[kép szöveg nélkül, index fotó]

BudapestiEmberünk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr774725314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2012.08.22. 15:37:06

a fixxkormányzásnak és Ovinak meg az ő unortodox Gyurijának sikerült elérni, hogy már azt mondom, nem is volt olyan rossz:D

PesszimPista 2012.08.22. 20:48:35

Akkor ez most komoly?
Gordon épp kilép a bazi(nagy)lika ajtaján?
Most akkor ezt éppen hogyan is kéne mainapság megrágni/lenyelni?
Gordon nem fikázza István ökörségét? . . . avagyis inkább akarom mondani . . . vagy csak szimplán fenyegetettsége okán kénytelen ott megjelenni? :-DDD
Mögötte egy lépéssel a Gránit szilárdságú ember éppen, a többieket fedje az ismeretlenség homálya.
Én mondom: Parádés!
Vagy -persze csak- éppencsak eleget tett egy meghívásnak?
Ez a fiú még sok(abb)ra viszi . . .majd . . mint eddig. :-D

nagyon_buta 2012.08.22. 20:53:11

Csak reménykedsz :))), -hogy felbukkan az ellen, aki ellenpólusként szeretett vezérünk nagyságát emelné, mert így tevékenysége nulla alatti, gyurcsika meg egyszerűen még nem jelent meg a küzdőtéren :))))); (hiába vetíted a képét)- Bajnai korunk Németh Miklósa

PesszimPista 2012.08.22. 22:16:28

@nagyon_buta: Ó! Azért ha kell, Gordon hátának kellő szél feszülhet majd a kellő időben . . . már amennyiben a szélfúvók is úgy látják jónak.
Tisztára olyan ez az egész, mint mikor az oviban saraztunk a kis vödörben. De hát . . kis pénz, kis ország, kis sarazás . . .

magyar-magyar szótár 2012.08.23. 04:19:13

@PesszimPista: Basszusozomalássan a Pussy Riot zenéjét, nem az a lényeg, Hogy Gordonka lép ki a Bazilika kapuján, hanemugye véééletlenül az amerikai nagykövetasszonnyal együtt.

magyar-magyar szótár 2012.08.23. 04:20:42

@nagyon_buta: Németh Miklósban nem látta a CIA korunk Szaakasvilijét.

magyar-magyar szótár 2012.08.23. 04:22:22

@PesszimPista: A jóoldal egyetlenüdve és reménye. Már megint azon kell izgulnunk, moint amikor a reformoknak Egyetlen leltéteményese vót, a fejére esik egy virágcserép oszt akkor mi lesz a reményükkel... Nem baszott még az Öregisteny ilyen haladójóoldalt, hogy nekik is csak Egyetlen letéteményeseik vannak, mint a rosszoldalnak is.

nagyon_buta 2012.08.23. 07:09:59

@magyar-magyar szótár: CIA vagy a Moszad?, de az egy másik küzdőtér, bár a célok ua.

I_Isti 2012.08.23. 08:34:49

Néztek, de nem láttok: kultúrhelyen a fekete nyakkendő azt jelenti, hogy éppen Zwack Péter úr temetéséről kifelé jövet képezték le fény.
Szeretnétek világ-összeesküvést a magyarzsák megmentése érdekében?

Miért kell mindenbe belelátni olyan dolgokat, amelyek nincsenek ott?

Frick László Emlékzenekar 2012.08.23. 09:53:20

@I_Isti: Érdekes, én nem figyeltem, milyen színű lehet Gordonka nyakkendője, magamban egyébként egyöntetűfeketére tippeltem volna , mert a tekintetemet Eleni Tsakopoulos Kounalakis nagykövetasszony [USA] vonzotta oda, akinek a főnökasszonya is nagyon bírja Gordonkát.

