PERZEKÚTOR (elfelé részegen a csárdából málés perzekútorokkal): Főszerkesztőúr! Gelencsér Jóska a csárdában van!

FŐSZERKESZTŐ ( Dzsoko Roszics lovon a csárda felé, magyarhangja Bujtor István): Kicsodák?

PERZEKÚTOR: Gelencsérék!

FŐSZERKESZTŐ: És ti? -hová mentek? ... ATTAC! -a kurva anyátok!

/Szomjas György: Rosszemberek [1979] c. filmremeke nyomán/

https://lh3.googleusercontent.com/-vRF6SAo7EkA/TwT4SwgbvYI/AAAAAAAAAvg/jjvwBcGAOrs/s0/north%25252520korea%25252520hunger.gif

Első nap:

​Teljes titokban újságot alapítottak Orbánnak A Kárpátok Kim DzsongUnjának

Lefordítom magyarra: Ez azt jelenti hogy már meg is alapították a lapot, méghozzá Orbánnak és persze közpénzből.Ja és titokban.  A titok az olyan, amit addig nem tud valaki, amíg a számára is ki nem derül.úpp!

Magyar Krónika az ultrafideszes kormányfolyóirat címe, maga Orbán tartja a szerkesztői értekezletet csütörtökön, írni is fog bele ÁÁÁ nem tudnánk hazudni,  ugyan miért?? Megszereztük a… Tovább…

A Kárpátok http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01948/north-korea-3_1948182c.jpgÉszak Koreájának rettegésben élő földalatti értelmiségimozgalmai által működtetett illegális orákulumokból elkezdett szivárogni a hír, miszerint a Kedves Vezető közpénzből pártállami lapot kíván indítani és személyes helyszíniirányítás kereteiben tartatik meg a lapindító értekezlet.

http://www.cathnewsusa.com/wp-content/uploads/2011/12/photo04.jpg

Második nap :Kerényi Imre neve merült föl és senki se szarta össze magát a röhögéstől a Félelem és Rettegés (és ha Észak-Korea, az éhezést kihagyhatjuk-e??) Országában?

CINKPONTHÚÚKiszivárgott a kép- és hangfelvétel a tegnapi Magyar…

Nem baj, hogy végül nem úgy lett igaz, az se baj, hogy a Bunkerben sose volt így, de majd jól jön egy vicces mém legalább, ugyanis Orbán úgy lecseszte Kerényi Imrét, mint a pengős malacot, ordított, mint Hitler. Tovább… Tegnap 12:30

​Már most siratom Kerényi Imrét

Mindig a viccesek mennek el. Kellett nekem cikket írni a Magyar Krónikáról. Életemben így nem bántam meg cikket. Annyira jól írok, ugye Minőségi Újságírásért díjasan, hogy a FIDESZ Holdudvara (= 100 fő!)  rádöbbent (a 100 -ból 97-en]  arra, kicsoda Kerényi és ellene fordult . Mi lesz velünk, ha a Kárpátok Kimdzsongubnja is kutyákkal eteti föl Kerényit, min fogunk röhögni? 

Eléggé úgy tűnik, hogy Kerényi Imre kiírta magát a NER-ből a dilis lapalapítással meg a szerzőknek írt levéllel. Az a tény, hogy csütörtök délután, a szerkesztői értekezleten maga Orbán is bírálta a debil levelet, amit szétküldött [nem Orbán] , önmagában elég vésztjósló, mármint Kerényi szempontjából. Sőt, talán még ennél is árulkodóbb volt látni és hallani az Andrássy úti Demokrata-szerkesztőségbe érkező, majd onnan távozó meghívottakat. Azt a példátlan dolgot, hogy Zárug Péter Farkas simán leegyügyűézte a mindenható miniszterelnök pincsikutyáját, pedig akkor még nem tudhatta, hogy később a Gazda is ellene fog szólni. Hogy mások is azt nyilatkozták a riportereknek befelé menet, hogy most majd jól megmondják a véleményüket erről a tervről. Hogy még akik meg se makkantak, azok is láthatólag kínosan érezték magukat, hogy egy ilyen projekthez adják az arcukat.

