Néhány verzió közül ez is lehetséges, egy: DrSnitt betölti snitt-jellegét és az eredeti terveknek is megfelelően Dr Orbán lesz a KE. Ezesetben:

-folyhat tovább a  KE (és a KE-i intézmény) gecizése

-Dr Varga lesz a ME és Vargát már mennyien szeretnék végre napmintnap vagy gecizni vagy legecizni-látni

-tökmindegy, ki lesz a ME úgyis gecizik

http://nemenyi.net/lib/gall/egyeb/orban-macho.jpg

vagyis választhatunk, hogy -amint ezt a véleményformálóink elképzelik:

vagy minden úgy megy tovbb, mint eddig vagy pedig minden úgy megy tovább, mint eddig.

 

Mindez egy olyan országban, ahol a jógyerekség köreiben a  morális faszaság egyik csimborázója a torrentezés és prg-koppintás vagyis a totális szellemiterméklopás. Viszont a blogjában, amiben jópofinak állítja be a szellemiterméktolvajokat, meg "kalózoknak", hirdeti a CreativeCommons-t...Ahol a vezető & mértékadó orákulumok egymástól lopják a kattogás-szám emelő ötleteket (pl a comment/komment vagy a Képviselő Funky/Fánk stb-st b esetei... Ahol dicsőség goglizván ollózni "házi feladatot" és dolgozatot. Ahol a vezető hírportál picsamagazinjába csak úgy forrásmegjelölés nélkül translate-znek be "cikk"-eket... (ahogy az  már jó régen a papírsajtóban is szokás... ) És ahol ki nem tudja, hogy vannak a doktorinak könnyűútjai pl irodalom-doktori) és vannak nehezebb útjai (matematikatudományok doktora-útja...)... egy lényegében tolvaj országban, ahol azt is ellopják, ami le van betonozva, ha benzinmotoros gyorsvágóval levághatóan... pl én is csak úgy idelopom ezt a képet egy ilyen gyorsvágóról, amúgy senkit ne zavarjon, hogy a kép forrásánál a szöveg benzinmotoros gyorsvágót hirdet, a képen azonban villanygép látható (hátul a vaskos szénkefetartóval és a 220-as kábel csonkjával..!):

http://www.technoform.hu/bolt/machines/hitachi/cm12y_l.jpg

 

Őrjöngjünk? -Vecám!

És nincsen ám vége, mert míg általában azoknak a morálisan feddhetetlen jólelkeknek, akiknek egyszeres örömet okozna DrSnitt lemondása (és mérhetetlen bánatot meg dühöt gerjesztene a bárki-utódja is) van valaki, akinek mindenmegoldás csak fokozza, duplázza örömét, ő a Titokzatos DrGyurcsányi. A Dr-t én adományozom neki, politikaművészeti-doktori, nem cím, hanem tény, hogy ő doktori fokozatú, sőt PhD, ugyan kinél is vizsgázhatna, ki kérhetne számon Őtőle tudást? Gyurcsányinak ugyanis egyformán jó, ha Snitt marad vagy ha távozik, az is jó. Egyrészt a kampf semmiképpen sem érhet véget, tehát a cirkusz úgyis folytatódik. Na jó, ha DrSnitt maradna, az az orgazmikusság felé is fokozná ( -> a Magyar Tavasz utolsóreménye ... Gyurcsányi [Bajcsány - a szerk. kieg.] élvezetét. De mégjobb lenne Gyurcsányinak az a verzió, ha Dr Orbán lenne a KE. Az örömei netovábbja, ha ő vagy strómanja a ME és közben Orbán a KE (-> lechwalesa-izálódás).

 

Ó, ha én cinke volnék és minden szakdolgozatban meg doktoridisszertációban  lába kélne az idegen elemek-nek...

