Jel van rajta, bélyeg. Jelek alapján bélyegezni. Rátette jegyét a. Jegyét viseli magán. Eljegyezte, eljegyezte   magát a [      ]val/vel.

Jelét adja annak.

A nősténycica a gerincén hemperedvén adja jelét annak, hogy. Persze a kandúr (  dél-és nyugatiszlávul mačka/mačak ) látványosabban adja a jelét annak, hogy vette a jelet.

Nemde van a jógyerekek tizenkétpontjában, miszerint nem szabad jelek alapján ítélni, viszont a faszistákokat jelekből ismeri föl, tehát a fake porovóknak a legkönnyebb dolguk.

 

Klein Csöpiék Izraelből a legmélyebb igazmagyarságuknak a jelét adják azzal a kijelentésükkel, miszerint a palesztinokban a tisztára-a-cigányság jeleit mutatják meg úgymint koszosság, büdösség, lustaság és rakásra meggondolatlanul a gyerekek csinálása meg hangoskodás, bajkverés, lopásihajlam és agresszív magatartás.

Látja a jelét annak, ki a szegény. "Aki sír, attól el kell venni, aki hallgat, annak adni kell." Néha a szegény nem adja jelét annak, hogy szegény lenne. A pénz pénzt fial, csak azt lehet megtakarítani, ami van. Be~ is. "Ez kérem a XAXX legújabb modellje, 1.4-es motor, 4.2-t fogyaszt százon." "És mennyi mennyi ennek az új motornak a felára?" "Száznyolcvanezer". Egyszer kell csizmát venni, ha spórolni akarsz fiam, a jó csizmának megadni az árát, kiszolgál öt talpat is." Nincsenek suszterek -ez minek a jele, az emberek nem csináltatnak cipőt, kidobják. " Betüzelik. Lomtalanításkor kivittem a cipőket, kis nyugatnémet gyerkekcsizmák, cipők "békebeli minőség" három generáció gyermekcséi koptatták kicsinyt a sarkaikat, de egyébként szépek, épek, csak a sarkaik, hát igen, jöttek a szegények guberálni és mind dobták félre, nem kell, mineka' ócska, szégyellenem kellett, hogy. Károly bácsi viszont zsákba gyűjtvén mindet a kazánjánál ülve feltüzelte, a fertelmes égő mű és valódigumibűz az égő bőr és szaru, rongyokkal is tüzelnek. Lopják a szemetet és azzal tüzelnek, pl a biohazard sárga zsákos szeméttel is. Nem szegények, semmilyen támogatást vagy segélyt nem igényelnek, mert az a szegénység jele lenne.

"Nehogy nekifogjá ' má a zoknidat megstoppolni bazmeg, az a szegénység jele, vágd ki a picsába!"

 

Sok a probléma mostanában Magyarországon a füsttel, szállópor koncentrátumnak kell hazudni, a jólét és rosszlét jelei. Pásztó környékén a szállóporkoncentrátum, sok a szegény és elég könnyű fát lopni. Derékmagasságban elfűrészelt fák: cigányok lopták itt a fát, kézifűrésszel. Tövén elfűrészelt fák: becsületes magyarok szerezték innen a fát láncfűrésszel, teherautóval.  A jólét, mert a szállópor EGYRÉSZT a nagyvárosok levegőjébe leginkább a megfelelő környezetvédelmi matricás (a jele annak, hogy környezetkímélő) szuperdízel autókból ered, a legveszélyesebb, mert leg "mikroszemcsésebb" koromféle, ami az emberi tüdő hörgőiben leginkább megtapad. Eme   autók viselnek a rendszámukon olyan jelet, ami alapján beengedik A Városba ezeket, a média pedig, hogy értsék az emberek, az autóbuszról őrzött vágóképet mutatja, a sofőr csavarhúzóval ráadta a tőőőtést é ezért, ha odalép, a rosszulégett gázolaj fekete füstje terül. A leggyilkosabb mikrokormot láthatatlanul eregélő szuperdízelek délcegen suhannak. "A jele annak, hogy."

Talán a téli kémények füstje, a darabolt autógumi. A vasazók elégetnek 100 kiló autógumit, hogy az acélradiál drótjait kinyerjék 5 kiló drótot, vagy 100 Ft. A fémszedés a szegények sportja, 600 Ft-os órabérért nem áll el dolgozni, de két órán át kemény csákánycsapásokkal töri a szivattyúház vasbetonfödémét, hogy onnan  a széjjelvert százezres kapcsolóberendezésekből 30 Ft áru rezet kinyerjen.

 

Állítólag a macska és az ember együttélésének egyik főoka, hogy egymás jeleit elég könnyen értik.

 

"Nem vagyok én szegény, hogy szegénymunkás-nak [közhasznú munkára] álljak!"

 

A pekingi olimpia előtt a kínai nyersvasigény robbantotta a vashulladék felvásárlási árait, majd kisebb punnyadás után ma újra bőven 70Ft/kg fölött, a felvásárló tehát újra 30 Ft-ot ad a roncsautóért. Ha ki van csontozva. vagyis a nemfém részek eltávolítva, milyen szaga van egy Szappan Audi egyébként hibátlan plüsshuzatú ülésgarnitúrájának.

 

A jelekkel való provokációnak gyönyerő példáját adja a W-blog fejléce. [ A jelentős műűvész most kölcsön van adva egy kis kattogásmarkecolásra a testvércégnek -a szerk. röh.]

A nácinak a jel csak egy dolog, ha az anyját eltagadja esküdvén, ő nem náci, akor a jelét hogyisne cserélné bármire. Persze a kasza a kiindulási alap.

>>Veres Piros az ég alja, aligha szél nem lesz. << /Arany Petőfi/

Az már minek is a jele, ha az ember Petőfit Arany-ra téveszt... (Kösz RomBold)

Az időnek persze más jelei is vannak, például Bartók zeneművei a 30-as évek második felétől. Amennyire a veresen fénylő ég alja, csak annyira adtak biztos jeleket, persze hiába.

Vagy amikor még voltak madarak, az ég madarai adták jelét a.

Felnéztem az égre a Ramstein-Bagdad vonalon az amerikai teherszállító gépek kondenzcsíkjai a jelét adták a.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr844287412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dr Steinmann 2012.03.04. 09:28:51

Tetszik.
Egy dolog csak - hogy jelekből nem lehet ítélni, de a fasisztákok direkt beszédes jelképeket hordanak. Az nem jel, jelkép. Volt régen egy írásod, amiben a nő felismeri a fordított jelből, ki rajzolta.
és neked a mostani jelek mit mondanak? nekem nem túl jót ígérnek :(

skorpioqueen 2012.03.04. 17:50:15

@skorpioqueen: Igaz is, ott piros, nem veres az ég alja.:)
süti beállítások módosítása