Kerényi eddig arra volt tartva, hogy az értelmiségieket célzó kormányzati propagandaakciókat szervezze. Nem volt baj, hogy holdkóros, mert nem nagy tömegeket érintett a tevékenysége. Az sem volt baj, hogy egy helyezkedésből főfideszessé lett határnagy komcsi, hiszen a magyar értelmiségben ez inkább norma, mint extrém viselkedés, a megszóltottak legalább kicsit magukra ismerhettek. De ha a holdudvar is kikel ellene, meg maga a Gazda is, akkor ő itt nem fog sokáig csipcsiripelni többet. Amit őszintén sajnálok, mert rajta legalább lehetett röhögni. Persze lehet Zsigó Róberten is, de az nem ugyanaz.

Mondjuk Kerényit azért rühellték rendesen, ő volt az, akin még egészen magas beosztású kormányközeliek is mertek röhögcsélni, nemfideszes újságírók előtt is.

Kerényit most már egyetlen dolog tarthatja a helyén, mégpedig az, hogy furának fura, de kétségtelenül nagyon lendületes fickó, aki óriási elánnal hajlandó vállalhatatlan hülyeségeket megszervezni. És ha őt kiteszik, ki a túró fogja megszervezni a vállahatatlan, de munkás hülyeségeket? 1

A Harmadik Napon egy rettegésben és illegalitásban is a legnagyobb bátorsággal működő orákulumból kopipasztázom ki:]

A PestiSrácok.hu közöl újabb értesüléseket, hogy mi is történt a Magyar Krónika alakulóülésén. Kerényi Imre és Bencsik András kész tényként küldték ki a száz reménybeli szerzőnek a lapindulásáról szóló hírt. Az utólag Kerényi által direkt botránykeltőnek ítélt levében már oldalbeosztástól-fizetésig, sok részlet szerepelt. Ezzel szemben állítólag Orbán , akiről eleinte azt hazudtuk, hogy óő akarta a lapot és közpénzből, leszögezte, hogy egy fillér közpénzt sem kaphat az újság. Kerényi levelét gyerekesnek és nevetségesnek nevezte és felhívta a figyelmét Kerényinek, hogy a választásokig ne is foglalkozzanak az ötlettel. Kerényi megpróbálta megvédeni kezdeményezését, de Czakó Gábortól, Kondor Katalintól és Zárug Péter Farkastól megsemmisítő kritikát kapott. Ezután állítólag csak kötetlen beszélgetés volt a miniszterelnökkel.

A Kárpátok Kimdzsongunja

orban_farad

A Pestisrácok.hu szerint Kerényi nem értékelte leszúrásnak Orbán szavait és

júniusban

kiad egy próbaszámot, a Fidesz pártalapítványának, a Polgári Magyarországért Alapítványnak támogatásával.

 

Kérdés az, hogy most mindezek után mit kívánjunk Észak-Korea Észak-Koreája népének https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ6SIM66pR-PJvpBz7kqbN2aY8tAA47atRirN_L-kxy16FybPqmKQelsősorban, hogy tudjanak olyan jókat zabálni máma délben és sokat, mint a kárpáti sorstársaik a retteneteselnyomásban, vagy azt, hogy Észak-Korea Észak-Koreájának haladó jóoldali népe már öt éve tanakodjon-e azon, hogy Feri most kell-e még vagy a Gordonja egészen más tészta.

http://www.budapestinfo.hu/admin/data/file/1330_disznotoros.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr145752534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2014.01.12. 00:33:24

A helyzet jobb -még- mint Észak-Koreában. Az, hogy Orbán személyesen tart "eligazítást" egy újságról - ööö. Kedvenc komparatív példám, mi lett volna ha ezt a a Böszme teszi? Ugye.

