Médialecke jókislányoknak -by index.

 

Köszönjük Barbi!

 

 

Ó, a szokásosan megint nagyot kordult a vihar a bili tartalmában, őrjöngjünk, Venszan!

Tööörtééént ugyanis, hogy a galád m1 hiradó, ami nem olyankor szokott ám szerepelni a jógyerekmédiában, amikor valami olyasmit mutat meg, közöl egyszerűen hírt és kész (ami hírről viszont a jógyerekmédia hallgat) amit a jókiffiúk/jókislányok és jótranszneműek a szelektívténykezelés kereteiben ügyesen verbalicce kiretusálnak. Vagyis ugyanazt csinálják, amit most Barbi kislány, gondolom nem sajátmagától, hanem ő kapta a feladatot. inkriminált.

 

Úgy járt Lomniczi Zoltán ugyanis az m1 hiradójában, ahogy az igazság szokott az index "híroldalain": csinnben sokszor a címlapon elhazudottakkal. Épp a minap értekeztem erről, és tessék, a Barbi mekkorát alkotott!

http://index.hu/kultur/media/2011/12/06/bunozokent_kezeltek_lomnicit_a_hiradoban/?rnd=960

Különben aztán  a főszövegben ám az igazat is megírja Barbi, mert persze nem bűnözőként kezelték Lomnicit hanem valami bíró pikkel rá, és a haverjával tudja elintéztetni    a kihomályosítást a vidóról, mert azt hiszi, hogy a látszás az ingyenreklám Lomniczinak, akivel egyébként valami baja van a Barbi által le nem írt neű bírónak, akinek miért is nem tudhatjuk meg a nevét, miért is nem. 

És ha már projekció, akkor játszik Barbi a barbiszobájában történelmeset és amikor pl Kennek filctollból garázsolt faszt, azzal a laza csuklómozdulattal megfogja Sztalin fotómestereinek az egyik munkáját és elanalogizálgatgat, ércsük mán, hogy ezek bár Kádárokok, de Sztálinokok is  hagy higgyék már a jógyerekek, hogy a Sztalin féle rendszer is ilyen übüiádos rémbohózat volt, mint ez, ami annyira nem teszik Barbiéknak, mint az, amelyiknek a Wallis nevű tápláló  apafaszán akkoranagyra felnyőttek.

Thüringer Barbara | Facebook
hu-hu.facebook.com/.../Thüringer-Barbara/143896429... - Tárolt változat
Thüringer Barbara fent van a Facebookon. Csatlakozz a Facebook-hoz, hogy kapcsolatba léphess Thüringer Barbara-vel és más lehetséges ismerőssel.
Örömet okozhatunk - tűsarok.org -
www.tusarok.org/rovatok/cikk.php?id=1092 - Tárolt változat
2005. dec. 29. – Thüringer Barbara kritikája Pinaverés címmel az Éjszakai állatkert c. kötetről az Indexen 2005. december 2. Index.hu. Azért nem volt teljes ...
alkotótábor - cseppgyerek
cseppgyerek.blog.hu/tags/alkotótábor - Tárolt változat


Sziasztok, Thüringer Barbara vagyok, újságírást tanítottam néhányatoknak a hétesi táborban. Egy hasonló internetes újságnak dolgozom, mint amilyet veletek , csak én ám igaziújságíró vagyok , bleee, és nekem ám fizetnek érte, nem úgy, mint nektek, kis pisisek, bibíí!

 

Köszönöm, jojszakát, tapsoljuk meg Barbi jókislányt, kap  egy csillagos nyomdát, öt csillagos nyomda egy tündélyesz, tíz tündélyesz egy kispirospont, amiből húsz egy egészen nagy, amiből már csak öt kell egy ceruzás ötösig, amiből kis jóviselkedéssel azár egy halovány tintás is lehet ám! De addig is örül annak, hogy ő még pénzt is kap olyan színvonaló munkáért, amit más jókislányok blogokban százszámra ingyen csinálnak, puszta jótakarásből és szivükszerinti meggyőződésük társadalmi kiterjesztéséért. És ezt a nagy mindennapi akarást majd a Jobbik is meg fogja nekik köszönni, kurvcsira, hát!

 

függelék:

ÉS ez a harc nem a végső, hanem mindennapos!

az öcsém levele ezügyben

a kézirat lezárása után érkezett volna, ha nem a megírása előtt a postaládámba már mennyi órával is?

