méltósággal a kihalását. Mindketten, mint nagy közgazdász tudorok, imádjátok a trendeket és amit az európai picsaférfi átlagos , egy magömlésre eső spermiumszáma alakulásának a trendje mutat---

Nem véletlen, hogy a netokraták ennyire fikázzák a hippikert, ugyanis egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a vén szarosoknak lett igaza. és elég szomorú, hogy... azthiszem a világ ifjúsága történetében először fordul elő, hogy a nagypapák lázadóbbak az unokáknál és az unokák a retrográd rekciós visszahúzó műveletlen köcsögállatok, ráadásul analfabéták is

Ennyire reakciós stréber seggnyaló ifjúságot még nem hordott a főd a hátán, mint a netokratív spekulalisták médiacsicskásai
jaéshát a hippifikázók egyik szép érve a hippik drogozása. Miközben a netokarata fiatalok micsinának, na mit...

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 17:57:53

@ripők: Úgy tudom, hogy te a Jazzy és a Gazdasági rádió sugárzási körzetében laksz.. javallom, hogy hallgass, ha teheted, Millás Reggelit. Politikailag megbízható jóoldali figuirák sokkal árnyaltabban merészelnek gazdaságról beszélni, a Gazdasági rádi politikailag mégjóoldalibb, mint a Millás Reggeli készítői. Mondjuk a Profit kapitányos szpot nem jön be nekem, de a többit kamelom

magyar-magyar szótár 2014.02.22. 18:06:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ó, hát pompás példa, tényleg a rómaiak és a Brályenélete, na az aztán frenetikusan tudományos. Tudom, hogy egy mai netokratának elég egyetlen könyvet elolvasni életében és ez a Brályen élete c. MP-film, de sajnos én Josephus Flaviust is olvastam, meg Suetoniust is, meg Senecát és még Marcus Aureliust is, valamit Nero életéről is jósikmindent és a Birodalom alkonyáról is és ennyi mindent összeolvasván a Római Birodalomról a Brályen élete MINT ÉRV, hát izé (mindamellett, hogy tudom, hogy a rómaiak nemrómaiak, jézus nemjézus és a zsidók sem zsidók, ha attól függ éppen a Brályen élete sorsra, mint alkotásé)
Sligth Return: Minek ide a Brályen Élete, amikor itt van nekünk az Együtt 2014. rövid története

magyar-magyar szótár 2014.02.23. 02:53:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Különben a Brályen élete a jógyerekek szellemi kotongumija: pompás védelem az önálló gondolatalkotás ellen, mindenre nagyjából passzoló bruhaha, mint a kotongumi is, ami nagyjából a bécsivirslitől a kosárlabdacipőig rámegyen VALAMIre és akkor az a valami OLYAN bevonatot kapm kaucsukszerű és muchacha. Affélére használják tehát, mint a butagyerekek a Bibliát... pl pont a jehovisták, vagyis főleg szemenszedve [a szemelvényeket]

PS.: Egyébként szokás arra is hivatkozni, hogy valójában a kortárs Nagy-Britannia tüköre, s mint olyan, stb-stb
süti beállítások módosítása