magyar-magyar szótár 2014.01.12. 02:49:42

@nagyjoco: A Böszme 2004. őszén minden csütürtökön tartott eligazítást a legjóoldalibb sajtóforrások főszerkesztőoinek . Később is összehangoltak, azt hiszem, a magyar történelem egyik legpompásabb ilyen akciója volt a Mocskos Kéthét 2009-ben. [Emlékeztetlek: Lezdődött azzal, hogy az elején egyáltalán nem kellett Feri kézibábja az MSZP-nek, mint "új miniszterelnök" a Két Hét hatására pedig bevették... Az internetesmédia vitte a prímet, azonbelül persze az akkor még friss és mészillatú Index.

Tkp ebben az elbaszottságban lehetne (én nem látom a súlyosanelmnyomott jóoldali sajtómunkásság jókedvét csihadni) szóval ha én Uj Péter lennék, üvöltenék a 444.hu-ban, mint Hitler [Az Index főszerkesztőjeként a Büdös zsidók! felkiáltással karikírozta (??) Stefka István móccereit ] --- Azért én elszontyolodnék most egy kicsit a további kompenzációs hazudozások helyett, ha jóoldali orákulum lennék... mert mi történne, ha az éépen aktuális tehetségtelen kommunikációsanalfabéta barom helyett valami cselesebb csóka gyönne a FIDESZ-be főkommunikátornak... Túl könnyen lehet megszívatni a jónépet... Itt tulajdonképpen saját magát szopatta meg a jóoldali újságírás, annyira uszulnak (olyan jólesik ugyanis elhinni nekik)...

Tudod, a kurvaságban és az újságírásban van egy(nem hanem sok-sok...) közös, a szakembernek nem szabad élveznie a munkát vagy legalábbis tanácsos eltitkolnia, ha élvez valamin. Élvezés közben ugyanis nemannyira tud figyelni a munka részleteire és elbaszhatja így.

Natasa Grekova 2014.01.12. 08:29:51

@magyar-magyar szótár: újságírói kurvaság. A hetiválasz, az ugye NEM celebcicis újság. Cikk címe: Whitney Houston gyerekei vérfertőző házasságban élnek. Cikk tartalma: WH lánya, és fogadott fia (illetve nem is fogadott, mert nem fogadta örökbe, csak egy ideig ő nevelte - értsd: ő fizette a nevelőnőt meg a dadát valami ismerős gyereke után) összeházasodott. A lány és a fiú között semmiféle vérségi vagy rokoni vagy jogi kapcsolat nem volt előtte. Na, akkor most mit mondhatunk, milyen újság a hetiválasz.
TV hiradó, királyi: S. Gabika: a BUKOTT baloldal (miért, a fixxx már nem bukott el választást? :D) meg akarja szüntetni a családi adókedvezményt. Cáfolat: nem, nem akarja. Következő hír: Kisrogán: a bukott baloldal meg FOGJA szüntetni a családi adókedvezményt.

2014.01.12. 13:05:38

@magyar-magyar szótár: Nincs róla levél, hogy minden csütörtökön tett volna ilyet. Olyan sincs, hogy bármelyik csütörtökön tett volna ilyet. Egyedül az őszödi beszédben van egy erre utaló félmondat.
A bíróság pedig bizonyítékok alapján ítél - Orbán ellen van, mások ellen nincs.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.01.13. 10:20:42

még egyszer? védhetetlent próbáLOL védeni

sajnállak

magyar-magyar szótár 2014.01.16. 12:59:09

@nagyjoco: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha jól veszem ki:
Orbán BIZONYÍTOTTAN közpénzből kormánylapot szeretett volna indítani a Midász-kezű Kerényivel [amihez ugye Kerényi csak hozzányúl, az mivé is válik, hm, mivé is...] DE ezt leleplezte a bátor civil ellenállás és ERRE a lakájmédia [nyilván Orbán parancsára, de Kerényi kivitelezésében]meghívott prominensei többségükben elhatárolódtak, de legalábbis szkeptikusok voltak ÍGY AZTÁN Orbán se eröltette MÁR a dolgot. Nem kapcsolt Stefka, Bencsik és Kerényi összesen...
Mecsoda egy Kárpátok Észak-Koreája ez, minden oldalon (jó vs. rossz) a magosfokú értelmiségiak gyakorolják a nyomást a politikusokra.