 

Dr Alban fogorvos:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr624347180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon_buta 2012.03.29. 07:25:47

Engem pl az érdekelne, hogy KE esetében ki olvasta a doktorit és az eredetit is?
Vajon mikor?
Miért most lett HÍR?

magyar-magyar szótár 2012.03.29. 08:19:55

@nagyon_buta: kp a Snitt Megbuktatása Project még a Magyar Tavasz előkészületeihez tartozott. Jóoldalunk álma volt ez, hogy majdf a Zónijó idejön és seggberúgja a nekik nem tetsző ME-t (-> Olasz Móccer avagy berluszkónizáció) A HVG lényegáében azonban ebaszta.. nem jóor... politikai szajkértelem nélkül vették elő a jólelőkészített cucot és adagolták. Aranyszájú ferencnek már nyiltan kellett szólnia.. de még abból sem értettek. Akkor lenne valami értelme ugye annak, ha 217893 ember jóizlésének (ebből Szellemi Nagyság-unk 39711) megfelelően megbuknának A Cigány-ék, ha lenne, aki (jópofi) a helyükre álljon. Pl Jópofi elő se dugta az ólyockáját az idei 15dik März alkalmával, de a jóoldali naíváink számára még ez sem intőjel.
Tkp az ebben a tragédia, hogy politikailag balfaszok vezetik az országot és az ellenzékük is politikailag balfasz, kontár, hozzánemértő, főleg az "istenatta nép". Én elhiszem, hogy az index, az origo vagy a hvg dógozói számára szórakoztató az, hogy most ők adják meg a közhangulat alaplényegét (meg a Török Vidor-féle aljas gecik, Török az, aki nemhülye a politikához de szándékosan elhazudja azt, amit tud egyébként) ..-de a politikához tökhülyék. Politikai nalfabéták. Az öreg papírújságírók 25 éve, akik elmondhatták magukról, hogy ők váltottak rencert, hozzájuk képest ezek az új netes jógyerekek tökhülyék a politikához. Szerintem csúnya dolog volt ennyi jóembert beszopatni az Olasz Móccer meg a Magyar Tavaz hamis illúzióival. Elhinteni az emberekben azt, hogy majd a zónijó idejön seggberúgni nekik Orbánt. Persze a gecik most mossák kezeiket és ki a hülye?-a nép a hülye. Ugyanezt játszotta el a sajtómunkásság 2006-ban, amikor a lendületben az ország!ot meg a Pannon Puma faszát hazudták el aztán rögtön április végén meg a nép volt a bunkó meg a hülye, aki elhitte azt, amit hazudgáltak nekik februárban 8az érv az volt, hogy márc 29-tól a GM honlapján olvash

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.03.29. 09:12:35

vihar a biliben egyrészt
rajtunk röhög a világ, lásd Clinton és az ovális iroda ügye - ez hasonló

szerintem a kormányoldal dobta be, hogy így terelje a figyelmet az ájemeffel folytatott balfékeskedéseiről

nagyon_buta 2012.03.29. 11:02:31

@magyar-magyar szótár: Tehát úgy gondolod, hogy a jóoldali sajtó önálló királycsinálásba kezdett/bukott bele?
De ki a fene súgott a másolásról? (hisz az a bolgár írás nem egy népszerű leányregény, ismerete nélkül meg, megáll a disszertáció?, hányan tudhatták, hogy miként készült?)
(szerényen mondom ilyesmiről mindenki kussban van, erősen kussban, tapasztaltam...)

FilcTroll 2012.03.29. 12:09:01

No, azért ez a kamudoktorság a jóoldali aknamunkától függetlenül szemlélve is undorító és romboló. SP ezzel a háttérrel iskolákba megy el és példát mutat emberségből, tanulásból, gerincből és a többi nagylöttyös büszkeségfaktorból ezután? Hogy attól még, hogy az Apró-klán ügyei és a kapcsolódó sajtó kussolása valóban ocsmányak, SP nem értékelődik fel egyáltalán, sőt.

Én épp azt várnám, hogy a nemzeti értékeket fontosnak tartó rosszoldal egy valóban "tiszta" embert szíveskedjék odatenni. És ha véletlenül kiderül, hogy szar van a palacsintában, akkor ne kenjék szét nagy pofával és önelégülten, hanem a maradék méltósággal tessék bevállalni az ügyet és elvinni a balhét.

Irtózatosan idegesítő, ahogy a politika folyamatosan országos tudathasadást okoz azzal, hogy homlokegyenest mást mond és mást csinál és az ettől kialakuló zavarosban halászik pénzt, pozíciót, szavazatot. Jó- vagy rosszoldal egyremegy ebből a szempontból.

