idecopyzom ennek az egy héttel ezelőtt megírt, de mára időzített írásnak a trackback számát,

trackback/id/4530904

nehogy véletlenül is olyan félreértés alakulhasson ki, hogy én a Hölgyek Öröme hasonló című napiaktuál POLITIKAI csapásirányba vágó cikkcsije [/trackback/id/4544326 ]UTÁN fogtam  neki... Jól látható, hogy én korábban írtam meg az enyémet..

A KITÁNTORGÁS című, 2012. május 22-27 között kiadott aktuáliscsapásirány margójára :

Bülbülszavú Ferenc a nagyszerűen felfeléívelőszakasz délnapja  lótuszzabálás hangjaitól zsezsegő fényesreggelén egyszerűen innovatívabb gondolkodásra szólította föl az ifjúságot, miszerint lehet és tessék kimenni külföldre dolgozni és akkor az origo [ az index, a stb-stb ] is azt ostorozta, hogy nemeléginnovatív a magyar ifjúság, nem akarnak külföldön dolgozni, bezzeg a románok, akik évente 2 Milliárd €-t talicskáznak haza. Egyszerűen arról van szó, hogy mostanra érik be Bülbülszavú veteménye. És mire elkezdik a dollárokat hazatalicskázni a fiatalok, addigra A Cég lesz megint "kormányon", csak persze nem az addigra permanens egzaltáltsága miatt alkalmatlan Ferenc, hanem egy &Co a KG-ból.

 

Valamint a Kitántorgás, mint világtrend. [->A világtrend, mint szakmaiérv A Lótuszevés délnepjaiban, ti. hogy a hitelbőlélés az az] Nagy-Britannia lakosságának a 40%-a legszivesebben emigrálna, természetesen rangsorolták a megkérdezettek indokait, első helyen szerepel más nagy-britek útálata, melymennyire magyaros vonása ez ezek szerint a nagy-briteknek, holot az írek tekintenek bennünket távolirokonoknak, azaz Britannia cigány kocsmatöltelék lusta, dologtalannépsége.

 

Ehhez  képest a magyaroknak csak az ötöde (20%) emigrálna -ebből is látszik, mennyire el vagyunk maradva a britektől, most az a trendi korszerű népság, amelyik emigrálni óhajt ősiföldjéről.

A kínaiak nemjópélda, épenséggel pontosan vissza, hazafelé szivárognak, mert a hazaikilátásaik most jobbak. Az indiaiak jó példa, ők milliós tömbökben széledeznek az anya-szubkontinens négy ege alól.

 

Jól sikerült az amerikai  szolgálatok un "arab tavasz" projectje is, Európa destabilizálása volt a cél és ehhez még hiányzott a 2millió afriaki menekült, akik most Nyugat-Európát ostromolják. ANGOL PROPAGANDAFILM OLYAN KIEJTÉSŰ ANGOLCSAJJAL
 HOGY AZÉRT IS ÉRDEMES RÁCSLAFFANI MÁR!!! Nemmelesleg jegyzem meg, hogy ha bármelyik budapestországi nagyobb gyár, üzem kibejáratához állunk műszakváltáskor, legalább 2-3 feketeafriakai melóst számlálhatunk, hátulról, tehát ha nem látjuk az arcát, a ruházata színösszeállításával, testmagasságával emelkedik ki és különül el, valamint a fáradt döcögők közül a ruganyos gazellamozgásával, ha pl fut a busz felé...  Nagy-Britannia kapui környékén ha a kamionos megáll húgyozni és mondjuk kellően óvatlanul ezt WC-ben szeretné elvégezni [-> kamionosnő], akkor ennyi idő alatt legalább egy afriaki menekült a vontató szélterelője alá bújik vagy felvágja a félpót tetőponyváját és leereszkedik az árura, ezért a nagybrit rendőrség 500ezer Ft-nak megfelelő angolfont büntetésben részesíti, per afrikai. Előfordul, hogy a kamionosban elszakad valami cérna, pl ha az afrikaiak már nagy-Britanniába megérkezvén megélhetési célból gázolajat úgy lopnmak tőle kreatívan, hogy két lyukat ütnek a tartályon, egy levegőzőt, meg egyet, ami a kannájukba pisili a gázolajat. Ilyenkor az európai ősikultúra és főleg az ősi nagy-brit szokásokat (az ellenfél levágott fejét rúgdalni el, igen messze, sőt felkapván futni is és jó messzire elhajítani) félre kell tenni, mert ha valaki csak úgy magyarmód idegességébven elkezdené pofozni a szegény afrikaiakat, azok odasétálnak a rendőrhöz és panaszt tesznek 500ezer Ft-nak megfelelő angol font a birság persze le is csukhatják a kamionos csávót.