magyar-magyar szótár 2014.01.16. 13:01:48

@Natasa Grekova: tkp a baloldal bukott -más kérdés, hogyan s miben. Pl ugye Ferenc széjjelverte az MSZP-t. DEe ugye a jógyerekmédia is pl ahhot képest "bukott" hiszen idehaza olyan szféráknak a seggét nyalja, amit külföldikitekibntésben liberális jógyerekek csak marni, fikázni és fostosrecskáztatni szoktak, pl bankok [-> nemzetközifinánctőke] vagy energialobby.

2014.01.16. 14:36:14

@magyar-magyar szótár: A levél bizonyíték. Mivel Magyarország közelebb van Európához, mint É-Korea, itt kell tartani választásokat - izgulni persze nincs miért, Kubatov bácsi elintézi, ha valami félremenne.

Az egyetlen oka, hogy nem kap közpénzt (nyíltan), az választások előtti botrány veszéley.

magyar-magyar szótár 2014.01.16. 14:43:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd: de most tényleg, hasnni, válaszolj, boldogabb lennél, ha a rosszoldalnak egy magyaripéter formátumú embere ülne Kerényi helyén egy szónyi tituluissal viszont [túl könnyen...] széjjelszívatná az agyatokat is a mókamiklós? Nem joob-e így neked, hogy nálam is okosabb vagy meg kerényinél is, még egy Szerbhorvát györgy is okosabb élehet a m9iniszterelnökifőtanácsadónál, csak édesebb így-e az élet, nemde? Nem is kell semmit se csinálni csak jól [ti. a jóüoldalon] állástfoglalni és máris többet ér az ember. De pl gázsiban, sat. Beválasztják, meghívják az embert, Kálmán Olga elkéri a nehézkérdések listáját tőle, hogy mivel műfingassa meg valójában azonban alákérdezvén.

2014.01.16. 15:15:53

@magyar-magyar szótár: Ezért jó jóoldalinakk lenni. Azé élet szép.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.01.17. 09:51:07

@magyar-magyar szótár: nem

akkor lennék boldogabb, ha nem lenne ilyen hely egyáltalán

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.01.17. 10:21:40

@magyar-magyar szótár:

nem, NEM jól veszed ki

teljesen rosszul, koncepciózusan csúsztatva veszed ki

vagy szándékosan, vagy nagyképűségből, lenézésből, nem tudom

de teljesen félremagyarázod ismét...:(((

magyar-magyar szótár 2014.01.18. 10:47:25

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mond, te tényleg nem veszed észre, hogy AZOKNAK (akik ugye nem ezek) akik rosszkedvük tlét így a nyakatokba fergetik, mennyire SZÉLES a jókedvük éls boldogok? mennek föl huhogni jajveszékelvén a pulpitusra, de addig, majd pedig azután is maj beszarnak a feszt röhögéstől. És hát ne én mondjam már Schiffer, amit mond. Jól van, engem orbánfasszopónak nézel s ezen keresztül.. de akkor tanulmányozd már azt, amit Schiffer mond. Szerinted mi lehet az oka annak, hogy A Nyolc Év Ártatlankeze (és slapajjaik) ennyire víídámak, alig birnak egy kis berzente ábrázatot őlyteni csak amíg koch-olnak a kamerák előtt.. Sőt, ezt, amit tőled most kérdek, még indexiánusok is kérdezték már, pedig ők azért kuktálkodnak is a fazekaknál éspl EZEKRÓL nem egy igazi nagykakit is tudnak ám. Amiket te nem is tudol, olyan nagyokat.

