"A patkány a legjobb apa-anya[...] a közhiedelemmel ellentétben igen tiszta állat. "

/Brehm/

 , >>Olyan aranyos, biztos nem lopik!<<


/Az Ötlábú kutya bojóccpárt szlogenje/



A patkány egyikszemében az ősellenség, a másik szemében pedig annak a pártnak a logója tükröződik, aminek ez a szép új párt a faszán nyőtt föl. Naéshát az orra, hihetetlen, hogy milyen az orra! -pedig nem a Hírcsárda feketemosogatójában soppingolták  .

 

Nyilván az a lelki-és esztetikai nyomorult, aki tervezte ezt a "borítót", az "Ős patkány terjeszt kórt"-ra asszociálhatott/ ~tatott vóna, szegényke, és nem is sejti, hogy mennyire beletrafált.

Mielőtt még a közönség tiltakozna, hogy lám máris egy seggszáj lettem ezzel a "politikai" bejegyzéssel, sietek valamennyi jókislány  olvasómat az összes nickjén is figyelmeztetni: eme bejegyzésem nem politikai, hanem morális szempontből tapicskolja (hát eggen, így magamat is besározván...) az erkölcsi és lelki fertőt, mint emberi esendőség megnyilvánulását, háromszögelésben, a háromszög két csúcsa a fidesznarancs és emeszpészegfű, a harmadik pedig a platformján örökösen Dr Antallt védelmező, jelenleg is gyurcsányista Debreceni József, a köpönyegforgaró FIDESZ kérlehetelenül decens bírálója.

 

FIGYELEM! Gyomortartalom megkergetésére alkalmas képek  következnek!- az érzékenyebbek kapjanak a hányás-zacskójukhoz.

 

CAUTION! Arra kérem a Bástya Nyugdíjas Sakk kör  aktivistáit, akik nem átallanának esetleg arra emlékezni, hogy az ő Ferikéjük nemrég még a háromszög egyik csúcsát képező logóhoz tartózó párt híve és oszlopa és hogy is mondjam, ide, ahol van, eljuttatója is volt, teháthogy inkább mellőzzék a képek  megtekintését és menjenek a Hírcsárdába.

egyéb szöveg nem is lesz itt most, csak képek, külön fölhívom a kedves élvezők figyelmét a küzdelemre, amit a címlapot tervező művész folytatott a patkány orrával a fotosoppban. Minden hasonlóság a patkány   és Debreczeni orra között csakis a néző fejében keletkezhet és optikai csalódás következménye, az tutti!  :

http://static.168ora.hu/db/07/6E/debreceni-copy-d0000F76E941e2e4d9c4d.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

végmottó: Debreczeni József [a faszbúkon, A Politika fertője c. könyv arckönyvébe, a saját könyvéről] : A politika fertője Tegnap kijött a nyomdából a könyv! Holnap már kapható lesz a boltokban, de számos helyen talán már ma is. Annak ellenére, hogy a borítón látható rágcsáló nem örvend széles körű népszerűségnek, mégis azt kell, hogy mondanom: a könyv kifejezetten szép. A címlap ütős, de a kötet csinos. Jó kézbe venni. Remélem, sokan megteszik, és el is olvassák majd. A szerző Tetszik · Hozzászólok · [november 30.]szerda, 6:13 ·

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr33433146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.12.03. 16:18:53

debreczeni a magyar politikai vélemánycsinálás sértett mádámja.

magyar-magyar szótár 2011.12.03. 17:54:41

@bs395: Hm.. a madam még elmegy cidázni a budoárjába a régijó törzsvendégeknek és a gazdának is?

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.12.03. 19:38:52

@magyar-magyar szótár:
valamiből meg kell élni, máshoz meg nem ért.

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 04:02:36

@bs395: Taníthatna pl történelmet. Egyre több a wikipédiás "történelemtanár". Esztétika tantárgyat nem mernék rábízni, ha szerinte a könyvét jó kézbefogni, bár a borítója ütős, de nem azért, amiért gondolja. A Patkány szemébe TÜKRÖZŐDIK ugyanis az igazságBÓL . Igazság az, de a patkány egy HARMADIK ...hogy mondják netokratául? -felület. Az a gyanúm, hogy Debreczeni könyvének borítóját olyan valaki csinálta meg, aki nem véletlenül ügyködött a patkány orrán a fotosopban, tapsoljuk meg.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.12.04. 05:03:30

@magyar-magyar szótár:
esztétika tantárgyat nem ,de gyerekeket igen? :-)

magyar-magyar szótár 2011.12.04. 06:53:50

@bs395: Tudna ártani Debreczeni történelemtanításunk mai állásának?

Trickster · http://svejkblogja.blogspot.com 2011.12.04. 21:31:26

Valóban nagyon beletrafáltak/tenyereltek a parlagonsült palacsinta-igazságba, akik a borítót tervezték :))

magyar-magyar szótár 2011.12.05. 05:02:46

@Trickster: Ezt lenne jó tudni, hogy az oktondi sietségben vagy alig titkolt gonoszságában a szakember, persze én még nem fogtam a fizikaikezembe s így nem láttam, hogy ki tercvez(hette/kivitelezhette) a borítót.

Sokatérő Ferencre eddig a kikezdhetetlen kommunikációs tökély volt a jellemző, efféle szellemi öntökönrúgásokat még csak a rosszoldalon tapasztaltam. (ja és ott is Neves [bár nem annyira okos] Személyiségek Támogatásával :D )
süti beállítások módosítása