8:47 (4 órája)
   
most olvasom/látom reggel botrány lett, hogy kitakarták Lomniczit a nyilatkozó Tőkés mellől:
http://index.hu/kultur/media/2011/12/06/bunozokent_kezeltek_lomnicit_a_hiradoban/

csak annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy aki megnézi a videót és nem látja, hogy az operatőri bénaságot a vágó ezzel próbálta korrigálni,
az vaksibb, mint az operatőr volt
(aki szintén nem biztos hogy tehetségtelen, vsz egyszerűen így volt hely a teremben).

maradva a blurözött képnél, ha lomniczit nem takarja ki, pont úgy jelentek volna meg, mintha Tőkés fülébe mondta volna a nyilatkozatot.
az képileg elég ciki lett volna :) - inkább a vágó megoldotta (szerintem még csak azt sem tudta hogy kicsodát...)
megjegyzem én sem ismernék fel mindenkit a napipol. 2-3. vonalából.

a hatás pedig nyilvánvaló, azon túl, hogy a jógyerekek köszörülnek egy kis nyelvet az MTVA-n, kb ma reggel kirúgják a vágót, esetleg az operatőrt, vagy a szerkesztőt megcibálják.
szóval a T. Észrevevő végül három szerencsétlennel bánt el alaposan.

betoldAhol forgácsolnak, ott hullik a fűrész!

és hogy egy klasszikust idézzek: most pedig Taps! :)

ui.: és még az is lehet, hogy Lomniczi orrot fújt, vagy túrt, vagy csak megvakarta a jobbfülét a balkezével...stb.
esküszöm, hogy nem értem ezt az egészet, hol az ügy???

kemény időket élünk :D

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr463447136

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kiderült: Lomnici sötét aurája miatt nem látható a felvételen! 2011.12.09. 10:02:42

Meglepő eredménnyel zárult a Böröcz István MTVA elnök által elrendelt, Lomnici Zoltán, a Legfelsőbb Bíróság volt vezérének kitakarásával kapcsolatos teljes körű vizsgálat. Bár sokan politikai összeesküvésről fantáziáltak, direkt kitakarásról beszéltek ...

Trackback: Hogyan gyártja hőseinket a rendszer? 2011.12.09. 08:52:22

Ha igaz az, hogy az előző kormányzat alatt születő "hősöket" (az elnevezés természetesen nem minden esetben jelent valós értéket) a "hazugságok, a korrupció, a kiárusítás, az arctalan tőke sötét árnyéka és a hatalom érdekében bevetett re...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 06:33:16

egy..egy.. kettő mikrofonpróóba

spájdernecc 2011.12.08. 09:12:44

már megbocsáss, de retusálás ügyben nem tudom nem megosztani ezt az Erroriádát :

ErrorFlynn 2007.11.20. 16:30:44
zsukov, zinovjev, sztálin, kamenyev, buharin és lunacsarszkij szibériában állnak egy döglött nyúl körül. lunacsarszkij hóbuckának van álcázva, buharin hópárducnak, kamenyev hóbagolynak, sztálin ránézésre hóhányó, zinovjev hókotró, zsukov pedig hófal. éheznek, ez nem álca. lenin kicsit odébb áll, két nyírfa között, száműzöttnek van álcázva, és azon mereng, milyen lesz, ha majd megnyerik a forradalmat.
- osszuk el a nyulat – mondja zinovjev. – egyenlően. kommunistán.
- jó, jó – mondja kamenyev. – testvériség mindenekfelett.
- … - mondja lunacsarszkij, aki nem egy híres személyiség.
- … - mondja buharin, de buharin mindig sokat hallgat, és közben rondákat gondol.
- a nyúl az enyém – mondja sztálin, aki mindig rondákat gondol, és rögtön ki is mondja.
- egyenlőek vagyunk – mondja zsukov, akinek fogalma sincs.
elosztják a nyulat egyenlően, és sztálin, akinek egy láb jut, elhatározza, hogy diktátor lesz. később a fényképen, amit retusáltat, már csak ő látszik, meg egy hóbucka, egy hópárduc, egy hóbagoly, egy hókotró meg egy hófal, meg Lenin, ő hátrébb áll és homályos, és azon mereng, milyen lesz, ha majd sztálin megnyeri a forradalmat. nesze nektek kommunizmus, gondolja sztálin, ahányszor a képre néz, és megkóstoltatja a nyulát az előkóstolóval. minden nyúl az enyém.

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 12:19:21

@spájdernecc: Jó, és egyébként mi a köze Sztalinnak az m1 hiradó blúrözéséhez? Mi az összefüggés? Lomniczi Orbán Tyuhacsevszkije vagy Trockíja volt vagy mi?

magyar-magyar szótár 2011.12.08. 12:20:20

@spájdernecc: Mert ugye Orbán, aki Cigány és Kádár is, persze úgy Gömbös Gyula, hogy Sztalin. Nade Lomniczi...

spájdernecc 2011.12.08. 14:20:09

ez valami minősíthetetlen
mármint a blogmotor

spájdernecc 2011.12.08. 14:23:44

@magyar-magyar szótár:
tulajdonképpen semmi aktuális
de ha mindenképpen párhuzamot akarsz vonni a jelenvalóval, hát legyen.
sőt, most jut eszembe, hogy a Négyek Bandája ugye:
orbánkövéráderszájer
süti beállítások módosítása