Csak egyszer vigyél el innen
És akkor rendbejön minden
Chicago, Moszkva, London
Akárhol, csak ne otthon

/Heaven Street Seven: Márta/

 

Bolgár uborkaválogató vendégmunkások

a kép jogtulajdonosa a www.dpa.de

 

Van-e polgár széles-ez Ónijó területén, aki ne a görögök kurva anyját is szidná most. Igen van, ugyanis az Ónijó mint olyan, hatalmas, mint ama másik Ónijó is volt, bár ez földrajzilag kisebb, történelmi reátekintésben annál is kisebb és ennek az Ónijónak a területén bizony időnként lemegy a Nap. Minden Ónijóspolgár egyenlő, de persze az egyenlőbb polgároknak ritkán vagy soha nem megy le a nap ugyanazon az északkörön, ami északkörön viszont más ónijós polgárnak meg tartósan fel van ragadva a nap az égre éccaka is. Vagyis ez az Ónijó is pont olyan berendezkedésű, mint ama másik ónijó volt, ennek is megvan a maga Ogyesszája és Arbata, Lényingrádja és Vlagyivasztókja és ebben az Ónijóban is bizonyos területeken fölér számüzetésben élni, míg másterületei pedig egyenesen a Kánn-jának (avagyis Szocsijának) számítanak meg Krím-jének.

 

 

bolgár vendégmunkások görög aknában zsaluznak

Viszont a kulturális sokszínűségnek megfelelően néhány únióspolgár szájhygienicus okokból olyant, hogy kurva, nem vesz  fel ajakára, esetleg nyalófólián keresztül, ha. Viszont gumiban szopatni az ónijóban olyan olcsón sehol sem lehet, mint a hátsóudvari területeken, [Unkoorn, Rumänien, Bulkoorien].

FELVÉTEL INDUL: A "Magyar Eper" felirat alatt árult spanyol import gumikutyaízű epret, kilója 1600Ft, a vérjobbikos gazda a pesti nagybaniról hordja, ott kilója 600 és van neki öt sor kamuepre palántálva a NAV pofáját betömni, szóval erre a "magyar eper"-re a romániai székely hazaútban az ujjával köröz rá, mindet kéri, egyszatyorba, fizet, mint egy ónijós  krőzus, a pl eperszedésben keresett éjraóiból.

Van még egy óriási előnye pl Unkoorn-nak vagy West-Rumänien-nek (Transylvania Lanth Thas Thrakhoolaa] . Szépen csöndben ugyanis a FejlettÓniós államok leszakadórétegei, a tartósan segélyen élő 47-és a halálközötti korosztályok, a nyugdíjpótlékokon tengődők szépen elmehetnek a hátsóudvari másodosztályú ónijósállamokba megjátszani a fejlettónióspolgár fejüket -amíg a májuk meg a hasnyálmirigyük birja a sok olcsó, illetve speciálisan Unkoorn-ban a hamisított piát. Vagyis a képlet: Helyettük a török, a szerb, a lengyel dolgozott aktívkorszakukban [1970-1999] és a segélypénzükből meg ZigeunerLand-on játszhatják meg a fejlettóniós biodinamikus leereszkedését.

Mert úgy nem csinál úgy senki
Ahogy én csinálok úgy
Mintha tudnám, hogy mit akarok?

Ha jön az igazi azt két nap alatt megunom
Ha kicsit szenvedhetek nem öl meg az unalom
Futnak a percek
De ma se jön herceg...

Tehát ha a görögök istenfáját és teremburáját is tekintjük, ezek is igensokat említtetnek mainapság.

Ha biztosak lehetünk az Ónijóban valami egységes álláspontban, akkor az a minden görögök felelőssége a Görög Válság-ban. Ha nem gépen szállunk az Ónijós táj fölébe, kisebb szegmenseket láthatunk a Mediterraneum-ban, pl Madrid egy szép, hosszú, fasoraitól szinte ligetes útján, ami a Prado előtt is elvezeti a tüntetőket, akiknek kellékeit már fakóra szítta a nap, ni, milyen bájos, egy anya szoptatja a falnál kisdedét emitt meg egy apa ereszti le a fáradtolajat, még lerázza fitymájáról az utolsó cseppeket aztán csatlakozik a világkapitalizmus összefogását bíráló kórus basszus szektorához.

 

Csak éppen maguknak a görögöknek  más a Görög Válságról a véleménye. Pl megválasztottak egy olyan pártot, ami radikális, baloldali és a világkapitalizmus összefogását ostorozván a dolgozótömegeken kívül mindenkimást felelősnek tart a válságért. Ők dolgoztak, adóztak és nagyokosokat választottak politikaihatalomba és most ezeknek a nagyokosoknak tessék megoldalni a váláságot úgy, hogy őnekik semmijük se csorbuljon és ne kerüljön ez a megoldás nekik semmibe. Na ez az, ami nem érdekli most a többi Ónijós polgárt, ők azon vannak kiakadva, hogyan lehet olyan pártot többségbe szavazni, ami aztán, amikor ott toporog a Rhodus partján, nix ugrusz, hanem gyáván még az egyeztető tárgyalásokra sem megy el, mert ők nem vesznek részt és nem asszisztálnak olyanhoz, ami ellenkezik azzal a hazudozással, aminek köszönhetik a hatalomba kerülésüket. De akkor minek indultak a választásban?                             