Macska Összezavaró Kft. :)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.03.29. 13:00:12

"a miniszterelnök nem mint miniszterelnök, hanem mint pártelnök tett javaslatot az államfői poszt betöltésére"

elGabor · http://doom-doom-doom.tumblr.com/ 2012.03.29. 14:39:03

Nincsen emögött semmi számítás, csak a feneketlen, mindent betöltő sötétség... :/

magyar-magyar szótár 2012.03.30. 06:09:41

@Louise Steinmann grófnő: alapvetően nem az IMF-fel nehéz elkezdeni tárgyalni. Ahhoz az EU-val kel dűlőre jutni.Azonban az EU pl úgy tudja, hogy a bírákat azért erőszakolják nyugdíjba, mert keresztbetettek a kormánynak. Ésígytovább.. a magyar jóoldal-tól tájékozódnak és vagy figyelmetlenség vagy fordítási hibák miatt azt , amit összehazudozik nekik a mi jóoldalunk, se értik igazán. Azt meg végképpen, hogy a magyar szocialista nemegyenlő egy eu-s szocialista, vagy hopgy az LMP lófaszt zöld párt (ugyanis Nyugaton zöldpártként, itt pedig SzűzSZDSZ-ként [Új Liberálisok] forgatják magukat...

magyar-magyar szótár 2012.03.30. 06:19:52

@nagyon_buta: Az ilyesmi nagyon egyszerű, több összetevője van:
a legtöbb szerkesztőségben létezik vivőhírpremcsi
Rajnai Attila se annyi gázsit kapott a "riportjaiért" mint más riporter: Egyáltalán nem a minőség határoz a honoráriumokban, részben pofára fizetnek (tehát nagy Név nyomorult szóvicéért 20szoros gázsit kap, mint egy lassan exújságíró a kétmondatos BOMBÁ-jáért..)

Van ugye egyrészt a Májer Aranka Móccer, ami úgy kezdődik: "Nézze csak, milyen cukiságom van, mennyit ér ez meg maguknak??"
Aztán olan is van, hogy valaki úúőtálja Scmittet, és tud, amit tud, és bennfentes információt a Köz Javára szivárogtat. Ezesetben a HVG már az eskütétel után pár napal tudta, hol kell ker5esgélni és altatták az ügyet @elGabor: t, Akár többmillió Ft-ba is kerülhet az ilyesmi.
Amikor megvolt a cucc, szépen eltették, várva az alkalmat, mikor robbanhat egy jó nagyot.

Senki nem állíthatja, hogy decemberben nem volt miben hinnie minek fölülnie a jóoldalnak, hiszen érni látszott az Olasz Móccer.
A jóoldal a jellegzetesen mélymagyar délibábizmus áldozata lett. Ugyanis az Olasz Móccer-hez alapvető feltételek hiányoztak:
előszöris Olaszország elsőrendű (belső klub-béli) tagálam

Másodszor az csak nálunk és újságírói powerelésből tűnt úgy, hogy Orbán, aki nefeldjeük Cigány, Napóleon Hitler és Kádár János is, Berlusconi is.
Egyébként az EU-ban senki nem nézte Berlusconi-nak és nem csak azért, mert a kopaszodása még nem annyira előrehaladott.

magyar-magyar szótár 2012.03.30. 06:28:47

@FilcTroll: Namost a kamudoktor. Sportoló volt,. sportdiplomával. Sportolói karrierrel. Ehhez hozzátartozott uyge a diploma.. és valamire kellett a doktori, talánhogy sportdiplomáciailag jól mutasson. Nem felmenteni akarom ezzel Schmittet, dehogy. Hanem csak arra mutatok rá, hogy... mutassak rá bezzegAmerikára, az ottani sportdilomákra? Ahhoz képest néhány úszónk pl valódiorvos is. És jó orvos.

Amikor vezetőt választanak, minden gyöngepontra is figyelemmel kell lenni.

magyar-magyar szótár 2012.03.30. 06:34:40

@FilcTroll: A politika, mint a sakk: Képtelenség úgy sakkozni, hogy a jó sakkozó böcsülettel megmondja előre, m it miért lép. Főleg egy ilyen "ügyes" országban, ahol egyébként a jogegyenlőtlenségre berendezkedés tartós és elfogadott, tehát a magyar jog nem úgy érvényes Budapesten, mint Szegeden vagy Tiszafüreden. Ami autó nem vizsgázik le a "kápéemnél" Tschajaga-aus-Roetzschoege-n, az levizsgázik Budapesten. Budapesten évekig lehet autóm biztosítás és minden fizetése nélkül és hatszor vizsgázik le úgy, hogy a forgalmiban szereplő tulaj rég halott. És felvehetik videóra az egészet, erre meg van "matyiautó"