Belenézek a kis indiai medika tekintetébe az orvosegyetemi klinikán és hamintha egy kis cigánylyány tekintetéből olvasom, nem kell tolmács, tehát: férfi sem vagyok a szemében és hozzámjönne feleségül, ha ez lenne az ára annak, hogy itt maradhasson e hideg ég alatt.

 

A britek egyébként valahol az ötödikként a "rangsorban" mert nem lehetséges a netokratív néphülyítés szavaztatósdi és rangsor nélkül, tehát ötödik helyen az ország éghajlatát jelölik meg. A megélhetés költségei -tehát úgy értem honnjaim, hogy a REZSI!!!- a második helyen szerepel az indokok között... Ez az, amivel a magyar kitántorgó abszolutte nem számol pl, ha kisüti, hogy az ósztrijai Phad Schlaimaphurkha Karl Wittighof [az osztrák Károly Róbert főiskola]fősikoláján alacsonyabb a tandíj...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr174530904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hella B. 2012.05.27. 08:23:28

Azért pár dologgal kiegészíteném. Persze, te előbb írtad, okosabb vagy, jobb vagy aromaterápiában, balettban és biztos hegedülni is jobban tudsz nálam. Csak én honnan tudhattam volna, hogy nálad már előkészületben egy ilyen cikk?

Valamint, ha megy az értelmező néma olvasás, az én cikkem kevésbé a munkavállalásról, inkább az érettségizők problémájáról szól.

Hella B. 2012.05.27. 08:25:34

Akkor neked is felteszem a kérdést:
ha egy most érettségiző felsőoktatásba nem mehet, a szakképzés nem kap több pénzt, és emelt keretszámot a fogadásukra, és érettségizett szakképzetleneknek szóló állások sincsenek tömegével, akkor mit lehet javasolni egy 19 éves, most érettségiző fiatalnak, mit csináljon szeptembertől?

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 08:47:28

@Hella B.: Folytatom azzal, hogy ha az anyjaapja Lyukmagyarországon él, elváltak és cigánnyá nyuilvánították magukat +40 pontért. És egymillió munkahelyet igért Orán és egyse lett és most, hogy odabaszott az Orbáni Igasság as munkaerőkölcsözésnek, Pestországba se járhatnak föl dógozni idelent a 400-3000 hektáras birtokokn még nyáron se kelenek napszámba se, se kapásnövény se gyümölcs sesemmi munkaigényes.

De ezt EZ A KÉTÉV hozta? Ezt magyaráztam volna a bagoly és patkányban, de nem emrtetek szembenézni vele, mások meg azal próbálkoztak, hátha kiderül, hogy a baglyok éjsaka a verebeket próbálják meg kipiszkálni az ereszek alól
a betonkocka ltp-n
Egy részigazságot megtaláltál, ami a NAPIAKTUÁL POLPROP-nak megfelelt, de az EGÉSZ-szel nem emrsz szembenézni

amikor a lótuszevéskor figyelmeztettelek a hitelbooom veszélyeire, azt mondtad, egyszerű világtrend a hitelbőlélés

most mért nem mondod, hogy az emigrálás világtrend

pedig az!

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 08:49:18

@Hella B.: Az emigránsok úgy hazudnak a fiatal betelültnek, mint az öreg kurvák a fiatalnak, hagy szíjjon majd, hagy szenvedjen ő is.

Egyszer Auszriában egy magyar azt hitte a Traischkirchenbe vezető utat keresem, azt a gonosz vigyort láttad volna, útálni akkor kezdett, amikor kiderült, hogy túrista vagyok és nem Traisch'b akarok meni.

Hella B. 2012.05.27. 08:50:31

@nagyon_buta: jópofa:))

@magyar-magyar szótár: feltettem egy egyszerű kérdést. próbálj meg úgy válaszolni, hogy nem hivatkozol arra, hogy "a nemzetkzi helyzet fokozódik" meg "öszödi beszéd" stb. Nem kell a vaker, púder, rizsa.
MIT CSINÁLJON EGY MOST ÉRETTSÉGIZŐ?

