Ugye az ember, amikor BEVESZ valami, vagyis mielőtt ~ döntés-e, megnézi a cimkét. namost nekem, számomra a tárki [nem főnév, minőségjelző -Sík Endre & Co.]maga kb ua, mint a kvarcórán a JAPAN MOVT ill a sarokcsiszolón az Ingeneered by Belgium felirat, tehát tudom, hogy Made in China. Társadalomkutatás az íróasztalba nyőve, terepezés nélkül, ülünk a statisztikákon és az "egzakt számadatokból" egy olyan országban, ahol progresszíven az emberek a jövedelmük 40...majd 5 majd megint 40%-át eltitkolják (tehát a legszegényebbek a jövedelmük 40%-át, tehát a statisztikai számadatok a TÁRKI és Sík Endre számára a mélyszegénységet mutatják, de azt nem mutatják, hogy pl ezek az emberek a disznóólakban kamatolás céljából hízókat [scofra] tartanak vagy lepukkadt nyugdíjasokat [homo sapiens alcoholisticus], azt nem. Aztán jönnek a középrétegek, a LÁTHATÓAK, akik a legkevesebbet tudják eltitkolni és akiket az adószedők a legkönnyebben megtalálnak... és aztán megint egy Láthatatlan Légió, akik 40%-ot vagy többet tudnak kreatívan elkönyvelni vagy pláne offshoreizálni... Tehát a két hatalmasan eltitkoló réteg között az egyrevékonyabb középosztály az adóztatható, alsószéle inkább leszakadozik hh ill. hhh-nak, mert úgy többet is kap a leosztásban, több maradhat és többet titkolhat el, ez hízlalta a munkanélküliséget meg a leszázalékoltak Bűnös Légióit az elmúlt negyedszázadban.

A tegnapelőtt-előtt témaslágere a kitántorgása volt ifjaink ezreinek. Kb egy Karcag kisváros lélekszáma csak NSZK-ba emigráló ifjúságunk.Arra meg senki nem emlékszik, hogy amidőn Zseniális Ferenc a sokat és torz megvilágításban is terjesztett Lehet kimenni! -szavait szólotta, akkor az origó, az index & co & co & co azt ostorozta, hogy hhhááá télleg, bezzeg pl a román eperszedők 2 Mrd €-t talicskáznak haza évente a román gazdaságba bele.

A nagyfokú emigráció GYÖMÖLCS, érett, most potyog ugye.

De volt annak VIRÁGJA ->PORZÓDÁSA, megtermékenyítése, táplálódása, fejlődése érése, stb. Az éretlen, még zöld gyümölcsöt az avatatlan [szem] néha meg se látja a fán, hiszen terepzöld. Pl akkor lesz férges, amikor még alig látszik, bár az UNDORÍTÓ KUKACRA az érett gyümölcsbe harapó ember fal rá!
És ez a gyümölcs sem a megpirosodása 4 napjában LETT. Ott volt a korábbi hetekben is, csak nem láttuk. éshátugye mit is ostorozott Zseniális Reform Ferenc és a sajtómunkássáfga? - ifjaink nemeléggé innovatív szemléletét, hátugye egy kicsit későbben, de csak mozdultak, nem?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr794542863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2012.05.29. 09:27:06

Bizony, bizony, én is mikor végigmegyek a Havanna-lakótelepen meg Kőbánya-Újhegyen, Ózdon, Miskolc-Avason, saját hangom nem hallom a kamatoló hízók visítozásától, mindenütt alkesz-rabszolgák kapálják a veteményt, és Sík Endre meg sehol. A 40% meg véres verejtékkel titkolja a jövedelmét!

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 11:24:46

@kikoránkell: Hát ugye ezzel a kommenteddel úgy jártál, mint villanykörtegyárban a szaft hiányát paaszoló vagyugye a gerebélyétkeresvén a hányavetin hanyett lelökött fogasba gyalogoló, hogyugye a fogasoláskor ne azt várjuk már, hogy a hülyeparaszt ruhafogasokat köt a kis Kubota utánna. Én is ugye, mit tudok az Avas lakótelepről, hát ott ugye másképpen szednek jövedelmeket a hhh-k, bár pl Szögedében nem is annyira messze a legkilső körúttól, hanem éppen hogy onnan nyiló (de cseh-módra elpalánkolt!!) utcácskában az aszfalton ölik a kamatra adott húsú hízaót. Ahány ház, annyi szakács, de nyilván a kuszkuszt nem az eszkimókoknál hiányolom és persze a faggy[úv]al olvatag bálnabőr rágcsát se a berbereknél keresem. Nem a csecsen asszontól várom az orrpuszit se és nem a józsefvárosi kínaival hülyülök, hogy föltették-e már a kuvaszpörköltet.