magyar-magyar szótár 2014.01.18. 10:48:15

@nagyjoco: egyszer kell oldalt jól választani, utána már ágybaszarás szerűen könnyű minden.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.01.18. 16:54:08

@magyar-magyar szótár:

a rosszkedvem attól van, hogy ilyen ostoba birka népek élnek itt

de a kerényi ügyet - meg ezt az örömködést, amit TE virgonckodtál itt, hogy állítólag hogy benézték - ezt megint tereled

:(((

magyar-magyar szótár 2014.01.19. 08:36:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Benézték, kész, ez van. A Mai óvoda, a rosszgyerek rossz és buta. De a jógyerek okos és álnok, mint a kígyó és ravasz, mint a lyóka. És ugye azt várná el tehát a jógyerektől az ember, hogy ha ekkora nagy gecinek, okosnak, mindenkifölöttinek KÉPZELI magát, akkor mielőtt üt, elősször... nézze mán meg, hogyan és mint. Ezt jólmegszopták a jógyerekek -de hogy te, mint jó gyermek (tehát lanygos, akit az óvónénik se szeretnek.. és tkp a jógyerekek IS kiröhögik) most te is ÖNKÉNT tüsténkedel a népszopatsában, mert a te májadnak is AZ a verzió esett jól, ami nem igaz.

Miért lesz JOBB az önámítástól? Ez olyasn, mint amikor én HIRTELENJÉBEN benéztem az ócsai cucc dátumát... de nem adnám föl, nem visszakoznék, hanem elkezdeném magyarázni a mechanizmust. Kerényit megSZOPTÁK (a saját faszukat) a jógyerekek, kész. lapozzunk, mára más cucc can, most Paksot kell felfűjni.
De ez a lényeg?
Nem, hanem ez terelés, amin KAPVÁNKAP most a JÓ Oldala. Holott lenne mit mást kapvánkapni, de mért nem azt próbálják meg összekapni?

És Schiffer, Schiffer, Schiffer, te is terelsz, de érdekes, hogy nem is reagálsz Schifferre =(az LMP a kisujját nem mozdítván javított 1%-ot és ez szerintem még ráadásul lefelé csal javítás!)
Ez ugyanaz az eset, mint 2009-ben, amikor minden jógyereknek is mimindent fájt, de az nem, hogy Feri kibaszta a magyar politikából Bokrost és HOGYAN baszta ki. Az nem fájt. A Mocskos Kéthét se fájt.
A b8unkókon, a sötéteken a kerényieken min csudálkozni?

Mért nem azon csudálkozól, hogy A Jók és Igazak mit művelének? ez óvodás cucc! Nem a váalasztási törvény a kibaszás, hanem az, amit a magyar érteolmiseggség az MSZP-vekl művel és amit az MSZP egyesei művelnek és az, hogy még mindig EGY (=1) emberbe vetik a hitüket EZ NEM ZAVAR TÉGEDET MI? ehelyett nyamilod az orbánmaszlagot (hogy ti orbánmijattvanminden). de: Orbán UTÁN meg megint egyemberbehitbelevetős élet lesz?
És még egy bazdmeg: A Képletben ezek-közöt egyre jelentősebb NEMORBÁN erők vannak, bazdmeg. Miközben tik csak Orbányot lássátok, he.. -bazdmeg a kalácsot... A gyűlölet, ami eszet és ezek szerint józanbelátást vesz.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.01.19. 11:17:38

@magyar-magyar szótár: Megin ott tartunk, hogy jógyereknek lenni bénaság, a rosszfiúság meg tök menő. Bazmeg, azt nem veszed észre, hogy fordult a kocka, manapság te vagy a jófiú. De persze konteksztustól függ, legvégső esetben majd átírják a világot a havereid.
Kurvára nem hiszem el, hogy a Bokros-féle karaktergyilkosságot is a komenisták nyakába akarod varrni. Ilyenkor nem érdekes a komm, hogy Lajos el akarta venni a tizenhatodik havi gyedet?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.01.19. 13:19:27

