Gyűjteményem aktuális éke. Elkövetői a 'Jóban, rosszban'  televíziós csillámturha gárdája. Tudom, hogy a Marslakókat legecizni a trendicsek, mert az m1 => FIDESZ => Orbán termék. Én azonban ebben a ki gyöngyszemben azt a zárványt kedvelem, ami a rencervátás utáni legtöbb magyar terméket jellemzi kezdve a Friderikusz-sóval, az M6-os autópályától az index-bloghú-ig majd egy kis ficakkal a minőségbiztosítási szempontból világelsők közé tartozó Magyar Cuzzúki Kisaótó-ig és föl vissza a Nemzeti Konzultáció-n át az olyan biztosítási adó-ig, amit Matolcsy György szerint már eddig sem tudtak az alanyra áthárítani, hát még majd ezután. Ezutóbbinál, a biztosítási adónál, azért megjegyzem a kedves olvasómnak, hogy az eü doboz hoax-át a faszba hagyva viszont azt nézze meg, ha autós, hogy az autóban  van-e a biztosítási adó [külön kell fizetni, nincsen egybeszámlázva a felelősségbiztosítással] 500-5000 Ft-os befizetésiszelvénye. mert ha nincsen és nem is találja sehol, akkor jobb, ha elkezdi tanulmányozni az interneten a rendszámok rendszámkeretből való eltávolításának hétféle fogását, ha "gépjármű ellenőrzés" ürügyén az állami sarcszedők megállítják...

tehát akkor a gyöngyszem:

Későfebruári koramárciusi bio-natúr éjszaka, mennek a 'Jóban rosszban'" vizuálturha & slejmköpedelem színészei  parkban, a hősök és:

BÖMBÖLÖ TÜCSÖKCIRIPELÉS

valószínű, Brazíliából hozatták a hangeffektet, mert akkora trópusitücskök böfögik benne a sztakkátókat, mint egy mindenórás hasas anyamacska. Dől le a képről,   a hőmérséklet +2 C, a kaki gurimancsai bele vannak jegecesedve a színész vastagbelébe, az istenadta kameramögöttiek a vállból kézikamerázó kameramanon kívül a kocsikban vacognak és: a késztermékben tücskök vadul, gátlástalanul ciripelnek. Meghintem még annyival, hogy a helyszinihanghoz nagy műgonddal a számítógépben keverték föl a tücsökciripelést.

 

végmottó:

>>Mégiscsak Isten kiválasztott népe vagyunk, ha ilyen csürhe kezére adja a világot!<<

/Dzsingisz kán, midőn eltekinte a lovasain, akik a vérmocsár sarába miszlikelik az algebrailag ötszörös túlerőben lévő keresztény lovagságot ; Ujkihívástkereső Péter a kaszás mókus -videó forgatása után, még sminkben; Lázár János, a FIDESZ [ezen sorok beverésekor egyelőre, még]frakcióvezetője, miután szertetekint "a barmok"-on, akikből kizsarolta a "döntés"-t; stb/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr624503527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FilcTroll 2012.05.12. 06:08:12

A kezdetekben egy és ugyanaz az ezerszer lemásolt effekt cd sorozat ment körbe a magyar médiában, minden gyártógépen megvolt minden rádióban és tévében. Ebből a gyűjteményből való volt minden repülő, autó, tehén, ajtócsapódás, zuhanycsobogás és efféle hanghatás minden magyar médiaproduktumban plusz az összes reklámban.

Nagyon jellegzetes tücskei voltak ennek a cdnek. Lehet, hogy még mindig pörög?

Frick László Emlékzenekar 2012.05.12. 06:34:47

@FilcTroll: Hm, ez érdekes, össze kéne vetni a Szomszédok tücsökciripelésével. Horváth apó azonban ilyesmit nem tűrt volna el. Pl amikor Horváth apóék már méggyorsabban gyors'ba dolgoztak, akkor a Dezső nevű színésznek Dezső volt a szerepneve vagy pl sajátkutyáját abban a parkban sétáltatva adta a szerepet, amiben egyébként is színészként a sajátkutyáját sétáltatta.
Van a Barátok közt -ben egy kamurendszám , GMO , ezt szokták mindenkinek a kocsijára feltenni. volt már Klaudia, Miklós, Zsolt kocsiján is, de Géza taxijának is ue a rendszáma.