kikoránkell 2012.05.29. 11:36:05

@magyar-magyar szótár: és tudsz a cigányokon kívűl másokról is valamit? mert a 40%-ba be kéne férjen még ez-az.

kikoránkell 2012.05.29. 11:40:54

nemrég jártam Eleken meg Kétegyházán, egy fia röffentést se hallottam, disznószag nyomokban se, rabszlugát meg csak a hhh-k közül láttam szép számmal, akik közmunkailag belvízmentesítettek. Pedig ott megvan a 40%.

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 11:42:26

@kikoránkell: Most jut szembe, hogy Sík tanárúr nebulónak a tansegekkel ki se kell menniük a városból [ami ugye addig tart, amíg a BKV (a Volánbusszal karöltve) jár], pl a soroksári Fosonyban nagyon könnyen felmérhetik az oda a Havanna ltp-ről ingyenjáratos hh-rétegek vásárlási preferenciáit, persze odabent is figyelni kell, mert sokan a bőrébe' hozzák ki az árut (tehát a hasikóban) Aztán mondjuk egy másik Fosony meg egészen más fogyást mutat, az albertfalvaszéli Savoyában nyújtózó. És a budwersch-i meg egy harmadikat. Persze ezeket sok-sok világnyi távolság választja el, de amai városszociológiánk arról sem tud, hogy a Nagykörút vagy akár az Üllői út kétoldala is foltonkint két külön világ. [->Mozaikos Szlöm]

És az se csúnya, hogy a Munkáshatalom idején senki bvárostervező nem gondolta, hogy egyszer tényleg proletárok lakják majd az ltp-k egy részét, de még az 1998-ban panelprolizók se, hogy tíz év múlva már tényleg lesznek is panelprolik.

Csudálatos képet vettem most le, a Vegyész-pályát megszálló hajléktalanok nemes macskáin 3000 Ft-os bolhanyakörv és közép-prémium ársávba tartozó szárazmacskakaját adnak nekik.

Persze mondjuk olyan németjuhász kutyákat ugattatnak, hogy szociológ ' tansegnénik elriadnak az efféle terepezéstől.

kikoránkell 2012.05.29. 13:25:07

@magyar-magyar szótár:
A Züllei út az annyi mint Kenderestől Kunhegyesig, elfér benne pár mozaik.
Hanem, te mikor mész a nemcigány mélyszegények közé feltárni az adóoptimalizálásukat?

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 14:26:01

@kikoránkell: Sőt a fél tavaszomat nemcigány mélyszegényekkel egylevegőn töltöttem. Mélyszegény nő hókebléről szíttam a frisslevegőt meg ilyesmi, sőt egy néger odajött műszak után, annyira hiányzott már neki az emberi lehelletek párája. Kérdezték az asszonyok, hát te mit akarsz (tudod, hogy szoktak a mélyszegények a négerrel beszélni, egy kicsit hangosan, mintha süket is lenne, egyébként vízépítőmérnök a faszi) , csak vigyorgott, megállt, kínálták cigivel, de azt se akarta, vett vagy húsz jó mélyet az asszonyi párákból és kétésfélméteres léptekkel utánaeredt a rasztahajú komájának, aki a sarokról anyázta szuahéliül, mindez, hogy is írjam körül a város-szépítészeti dizánnyt, a 60-as évek másodikfelének terméskő és üveg troglorombasztikus megképzettségében de már szinte "ősfák alatt"

megfelelt?

Külön érdekesség az asszimilálódott egykori cigányok helyzete, akik havi 20ezerért napi 4 órában [ ]t szerelnek ösze mellékkeresetként. A cigányok jövedelemszerzőképesége sokkal magasabb, ők másfél óra alatt csákánnyal széjjelvágnak egy kockaladát és az is harmincezer a 'vasba'. +Ekkor tehát az asszimilálódott asszony elgondolkodik, hogy a két h-nál [hh] csak több a hhh . Ekkor bekajabál a kamaszlyánya: azt egy faszt! itt nem lesz olyan büdös [-> vö Jónás Tamás egyik interjúnyilatkozata]

így megfelelt? -és ezt csak úgy csuklóztam,m direkt neked...

