Egy kifejezetten haladó jóoldali jógyerekblog provokatívnak szánt cikkcsikéje az aktuális csapásirányból [ a kitántorgás az letűnt mára]

 Isten éhen halva szeret téged

Talán fel kéne vetni a kérdést, hogy miért vetetnek el ennyi gyereket? Talán, mert a szülők maguk sem tudnak megélni?
http://assets.petities.nl/system/uploads/818/original/11-week-aborted-fetus-t.jpg?1303025889
 
Vagyis a jógyerekszillogisztikus 2D szerint  azért abortáltatja a magzatát, mert az, ha megszületik éhen halna.

Ezzel szemben az igazság az, hogy a Magyarországon  éhező gyerekek zöme mind pénzért szült gyerek, akiket szülei részben oda se figyelve, részben fütyülve rá valamint nyereségvágyból dobtak e világra.

Pont a leszakadórétegeknél az anyáknak dugdosniuk KELL a fogamzásgátlót, elhazudni másnak, ha nőgyógyásznál jártak és az uruk szorításában ütlegei alatt

 

 

Nem ő fog abortuszra menni meg abortusztablettát kérni, ha 12 évesen majd teherbe

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/Bangladesh.JPG

esik.

Addig fogja/fogják titkolni a terhességét, ameddig lehet. Már 9 éves nőként megmondja, szerinte mi a szüzesség és annak elvesztése: ha a férfi magja oda folyik bele (nem mondja ki, hová) azt számítja szüzessége elvesztésének, mert a hymen mint olyan az ő számára- folytassam?? Egy kilenc éves nő számára, aki még nem menstruál de orvosiértelemben non virgo?

anekdot: Egy kolléganőm gyanútlanul fentről lefelé, ajkpityesztve kezdett el beszélni egy 7 éves nővel arról, hogy nem is tudja, mi az a geci. És akkor a 7 éves nő színre szagra állagra megmondta neki, mi a geci és honnan jön és mire való és mi lesz [lehet] belőle. A kolléganő sírógörcsben rohanva el.

 

anekdot: Megkérdezte a vizsgáló az onokájának a tulajdonképpen balkézianyósát hogy hol tartózkodott a bűncselekmények folytatólagos elkövetése alatt éveken át, mutatta, hogy a cselekmény itt és itt történt, a dikón, a karosládán. "Igen, de azt kérdeztem, maga hol volt azalatt, amíg egy a fertelem megtörtént Hát itt ültem osz' cigirittáztam, ahun szokta" -mutat a spórhét mellé. A vizsgáló idegei kötélből, de azért megfeszültek. "Maga... végignézte?" "Nézni azt nem..." "De tűrte?" "Hhha'  sszokja, mi az asszonyílët". A vizsgáló hátralép. "No de terhes lett a kislány... miért nem intézkedtek?" "Hát hogy gondújja azt? Mink nem magyarok vagyunk, mink íjjet nem csinálunk! Mindenki szeresse a gyerekt, de ha lyány assebaj"

 

 

Cukkíni & éddybabba trendicsek az apásszülés. Ennek mintájára vezessék be az apásabortuszt! Csak persze itt a "ki'pappucilli"-nek legyen kuttyakötelesége az abortusztablettát a kimmamuccilinak átadni majd a következő 3-nap egy hét alatt pátyolgani nehézvérzéseiben

Vagy adhatja a küretkanalat a nőgyógyásznak

 

CÉLFOTÓT!

ne szabadjon ezt nőgyógyászatokon, ne érezze már a mindenórások között lealózónak ezt a terhes--

 

APÁSABORTUSZt NOW!