És a dicső egyetemiifjúság szemében is 20 éve DICSŐSÉG volt az (szakdolgozati szionten) amit Schmitt is csinált. És a bizottság is tudta, amit tudott és "ez úgyis csak egy sportdiploma sportdoktorija" Nem minden kisdoktori egyenlő. Ott van pl az állatorvosi dioktori, amit 100-szor nehezebb megszerezni, mint bizonyos más ágazati doktorikat. Ki nem tudja ezt. És mégis az állatorvosokat lenézik és sokan lemosolyogják a doktorijukat.

magyar-magyar szótár 2012.03.30. 06:41:56

@FilcTroll: Sajnos a politika olyasmi... hogy mérlegelni is kell benne: "Szar" minenképp lesz, mert Snitt ügye egy dolog, a lényeg, hogy tökmindegy ki kerül a helyére, a kampf és a harc ezerrel megy tovább. Hülyeség azt képzelni, hogy "ezek" tudnának bárkit KE-nek elfogadtatni, mégha magát Ujkihívástkereső Pétert is kérnék föl...

A politika "aljas és szemét" (azaz csak fedeten művelhető) sport. Itt ráadásul a kibicek akarnak szüntelen dönteni úgy, hogy ha viszont elbaszták, akkor vonogatják a vállukat, hogy ők csak kibicek.

Az a gond, hogy nem csak a "királyaink" baszták el sorozatosan, de a királycsinálóink is.
Viszonmt újságírókat nem lehet elküldeni ebben az országban a picsába.Ha egy újságíró elbaszta és hazudott és lebukott, akkor fáy miklósi szerénytelenséggel és mégnagyobb pofaszalonna rázással folytatja tovább, mintha misem alapon. Ugye egy prszághg, ahol tarsan zenekritikus lehet egy kottanalfabéta ember.. mért is ne lehetne sportdiplomához sportdoktorit is szerezni... Ugyanaz. és elküldte már valaki Fáyt az anyjába, mi az, hogy K. orosz zongoraművészt "úgy fülre" elkezdi baszogatni, hogy jó, jó, de nem anynira jó.. és ezzel MŰSORba lehet kerülni, mert Fáy amúgy maszekann jópofa. Az egész komolyzenei művészvilág ki van rá akadva, nagyhatalmú sündisznócska lehet egy ilyen fasz TUDATLAN seggfej, mint Fáy, de mert Fáy faszagyerek, és egyébként jól ír... (beszélni nem annyira tud, de rádióműsora azért van... )hát lehet..
És amit a kiccsibe csinál itt, az ugyanaz, mint amit a naccsibe csinál csak a kics kicsibe csinálja...

2012.03.30. 07:11:13

Az elnökúr kilőve. Szánalmas látni a dodófélék és várurak tobzódását a mandin, de szórakoztató.

I_Isti 2012.03.30. 08:25:17

@magyar-magyar szótár: Bezzeg. Amerika. Persze. Vannak határok, és vannak, akik nem értik ezeket a határokat. Amíg valaki sportdiplomata főnyalnok, addig mindegy, hogy a doktori címe ajándék, vagy megdolgozott érte. Amikor paprikajancsielnök, és demokrácia szétverésének egyik pajszere, akkor már nem mindegy. Nem véletlen, hogy a Kövér ellenezte a legjobban a megválasztását. Mert ő tudta. Valszeg viktor fiókjában is benne volt az az akta, ami megfelelő pillanatban előhúzva a póráz szerepét játszotta volna. Csak valaki véletlenül - vagy más okból úgy borította a bilit, hogy nem volt viktor célja a borítás. És most benne van nyakig.

FilcTroll 2012.03.30. 08:46:07

@magyar-magyar szótár: Még csak álnaiv sem vagyok, tudom, hogy a politika 99% szar. Amikor a jóoldal hazudik, ott röpköd a progresszió, az egyenlőség, a demokrácia: csupa olyan dolog, amiben nem hiszek, mert látom, hogy nincsenek -- nem csak itthon, hanem sehol. Így a jóoldali hazugsággép számomra és szerintem értéktelen dolgokat szaroz össze.

Ám a rosszoldali hazugság olyan fogalmi rendszereket szaroz össze, amelyek számomra fontosak, például a szabadság, az erkölcs, gerinc, mások szolgálata stb. Úgyhogy amikor OV a reggeli rádióban maszatol, hogy a KE sérthetetlen, legszívesebben felgyújtanám a seggszőrét mindkettőnek.

kikoránkell 2012.03.30. 12:16:13

@magyar-magyar szótár:
Jól látod!

