-környűlírás–
A minap kriptonáci diákok ürügynek tekintvén, szórakozván gyalázták meg Esterházy János emlékét. Blogom fölfejlődésében többször is írtam a nácik és fasiszták elkülönböztetéséhez szükséges jegyekről.
 
Így, blogom hanyatlásában ismétlő jelleggel: A náci egyik fő különtulajdonsága az, hogy ha kell, az anyját is eltagadja, nem, ő nemnáci. (Ez okoz problémát a nácik jelképeivel kapcsolatban, egy semmi nekik egy régi emblémából dizájnolni valamit, ami a folyamatosságot is jelzi ámdemégis letagadható.)
 
A fasiszták ehhez képest még szinte szórakoztató népség, a Halálos Bojócc, Übü Papa apródjai és heraldusai… A fasizmusnak is lehetnek áldozatai, de legalább a fasisztákon a személyeséletre biztonságos körülmények között, otthon a négyfalközött vagy künn a természetben lehet röhögni –a nácikon aztán még mosolyognivaló se igen marad…
 
Estreházy János leveleiben a börtönből beszámol , heti imáit hogyan osztja föl. Ellenségeinek Úrnapját, azaz Vasárnapot szentelé. Minden vasárnap imádkozott ellenségeiért.
 
A nácik ateisták –bár néha a szájukkal nem. Az antikreacionista zattejjistákokoknak kellemetlenül viszketős ez a tény, affelé szokás kocholmányozniuk, hogy mégis, valamennyira talán panteisták, sámánisztikusak, politeisták vagy mik –idézem bs395 testvéremet: „pogány vallásúak”.
 
Mélységesen felháborít az, amit Esterházy János emlékével műveltek azok a miskolci „diákok” de a jellegzetes kriptonáci hazudozásaik méginkább…
Viszont Esterházy János őértük is imádkozott a börtönben, holott tán még atyjaik sem születtek meg akkoron.
 
Minden vasárnap őértük is imádkozott -a minapi kriptonácikért is, akik emlékét megcsúfolták. 

4 komment

Címkék: náci

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr542746145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RomBold! (törölt) 2011.03.17. 09:29:35

Sabadságot Segény Somorú-Sorsú Somogyi Sabolcsnak!

(aki úgy érzi, hogy néhány 'S' helyett helyénvalóbb lett volna 'Sz' az hasítson 88 felé 14 sőrsálat)

Fenehorizont 667 2011.03.17. 09:50:43

@RomBold!:
vagy menjen tüntetni!
az most MENŐ.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.03.17. 10:59:46

aztat nem én mondtam, hanem rendes, ifjúkonzervatív keresztény emberek :-)

RomBold! (törölt) 2011.03.17. 11:24:04

techsit

(olvasás után törölhető)
A link az első bekezdésben nem működik.
Vagy az opera babrált ki velem, vagy a beilesztés nem sikerült. Esetleg egyéb...

/techsit
süti beállítások módosítása