V. Gábor, a magyar félfaszista párt frontembere kurvanagyot szólt mellé a minapi uszító beszédében Miskolcon, az Avason. Bár nyilván, ezt meg kell hagyni, a heőjjdemogyorókokban élő   sztereotipiák  bizgerlésével, próbált hirigelni. Miközben lassan már több merdzsón lesz nammamarországmatrica, mint cigányok tulajdonában Mercedes. Ugyanis a cigányok Magyarországon lakozó tizenhárom különböző népét és az ezeket horizontálisan megosztó kasztokat is autóvásárlásban az innovatív magatartás jellemzi. Azaz, ha rossz vásárlói döntést hoztak autóvásárlásban, akkor nem állnak neki még meg is koncepcionálni a hülye döntésüket vagy tévedésüket, mint  a magyar vásárlók általában, hanem a tanulságokat levonván azonnal lecserélik vagy vasba adják az autót. A Cigány autófelhasználók köreiben a Mercedes márkának kb tíz éve kezdődött meg a délutánja s ma már alkonyodik is. Nem mondom, léteznek erősítő kivételek, pl Mága Zoltán hegedűművésznek vagy Emilio jazzdobosnak és zenepedagógusnak is Mercedese van. A BMW vagy a Mercedes termékei ugyanis olyan, egyre szűkülő vásárlói szegmensnek valóak Magyarországon, akik számára a tankolás  csupán bosszantó intermezzo és nem érdekes, mit mennyiért tankolnak. A Mercedes iránti márkahűség hanyatlásával az Audi, majd egyre inkább a V.A.G. más emblémáit és kátványhéjazatát hordozó termékek (VW, Skoda, Seat) iránt is megnőtt az érdeklődés a cigány autóvásárlók köreiben. Miközben a Totyota vagy a Micuicsi hiába gyárt jóminőségű termékeket, a cigány autóvásárlók a márkanév számukra nehezen kiejthető hangkombinációi miatt is kerülik az efféle autók használatát ( Hunyadi , Sunyikong) .

6 komment

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr944860464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2012.10.23. 08:12:04

Vgábor híveit a tények a legkevésbé sem zavarják, más téren sem.

2012.10.23. 14:42:53

Kaffermercizel, miközben a Hősokre emlékeznek. Ez külön nked, hogy írásos formban is itt legyen:

"Vitányi Iván a DK örökös tiszteletbeli elnöke beszél, aki háromszor küzdött a demokráciáért: volt a Gestapo börtönében, 1956-ban Nagy Imre mellett állt és 1990-ben a rendszerváltásért harcolt. Az idős politikus heves, gyújtóhangú beszédet tart. Lehet, hogy nem volt minden jó az elmúlt 22 évben, de legalább demokrácia volt, ami most veszélyben van. Fontos az összefogás, ha együtt visszük a csomagot, nem ejtjük a másik lábára."

nagyon_buta 2012.10.23. 18:11:25

Elnézést kell kérnem, azt hittem, hogy Bajnai nem lesz kihívó, tévedtem. Hihetetlen ...

kikoránkel 2012.10.23. 23:45:42

@nagyon_buta:
Ugyan, Dudi majd elmondja neked, hogy a Halott Kéz beszélt a szájábúl.

magyar-magyar szótár 2012.10.24. 02:55:06

@kikoránkel: Képzavarba estél. Ugyanis én, szemben Hannibal-lal, aki szerint halott annak a 8 (ami 6) évnek a keze, szerintem kutyabaja sincs az ezüst kis holdsarlócskákkal ékes tiszta (picit szőrösfejű) illatos kezecskének, nagyon is él és húúú, mimindenhol kalamolt 2011 augusztusa és decembere között!

magyar-magyar szótár 2012.10.24. 02:56:16

@Steinmann Lujza: @kikoránkel: @nagyjoco: @nagyon_buta: Mindenkitől elnézést kell kérnem, mert ez az írás nincsen kész és kb félbemaradt piszkozat, csak az új blogmotor eléggé rakoncátlan...
süti beállítások módosítása