"minden úgy megy tovább, mint eddig"

"egy lényegében tolvaj országban"

Így is van, tőlem simán maradhatna KE, legalább is ebben a NER-ben. Mint borsó meg a héja.

magyar-magyar szótár 2012.03.30. 14:21:15

@I_Isti: Ezt magyarázd meg nekem, hogy te miért is nem UGYANABAN vagy nyakig. Mert pl az is egy verzió, hogy a Gyűlölt DEllenséged lesz a KE... oszt akkor űrűjessz-e...e... Venszan.
Másrészt a magyar rencerbe' (és únásig fejtegettem már ezt is... pont Pozsgay 23 évvel ezelőtti ambíciói miatt) alapvetően gyönge(bojócc)KE van építve, aki... minek is nevezzem, a micsodán egy pamutbojt. Snitt bnem volt komoly (lásd, én mivel "köszöntöttem" és eleve snitt-nek neveztem [ dudenbuch.blog.hu/2010/06/29/bohockoztarsasagielnok ]
A legerősebb (és jó és profi) KE -nk is szarjankó volt nektek Fedhetetleneknek & Üdvösöknek. Geciztétek Sólyom Lászlót is ezerrel, népsort volt jógyerekfaszt törlgélni bele. Nem értem ezt az országot. A nőket, a mainőket megértem, minden azonnal, verejték nélkül, könnyedén magától (és boltból) kel nekik.. de hát a demokrácia nem ilyen. Mindössze 22-23 éve van valamiféle csírája a demokráciának, de rögtön félév után már a hujjogás, ménemmagátú lesz, essejó asseajaó RÖGTÖNAGGYURAM 8de verejték és szenvedés nélkül) Mond meg nekem, te vagy az okosabb: Hol lett 2-3... évtized alatt csak úgy magától demokrácia? Itt rögtön, ha 20-30ezer befolyásos véleményvezér ember beleinek meg a faszának nem tetszik valaki, ordéjjani kell mohácsot kijáttani meg mindennekvégét. Csak ezért mert nemjónéz ki (pl cigánynak néz ki vagy vidéki vagy tré a zakója.. vagy felypeg..)
Szerinted ki az úristen tudna ennyi okostojásnak a kedvére tenni. Oszkó meg Bajnai, mi? Mert jól néznek ki ( "Olyan aranyos, biztos nem lop[ik].)

Kész röhej lett ez az ország, okés, vannak ezek a kompenzációs önhazugságok a jóoldalról (az Üdvösök és Igazak részéről) amit elnéz az ember egy agyérelmeszedéses 67 éves MSZP fannak.. sőt, tódítja is, nehogy gutaütést kapjon a jóöreg... De amikor országunk tétnélkülien [tehát könnyen-okosan] főeszetokjai kompenzációs önhazugságokat gyártanak arra, ami itt folyok kb tavaly szeptember óta...
Képtelen vagyok más mondani, mint:
baaaaazmeeeeg.. ez nem lehet má igaz...

Mondj valami pl arra, mennyiben vígasztalóbb az LMP töketlen idétlenkedése... vagy a "zöld" -ségük...

És mindezek miért? a türelmetlenség miatt. Senki nem fog ideGYÖNNI és a dzsuvát eltakarítani és egyrenagyobb a dzsuva. És a jógyerekgeci semmivel se illatosabb...

FilcTroll 2012.03.30. 17:15:48

Csak mert aktuális: sztem OV lesz a KE, és hamarabb, mint hinnénk. Felőle nézve mi sem logikusabb, pláne vonzóbb. Ha mostanában beül, nagyon sokáig élvezheti a Sándor-palota teraszát és a sérthetetlenséget. A teljes hierarchia kézben tartásához az is jó pozíció, sőt. Még a következő parlamentet is sakkban tarthatná, ha a fidesz esetleg veszítene a választásokon. Valójában ez az egyetlen logikus lépés ;)

