Mielőtt bármit is, pillantsunk bele a jóoldali tökéletes & megfelelő propaganda eredményébe, egy habtisztára bemosott jóoldaliagyvelőbe. Íme a megvalósult politikaikommunikációs terv eredménye [ állapot rögzül: 2011.november 27. hajnalán]:

 

 

Lázár te igazi szarházi vagy! 2011.11.26. 23:20:06

Lázár’ fikanick története:   0 bejegyzést írt és 159 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

és

0 Lázár te igazi szarházi vagy! -t találtam a blog.hu felhasználói között

2011.09.09  óta tag.

Lázár te igazi szarházi vagy! ezekben a blogokban publikált:

 

A BÓVLI KORMÁNY ÉS BÓVLI MINISZTERELNÖK TÁVOZZON!

A Fidesz-frakció olyan új kormányfőt válasszon, aki "kellően hiteles" ahhoz, hogy megoldja a problémákat. A kétharmados kormánypárti parlamenti többség bír kellő támogatással egy ilyen személyi változtatáshoz, valamint ahhoz is, hogy a kormány egy olyan programot hajtson végre, amelyik kivezeti az országot "ebből a zsákutcából".
Az ország érdekében tegyenek félre minden személyes és pártpolitikai érdeket, "viselkedjenek hazafiként, ne pedig egy hűbérúr szolgáiként".

Orbán Viktor kormányfő teljesen elveszítette a hitelét a világban, ezért mennie kell. Elég volt a nagyképűségből, az arroganciából és a háborús politikából, mert ez vezetett oda, hogy másfél évvel a választások után Magyarország nagyobb bajban van, mint 2008-ban vagy 2009-ben volt.
Orbán Viktoron és Matolcsy György nemzetgazdasági miniszteren kívül ma mindenki látja, hogy Magyarország nem összeesküvés, hanem "két ember hülyeségének az áldozata" lett. A miniszterelnök által választott "szabadságharcos politika teljes zsákutca", ami a csőd közelébe vitte az országot. A nem ortodox gazdaságpolitika napról napra hozza egyre nehezebb helyzetbe a családokat, ezért ki kell, hogy mondjuk, nemzetellenes!

Itt az idő, Orbán takarodj!

  

Ez tényleg így van, mindenok belső, minden csak a másfélév mocska, hiszen Magyarországon kívül Európa mezejein boldog gyermekek karikákat kergetnek, lepkék után szaladgának, fehérzokás ártatlanleánykák hulla-hopp!-oznak.

betold: nem bolondultam meg, olvastam ma, amikor ezt betoldom, a tegnapi aztírtaazújságlujzááának-ot de ezt viszont tegnapelőtt-elúőtt írtam, amikor még más volt a jógyerekline  jólujzáknak...

A Moody's nem is abban az USÁ-ban van, aminek a szája ugyan szomorkodik Európán de elemi érdeke az, hogy Európa bukjon és szakadjon szét, miközben ők meg orthodoxmódon bankjegykibocsátással orvosolják a válságukat.

Úgy van, ahogy Gerő Ernő, a XX. század legjobb autodidakta mookszistaközgazdásza gondolta, miszerint el lehet szigetelni a világ hatásaitól Magyarországot, csak Egy Tehetséges Ember tehetségek kéne hozzá, "nem ezek a szarháziak."  belsőellenségeik Rákosiéknak

Tényleg összesen két ember tehet mindenről, amiben ma Magyarország van és persze a másfélév, ami e két ember bűne. No meg a sok bunkóé, aki megválasztotta őket, de majd ezek frusztrálódására  az Új Köztársaságért mozgalom fog kommunikálni (aki hülye ezekkel, aki szép és okos, velünk!) fog focizni... [amíg a felnőttek sakkoznak az emberekkel]

és egy-egy ember [kezében] a megoldás! One Man, One Love. 22 éve mindig egy és egy ember, mindig az egy, a The Big One. Egy Ember volt a Reforomok Letéteményese.  A szociáldemokráciáé. Apakomplexusosan mindenért és mindenhez egy-egy Letéteményesek.

egyköztársaságielnökcsak

reformoknak egyetlen letéteményes (ő volt Egyenlő A Reformokkal az ember összeszarta magát félelmébe, fejére esik Ő-Egy-Őneki egy virágcserép és odalesznek a reformjaink!!)

őegyenlőfidesz

egyemberfelelős a termelőszövetkezetek szétveréséért

egyemberléphet csak egyemberörökébe

 egyAPA egyörökébe Egy Ember

 

Egyember az Index

A Bloggercsakő

Egyautóvanavilágon

 

Egyvoltcsakkirályigasságóss

 

Egyvoltaszínészéssenkimás

Egyafocista

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr363414428

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A fideszes katicabogár és egyéb állatfajták 2011.11.29. 14:36:26

Lázár kishitű módon csak száztíz százalékban bízik a matolcsyzmusban. Nem akarnánk beleszólni, de ez a szűkkeblűség visszaüthet: lesz az még 137 százalék....