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 08:51:25

@Hella B.: A te cikked LÁTSZÓLAG az érettségizők probláémájáról szól.
Elkerüli azt a tényt
hogy az az érettségiző
aki TÉNYLEG tud az továbbjut.
Csak most alibi szartseérő diplomatagyártásra a közepes meg gyönge bujtatására NINCSEN PÉNZ
aki tud
nem kell menie sehová
Nézd már meg MILYEN "TUDÁS"sal lehet leérettségizni?? Nézd már meg a szinteket! Csak a %-okat! 80% már ötös...

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 08:53:06

@Hella B.: 20%-kal megvan a matek kettse.

Mit csináljon a most érettségiző ANYJA
meg APJA
2008-ban íratták be a gyereket, még a SZép Dicső Lótuszevés utolsó tavaszán!

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 08:55:10

@Hella B.: Én sokkal egysszerűbb kérdéseet teszek föl és nem válaszoltok, csak a napipncsot meg a napiprammpramot szajkózátok..

Arra SOHA meg se kiséreltek válaszolni, mi öriznivaló volt a 2009-es előrehozott választások elmaradásán.
nem válaszolsz ara, hogy ha mehetne a gyerek szartseérő kamudiplomáért
AKKOR DIPLOMÁSAN mit csiáljon
Mehetne jogira

És akkor majd DOKTORKÉNT mit a faszt csináljon a tökfölösleges doktorijával, elmehet adminisztrálni

Hella B. 2012.05.27. 09:02:41

@magyar-magyar szótár: ne terelj. Mit csináljon az a most érettségiző, aki januárban tudta meg, hogy fuccs a felvételinek? Írjál valamilyen alternatív ötleteket, mit csinálhat. Szakképzésre nincs több pénz, állás nincs. Mit csináljon?

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 09:07:43

@Hella B.: Többek között tanulhatott. Régen, amikor az érettségi érettségi volt egy ilyen szintet megugrani kb 3 hét magolás kellett. Persze akinek JANUÁRBAn is mérni keeltt a néma értő olvasási szintjét, annak a néma értő olvasási szintjét már 18-20 évesen FEJLESZTENI (ami nincs)
Hogy JUTHATOTT EL idáig a rendszer???
Rendben, elveszük a KÖZGÉPTŐL a 300 milliárd Ft-ot és odaadjuk az iskolaügynek és akkor mehet jogiegyetemre és lehet fizetni az ötéves munkanélküliségre felkészítés költségeit.

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 09:09:27

@Hella B.: ez NEKED fáj.
A ákosnak meg az ő rákja fáj és ami a rákgyógyszrekkel van és sorohatnám. MINDENKI érez valamit a bőrén
-neked ez a legfontosabb.
Én is pedig ÉRZEM ezt a bőrömön..

Januárban is legalább 390 pont kellett meg most is 390 pont kell a (ez csak példa)

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 09:10:19

@Hella B.: De még akkor táplálni az ŐRÜLT HÜLYEÉGET az olcsóbb osztrákfőiskolákról (elfeledkezve az osztrákrezsiről)
Meg osztrákiából nem jöhet kéthetente haza a szennyessel

Hella B. 2012.05.27. 09:17:13

@magyar-magyar szótár: továbbra sem válaszoltál rá, MIT csináljon? főiskolára nem fér be (gazdasági felsőoktatásban 5000-ről 250-re vették a keretszámot, nem, nem tévedés ötezerről kettőszázötvenre), a szakképzés nem kap több pénzt a gyerekek fogadásához, és állás sincs. Szeptembertől a gyerek már nem vállalhat diákmunkát sem, ha nem diák, és tb kártyája sincs, hacsak nem fizetik ki utána a szülők. MIt csináljon?
Egyébként nem tudom miről beszélsz, engem személyesen semmilyen módon nem érint pillanatnyilag a dolog.

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 09:26:51

@Hella B.: Nemrég arról tudósítottál, hogy szemben a léha lusta dologtalan lyukmagyarországi diákkal, a fejlettpestidiák mind dolgozik már gimiskorában is, hát akkor ugye van munkája, dolgozik tovább és megvárja, hogy a válsággal mi lesz Európban. De ki lehet őket hiszterizálni a 2 millió afrikaival terhelt fejleteurópai munkaerőpiacra ios a hambiárus szegmensbe...

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 09:27:40

@Hella B.: személyesen érint, ne kelljen kimondanom a szöbetűvel kezdődő és képzéssel végződő szót!