I_Isti 2012.03.30. 20:50:37

@magyar-magyar szótár: Tiszta óvoda! Nekem egy igazi jobboldali párt kellene. Egy modern. Tegnap megnéztem egy Dávid királyos filmet, amit Richard Gere-rel szerettek volna eladni. Szar volt. Tudod van egy hatalmas feszültség abban, hogy ott van Saul, aki felkent király, és tulajdonképpen Isten választotta ki - átlép egy határon, és ez a határ átlépése miatt Isten elveti, a másik király meg annyira nyerő _minden_ bűnével együtt, hogy még a Messiásnak is az ő leszármazottjának _kell_ lennie, csak azért mert vannak olyan határok, amiket viszont nem lép át, pontosabban, ami után átlépi képes _megbánni_ a saját cselekedetét, és képes _bocsánatot_ kérni.

kikoránkell 2012.03.30. 21:37:30

@magyar-magyar szótár: Mellébeszélsz, amúgy, politikatudományilag. Ez a demokrácia már kialakult és működött, amikor kiderült, hogy a "haza nem lehet ellenzékben". Ez volt az első (ön)tökönrúgás, aztán jött a többi. Egyenes út volt a mostani egyszemélyes hatalmi rendszerhez. A bónuszfaszság az lett, hogy a gazdaságot és az államot már nemcsak tolvajok igazgatják, de inkompetens, ám annál szervilisebb seggfejek. Te, ezeknek szeretnél több időt adni, de mihez?! Csak hiányzik a szótáradból a csö-betű? Tarts ki, a legjobb úton haladunk!

FilcTroll 2012.03.31. 03:49:09

@kikoránkell: Nincs demokrácia, de eddig sem volt. Az egész egy látszat, hadd örüljünk, mi birkák.

Az igazi hatalom sztem nem mutatja meg magát, de ott van mindegyik párt mögött: a Kádár -kori titkosszolgálatok egykori emberei és azok polipszerű rendszere, új éhesekkel kiegészülve, magas technikai szinten, ügyesen rejtőzve. A harc köztük folyik, a pártok csak dekorációs és zajkeltő eszközök.

magyar-magyar szótár 2012.03.31. 04:44:43

@kikoránkell: @FilcTroll:
Mindig csak Bajnai "búcsúbeszédéhez" érdemes visszakanyarodni, amiben volt egy szép ficak arról, hogy ugyebár a rossz demokrácia is jobb a jó diktatúránál.

Ebben sincsen semmi új, amikor azt szajkózom, csak rosszak közül választhatunk és ezek a rosszak mi [te+én]vagyunk.
Itt van pl ez a "doktori" eset is. Mi a témája a "disszertáció"-nak? Az újkori olümpiádok története(i) . Aki ezt a témát egyáltalán megengedte, az egy fasz volt. De mégvalószínűbb, hogy a sportdiplomatának nem megengedték ezt a témát, hanem maga az egyetem egyik embere javasolta. És akkor torrentező letöltögető jógyerekek tolvajozzák egy olyan országban, ahol a millárdokat ellopó (de ezek a sikkasztások, hűtlenkezelések és lopások ugye ELÉVÜLTEK 5 év után!!!) ember szónoklatot intéz... morális akapon.

Esterházy a Harmonia Caelestis-be egy német regény egész fejezetének fordítását 1:1-ben vete be (de ő jóoldali ma már, ugye...)

Respektálom a személyesmeggyőződéseteket, miszerint a nektek kedvesebb rosszválasztás jobb, mint a szerintem jobb rosszválasztás.

Tudjátok, hogy én bunkó paraszt vagyok és csak paraszt (= muzsik) ésszel tudok gondúkodni és aszondom, csak jobb az a rossz, ami kevesebbet lopik 8egy számkörrel kevesebbet) és többet hagy meg tehát.

Tudom Kikoránkell, hogy számodra Simicska (azaz tehát egy tökalsó) egyenlő Leisztin gerrel... számomra nem. Én teljesen hülye vagyok a matekhez, még az algebrához is... a fejbeni szorzáshoz kisiskolás zsolzsomákat kell előbugyborékoltatni az agyamban, de azért a számfogalmam ép, tehát tudok különbséget tenni párszázmillió meg néghánymilliérd között, de főleg a buffallóbillizáció és a kapitalizmus között. És szerintem nemegyenlő az, ha valaki ellop egy céget és azt kapitalista módján működteti, mintha valaki bennfentes információk alapján bekerül egy cégbe és széjjelbassza azért, hogy az értéke 17%-át kp ("kp") kivehesse és osztán űtülle a többi ottrohaggyon.