 

 

nem kézelverésről van szó, azt ez az asszony meg se érzi, föl se veszi

 http://3.bp.blogspot.com/_jF8vpH5CFl4/S_XDlrUt24I/AAAAAAAAANQ/JnuqED_3-2A/s1600/Abortus_10_weken.jpg

már az anyja a sparheltnél, ha azt látta, hogy a lyány a lisztet mind felgyúrta bodagnak az éhező testvérei részére

lábbal rúgta le a földre és a fáradt kezeit kímélendő

TAPOSTA az apja is nadrágszíjjal verte, bottal, biciklilánccal

a kézzelverés semmi

az éhező rétegeknél

 

éhezés  segélynapon s talán másnap a danyont , az aktívijáka gumikutyaízű primőrrel egybe a scokoládé, a cukor, kis éddes[likőtr] sör bor, HÚSOk kinderbujénnaó HÚSOK pingviszeletek HÚSOK cukrászsütemény gumicukor habalyácsokkal rántotthús PÖRKŐTT zsírhabbal fulladásig és utána is  aztán úgy egy-két hétig kinyér, kompír (az idén senki nem éhezett, 50 sőt 25 Ft volt a kompír kilaója]

 

 

Ő fog abortuszra menni és abortusztablettát kérni, ha mégis becsúszna egy nemkívánt terhesség.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/%c3%b6nkiz%c3%a9s.jpg

 

És az abortusz leginkább tiltatik az úr, a férjistenférfitől: a leszakadó, a hhh -rétegeknél!

A hhh-rétegeknél a gyerekcsinálás férfimunka, a férfiség mércéje. "Neked csak nígy családod van? -nekem kilenc!" A gyerek etetése viszont asszonymunka és asszonyfelelősség. Elvileg a férfiség [emberség] mércéje lenne azonban a tüzelő és az élmezéshez a pénzmag előállítása. A gyakorlatban azonban az ősi hagyományok pusztulásával ez is asszonyfeladat lesz.

http://static7.origos.hu/i/0912/20091203ciganytel6.jpg

A családipótlék az emberé [férfié] mert ő csinálja a gyereket -ez a törvény a magyarországi éhező gyermekek családjaiban. Illetve a kamatolóük, a boltocskázók, a bukott cicpoltozók, más szegények zsírján élősködők is pl a családi pótlékra hajtanak rá: a boltocskázók, a hízott disznók szétosztott húsán kamatolók, az élősködők ott sasolnak segélyosztásokkor a posták környékén: Nehogy más kamatolót elébb fizessen ki a szegény.

 

Egyébként fogy a lakosság, lehetne ésszel is beszélni az abortusz kérdéseiről.De Síkbolygón?

Banglades [Miskolc]

Ahol a komplex gondolkodás azt jelenti, hogy összesen két választás lehet

a jó

 Banglades -játékos feladat: honnan tudni, hogy nem a magyar bangladesben készült a kép, hanem ott, ami tényleg az. http://mirror-us-ga1.gallery.hd.org/_exhibits/toilets/_more2007/_more02/latrines-hanging-unhygienic-unhygienic-in-slums-of-Dhaka-Bangladesh-2-AJHD.jpg

és a rossz

és több nincsen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr874548472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2012.05.27. 11:52:45

Ez a cikkcsi egy gyenge válasz volt a KDNP végtelenül kétszínű, aljas, gyávageci csapásirányára. Megérdemlik egymást.

FilcTroll 2012.05.27. 13:28:12

Bár én gyilkosságnak tartom az abortuszt, azért az álszent kereszténydemokrata érvelést bicskanyitogatónak találom. Eleve a màs életébe való, fennsőbbséges beleszólás is arcpirító.

Tovàbbà szíveskedjen az összes elszánt magzatvédő öt-hat csecsemőt örökbe fogadni hamar: ha a nincstelen cigánynál felnő ennyi, akkor a nagytekintélyű professzor uraknak is menni fog. Így máris sikerülhet több életet nem csak megmenteni, hanem helyes irányba is terelni.