Trackback: A fideszes katicabogár és egyéb állatfajták 2011.11.29. 14:36:26

Lázár kishitű módon csak száztíz százalékban bízik a matolcsyzmusban. Nem akarnánk beleszólni, de ez a szűkkeblűség visszaüthet: lesz az még 137 százalék....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.11.29. 06:41:45

A fent kiemelt illető nem agymosott, hanem feltehetőleg propagandista. Sok blogon találkozhat vele az ember, a nickjét rendszeresen aktualizálja. Egy hőbörgő, aki megteszi azt a szívességet, hogy tolmácsolja a jógyerekek (jógyerek = aki nemrosszgyerek) véleményét. Megtestesítője ő mindazon jellemzőknek, amiről felismerhetünk egy nemrosszgyerek-frizurást. Egyszemélyben. Valszeg cashért.

www.youtube.com/watch?v=DQIrxhNkiAs

magyar-magyar szótár 2011.11.29. 07:23:42

@ripők: Nem hiszem. Ezek lelkes emberek és már beleőrültek az amatőr politizálgatgatásba. Én Aranyszájú Sokatérő Ferenccel szoktamn őket gyógyítgatni, megállítom és figyelmeztetem Sokatérő ferenc legújabb tabnítására, ez mindig használ. Idősebbeknél nem menni ezzel spokkra, őnekik azt szoktam hazidni, hogy a fidesz megvette az ügyészséget és a Magyar Hirlap meg a jobboldali sajtótúésúly vezettt a kétharmadhoz,. Ha pl egy idős jóbarátomnak megmutatnám azt, hogy mi lett volna, ha 20 09-ben előrehozott választások lesznek és pl Sokatérő Ferencet már akkor seggberúgják úgy, hogy Bajnai lába se érjen földet akkor fibrillációja lesz.. Gondolnia kell az embernek a beszééééggyeinek következményeivel is

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.11.29. 07:46:52

@magyar-magyar szótár: Jó kormányzással és okos kommunikációval lehetne igazán sokkolni. A "baloldali" média- és mindentúlsúly elleni görcsös - és szerintem antidemokratikus - küzdelem az, ami miatt egyesek kalapálják a kaszát. Zsigeri kritikusok mindig is lesznek, de valahogy csak összejött a kétharmad, bármennyit is lafatyolt a sok okos Gordonék alfelében.

magyar-magyar szótár 2011.11.29. 08:16:04

@ripők: Semmit nem ér a demoikratikus 2/3, ha ez nem jelent politikai fölényt. Az kett Orbánék végzete, hogy a minden szabály félretevése közepette a politika elemi szabályait is félretették. A jóoldalon nagyon nehéz a halálra röhögött pofákra gyászos ájtatosmanóképet ölteni, ilyenkor arra gondolnak ?: Jaj, ha egy Tarlós típusú politikus lesz a ME 2010-ben! jujuj. A malom[jéték]ban 3 babbal is le lehet győzni 6 babot. Politikai balfaszságok sorozatát követték és követik el bekábulva a 2/3 mindent elsöprésétől. De ne feledd, hogy a jóoldaliak (mármint a zistenatta nép) is be vannak kábulva máig is.
Te sem érted, hogy akkor, amikor a kabuki kibukott és a döbetű elkerülhetetlen volt jól jött a kétharmad.
Azt sem értette a jóoldal, mi értelmne volt "győzni hagyni" Orbánékat (túlfiatal takonyként ) 1998-ban. Az lett volna eredetileg a végső leszámoilás a taknyokkal. Csak nem jött be a számítsá. Akkor a profipolitika úgy tervezte: Orbánék túlfiatalon, mint takonyhozzánemértők lejáratódnak és egy ellenféllel kevesebb, már csak az SZDSZ-szel kell leszámolni.

A 10 év ám nem csak az ország végsőelbaszásában lényeges, hanem magában a haladóbaloldal történetében is. mert 2000-től a GYŰLÖLET lett uralkodó és rossztanácsadó az MSZP-ben.

Vagy gondolj a mongolok taktikájára. Nemhogy 2/3-ot, de 4/5-öt adtak át a csatamezőből az ellenfélnek.

más.
Figyeld meg, hogyan tereli el Török Vidor most Lázár Jánosról, aki eddig is nagyon sokba került a FIDESZ-nek, de ezután mégtöbbe fog, terelmni a figyelmet. Török Vidor ért a politikához és tudja, hogy Lázár egyik végzete lesz [már az, ez a véleményem] Orbánnak, de óügyesen eltereli a figyelmeteket és az Elnök emberei közé titulálja.