Én még szappanopera és szappanopera között is tudok különbséget tenni. van a tisztességes, a szakmai tisztességgel profin előálított brazil szappanopera, pl a etty a csúnya lány és van ennek a pocsék fosváltozata, a verliebt nach berlin. vagy a magyar Jóban rosszban -t nem lehet azal elintézni, hogy ez is egy szappanopera, nem. Ez GYALÁZAT.
Ti egyszerűen képtelenek vagytok a zsigerei érzéseiteken felülemelkedni.

Jópofiék valóban szakszerűbbek, hiszen ők csinálták a szeptember óta itt, ott (és amott is) beszakadt 100-200milliárdos jkakat a 2011-es költségvetésbe belebaszóan... namost pl te Kikoránkell, mint sugárzóan okos (tehát bájos) ha úgy étrzed magad jól, hogy ezeket a lyukakat Matolcsy-nak tudod be...

ezzel mit lehet csinálni?

Snitt egy figura.. de ki faragta ezt a figurát? Ez a társadalom faragta, mi magyarok faragtuk, mi magyaro vagyunk ilyenek. Tudjátok ti, hogy mennyi ilyen kamudoktori van? Egyetemek szponzorációt jutalmaztak ilyesmikkel, ez gyakorlat volt.. már ebben a demokráciában.

magyar-magyar szótár 2012.03.31. 04:49:47

@nagyon_buta: Ugyan miért kellett volna súgni a másolásról?? Hülyéskedsz? Mi a címe a dolgozatnak? Már maga a dolgozat témája BIZONYÍTJA azt, hogy képtelenség abban egyetlen önállógondolatot is végigvezetni. Ilyen címmel, hogy Az újkori olimpiák története, egy hathetes bicskaügynöki tanfolyam nebulója is írhat szakdogát és ha soha csak nem is hallott Georgievről meg Snittről, akkor is hosszú.. ezt jelentősen túlkombinálod. Sok ész nem kellett egy sportdoktori széjjelbaszhatóságának megsejtéséhez. Nem mondom, ha a Harántizom feszítőgyakorlatok bioneuroenergetikai összefüggéseinek problematikája a nehézatlétikai szakágazat bemelegítőgyakorlataiban lett volna a téma...

nagyon_buta 2012.03.31. 11:18:27

@magyar-magyar szótár: Ugye a probléma az, hogy szó szerint másolt ez nem teljesen az, mintha nem jutott új következtetésre (nem fogalmazta át) -sikerült a különbséget érzékeltetnem?
Na most akkor, ha ő írta(fordította) csak ő tudja, hogy egy percet sem gondolkodott csak másolt(fordított), (mellékvágány rajta kívül ez esetben hányan olvasták az eredetit?).
Beosztott írta(fordította), minden ment simán, a szükséges személyzet lezsírozva semmi gond 2012-ig, a másolásról csak a beo tud.
Vette lásd fenn.
Még egy "konteo" ha hozzáértő akarta volna kicsinálni akkor a titkos ügynök akták közül került volna elő néhány.

kikoránkell 2012.04.01. 01:28:29

@magyar-magyar szótár:
Nyomod mint süket a csengőt, több mint egy éve hallhatod ahogy a fideszes közgazdák egyre emeltebb hangon mondogatják, hogy nem lesz ez így jó, előbb-utóbb lehúzhatjuk a redőnyt, ha nem lesz értelmes gazdpol, nem arról van szó, hogy nem tudja eltakarítani a trágydombot, hanemhogy ott guggol rajta és tetézi! Nálad meg maradt az elmúttnyócév meg dr gyurcsány.
Ez a schmitt-ügy meg annyira jellemző, hogy nem is igen értem azokat, akik kiakadtak. Naná, hogy lopott, hogy ostoba, hogy amorális! Azért tették oda mert ilyen.

heki 2012.04.01. 20:06:18

@magyar-magyar szótár:
Emlékszem ifjúkorom döbbenetére, amikor megtudtam,. hogy Szepesi György is doktor, méghozzá a magyar rádiós sportközvetítések történetéből doktorált - mondtam, ez igen, szakirodalom biztos bőséges.