K'S-K's közt félúton van egy elmeszociálisotthon is. Ami szerintem az Üllőiről hiányzik

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 14:32:31

@kikoránkell: Mimindent nem látni az utcáról. Ahogy az emberi hasakba se látsz bele. Nem csak Síyk Endréék mokosak arúőházi-értékesítési statisztikákból, de az apekkok is. Dehogyaztán nyugdíjosztás napján mért a csillámőpóni, az energiaital, a hellókittistelefontok meg csupacsupa 112-32 év közötti szegmens kedvencárucikkei fogynak? Meg az a drog-szegmens, ami nemhogy a statisztikáéba nem szerepel, de rendes fizetett álllásbanlévő riporterek se tudnak óccsóbbat az amfetaminnál.

Azt se nagyon lehet megállapítani, mitől füstöl kéket a dízelótó, ha nem szagulja az ember (újra divat a kisérletiüzemanyagok alkalmazása, meg olyan óccsóért van legózható autókba motor, hogy megéri pl 100% etanollal járni, magyarcsávó 10-esért ad csupaszmotort, a vasba meg az etanol-ettéért adnak 4-5000-et.

De ha pl egy takarmánybaótnál állnál meg egy órára, látnál olyant, hogy a csicska vektrakocsival gyön a királycsávó és a rabszóga rakja bele a tápot meg az egységest.

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 14:33:09

@kikoránkell: Jaaaj, de nem ám ávektrakocsi, az má égő

nagyon_buta 2012.05.29. 14:40:47

@kikoránkell: Ne piszkáld, a társaságából ő az egyetlen aki "vidéken" él és látott már élő beás cigányt, e tények őt fergezsuzsai magasságba emelik, csak a gyurcsánybajnaihorn összeesküvés megakadályozta szenté avatását, tudása meg (saját bevallása szerint) végtelen és egyetlen, rajta kívül senki sem tudhat semmit. Amúgy is már egyedül maradt a keménymagból, még a nivós fiúk is elhatárolódtak tőle.

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 14:52:31

@nagyon_buta: PŐont beáscigányokat nagyon ritkán látok, romongro környezetben ugyebár, de pl van egy pompás felvételem, amiben olyan romongrók, akiknek az ükapja se beszélt cigányul, a cigány anyanyelvű, magyart kissé törve beszélő olájcigánnyal úgy beszélnek, mint valami kuntakintével. Kissé szinezi a nyelvipalettát pár románcigány kolónia.

De abban igazad van, hogy kezdek egyedülmaradni. De ebben nagy gyakorlatom van, még az oviban szereztem. Vessek magamra, semmi baj nem lenne, ha a mindennapi headline-t tolnám. Vagy húznám (mert a hajtányban mindegy, egyfelé termeli az energiát)

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 15:00:01

@nagyon_buta: Pl pont kikoránkell pár szövegét egyszerűen (javítás gyanánt) felmásoltam a főszövegbe vagy szintén a tanítása hatására vettem le vagy ki szöveget. Nagyon birom, ha tanítanak AZONNAL revidiálok, ha meggyőzöl.

Gyurcsány nem összeesküdött Hornnal, hanem tanult tőle (pl a csiki-csukit). Bizonyos szempontból tűzésvíz Horn és Gyurcsány, ezért tette meg tanácsadójául, tudom, hogy ezt nehéz megérteni. Bajnaival meg beszélnie sem kell, nemhogy összeesküdni, ugyan, minek.

A másik nagyon fontos Gyurcsánynál az, hogy semmit sem csinált fedetten, mindent nyiltan, jólkivehetően nemkonspiratíve csinált. Tehát pl amikor nem csinált semmit, akkor is nyíltan és bátra nem csinált semmit és amikor a Keskeny Ösvényén A Reformok Útjának az Élre Állt és el se indult, akkor is. Ki tehet arról, hogy senki sem szólt arról, hogy jé, nem is megyünk már megint nem? Illetve szóltak 2006. augusztusa végén az MSZP-ben. bent. (Nem ki.) Csakutána ugye az ismertesemények miatt összeálltak mögé újra.
süti beállítások módosítása