"A Worluk a magyar  zsurnálizmus AC/DC-je"

/Vészamdár pica-pica/

Ez az ingyenreklám helye:

Szegény, kormányelnyomásra az indextől elüldözött agybancombos  bérmackó, Tóta,  újra "blogol", egyelőre a régi szisztem szerint az MSZP kútfőjéből merítve a poenjait, icc. Mesterházy egy könnyed jizz-csurranatát próbálja széjjelkenyegetni úgy egyflekkesre, tessék:

HVG-pont-hu!

http://hvg.hu/w/20110912_nenezze

 

 

 

utóirat: egész nemzedékek nőttek föl úgy, hogy nem sejtik: valaha az AC/DC-nek volt még énekese is , tessék, Bon Scott, Bon Scott: https://www.youtube.com/watch?v=upTaLKnyOb0

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr323222419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2011.09.13. 10:01:02

végre! a mester ismét megmondja a tutit!
pimaszul, szemtelenül.
csak remélni tudom, hogy a hvg-ig már nem ér el orbán keze...

magyar-magyar szótár 2011.09.13. 11:21:16

@kchkscak: Ha Tóta továbbra is alúlmúlja önmagát, akkor valamire rá kell fogni...

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.09.13. 12:24:20

nem is tudom, végül is zenében is van olyan, aki megbízhatóan, 30 éve hozza azt az egy dolgot, amit elfogadhatóan tud. Lehet, hogy Worluk a magyar zsurnalizmus AC/DC-je?

magyar-magyar szótár 2011.09.13. 12:27:36

@vészmadár (pica pica): Ez óriási: A Magyar Zsurnálizmus Angus Young-ja. (Angus BerryBrékel a zsűrinek s a háttérben Malcolm pólóban farmerban nyomatja a gitárszólót, láttad a koncertfilmen?) (Mert azért Bon Scottt, az ott volt nagyon..., isten nyugossza)

magyar-magyar szótár 2011.09.13. 12:39:55

@vészmadár (pica pica): pthruuu, ez az Angus Young kurvára unalmas...

RomBold! (törölt) 2011.09.13. 14:20:19

@vészmadár (pica pica): Adjál neki egyet!

Egy olyan jelentéktelen ifjú dalnokot, akiről nemrég beszéltél.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 14:40:09

@vészmadár (pica pica): Ha elkezdjük hasajtgatni a szőrszálakat, akkor a Wórlyuk nem az eredeti AC/DC, hanem egy Tribute of AC/DC egy becsali CD-ről. És a jógyerekek, akik már nem olvashatták Váncs bácsit 1500 hekttő hétdecis minőségibornak előtte, nem tudják, hogy Tóták stilisztikailag csak kopérozók, na jó, mostanában durvulni lehet, de pl a zenekarunk névadója kis tárcája az ággybahúgyozás örömeiről 1988-ban vagy 90-ben? sokkal nagyobb szám volt, mint Tótának egy flekken beélül leírnia négyszer kelemen Annácskáról azt, hogy drogos kurva. Mi az, ezt Joli nyénnye is rája tudja mondani Annácskára... vagy ugye KERESI érteeed, gondolkodik szinoním kifejezéseken Tóta, amikor én (mármint a zenekar) még elütést sem javítva géppuskázok gondolkodás nélkül nyolcat. ÉS akkor ettől a Tótától vannak oda. Akinek járkálnia kell, hogy percek alatt találjon a bőrizomtömlőre szinonímát, .. há há. kurvanyázni (bszlak anyád hátán) nem cucc. Valami ciffrábbat mondani, hogy pl.. ideiglenes köztársoságielnök meg efféléket. Rőőőgtőőőn dúúúrvulni. Amikor engem ("bennünket") fikáznak a jógyerekek, a gonzóságot CSAKIS részegenn betépve ("mit szedsz?") tudják elképzelni. Nézd meg, mi lett azokkal, akik "piálásá tőgázon" azt hitték, hogy az anyagozás teszi a gonzót. Dehogy. Ölég baj, ha már anyagra szporul az elme. Éshátugye ismerjük ezt, ül az LSD-től betépett és azt hiszi, amit csinál, az Shakespeare-be ojtott Alfred Jarry Jimi Hendrix hangszerelésében s közben & valójában: óóbéjgat és ukulele ... Így járt a csudálatos elme Syd barrett is. Vagy ott van pl Para K, akinek lassan 5 éve nincsen mire felvágnia... pedig lehet, azóta újra piázik...

