[szöveg nélkül]

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr793159350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PesszimPista 2011.08.20. 21:21:34

Atyaúristen!
Kíváncsi természet vagyok, de ezt nem tudtam végignézni.
Ezt vki kommerciális céllal rögzítette?
Ez komolyan eladható/megvehető "portéka"/miaszösz???
Miazángyombingyonm ez egyáltalán?

magyar-magyar szótár 2011.08.21. 07:28:25

@PesszimPista: Nem kommerciális, a szokásos: Egy kevésfogú (sofőrfogú), hamutartószagú lepukkadt ( koszos cserge a szétült ülésen) , 123-as mercivel közlekedő vadász, aki sorban durrantja meg az érett-háziasszony, magányos -kategóriás, szexuális vagy egyébnyomorban tengődő társkeresőn magukat kínáló aszonyokat "te mindent-én szinte semmit" alapon. Naés a fickónál volt egy kamera és rávette erre a "huncutságra" ezt az asszonyt. Szerintem eléggé megrázó, ritka hóttreál és a végén van még egy érdekes poen.

Műfajilag a magyar pornó gyárt ehhez csak igen távolról hasonlóakat, azokkal a Subba blog szokta nedvesíttetni az ilyesmin sz9ivesen műfelháborodó, mély szociográfiai érdeklődésű [szociológiaszakos] műűűvelt netista jókkislányokat (Subba Geci néni és Subba Zsazsa bácsi barátiköre) De azokban élmedett korú kiszolgált prosti nénik ahhognak ingyenstatiszta parasztbarnára sűtt fickókkal, pl műparaszt kateegóriában (a bajor parasztpornó nejlonváltozata , de van ilyen orosz, ukrán vagy román gyártásban is...)
süti beállítások módosítása