Kérem továbbá az Élet szentsége vèdelmében az összes kibaszott hobbivadász-engedélyt is visszaadni hamar.

magyar-magyar szótár 2012.05.28. 08:02:01

@kikoránkell: Bocsás meg, de szerinted t é t e l a KDNP? ... már úgy értem, olyan fajsúllyal, hogy lenne értelme a...ööö... minek is nevezzem, útálni azt érdemes, ami van, ésugye te nem vagy ideálista, ha jóltudom, hogy nemlétezőt útájjá'. (ugyanis a magyar "katolikusegyház" antiII.jánospálpápaiánus [tehát offratzinger is!]félfasiszta szárnya az nemegyenlő kádéenpé, viszont kádéenpé = nulla NULLUS NULLUM)

vagyis, amit írtam, az nem mondolat v'mire.
Nézzük a képletet:
KDNP = nulla NADA semmi (nyista, nyema)
nullának mi az ellentéte (a jógyerekcikkcsi)
Veszély: Játszál el a gondolattal, miszerint TÁMOGATJA A KDNP az abortuszt és könnyíti megfelé. Ebben a tomszójerizációban az általad is cukkínizált jógyerksajtó mondolata az, hogy fogyaurszág ésakkor még az abortuszm, bezzeg a BEZZEG-ben nincsen ennyi abortusz
(a hülyeség ellentéte, mint hülyeség)
Erről papoltam volna a bagoly és patkányban, de ugye nemakarnátok érteni

A képletel próbáj kezdeni valamit, a képlettel, amiben egy főelem nem valós, hanem KOMMUNIKÁCIÓS . mintha a grenadírmarsnak francianevet adnék és

2012.05.28. 08:44:25

Az asszony gyámügyes. Elég gyakorta előfordul, hogy védelembe veszi a védelembe vett gyermek gyermekét. Törvények agyonkötik a kezüket - meg hát mit csinálsz a 45 éves hajléktalannal, aki most decemberben szülte tizenharmadik gyermekét - hótrészegen, végigkáromkodva.

A maradék jogi hátteret éppen nagykalapáccsal veri szét a regnáló hatalom. Év végére az utolsó védvonalat, a magyar gyámügyet is megsemmísitik, kormányhivatalba helyezik, összevonják, megkurtítják, átalakítják - vagyis teljesen tönkreteszik.

Azoknak, akiknek szülniük kéne, péhádéznak, másoddiplomáznak, versenyszéfárban versenyeznek, vagy csak úgy lógnak bele a levegőbe és buliról bulira járnak. Ez van - az intelligens emberek kihalnak - elképzhlető, hogy az intelligencia evolúciós zsákutca.

dr Steinmann 2012.05.28. 08:48:38

@nagyjoco: az iskolákból is a gyivis munkakört spórolták ki most szeptembertől.

kikoránkell 2012.05.28. 08:54:00

@magyar-magyar szótár:
A KDNP nem fikció, hanem kormánypárt, amely minisztériumokat tulajdonol, százmilliárdjával dönt közpénzről, megnyilvánulásait mindenféle sajtó lehozza, mondhatni, tudat(de legalábbis)véleményformáló erő.
Az a fos blog meg egy fos blog. Szóra sem érdemes, de neked csípi a szemed, holott föltehetted volna a kérdést, miért is nem háborog a KDNP, a törvényileg legalizált abortusz ellen? Mért ez a tabletta akasztja ki őket?
Népszerűség-deficitet éreznek vagy -tegyük fel- a nőgyógyászangyalcsináló lobby érzi veszélyben a zsebét?!