@magyar-magyar szótár: nem nézték be

kerényi évek óta miniszterelnöki megbízott

kerényi évek óta bohóckodik

igen kynosan

obán évek óta hagyja

és senki nem mer neki szólni, hogy ez mennyire gáz

ez volt az első eset, amikor már annyira kínos volt, hogy még az ő valóságtól elszakadt elméje - köszönhetően a szintén igen ritka, fideszoldali egységes értelmiségi felzúdulásnak - is felfogta, hogy ez mennyire gáz

szerintem ezt te nézted be, ismét, és nem másért, mint elfogultságból

és az a legkínosabb, már-már kerényis mélység, hogy ezt nem látod be

:((((

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.01.19. 14:06:29

@magyar-magyar szótár:

"mindig EGY (=1) emberbe vetik a hitüket EZ NEM ZAVAR TÉGEDET MI?"

amúgy te kiről-miről beszélsz?:))

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2014.01.19. 19:09:57

@magyar-magyar szótár:

" A gyűlölet, ami eszet és ezek szerint józanbelátást vesz"

csak nem önkritikát gyakorolsz?:))

magyar-magyar szótár 2014.01.27. 07:59:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem tudsz te semmit és persze én hiába is mondanám neked, a jógyerekújságíróknak kéne téged felvilágosítania pl Kerényi-ügyben is. De most is választaniuk kellett a hitedben-meghagyás és az igazság között, hiszen ők azért az igazat is tudják Kerényiről meg erről a megbízottságról. Nadehát hamarosan dől majd az Igazi Joló Kaki.
Szemléltetem ezt a szituációt máson, Mesterházy ugye a ki[k]nek a miniszterelnök jelöltje, namost a faszuknak se az. Pont erről szól a téma, hogy most ez a majom pocsékolódjon el, egy húzóember se akarta MOST 8az idén) bepazarolni magát. és akkor én elkezdenék itt vebü-vebüzni a mutatóujjammal az ajakimon, hohhá M'házy az jelölt nem?
nem jelölt.
A politikában sok-sok ilyen van, pl a kormányzó nemkormányoz, az elnök nem elnököl vagy az ülnöknek állnia kell de az álnoknak ülnie nem.

Elbeszélnek az okos jóoldali jolók a fejed fölött, mert ők még az igazat is tudják, de jobb nekik, ha te buta maradsz. És persze így elhivatott is, aki a hetet (Ócsa) a havval (Paks) önként is összehordja. Holott Pakssal kapcsolatban az inkább az izgalmas, hogy irányok jönnekmennek, de pl az atomlobby amit elvetett az ártatlan Nyolc Év Alatt, most szépen le is arathatta. És ki figyel MOST az atomlobbira, ami keresztbetett pl annak a sávnak, amiben a szélerőművek is dógoznának?? [-> Pimpi//LMP line...) Azt hiszem, ide még egy testvéri bazdmeget kell bevégelnem, bazdmeg.

Vannak valóbanzöldek Magyarországon, akik szerinted mért nem hallathatják a pedig véleményüket Paksról?

magyar-magyar szótár 2014.01.27. 08:04:18

@ripők: Jógyereknek lenni jolóság és jógyerek= joló és rosszgyerek hülye barom, jó gyermek pedig szopatnivaló tejbetök, aki mindent benyal a jolótól és pl ha a jolóval a nénikéje lefestetné a kerítést, akkor a joló jó gyermekekkel meg a hülyékkel festeti le és még ő tesz szivességet és mi a hasunkat csapkorászuk, de joló nagy fasz volt már megint a jógyerek. A rosz gyerek büdös, mocskos, csúnyaszájú, rosszulviselkedik, nem tud magán uralkodni (a jógyerek kacagva szalad előle az óvónéniék felé... minteg yrávezetve az agreszort, hogy az óvónénik maguk is beláthassák, egy verekedős barom)