RomBold! (törölt) 2011.09.13. 15:08:52

Na, megyek guglizni :(

Annyit emlegetitek ezt a gonzót, nekem meg halványultraibolyalilasegédfingom sincs róla, hogy azt meg lehet-e például enni mondjuk roston hagymásan.

Frick László Emlékzenekar 2011.09.13. 16:19:42

@RomBold!: A magyargonzók olyan Tunyacsápok, akik nyálaskodva próbálják tetteni, hogy olyan jópofán buták, mint Patrick és olyan kedvesen, mint Spongyabob. Jól bebasznak és azt hiszik, hogy ha szétitták az arcukat, mint Para K, akkor mán ők nagyon ottvannak. Példaképük Váncsa István, de nemhogy nem élőlexikonok, de még wikipédiaszinten is 2006-ot mutat a naptárjuk. És simán el tudnak olyasmit fogadni, mint Pulitzer EMLÉKdíj meg Minőségi Újságírás díj. Namost a gonzónak ezek a díjak annyit érnek, mint Patricknak Tunyacsáp klarinétja.
Érted már? Mindegyik Svejknek hiszi magát, mközben meg benne vannak a regényben, de ők valamilyen ügy részeges táboripapjai
Vágvölgyi B vagy Bakács TS a legborzalmasabnbak, szegények...

2011.09.13. 19:55:46

Van abban valami hátborzongató, ahogy a szerző különböző szerepekre fenntartott nikkjei úgy beszélgetnek egymással, mintha nem ugyanaz az ember lenne mögöttük.

magyar-magyar szótár 2011.09.14. 08:44:45

@nagyjoco: a zenekar, ugye. Én ennyire nem vagyok elégedett, alig hallom hangvételükben a különbséget.

magyar-magyar szótár 2011.09.14. 08:47:12

@nagyjoco: úriemkbernek legalább három ninckje van, haladóbaloldali vagy szájjaliberális jógyerekbloggernél kitüntetés, ha a szerzői nick válaszol a kommentelőnek (szemtelen másoldalit, azt ignorálja, vagy:) van fikanickje, amit csak a bennfentes haverok ismernek, ezzel rohan trolloskodni, ha a nap témját a legkorábban tette föl, de a címlaptündér mást választ. És van egy sima kommentnickje, amit különben használ egyébcélokra.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.09.14. 11:47:55

@magyar-magyar szótár: nem vagyok elég haladóoldali, mert nincsenek alternatív nickjeim. Illetve egy darabig volt, amikor a malackarajnak korrektorkodtam, Anna kérése volt, én meg sosem tudok ellenállni egy kedves női kérésnek, pláne ha az rövid hajú és kerek a csípeje (mármint persze a nőnek, nem a kérésnek, ugye)

Aranka néni 2011.09.14. 16:31:49

@magyar-magyar szótár: és úrinőnek hány nickje van? :D
egyébként a zenekar és Dudi között tényleg nem sok a különbség

magyar-magyar szótár 2011.09.15. 04:55:11

@Aranka néni: Igen, a Dudi utóbb szokott úgy járni a szerepeiben, mint egyes budai úrihölgyek szinte azonnal. Teszemazt a Barikáék mezzo hancúrfekvésébe is egyre több poinc-basszus kevercsélt.
süti beállítások módosítása