Ripők, gondolod, véletlen az, hogy ma egy diplomás politlógus is tök analfabéta a politikához (főleg a politikaigyakorlathoz?)

magyar-magyar szótár 2011.11.29. 08:19:38

@ripők: Gordonra gondolj, mint közgazdász:
-Mi Gordon tevékenységi szakterülete, mihez ért?
-mihez van gyakorlata
-szokás a műfajában utolsócégtulajnak maradni?
A végjáték előtt (ami lehet feltunningolás is, mint az index esetében!!) keres egy palimadarat, akire rá lehet sózni a céget (visszvennia pénzt, amit nyilvánosan befektetett (persze a tunningolás alatt meg profit vót)

Gordon Óriásinaaagyhatalmas _ban ugyanazt csinálta, amit kicsiben.
És a döbetű cslaffanásához minél kisebb jóoldali felelősség kellett! Sőt: rohantak Orbánék a többségbe!! Ami TÖBBFELELŐSSÉGGEL is egyenlő és most figyelj klakk-flakk: MA MINDEN FELELŐSSÉGGEL!!!
Még te is, te közgazda teee, te is őket teszed CSAKFELEŐSSÉ

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2011.11.29. 08:58:40

@magyar-magyar szótár: A másik posztban válaszoltam ezekre is.
A döbetű nem volt elkerülhetetlen. Mögöttünk állt a gonosz IMF, nem is kellett lehívnunk minden részletet. Azt hiszem, egyszer még Orbán is elismerően nyilatkozott az utolsó két év gazdaságpolitikájáról... Egyszer. Aztán inkább borítottak mindent, mert ők okosabban tudják ezt is csinálni. A látszat az lett volna, hogy csak meglovagolják a stabilizáció eredményeit és ezt nem lehet mégegyszer megengedni. (Bokros csomag, mint szitokszó megvan, ugye?)

magyar-magyar szótár 2011.11.29. 12:50:19

@ripők: Akkor nyilatkozott elismerően, amikor azt kellett hazudnia, meg még egyszer korábban, amikor (még mielőtt a papírokba láttak volna) ő is bevette, hogy Gordonka konszolidált.

1998-ban kénytelenek voltak politizálni is. Akkor a szájukkal ,köpködték a Bokros reformot (a csomagot azt a köznépnek készítették, mihez7tartásra. Bokros reformjának és te közgazdász, ezt neked tudni kell, oylan nrészei voltak, amkiket közember nem ért és nem érez. A csomagot azért csinálták, hogy a közmagyar is értsen valamit, hogy most MÁSIDŐK kezdődtek. Orbánék a szájukkal köpködték -a kezükkel meg csöndben folytatták. Ez a politika egyik léyneg: Más a kommunikáció [köpködése a ~nakg és más a politika[i ghyakorlat]

Bibó ÖTÖSÖTÖSÖTÖS volt politikaelméletből Politikaigyakorlatból elégtelen. Kommunikációból meghh.. hááát írni-foghalmazni tudott, de hogy sajtókommunikációban mire ment volna...

magyar-magyar szótár 2011.11.29. 12:51:57

@ripők: Ha poltizáltak volna Orbánék, akkor rugalmasak, mint Tarlós. Akkor lettek volna meglepő, váratlan dolgaik. Annyi mindennel dobálták meg őket,. Célszerű lett volna párat felvenni, és... használni.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.01. 11:10:50

"Tényleg összesen két ember tehet mindenről, amiben ma Magyarország van"

Szerinted igen

Fenehorizont 667 2011.12.01. 11:14:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
no írjad hamar, szerinted kicsoda! szétbasz a kíváncsiság!

ja, elfelejtettem hozzátenni, hogy légyszíves...:)

magyar-magyar szótár 2011.12.01. 13:49:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: szerintem nem kettő. Ugyanis nem két sajtómunkás van,, hanem vagy 2000. Aztán még ott van az MSZP, akik gyűlöletükben azt hitték, hogy majd Mr Bean Ferenc legyőzi nekik Orbánt (aztán mehet -> haldd: Őszödi beszéd) Már mért akarná legyőzni. Ha ezek semmitérők -akkor Ferenc Sokatérő. (de milyen régi vita ez -> Mityu bácsi és Para K. b'ter 2006. Nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a b'terrel az történt, ami. mert M'kolczy felismerte, hogy az "új médiának" milyen politikaiszerep van szánva s ettől megrettenve hagyta rosszindulatú vásárárló kezébe jutni a b'tert.