Mindegy, azért Obersovszky apukát - kit igen nagyra tartok - megkérdezném, hogy most büszke-e az ő a fiára.

magyar-magyar szótár 2012.04.02. 07:22:21

@kikoránkell: Azért a te "vevőkészülék" -edben is lehet hiba, nemgondolod? Mert én nem azt nyomom, amivel vádolsz. Valóban vannak olyan sértettemberek, akik kimaradtak a szórásból. Gyurcsányék nem sok érdemes (és értelmes) embert hagytak ki a szórásból, de azért néha előfordult és ezt még egy kis újságíró-slapajka is tudja, hogy ha a szórásból kihagyottat kérdezzük bírálni fog. Ezt szajkózom mióta, ezek egyik legnagyobb hibája vlt az, hogy miondenkit meg kelett volna hallgatni és mindenkitől behasználni gondolatot. l szerintem CSaba László is megérdemelte vóna..
más. Ha megnézed, a lényegesek az50-100-250 milliárdos lukak a költségvetésben. Márpedig ilyen lyukakat Gordonkáék tevékenysége ütött bele.. tehát pl egy 2009-es mérlegjavítás árát a 2011-es költségvetésel kell megfizetni. És simán bekajáltad te is (=> nyomod, mint süket az ajtót) hogy ezek a lyukak matolcsy bűnei.
és ezzel elkezdün "fűrészelni" azaz te is állítasz valamit meg én se azt állítom, amit te a számba adnál. Én azt állítom, ami tőlem független tény: a 2011-es költségvetés lyukaiból több, mint 500 milliárdot ütöttek Gordonkáék. És csak szeptembertől romlottak a mutatók. ésígytovább, a szelektívtényklezelés útján.
vagyis az ajtó (amit nyomol.. és az ajtó, amit én ugyannemnyomok, de te elkommunikálod [a nemigazat: mintha nyomnám, dehisz nem is nyomom!]hogy mégisnyomom. de ha nemnyomom! de te erre "de igen, nyomod!"
Többszöt mondtam már, tökfelesleges politikaikommunikáció-ról vitatkozni.
Soha nem állítottam, hogy lehetne jó választás. Annit állítottam a sok rossz közül kéne választani.
éshát...
nemmindentazonnal
és nemmunka
és nemvrejtéknélkül
És sose még a zónijó nem jött ide nekünk megcsinálni bármit is. És ezentúl sem fog.

Én rspektálom, hogy a jóoldal kommunikációs túlereje és kapcsiolatitőkéje Orbán megnuktatását célozta. Még azt is tudom, hogy a jóoldal azt is tudja: orbánt ki kell iktatni Gyurcsány kiiktathatóságához, addig nem tud a jóoldal megszabadulni Gyurcsánytól sem (ez sem a süketnyomta ajtó szerintem) Föl is használta kiválló kapcsolatitőkéjét a jóoldal, rohantak is szöüntelenül árulkodni, hazudozni, kompilálni ésugy az ország érdekében, orbán kiiktatására.
Mi lett az eredmény? Orbán maradt, az országnak alábasztak
Folytatás? -nem szembenézni ezzel, hogy elbaszta a jóoldal és VÁLTOZTATNI kéne, nem, hanem folytatja a politikaikommunikációtz a jóoldali sajtómunkásság úgy, hogy már viszont apolitikaijóoldal nem is akarná! már olyant akar a sajtómunkásságunk, amihez nincsen is jóoldali politikaiszándék. A jóoldalon többféle elképzelés közül az egyik reális az, hogy a Jobbik miat fog széjjelszaródni a FIDESZ. A szakszerű politikusoknak van ideje ezt kivárni

nektek naíváknak meg nincsen.

A szüntelen akarás tönkreteszi a műveket" És kik azok, akik itt mindent elbasznak... orbánék? Ugyan! "gyúúúrcsányijék??" ááádehogy! A jóakaratú független jóoldali értelmiseggek ők basznak el mindent... Thulassayiék is elbaszták, mert belemásztak egy egészen ócska kis politikai csapdába*... Erre mi történik?: nem szabad arról beszélni, hogy Thulassayék elbaszták...
Szerinted ennek mi lesz a vége? Jó ez így szerinted?

*amit a jóoldali sajtó elhallgatással kezel vagyis Thulassay kifiogását kihagyják, kivágják...

magyar-magyar szótár 2012.04.02. 07:24:13

@heki: És ha ez lett volna Obersovszky egyetlen fiaskója. De Újhelyi István [MSZP]is hogy megfincogtatta. Szinte "alákérdezett" neki is Obersovszky, Újhelyi pedig úgy írányította a beszélgetést, ahogy akarta és pompásan is jött ki belőle!
süti beállítások módosítása