B. Hella 2012.05.12. 06:47:03

Pompás téma. Van egy ismerősöm, akiről több év után mondja egy másik közös ismerős,, tudod, mikor T. még szerepelt a...és megnevezi az egyik vezető szappanoperát. Kiderült, hogy a pasi évekig, napi szinte szerepelt benne, és nekem se a névről, se az arcról nem ugrott be semmi, mikor megismerkedtünk, mert én vagyok az, aki nem csak állítja, hogy nem néz ilyen szemetet, hanem tényleg nem néz. Van mára más téma? mert ehhez többet érdemben nem tudok hozzátenni, teljes tájékozatlanságom miatt.

magyar-magyar szótár 2012.05.12. 07:22:04

@B. Hella: Eszembe jutott rólad a 90-es évek közepének Hős Vállalkozója, aki azt állította, hogy ő még mindig nem fizet adót egy fillért se, a vadiúj C-180-as mercijét előző nap hozta ki a szalonból, és az anyósülésen ott volt a vekni, amibőr törte magának a dumóját oszt tömte befelé, mondom akkor a kennyérrel mennyi adót és az autóval is de mennyit fizetett és hát a gázolaj (nem merte a bejáratósba az ukránt még tankolni)

Nemrég faltál le a KÉPERNYŐRŐL egy jó kis sorozatot Rózsika főszereplésével. De pl az Eltolcsy , az Unorthodox A Rém címűt is komáltad :D Ráadásul ezek a szappanoperák is egykaptafára készülnek.

B. Hella 2012.05.12. 08:23:32

@magyar-magyar szótár: törődj bele, nem politizálok veled. Nagyon egyszerű okból, mivel megrekedtél az ötvenes évek szabadnép félórájának a szintjén, (agitprop) továbbá nem az érvekkel és a tényekkel vitázol, hanem két soron belül személyeskedésbe fulladsz, mint is is fentebb.

B. Hella 2012.05.12. 08:29:18

@magyar-magyar szótár: egyébként szoktam tévézni (bár van olyan haverom, akinek nincs tévéje::))
ha bekapcsolom, akkor cool, vagy viasat, hasonló, valami jó kis agymosodás nyomozós, azok legalább profin vannak megcsinálva
hogy őszinte legyek, NEM tudtam, hogy van ez a marslakók vagy mi:D
tessék, lesznobozhatsz

FilcTroll 2012.05.12. 08:52:52

Fúj, nekem nincs tévém. A blogolvasás-kommentelés is kidobott idő, de a tévézés hússzorosan az. Megyek is kifele a falak közül most hamar, mert igazi madarak hangja hallatszik.

B. Hella 2012.05.12. 09:04:56

@FilcTroll: nincs blogod? ezek után szívesen belenéznék.

Ja, persze, kidobott idő, de nem lehet folyamatosan kirándulni, vagy klasszikusokat olvasni, meg hasonlókat, ami ugye elismerten "hasznos hobbi" szemben ezzel, amit mi csinálunk:))

FilcTroll 2012.05.12. 14:42:07

@Frick László Emlékzenekar: Akkor ők már abban az időben a valóságshow-t így feltalálva (gondolom) szederjesre keresték magukat.

@B. Hella: nincs blogom.

Frick László Emlékzenekar 2012.05.13. 06:28:40

@FilcTroll: A szederjesre-keresés igaz, Kulka János a Szomszédok délnapjaiban úgy élt, mint Molnár Ferenc akkoriban, amikor a nyomorgó Karinthy és Kosztolányi 4P50f-es kávékat iddogált kávéházakban (egy ipari öreg előmunkás napibére volt 3P50)MF mindenütt 20 fős, őt V alakban kisérgető slapajhaddal jelent meg, olyan volt ez, mint egy primadonna uszálya, kissé oldalfordult, erre az a szárny, ami a köríven nagyobbat írt le, poharakat vert le meg tyúkszemekre tiport.

Frick László Emlékzenekar 2012.05.13. 06:31:57

@FilcTroll: (folyt) tehát ugye MF sleppje fejenkint egy-egy kávét vagy valamit fogyasztott, a napi 0-20-40P bevétellel rendelkező Karinthy csak leshette a krőzust!

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 11:00:24

ENVER!

Kend krypto-Jobbiker fideszfaszista turáni vérségű, de hollókoszt-sirató alig-mereving,

HÁT a"marslakók" especially egy JÁKSÓ LACI-PRODUKCIÓ,

amit a kisköcsög és alkalmatlan RÁK (ay) Filipp javallatára 2 milliárdért megvett az MTV,

mánpediglen JÁKÓS úgy Orbba-ista, hogy kozmológo-polita és SZDESZNYIK,

csak megélhetési kényszerbül lett a CLASS FM főmunkatársa...

Tudatlan Keed ott a turáni sztyeppéken...