 Csak egyszer vigyél el innen
Tudod jól, hogy nem ezt érdemlem
Ovónő leszek a Holdon
Vagy bárhol, csak ne otthon

Az Ónijó polgárainak persze megvan a nagyjából egyforma véleménye ezen dolgozótömegekről is, nicsak, milyen meglepő, bármely idegenszem is, aki valamennyire ismeri a legfőképpen nyári Görögországot, bár azért az Akropolisz romjaihoz csak a hülye mászik föl a tűzőnapon 40 fokos szemvakító verőfényben.

Nem érdekel, hogy mit beszél a sok felebarát
Most búcsúzom, de nem viszlát!

Csak boldog akarok lenni
Ez ellen nem tehet senki

Talán az egyik legáltalánosabb vélemény az a görögökről az Ónijóban, hogy nem dolgoznak, csak zabálják a sok únióspénzből importált lótuszt az únióspénzekből rendbevágott evilági aszfodéloszimezőkön henteregvén. Nyáridőben még az építőipar is leáll - pedig akkor bezzeg a svéd vagy német építőipar!- ha valakiket mozdulni látunk az építkezéseken, azok jobbára török meg bolgár vendégmunkások [ ősi és XIX. századi területbitorló népségek!  -a szerk. röh.] A múlt század 60-as - 80-as éveiben sok-sok görög vendégmunkáskodott Nyugat-Európában, majd a keresményét hazavitte és a végtelen tengerpartok mentén valahol nyitott egy kioszkot , kis kávézót vagy valamit, ahol ülni kell és várni a vendéget vagy vevőt. Nyugalom, derű és kiegyensúlyozottság, Görögországban 100000 lakosra 4 öngyilkos jut, Magyarországon 50. Több cigit szí a görög, mint a magyar, ám kevésbő rohad a tüdeje, vélhetően azért is, mert az ő cigarettája, szemben a magyarok által "dohány" fantázianéven szí'otakkal, dohányból is van. Valamint egy csomó anticarcinogént zabálnak, pl görögsalátát és az agyvérzsírjukat ouzóval csapatják széjjel. Tessék, le se kell menni terep-re, közhelyekből összemazsolázható a hóttreál.

Csak egyszer vigyél el innen
És akkor rendbejön minden
Sángháj , Párizs, Boston
Az anyám kurvára únom!

Újabban a görögországi görögéttermekben már a szakács is bolgár, aki a 16-18 órás műszakok után a ruszei vagy mihajlovgradi rendszámú 20 éves nyugati kocsijában hortyog az utcán.

És ezeddig a görögökre rúgtam én is a reájuk hánytakból, hát még a spanyolok, a balfácán portugálok, akik autópályákat építettek az ónijóspénzekből, hogy az őket legyalogló spanyol gazdaság áruit terítő kamionoknak jobb legyen és valahol egészen hátul, leges leghátul a magyarok  unkoorzigeuner-ekről is esetleg szó eshet, őróluk azt az érdekeset kell tudni, hogy az ónijó legrumlisabb, seperhetetlen és mocskos  hátsóudvarán se basztak másik olyan népet, aminek a kiemelkedően a  legeslegjobbjai , a többnyelvet beszélő tudósai és fejlettértelmiségijei  az Ónió-ban árulkodnak a legrosszabbjaikra, hanem a családi ügyeket a ganajjal egybefolyó kazlak árnyékában szokták szépen csendben egymásközt megoldani, mint pl a bezzegaszlovákok. És még ez a tehetelen cigánynépség akarta, hogy az Ónijó cseréljen náluk kormányzatot, amikor nincsen is kire.

 

Másrészt viszont a törökök harmadik vagy a lengyelek másodgenerációja már nem rendelkezik ahhoz kar és mellizmokkal, hogy napi 13 órában 30-40 kilós féldisznókat dobáljon a húsipari feldolgozóiparban, az még a jóöreg Mrzek bácsi idejében [Emigránsok] volt igaz a lengyelekre, hogy a vasárnapot vigyázbanfekvésben spórolták végig a szálláson a tévé előtt. Viszont ezeket a "tehetetlen és lusta" unkoorzigeunereket most be lehet palizni az 1000-1200€-s bérsávban ilyesmire , havi 2000-ért hónapokon át havi 4-5 szabadnappal eldobálgatja az asztalon a féldisznókat.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr464528560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2012.05.22. 08:30:51

@Dinamuki: íPont ezen láttam dühöngeni két hajléktalan NSZK-s házaspárt, akik a teleket is termálfürdők kempingjeiben a 30 éves lakóautójukban szokták itt kihúzni: alig érdemes már valamit megvenni a pián kívül, ott pofozta a török intimbetéttel a spanyol uborkákat, hogy ez már skandall és scheiße.
süti beállítások módosítása