Vágási Feri a mai netokratív mindenfikaista hülyegyerekizmusban a "rencervátás vesztese" a balfasz lakótelepi melósgyerek, akin röhögni kell.

 

Vajjon mit gondolhat istenattanépéről az az agitációspropagandista, aki Kulka Jánost Magenheim doktor néven konferálja föl. Minek is nézi őket.

>>Ide egy nagy pontot kérek!<<

/Wahorn András AE Bizottság/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr243435637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sobri Jóska (régebben pap) (törölt) 2011.12.05. 08:34:07

@magyar-magyar szótár: Ha nem haragszol, én azt javaslom, hogy hagyd a fenébe. Én elég régóta ismerem @RomBold!: -ot a valós életben, és mostanában nem csak itt a neten hülyült meg. Legutóbb amikor szóba állt velem, azt monta, hogy rájött, hogy nem elég a templomot tisztán tartani, néha a világ legtökéletesebb kupoláját is ki kell takarítani. Pedig nem is hisz Istenben, nem is jár templomba, és amikor megkérdeztem, hogy milyen kupoláról beszél, akkor elkezdett nekem reneszánsz zenét töltögetni you tube-ról, és azt magyarázta, hogy a mai világ mennyire félreérti Michelangelot, merthogy Michelangelo nem évszázadokkal előzte meg a saját korát, hanem évezredekkel nyúlt vissza a neandervölgybe. Teljesen kezelhetetlen.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.05. 09:47:57

@Sobri Jóska (régebben pap): valójában nem a neandervölgybe, hanem az afrikai eredetű ún. köldökszentélyekhez, amelyeket a krétai-mükénéi vonal örökített át európára, már amikor az hajlandó volt reáfülelni.

magyar-magyar szótár 2011.12.07. 07:11:33

@Sobri Jóska (régebben pap): Depressziósnak lenni jó, a felsőfázisok miatt, de aztán, ha legyött róla az ember és már nem depressziós, akkor derül ki (amikor pedig már késő) hogy ha nincs depresszió, akkor nincsen lent. ÉS szinten lenni jó. És az ember barátja, ha depressziós, nyújtson neki kezet, ha ráver vagy meg harapja, akkor is. Le úgyse harapja, mert ernyedt ahhoz is.
süti beállítások módosítása