I_Isti 2012.08.23. 10:17:36

@Frick László Emlékzenekar: Vannak szabályok, írottak, meg kevésbé írottak, ezeket betartva ki lehet vívni bizonyos fontos emberek "nagyon bírását". Ha ezeket a szabályokat ősmagyarvadkanként keresztülhugyozzuk, OVI stílusban, akkor ne csodálkozzunk, ha minket is keresztülhugyoznak a szamarak, vagy az elefántok. Vagy mind a kettő.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.23. 12:30:15

@I_Isti: Ah, a szabályok betartása. A Magyar Történelem Arcképcsarnoka tele van szélfelől pisilő szabálybetartókkal A Valamilyen Nagy Ónióval (avagy Reich-hel...) reálpolitikusként jókapcsolatot ápoló/ Kállai-kettőst ropó//Tápláló Apa Fasz-szainkkal. Akiknek oszt a szabálybetartást kurvára megköszönték, ugye, pl Magyarprszág az EU strébere volt 20 évig és a spanyol bankok konszolidáéciójára szánt bocsjav "tűzbevetett" pénzek hatodát nem kiadni... csak biztisítékként lekötni rest a Zónijó.

A másik pedig az, hogy egy Nagy Ónijó, aminek a főemberei is csak kb annyit tudnak erről az Orange Country-nál is kisebb térkép-pacáról, hogy az ő Kosovo-juknál valamivel északabbra van a Balkánon... Gondolod, hogy nekiállnak szálazni Mr Orban magatartását (ami egyébként pont smakkol nekik, hiszen Mr orban mentül többet ugrál, az ő jó Budapesti Emberüket az a zsírszaloönnaszagú vad balkáni szőrősnép maj annál is jobban akarja. Nemmellesleg Budapesti Emberik a 2011-es év felét végiglobbizta (a maga érdekeiért) az USÁ-ban.
Anúgy pedig a temetések -és erre ezer jó történelmi példa van- mindig is alkalmasak voltan az 'informális diplomáciai' tündögésekre és pár keresetlen, de igen fontos szó váltására. Ma már államfők is kiveszik a titkos politikai találkozón a telefonjukból az akksit... tehát a temetések egyre alkalmasabbak lesznek fontos eszmék kicserélésére. Mertugye temetésre be se kell vinni a telefont. (Nem feltűnő, ha nincs ott... )

I_Isti 2012.08.23. 12:50:46

@Frick László Emlékzenekar: Ilyen paranoid tévképzetekkel lehet élni, csak minek?
A szabályok be nem tartása közben úgy csinálni, mintha betartanánk a szabályokat ősi magyar szokás.
"kurvára megköszönték, ugye, pl Magyarprszág az EU strébere volt 20 évig"
Peersze. Álmodik a magyar nyomor, ha az EU elzárja a pénzcsapot, egész magyarország összecsuklik, mint a kártyavár.

I_Isti 2012.08.23. 12:52:30

1. szabály: aki beteszi a pénzt, az ki is akarja venni, méghozzá kamatostól.
2. szabály, aki megsérti az első szabályt, az már nem számít.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.23. 13:02:52

@I_Isti: Akkor a logikád menete szerint az EU és az IMF is mehet a levesbe, nem számítanak már. Ugyanis a Görögországba, Olaszországba meg a spanyol bankokba nyomott pénzüket akár bankjegy formában meg is gyúúútogathatták vóna vagy felbaszhatták vóna a fényességes Telihóóóódon által a Göncölszekérbe, oszt gyí lovam, gyí Kismedve.

Frick László Emlékzenekar 2012.08.23. 13:05:00

@I_Isti: Az Magyarország jólviselkedik (orbán a kurvannyába, Bajnai a ME) az EU tőgáz kitekeri a vízcsapot

ésde beszarik és felbomlik és megy az EU a levesbe...
Az indexen pl egész télen reménnyel sóhajos jóslatokat lehetett olvasni az EU és a € beszarásáról.