Hella B. 2012.05.27. 09:33:19

@magyar-magyar szótár: de arra semmiféle negatív hatással nincs. de ezt talán levélben.

magyar-magyar szótár 2012.05.27. 09:45:18

@Hella B.: IGAZSÁG SZERINT
többezer gyerek meg se tudhatta volna vagy minek a keretszámokat, mert ha IGAZSÁG SZERINT akkor ki se nyit az iskolája 2011. szeptemberben. De már 2010. szeptemberbe sem! IGAZSÁG SZERINT
súlyos hiba volt az iskolák bármiáron-i beindítása.

Majd megnéznélek én az ADJATOKADJATOK kórus előtt, amikor ezertoroknak van igaza (különkülön)hogyan osztanád a nincsből

Hella B. 2012.05.27. 09:54:41

@magyar-magyar szótár: gratutálok. Lucy kilép a HÖ-ből, mert a lelkébe tapostál. Ne vegzáld lécci a társzerzőimet. Nem mindenki olyan férfilelkű nő, mint én, hogy lepereg róla a kritika.

pillanatnyilag a most érettségizőknél 18 éves a tankötelezettség. Hogy ki sem nyit az iskolája? Semmilyen módon nem tehették volna utcára a 12-es gyereket. Ez van. Továbbá, ha nem tanköteles, és felvették egy önkormányzati iskolába, ha az be is zár, az önkormányzat KÖTELES helyet biztosítani neki egy másik, nem túl távoli, hasonló intézményben. Az a szó, hogy "törvény" mond neked valamit? nem jóindulat, törvény? Hogy nem bizotsítottak volna nekik helyet? tömeges pereket vett volna a nyakába az önkormányzat.

magyar-magyar szótár 2012.05.28. 08:39:18

@Hella B.: Eszembe se jutott lucy, pláne nem a lelke. Én nem vagyok felelős azért, hogy egy elképzelt lábomat az ő lelke fölé helyezi és rángatja magátra, hogy én taposnám.
Aki ír, az vegye tudomásul, hogy olvassák is nem csak nyamiljék, hogymertszeretlek, tehátamitirsz, az is cukorból van. Nem is emlékszem, hogy olyant írhattam, amit bántónak (perszonálisan) vehetett.

magyar-magyar szótár 2012.05.28. 08:40:34

@Hella B.: Hirtelen annyit tudok menni, hogy nem megyek a HÖ-re többé és akkor nem fordul elő ilyesmi, mindenki nyamil meg pusil meg lájkol vagy hallgatszépen és csöndbenül.

dr Steinmann 2012.05.28. 08:46:36

@magyar-magyar szótár: amúgy se nagyon jártál oda, most legalább megvan az indok, hogy én kitiltottalak.

magyar-magyar szótár 2012.05.28. 08:54:50

@dr Steinmann: Kapva kaptam az ürügön és sohaviszlátot köszöntem, hát erre már tényleg nincsen energiám, hogy nőimagazinokba való sík fűrészelésbe haramdikdimenzióban gondolok sréhen valamit és akkor ez "SZEMÉLYESTÁMADÁSA LE A SZERZŐNŐ"nek

Nőnek, érted. [-> Kaffka Margit Adyék asztalánál NEM NŐ VOLT NEM ANYA meg ilyesmi]

Jó, hát akkor, ha bunkó voltam, még most se tudom miért????
dee ha az, akkor tényleg minek

dr Steinmann 2012.05.28. 08:59:24

@magyar-magyar szótár: tudod van egy nagyon egyszerű félmondat, "bocs Lucy, valamit félreérthettél, nem akartalak megbántani". És nem kell elemezni, nem kell kinyomozni, nem kell fűrészelni, ennyi. "Bocs, félreértés lehetett."

dr Steinmann 2012.05.28. 09:32:35

@magyar-magyar szótár: valóban, zseniálisan oldottad meg, hogy beírtad, hogy akkor sohaviszlát
tudod mit, akkor addig nekem is itt sohaviszlát.

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 03:08:22

@dr Steinmann: Miért kéne egy számomra tökismeretlen, számomra indifferens emberrel nemihovatartozáésa miatt, azért, mert 25000 évvel ezeőtt a nők ügyesen stipistopiztak le sávokat, lovagiaskodnom. Miért nem kezdhetek el én azonn picsáskodni, hogy ő nem értett meg engem félreértet, ismeretélenül is húzódozott tőlem és ezekbe a konstruálttulajdonságaimba kapaszkodva kapvakapott a lehetőégen, hogy megint megsértődhessen, amikor a valóstér is elég nekem, még a virtuálban fűrészeljek ezen.
süti beállítások módosítása