Hát nem, neked az blogposzt löki le a szíjat.

magyar-magyar szótár 2012.05.28. 09:01:44

@kikoránkell: Mindennapra egytojás. Mindennapra rugóznivaló.
Mikor szóltam arról (holott fideszseggnyalónak vagyok nyilvánítva általad is és már minden jóérzésúű elundorodik tőlem, mert nem a mindennapra egytojást habarom mindennap vagy ha akkor nemjól)
hogy a Gyurcsány típusú Kamarillisztikus kormányzással
a miniszterek kommunikációs PR személyek és minden a MEHben történik -> ezen voltak kiakadva Ferikére az MSZP-s főségek 2006. augusztusa végén szept. elején)

Ezzelszemben most a minisztériumok még össze is vonva, de egyébként leginkább kommunikációval meg ötletgyártással foglalkoznak, szemben a Gyurcsányi Érával, amikor a "minisztériumok " PR-rel meg ötletgyártással foglaloztak

kikoránkell 2012.05.28. 09:34:17

@magyar-magyar szótár:
Lehetséges, csak akkor igencsak álságos haladó, jóoldali csapásirányként emlegetned!

Laza!
www.youtube.com/watch?v=ezJY_qqz_x8

nagyon_buta 2012.05.28. 09:38:35

Az, hogy kiknek szurkolsz mellékes, az, hogy mindent megpróbálsz az antikrisztusra kenni nevetséges, az, hogy hajlíthatatlan vagy dicséretes, csak attól félek, hogy ti írástudók addig nyafogtok, míg egyszer jön egy nekünk kedves társaság, akik nekünk egybites-egységsugarúaknak megmutatja az utat és mi dalolva megyünk rajta, ti pedig sírnátok, de már késő lesz...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.05.28. 19:48:36

on

ez egy rendkívül demagóg és ostoba poszt

az abortusz tabletta éppen NEM eredményez ilyen roncsolt magzatokat
(csak a kaparós abortusz)

és a kaparós abortusz okozhat testi és lelki sérülést, meddőséget, a tabletta sokkal kevésbé

és a tabletta nem gyógyszertárakba kerülne, csak kórházi használatra

ésatöbbi, bár a tények, linkek feleslegesek

a kdnp és a többi faszfej NEM a kaparás ellen tiltakozott, hanem annak egy humánusabbb módja ellen...

- - - - - -

...és az, hogy milyen kikkel kerültél egy platformra ez ügyben, picit sem vészjelez az értékrendedben?

- - - - - - -
(bár sajnos volt abortuszom, egyáltalán nem vagyok abortusz-párti, és négy gyerekem van - több, mint az álszentség, képmutatás és maradi korlátoltság hazai apostolának, semlyénzsoltnak)
- - - - - - -

a cigánykártya kijátszása pedig ebben a kérdésben dupla fenekű aljasság

lenne még mit, de minek

továbbra is off

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 03:10:54

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kösz, hogy leostobáztad hátpl képileg nem tudom, mennyire alkalmas, valószínű az abortustablettás magzat hátából nem hiányzik az a küretkanálvégnyi darabka, most oszt jólmegaszontad nekem, viszont vér, vér az sok van és lesz és tartósan, 3-4 sőt, napig. Majd ha ráérsz, gondolkodjál már el, hogy okos voltál-e velemszemben éshogy velemszemben (velem ellentétben, aki ostoba)-e

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 03:13:16

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Gondolom, úgy voltál vele, mint a piicsák, akik azt hiszik, hogy majd hajmás szájszag jellegűen kilehellik a és elmúlósabb, mint küretkanállal kaparván.
Szerintem inkább az orvosoknak kényelmesebb az abortusztabletta, megszabadulnak a gyilkos , útálatos hentesmunkától és "bugyitémaszerűen" magára marad vele a nő.

És akkor tegyük hozzá, hogy közöttünk valójában nem is erről a nézetkülönbségről van szó, ami miatt ITT is ugye itt IS le kellett csapnod :D

magyar-magyar szótár 2012.05.29. 03:15:23

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Kézbe nem vettem én a cigánykártyát csak más kártyázására MUTATTAM rá (mintha-felvéve azt az álláspontot és akkor RENDESEN KI és VÉGIGBESZÉLVE) de ez se zavarjon. Persze harmadikszemlélő, főleg ha veled egyállásponton van (márminthogy az én szörnyű politikainézete, amiszerint nem etolcsy tolta és nem rózsika szúrta el)
süti beállítások módosítása