PesszimPista 2012.08.23. 19:28:56

@magyar-magyar szótár: Ott a pont!
A görög szépséget észre sem vettem, lehorgonyoztam Demján "Gránit" Sacánál.
Látod . . ritkán, de akkor is mellé.
. . . vagyishogy az a bizonyos hátszél téma még ennek a fényében is él azért . . .
Csak nem kis honunk lesz az EJU Grúziája?
Hány altesti nyílásunkba lehet még tárgyakat, avagy genitális, ill. egyéb bármilyen testrészeket inzertálni?

magyar-magyar szótár 2012.08.24. 07:00:21

@PesszimPista: ezeket az inzerteket kérve kell könyörögnünk, hogy megérdemelhessük

magyar-magyar szótár 2012.08.24. 07:06:02

@Steinmann Lujza: Látod ez a baj, hogy összesen két lehetőséget ismersz -bármiben. Egyszerűen ha nem ez, akkor MINDENBE DE MINDENBEN a számodra csakis egy alternatíva létezik, tehát pl két vagy több lehetőség nem. Így lettem ovifan is. Szerinted, ugye én vagyok a hülye a gazdasági dolgokhoz, te pedig a tchtige & okos. Tehát szerinted nem kell forgatókönyvet kidolgozni egy olyan esetre, amiben a jurónak vége lesz? Egyszerűen arról van szó, hogy Gordonkáék, mint szakemberek, a hosszútávú előrejelzésekből arra következtettek -különben úgy látszik, helyesen- hogy az amerikaiak szarják majd a spanyolviaszkot. Boldogan nyalhatják az amerikai seggeket, hiszen a közvéleményünk egyszerre csak mkét dologra tur figyelni, a rosszoldalra meg a jóodlalra, így persze a senkiháziakra nem juthat már figyelem. Az hagyján, hogy a jóoldal nem tudta, hogy Gordonka az USÁ-ban lobbiz, de a rosszoldal se vette komolyan. Történelmi rátekintésben az, hogy Gordonka mekkora bűnöző, egy dolog, Thököly Imre se az a matyóhímzás volt kriminalisztikaialag. Történelmi rátekintésben HELYES is lehet az, amit Gordonka, mint az amerikaiak budapestiemebere, művel.

magyar-magyar szótár 2012.08.24. 07:10:25

@Steinmann Lujza: Pédául, ha a Hattyúprémeseket a kurva anyjukba elküldik és nem lesz NC -eddig stimmel, eddig szerinted, a te történelmi n"ismereteid" alapján helyes és üdvös. A folytatás azonban az, hogy 1941-ben bevonulnak a németek és Szálasi kormányt alakít 1942-ben. Vagy nem, mert Szálasit a németek elmebetegnek tartották akkor mindegy ki, fasiszta bábkormány alakul és a magyar zsidók sorsa ugyanaz lesz tehát, mint a lengyel zsidóké lett
de egy HELYES ÉS JÓPOFI döntést követően és akkor, aki ezt a döntést meghozta, mármint a szembefordulást azzal a Berlin-nel, amivel 1938-ban Nyugat-Európa kvaterkázott!! (és nem fordult szembe!!) ez az ember a mai történelemkönyvekben pozitívfigura és ünnepelt lenne.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.08.24. 07:21:02

@magyar-magyar szótár: egyrészt a legelső megjegyzésem vicc volt, ott van utána, hogy :D
Másrészt: az ország méreteinél és gazdasági "erejénél", "fontosságánál" fogva bizony kénytelenek vagyunk valakinek a seggét nyalni. Vagy az EU-nak, vagy az amcsiknak. Látsz más lehetőséget? Vagy megpróbáljunk független nagyhatalom lenni?

magyar-magyar szótár 2012.08.24. 07:47:54

@Steinmann grófnő: Az, hogy az ember két öszedőlni látszó toronyház utcájából kifarol, még nem a sokatbírált "függetlenedés" Teszemazt beszarik a jelenlegi pénzhatalmi dualizmus? Mewrt attól, hogy az amerikaiak széjjelbaszták az EU gazdasáát, ők még beszarhatnak egy év alatt. És innentől még mindi Kínával szokás csupán folytatni, holott India nem kisebb új gazdasági főhatalom. és a japánok se túl sokat ugrálhatnak a 254%-as eladósodottságukkal, ha a főpiacaik az EU és az USA beszarik.

magyar-magyar szótár 2012.08.24. 07:48:57

@Steinmann grófnő: tiszta indexes agymosás amit ebben a kommentedben írtál, hogy a seggnyalás alterbnatívája CSAKIS a sokat bírált heőjjdemyogorókkos (jobbikos) "függetlenedés lehet. megjegyzem, az index tő-USA seggnyaló

I_Isti 2012.08.24. 08:25:29

@magyar-magyar szótár: Utána viszont nem a szovjet csapatok szabadítják föl Mo-t, hanem amerikai ejtőernyősök.

