itt még kvartettben -másik kedvelt énekesnőmmel, Fábián Julival és egy olyan énekszerelésből dallván, amit tiszta szivemből máskorra is kívánok neki!

itt pedig már a kettős -a villanyzongoránál a nagyszerű Sebestyén Áron.

Ha lelek képet Boglárka újabb  frizurájáról, még lesz itt egy címszó, a fru fru :D

lemezük itt

8 komment

Címkék: kettős jazzy

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr85693215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2013.12.17. 12:34:48

Hát, engem nem nagyon győzött meg. Az első videó tipikusan az a zene, amit én hangtornászásnak nevezek, tehát persze, sok zene, csak minek? A második felvétel önmagában egy elég bágyadt kis dalocska, pont úgy is énekli: bágyadtan. Nem tetszik ez a hangszín, de hát én nem is igen hallgatok ilyen fáradt zenéket.

spájdernecc 2013.12.17. 15:24:20

@vészmadár (pica pica):
jó meglátás
az LGT nótát nem kéne erőltetni, a dünnyögős-jazz meg fekete műfaj
Viszont belehallgattam még egy-két nótába, van közöttük egészen érdekes is / Japánkert /
oké, a nem kiköpött sláger, de gyengébbeket játszanak a kerrádiók számolatlanul.
/ mindettől függetlenül drága jó szövegíróink visszatérhetnének a magyar hangsúlyozás alkalmazásához /

ifsz (törölt) 2013.12.18. 04:55:21

A szőke hangja egész fekete.

2013.12.19. 21:17:43

Gyurcsány szakáskönyvéről mikor lesz szakcikk?

magyar-magyar szótár 2013.12.21. 05:42:26

@vészmadár (pica pica): Élőben sokkal jobb, a YT-n található felvételek nem elég jó minőségűek, nem hűek. A zongorista Sebestyén Áron nagyon erős, de megkisérli visszafogottan kisérni. Hátööö... ez azt hiszem, valami tzeneimenedzselési (rendezési) probléma. A francia dalok nagyon jók.. hidd el, élőben érdemes... kedves kis nő és nagyon finom hangja van

magyar-magyar szótár 2013.12.21. 05:45:18

@nagyjoco: Feri konyhájáról jó sokat írtam már előző életeimben is, a legzseniálisabb élő politikusunk.. aki ugye egy MSDZP-t széjjel tud baszni úgy, hogy a megalázpottak a térgyeihez burúllanak és istenítik, mint kirúgott szajhák (utalok most az MSZP-ból a DK-ba vándorlásra)
A másik szakácskönyv szerzőjéről annyit súgok neked, hogy sokmindent, amit viszont ő kotnyelez bele az országospolitikába, MÁS szakács főztjének hisznek a rosszoldalon természetesen, de még a nagyokos jóoldalon is :D
süti beállítások módosítása