Az egyik legkorszerűbb trendicsekség a bosszantásivágy. Toljuk föl maxxra anyu agyvérzsírját és lázadjunk olyan ruha meg hajviselettel, ami anyu (apu) kamaszkorában volt ciki, kedvencem ezügyben az eszterházykoczkás trapinaci vagy a művelúr szőrkabát. Terrmészetessen az Elhanyagolható Különbség jegyében ugyanaz a lábrohasztó gombatelepként működő vászon dorkó ma 19900 Ft  és a lázadás kereteiben anyunak [apunak] kell azért kifizetni. Persze kérdés, hová bújjon el anyu [apu] röhögni ezen az attitüdön.

 

Tehát merő bosszantásivágyból nem a nőket végzetesen sújtó picsaizmus egyik esetén fogom szemlélteni az egérke egyszerre kint -s bent megfogásának tökélyét, hanem megintcsak a politikai lesz a példa:

 

A múlt század 90-es éveiben a kint-is-bent-is-egeret fogni feladványát a fejlett értelmisegg így oldotta meg: Belépett az SZDSZ-be DE nem fizetett tagsági díjat. Így amikor az őrjöngő MSZP-s magasfokúértelmiseggek egy kisebb csapata elkapta és színvallásra kényszerítette , akkor elárulta, hogy SZDSZ-es de ám!- deám  már rég nem fizeti a tagsági't ...ami dodonailebegésben hagyja az esélyét annak, hogy esetleg majd az MSZP-be kéri FÖL magát (természeteséggel a Vitányi Frakcióba, amiben Magyarország legfényesebb elméi gyűltek akkoron)

 

6 komment

Címkék: korszerű

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr84481590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FilcTroll 2012.05.03. 08:28:12

Ennek kapcsán csak annyit tudnÁk megjegyezni szigorúan politikamentesen, hogy a hetvenes-nyolcvanas években megkezdődött lázadó viselkedés egyik fő eleme a tornacipő viselése volt utcai ruhához, még a házilag csövesített düftinnadrág és kockás flanelling előtt. Későbbiekben ez alakult sportcipőfétissé, a csehszlovákiából csempészett (tilos volt onnan kihozni), jugóból és nyugatról bekerült sportcipők által.

A mai napokban ezért is látható egy teljes generáció bármilyen ruhához felvett ízléstelen kínai és vietnami sportcipőkben: szerintük ez a jófej, laza viselet.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.05.03. 10:50:58

ebből is látszik, mennyire nem volt igazuk az szdsz-t zsidópártként definíálóknak:D

ez tipische ungarische virtschaft

kikoránkell 2012.05.03. 14:36:10

Jó példa erre a kint-bent egérre, hogy az Index kurvára nem foglalkozott ezzel a Fejér megyei földbirtokosdival, holott fújtak ők már föl sokkal kisebb egeret is elefánttá.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.05.03. 19:39:09

@ödönke666: idézni csak pontosan, szépen:

'ezért tart itt ez a kurva ország'

:)

Fenehorizont 667 2012.05.04. 09:56:24

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
én ezt nem ferenctől idéztem. ez olyan általános idézet még régről (4-5-6 évvel ezelőttről), amidőn a hozzád hasonló, politikailag független, objektív, szuverén bírálók mindig ezt baszták a gyurcsány-kormány tevékenységével egyet nem értő Nácik fejéhez, ha nem tetszett nekik valami.
akkor mindig előkerült a tipikus magyar vircsaft.
a magyar panaszkodik, a magyar nácul és zsidózik ahelyett, hogy a saját életét tenné rendbe, és lenne kicsit élelmesebb töttöttörö. tudod te ezt :)
süti beállítások módosítása