Ha már végig akarod gondolni.

Az EU létrejöttének a célja az USA gazdasági versenyelőnyének a ledolgozása. Ez eddig nem nagyon sikerült. Pénzhatalmi dualizmus? Tudod, te hogy miről beszélsz?

Az USA gyűlölet egyébként évszázados ősi magyar hagyomány: elsősorban azért utálják a nyilasok, mert ott szabadság van, azért utálják a komcsik, mert ott gazdagság van, mindenki más meg a kettő kombinációja miatt.

Pedig az USA-nak több köze van a rendszerváltáshoz, mint Orbán Vikinek és más fülkefór kisztitkároknak.

a közeljövő legsúlyosabb problémája egyébiránt az iráni helyzet.

Vagy Irán fogja megtámadni Izraelt, vagy fordítva.

2012.08.28. 10:59:58

@I_Isti: Nagyon remélem, hogy Izrael fogja megtámadni Iránt. És hogy porig rombolja a beteg rezsimet.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.08.28. 12:49:20

Tényleg nem értem.

Minek Bajnain aggódozni, amikor van nekünk egy látomásos irrealista Matolcsynk?

magyar-magyar szótár 2012.09.01. 03:43:16

@nagyon_buta: Namostugye A Város buszállomámnyának a helyzete: A 20 év Ártatlankeze (figyelj te is @A Hannibal Lektűr-attitűd: ) ugye ezek és Tarlós a hibás a buszállomány állapota és kora miatt és akkor nézzük:
egy új busz (nyithatatlan ablakok, légkondi Euro5 motor,amibe adblue-t külön kannákból kell öntögélni) cirka 20MFt. Egy szervizelése legalább 200-300ezer. Az üzemeltetése is többevan, az alkatrészei 10-20-50szeresébe kerülnek az Ikarusz buszokénak.
Az Ikarusz busz egy váz, ami olcsón újítható, "filléres" a motzorja, egy dolog bele egy Euro4-es motort tenni. Ezek az "öreg buszok" semmilyen porcikájukban már, talán vázelemekben meg pár oldalövegben eredetiek, meg a BPO vagy BPI rendszámuk. Vuiszont minden felújításukkal, javításukkal és szervizelésükkel nincsenek annyiban mint egy méregdrágán szervízelhető és javíthatÓ (külön spec szerelőszemlélyzet kell hozzá, steril körülmények, rázás és por meg sármentes utak!"

Az Ikaruszt nem kellett volna széjjelbaszni, de akik széjjelbaszták az Ikaruszt kívüélről, csönndesamerikai jellegű külsőtámadásokkal, úgy gondolták, hogy egy fideszes mírjádosson basznak vele. ma,most ez a baszás nem gyött be, viszont az ikarusz elbaszódott. A magyar autóbuszgyártás se szart be, mert egyébként köszöni, jól van, csak ez pozitívhír és ti, mint negatívhircsárdafogyasztók [ A Fidesz foilyton nyomja az ország kraháccsát, jaj, ezek, jaj eltolcsy tójja el, lyally!) persze erről honnan is tudnátok.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.09.03. 10:56:20

@magyar-magyar szótár:
ééés újra meg újra, amiért nem szívesen járok ide hozzád:

"ezek és Tarlós a hibás a buszállomány állapota és kora miatt"

nem mondtam ilyet, nem is gondoltam

pont

magyar-magyar szótár 2012.09.05. 03:42:19

@A Hannibal Lektűr-attitűd: áspersze nem is gondoltam, hogy te mondtál volna ilyet, a figyelmedet a halott (& Ártatlan) kézre hívtam föl. Tehát arra az attitüdre, miszerint a szelet a fák okozzák, az ebbenapercben kitört lázastaknyos náthát meg az elmúlt öt perc "kitettsége"
süti beállítások módosítása