A két ember (akik 4-5 és 20-30) miért lenne felelős?, Ők csak azt csinálták, amit hagytak nekik és ami a szakterületük, amihez értenek. Addig kicsiben csinálták, később meg egy számkörrel magasbb-ban.

Magyrországot nem olyannak látták, mint az indexet.

Gordonka (& Co) a Wallisnál úgy látták, az index a Jövő Zenéje, érdemes feltunningolni majd valami lejobbosható balfasznak átpasszolván vissza is szerezni a beletett pénzt meg vazallust csinálni [ha Uj -ból, aki Népszabó nevelés, kellett vazallust csinálni..] az indexből (gyümöélcsözik ez a kapcsolat a vízipipa óta is)
Magyarországban meg azt látták, , ezt már nem érdemes tódozni -fődozni, pléáne nem pénzt belefeccőni. Ki kel belóle venni mindent, amit lehet (-> leisztuingerizáció.
Tényleg, ha már ott tartunkj hogy üde budapesti magasérelmiségek gyekei a küszöböt ráűgják EZEK stadjonnya miatt meg az EVA miatt, akkor számo9ljáél csak utána, hagy ne kezdjek mnár tiborcpanaszokhoz, hogy Átzatlanj Jópofiák miatt kik és mért rágják a küszöböt éyukmagyarországon, pl a metgaz idénymunkásság.. asszo9nnymunkák.. libatenyésztők,,, sertéstenyésztők , tehenesek, zsírtraktorosgazdák.. ipar.. minde, ami az ÁRtatlan Nyolc éva aéatt exportágazatból importossá züllött. A Bábolna tíz és tízezer embere. Akik alól azért baszatták ki a munkahelyet ferencék, mert Szélesé volt a cég és le kellett számolni a "fideszmilliárdossal (ami leszámolás KURVÁRRA osztán sikerült)

Nem tudom, ki győzne kettőnk közül, ha lerágottküszöböket kéne rakosgálnia.

Ferencék ott baszták mel, hogy közben az egész EU válságba került és nem jönnek ide rendbetenni azt, amit kepusztítottak. vagyis ők még reménykedmek.
Jól állnak a dolgaik: Ti becumiztátok, hogy mindenben csakisezek a felelősök, mindenértők és ők (bocsánat) e z e k
a felelősek. Most már jöhetnek, már nem is az a kérdés, hogy jönnek-e, hanem az, hogy mikor óhajtanak. Egyelőre még nem óhajtanak. Ja és azért azt is szeretnék, hogy EU-felől ne szóljanak be, meg ne legyen szakértői kormány. Majd ők szakértenek (megint).

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.01. 14:54:52

@magyar-magyar szótár: ó, az én naív agyam sokkal egyszerűbben já

Gyurcsány a zegyik
aki mögötte áll az meg a másik
a bajnai nem számít, ő csak egy báb

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.01. 14:58:20

@magyar-magyar szótár: asszem a 'libás bajnai' az a szint, ahonnan inkább már hallgatok

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.01. 15:02:32

@magyar-magyar szótár: de még egy utolsó

óhbeszép agitprop szöveget tolsz a küszöbötrágó libás-disznós-tehenes-stb-ról - ami igen sajnálatos, és persze a mezőgazdaság is a politika dolga is lenne stb - de ez a tálalás, ahogy tolod, ez tipische kurucinfos/nepszavafos

SOHA NEM MONDTAM, HOGY MINDENÉRT EZEK A FELELŐSEK

pont

magyar-magyar szótár 2011.12.02. 04:34:23

@A Hannibal Lektűr-attitűd: nem az én szövegem, csak stílszerű mondolat a stadjonyozásra.
Pedig a Hajdú BÉT az ugyanaz a kis fuvar Suzuki Carry-vel (KÉPÜNKÖN)
www.autos-news-trend.info/images/suzuki-carry%20%283%29.jpg

mint ami összejött aztán a KAMINYÓTÓVAL (képünkön)
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/Road_Train_Australia.jpg
Vannak ilyen tehetséges születettsofőrök, akik Suzuki Carry-n szerzett gyakorlattal is elvezetnek egy igazikaminyont.
(Főleg előre és ha nem sokat kell kanyarogni, tolatni meg egyáltalánnem)

Kommunikációsszempontból is nagyon érdekes, hogy miért is fujjfujj beszélni a Hajdú BÉT-ről, hát azért, mert böszemségek és kurucinfos.
Azonban pl a magyar vízkincsről nemrég pont nagyjocótól olvastam [kommentben] szép passzust

Amúgy csak szólok, hogy a libáságazatnak [még] nem a HajdúBÉT ügy tett be.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.12.02. 10:07:55

@magyar-magyar szótár: nekem vannak - illetve voltak libázós rokonaim (félegyháza)

csak úgy mondom, semmi, semmi
süti beállítások módosítása