A kommunikációscél különben egyáltalán nem vicces, részben a szándékos & vétkes hűtlenkezelés összeegalizálása a tervezettcsőd oktondi mindenáron elkerülniakarásával -ezek egyszerűen képtelenek megtanulni, hogy sokkal jobban járnak ha rögtön belegyalogolnak  orthodox módon a tányéraknákba, mintsem unorthodox módon maszatolnak, oszt  mégtöbbel kötik be. Bekapni úgyis is ezek kapják  be a MALÉV miatt is, a felelősök  is ők lesznek, akkor meg minek ugrálniuk.

Igen, jól sejtettétek  gyerekek, hogy Index Anyu  taná'ta ki nektek ezt az óccsó kompenzációs ámde víídám kis  játékot a MALÉV becsődölése napjára. Ó, persze, szó van itten a Jávor-tesztről is, de Jávor se meg a Hupizöldek se tudnak ám hibázni. Jaéshát ugye Bajcsány az  megint kimarad a szórásból, mert  ő  is egy tökre áááártatlan a MALÉV Buktában. Úgy vannak vele az indexesek, hogy ti azt úgyse tudjátok, hogy mi az az Igazgatótanács és eddig is beszoptátok, hogy Bajcsány az nem Gyurnai.  értitek, Jávor lesz a győztes, meg a hupizöldek, akik hűdemegtudták mutatni a jajdeszakértelmüket, amikor Gyurnai kikönyökölte őket a láncolós bulijukból secpercalatt.

Játszatok akkor, tessék, kultúr rovat, értitek, kultúr!

ITT

 

-de ez meg végmottó gyanánt kihagyhatatlan, megjelölöm nektek   pinkkel azt, amin nagyon kell nevetnetek annyira viccesnek van szánva, jó?

Ahogy tavaly is, idén is volt olvasó, aki a szabályoknak megfelelően nyílt levelezőlapon küldte el a megfejtést, ráadásul Amerikából. Andreának köszönjük a lapot, és természetesen jár az egyéves Index-előfizetés [muchacha nevessetek basszátok meg!], amihez ajándékként egy-egy egyéves Velvet- és Totalcar-előfizetést is hozzácsapunk, értékes ugróhivatkozásokkal. Dddenevetséges,  ádejó' szórakoztam! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr874064415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.02.04. 10:04:34

ez nem is rossz ötlet, lehetne itt is beküldős rovat
nyeremény: " A hónap kommentelője" büszke cím, hasonlók:D

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.04. 23:24:59

bizonyos kultúrkörben a gyökértömés is vicces, gondolom...

magyar-magyar szótár 2012.02.05. 05:22:43

@vészmadár (pica pica): Ez a viccététel nagyon is komoly szakmai fogás. 25000 Ft ért megírom kétoldalas dolgozatban illetve egy órás előadást tartok a témában 10ezerért. (+ útiköltség) Annyit megsúgok neked, hogy politikailag megfelelő jóoldali papírújságírók agyát is fel tudják ezzel baszni ezzel az erőltetett műidétlenkedéssel az indexesek. Kaszáló Mókusoktólm annyira nyálas az ilyesmi.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2012.02.05. 12:51:09

@magyar-magyar szótár: máshogy mondom: ez a vicc utoljára A szép Fülöp idején lehetett friss, talán... mikoron a máglyára küldött templomosok otthon maradottai ajánlgattak hangzatosabb családnevet vagy egész szentföldre érvényes pápai vízumot az arra fogékonyaknak...
süti beállítások módosítása