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 11:28:47

A végmothhó interpretációja helyesül:

Az NEM MÜNK valénk,

aki SZUPREMACIK mindenhun, téveszmés, rettegő kémszerkényzetükben,

entül meg 7 milliárd EMBER útálja üköt, a pénzügyi virtualitás krízisből gazdagodó metélt nyugat-ázsai sivatagi skorpionszait

Mink ÖNMEGVALAGOSÍTÁS útján vagyunk KIVÁLASZTOTTAK: mink kiválasztottuk magunkat, hogy mi a TURÁNI VILÁGKÉP önlelkűségünk szerint - vmint JÓCHÁNÁN barlangi arámi majom profetta szerint üs, de ő a párthusokra gondút, akik szaka hunok vótak, - EGYETLEN NÉGY LOVASA AZ APÓKAKLIPSZÉNEK, VAGYUNK, csucsánál enyhén emelkedik,

DE EEEZ nagyon jó , a KLIPP a KRETÉN ANTISZOCIÁLIS LIBBEREK agyatlanságáról,

mert így tudjuk, hogy Neufeld Pjotr és az annyukba szakadt fejeöüű stupid SZADESZOS, gyurcsányszoppancs "kollegái"

érettek nagyon min. a Dunába lövésre,

de kicsinyést, 12 órányi terjedelemre - kérem a Lengyel Nemzetet,- adják kölcsön az oswiecim-i műintézetet, főleg a füstfelleg-képezőt...

Kisebb, cca 120 marhavagonybú álló szerelvény érkezésétól csak 12 ÓRÁCSKÁT NÉKEM IDE....

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 11:31:46

Szótár:

szeretem, mikor pornográful írsz.

A sok "picsa" szó számomra NEM negatív, mivé is lennénk már egy két künnyen szerét ejthető picsa nékkű....:))

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 12:27:37

@B. Hella:

JAKKÉREM, ezek a mesümedim URRHI (HURRI?)-nők mán csak az Eilat Menetjin szidják a magyar nácikat,

akik NEM VOLTAK, mert a "NÁCI" az =NSDAP -tag vagy szimpi és ÜBERMENSCH germán fajú,

HERRENVÖLKISCH uralkodó áryan national,

s hát ez KURVÁRA NEM TELJESÜL
a - s ez nem a meseszámmal HÉT törzsnek gyekőtt törzsnevekkel, -
sz'al
OGUR, SZABIR, KABAR, BARSIL, besenyő =Ton -Uz-Oba törzse),
mind vezetői személynevét és tisztség-nevét illetően altayi (proto-türk) nevű
KÖZÉP-ÁZSIAI népség

a magyar. Ergo HUN.

S akkor miafaszt ugat- a pszeudo-Eli VIZEL nyomán - a helyi 1% -os "MAJORITÁS" és "SZUPREMACI" bolsi idegen hazaáruló bagázs az MAGYARIAKRUL

a MOCSKOS MENETEIN??!

Legközelebb kiviszek mán egy Maxim Gé puskát...

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 12:27:37

@B. Hella:

JAKKÉREM, ezek a mesümedim URRHI (HURRI?)-nők mán csak az Eilat Menetjin szidják a magyar nácikat,

akik NEM VOLTAK, mert a "NÁCI" az =NSDAP -tag vagy szimpi és ÜBERMENSCH germán fajú,

HERRENVÖLKISCH uralkodó áryan national,

s hát ez KURVÁRA NEM TELJESÜL
a - s ez nem a meseszámmal HÉT törzsnek gyekőtt törzsnevekkel, -
sz'al
OGUR, SZABIR, KABAR, BARSIL, besenyő =Ton -Uz-Oba törzse),
mind vezetői személynevét és tisztség-nevét illetően altayi (proto-türk) nevű
KÖZÉP-ÁZSIAI népség

a magyar. Ergo HUN.

S akkor miafaszt ugat- a pszeudo-Eli VIZEL nyomán - a helyi 1% -os "MAJORITÁS" és "SZUPREMACI" bolsi idegen hazaáruló bagázs az MAGYARIAKRUL

a MOCSKOS MENETEIN??!

Legközelebb kiviszek mán egy Maxim Gé puskát...

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 12:30:10

@magyar-magyar szótár:

Hajdani (1999-2002) megbízómat, Vitéz Tiszaháthy Matolcsay Gyurit szidni ne merhjed!

(Mózes, XII. parancsolat)

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 12:40:17

@B. Hella:

A kend írvásainak olyik izzadtpunci illatja vagyon.

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.05.14. 12:43:26

@B. Hella:

Mer' MIT NÉZEND KEED??!

Reménylem, NÁCITÉVÉKET, vagy

a férjeura agyonhasznált, töppedt picikéjét...:))

spájdernecc 2012.05.14. 13:17:53

nicsak egy Kende...
szinet már hiányzott
szinte

B. Hella 2012.05.14. 16:17:31

@Rendőrálat: szia Pali:)
Te valami látens meleg lettél, hogy folyton a férjem micsodája után érdeklődsz?

B. Hella 2012.05.14. 16:45:40

@Rendőrálat: na, előbb is meg akartam kérdezni, de nem működött a net
amit az írásaimról mondasz, azt dícséretnek vagy kritikának vegyem? :D
süti beállítások módosítása