magyar-magyar szótár 2014.01.27. 08:10:58

@ripők: Bokros tök hülye a politikához és 2008-ban a...(én sose komcsiztam az MSZP-t vagy GYurcsányt, nem is csípom az ilyen tő butaságot) .. Szóval kérdezgették, hogy mi van a maguk Bokrosával és Boikrosról a Nimbuszt úgy lehetett hatékonyan levenni az EU szemszögéből tekintvést, hogy Georg von Habsburggal láthatták egy plakáton. innen már ágybaszarás szerűen ment magától minden odáig, hogy Bokros a libnerálisok közé akart beülni EP képviselőként és cokit intettek neki. Ez nem hit kérdése, ebben nem kell hinni. Gyurcsányék a FIDESZ-en mindig röhögtek, de pl Surányi vagy Bokros bosszantóan útban volt nekik --> bővebben Mocskos Kéthét címszó alatt.

ifsz (törölt) 2014.01.27. 12:15:15

@magyar-magyar szótár:

OFF: tegnap fejeztem be a House of Cards c. sorozatot (nem ám olcsójános produkció, főszerep Kevin Spacey, rendezte David Fincher és más nagyágyúk) - az jutott eszembe, hogy tisztára olyan, mintha a te politikatudományi tételeid alapján írták volna a forgatókönyvet.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2014.01.27. 12:58:08

@magyar-magyar szótár: Értem én már egy ideje a jógyerek, rosszgyerek, jó gyermek distinkciódat. Amit nem akarnál és nem is tudsz látni, az a rossz gyermek, aki te vagy. Definíciót majd találj ki hozzá te, a lényeg, hogy az eleven rosszcsontnak látszani akaró jó gyermek vagy te is, akit nem hívtak meg a zsúrra. Nem elég, hogy helyettük fested a kerítést, de még direkt rá is pacsmagolsz az aquamarinkék cicanadrágodra, hogy lássák, milyen zsivány vagy, bekoszoltad a ruhádat.
Persze, megértem, ha tétovázást vagy kételyt mutatnál, akkor nem lehetnél ennyire xolo illetőleg kszolo, ami a yolo-nak, akarom mondani a jolo-nak az ellentetje, tulajdonképpeni komplementere. Vagyishát az ellentetje annak, aminek nem akarnál látszani.
Mézes szilvóriumot iszom náthára és fokhagymát ropogtatok, szal kezdek büdös állat lenni a te inercia rendszeredben is, ami jó.
Bokros meg egy szecsöri fűnyíró és a rosszgyerekeknek kaparta ki a gesztenyét, ment is a levesbe.

magyar-magyar szótár 2014.01.28. 02:50:07

@ripők: joló hosszúóval, kösz a xolót, konkréte hemügés hülyegyerek voltam, akit az aóvvó/tantónénik legszivesebben megtéptek és felpofoztak vóna, pedig dehogy is rosszcsont, inkább afféle okostojás, aki mindig a gyöngékkel és az elesettekkel volt, pl háborúsjátékban a hűjje fricc meg efféle. Bokros MINDENKINEK kapart a gesztenyéből és amit te mondani akarnál az az, hogy a réthorika [polkomm] szintjén ezek ellene beszéltek viszont szépencsöndben folytatták a munkát.

Lényegében Hermesz Triszmegisztosnak volt igaza, az van lent, ami fent és pl itt lent két választás van, vagy a szerencsés büdösgummicsimmás tahaó lópikk bután, nyiltan és szakszerűtlenúl, vagy a hosszúnadrágos fehérgalléros szépcipős kellemdús nagyon profin, nagyon szakszerűen, a gummicsimmás, amikor lópik, asszonygyaja, ha ű nem viszi, viszik a cigányok, akkor nem mindegy (főleg: ha ő is cigány :D) az ármányöltönyös ezt sokkal kulturáltabban úgy fogalmazza meg, hogy fölösleges ezt a tákolmányt maszekolgatni, mentsük legalább mi ki a menthetőt, akik értünk hozzá, amúgy is csak széjjelhordanák a proletárok a vasba.
süti beállítások módosítása